Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naspa

#1
Păi în primu rand m-am cam săturat de un site plin de îngâmfaţi,atotştiutori şi mod plini de ei ^^.Chiar puteţi da ban sau warn tot aia dar eu m-am săturat şi nu numai eu.Şi userii care comentează asa de rău încât fac alţi userii să numai scrie pentru că ei sunt mult mai buni ca ceilalţi.In primu rând un mod sperie userii foarte tare(Exemplu Usagi-chan),nu sunt corecţi(Da au preferinţe) şi încă o dată INGÂMFAŢI.

Mi-am spus părerea!

P.S. Mulţi useri sunt de acord cu mine ^^.


By3 by3
Zuppy02
The road I walk is paved in gold,
To glorify my platinum soul.
I am the closest thing to God,
So worship me and never stop!

This wretched blood runs through my veins
I gave up everything for fame
I am the lie that you adore
I feed the rich, and f**k the poor.

Dear future,
I bought you.
I own the rights.
To let go,
Destroy you.
This is my life.


#2
nu vreau sa fac mare tam-tam, dar:
1. asta nu e o problema tehnica -.-", trebuia sa postezi la "Ce nu va convine la Animezup" [ si am vazut ca ai postat si acolo ]
2. am o problema cu vorbitul in numele altor persoane
Citat:Mulţi useri sunt de acord cu mine ^^.
cred ca ar fi corect sa ii lasi pe acei "multi" sa isi spuna singuri parerea, eu personal nu sunt deacord cu tine, chiar imi place de mozi si consider ca isi fac doar datoria, iar uneori e nevoie sa fie mai duri pentru ca unui useri chiar nu pricep cu binele [nu vreau sa crezi ca ma consider sfanta, si eu mai fac greseli ]

nu vreau sa pornesc o cearta, dar chiar nu-mi place cand se vorbeste in numele altora ^^'

P.S.: nu ma leg de parerea ta, ci doar de acea parte cu "multi" ^^
[Imagine: teru.png]


#3
Citat:In primu rând un mod sperie userii foarte tare(Exemplu Usagi-chan),nu sunt corecţi(Da au preferinţe) şi încă o dată INGÂMFAŢI.

.-. chiar te speriu ? 17 De ce nu sunt corecta ? Cu cine fac preferinte ? Ai dovezi ? Cand te-am speriat ? Ce am facut ? Ti-am criticat ficul sa te fac sa nu mai scrii ? Si eu nu ii speriu in primul rand, ei se sperie singuri prin simplul fapt ca sunt moderatoare. Am avut o cearta cu o fata si cand a aflat ca sunt moderatoare a inceput linguselile. Sincera sa fiu cam multi sunteti pupincuristi.
Si nu, nu ma intereseaza daca va doare sau e adevarat. Asta e parerea mea despre unii. Spune-mi cu ce naiba am gresit eu ? Unde am facut diferentieri ? Adu fata dovezi concrete. Vorba fara fapta o sufla vantul. ^____^
Imi pare rau sa spun, dar chiar acea multime e de vina, pentru ca fac fix impotriva mea :p . Eu celor care le-am gresit, mi-am cerut scuze. Spre deosebire de unii chiar am bunul simt. Si stii ce ? Ma bucur ca v-ati dat cartile pe masa v-am cerut asta de mult, pentur ca sunt curioasa sa vad cati din acei care ma fac draguta si de treaba chiar zic adevarul si care sunt cu doua fetze. Eu personal va spun ca nu va suport pe unii prin simplul fapt ca VOI va credeti destepti, si VOI sunteti cei ingamfati. Treaba la fan fiction eu mi-o fac cum cred eu ca trebuie, ce vreti ? Sa deveniti moderatori voi ? 15 Invidia roade, asa-i ? Chiar daca e o functie virtuala o vreti doar ca sa aratati ca sunteti cul si tru.




Si un lucru, toti care nu ma suportati, spune-ti aici, va spun un luceu, eu nu va dau ban fara rost, nu va sanctionez fara sa fi gresit. Am luat si unii useri in parte si le-am explicat tot, cu ce puteam gresi ?
Si tu, draga baby-chan, stii ca poti lua ban pentru ca ai facut spam cu carul ? Tu te dai desteapta pe cand nici nu ai citit regulamentul, te-ai plans lui Flaw ca ti-am sters posturile fara rost, aveai sub 3 randuri cu vreo 2 - 3 cuvinte pe ele. Ti-a fost ciuda, chiar ziceai ca imi dai 13 ani ca ai vazut cati am la profilul meu. Iti zic o chestie, draga, eu la profil nu am varsta, habar nu aveai cati ani am pana nu ti-am spus ca sunt in a 8-a si tu repede ai sarit ca esti mai mare decat mine si ca imi dai doar 13 ani. ^^

Si cum v-am spus, postati aici, oricum stiu cati sunteti si cum si ce. Noobi recent intrati a care cativa vechi care nu ma au la suflet le baga prostii in cap. Ce le ziceti ? Ca sunt o vrajitoare idioata si cu gura mare de care trebuie sa se fereasca si ca fac preferinte cu multi, asa-i ?

Mnah dragilor, spuneti-va ce aveti pe suflet ca eu sunt dispusa sa va ascult, si sa ma injurati, ca nu ma intereseaza, atat vreau sa va stiu. Parerea unora chiar nu ma mai intereseaza, persoanele pe care le am aproape se stiu si ele ma stiu cat de cat si cum sunt.


O zi buna, si-ti apreciez sinceritatea, baby , nu multi stiu sa faca asta.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#4
dudelor, ce e asta?._. Daca aveti ceva contra lu` Denny spuneti-mi mie, dar aduceti-mi dovezi, cel putin eu nu tin nici cu voi nici cu denny.
Topicul asta e inutil Baby-chan, tu nu ai nimica cu Denny, cardul ala care a aparut si a inceput sa faca pe nebunii la FF, in frunte cu Don`soara aceia care, dupa mintea ei, daca esit mod la FF pe alte site-uri, esti si pe zup. Baby-chan, iti recomand sa-ti iei ideile si sa le insirui in word, macar sa aflu odata si pentru totdeauna de ce va tot luati de mozii de la FF cand domnii aia au probleme cu mine, nu cu Denny, nu cu Jasmine, nu cu Mitzuke.
Ne faci ingamfati si ca nu ne suporta nimeni. Ca sa aduci o asemenea acuza ar trebui sa ne cunosti, dar, stai putin, ne cunosti? Nu ai schimbat mai mult de 2 fraze cu noi si asta iti da dreptul sa ne iei la trei pazeste? Ai zis ca nu e treaba ta daca lumea zice ca suntem vrajitori, si inca odata, te contrazici. Daca nu eram "vrajitori" atuncea de ce sfinte alun mai postezi la probleme tehnice ca mozii sunt asa si asa? Ca sa te afli in treaba? Uite raspunsul, Denny nu pleaca nicaieri, si ca tot ziceai ca mozii sunt ingamfati, uite ca o tin pe Denny la FF doar ca sa va suparati voi. La FF, modul ala vechi, de care ati fost trimisi sa va luati, sunt eu, nu Denny sau altcareva de acolo.

Denny, nu situ de ce mai vrei lista aia cu userii cand ii stii foarte bine. Stii ce-au facut si ce presupunem ca vroiau sa faca.

Cardul ala de vaci si boi care a dat buzna pe aici sa se ia fix de userii de al FF chair din prima zi in care ati venit, daca nu vreti sa incep sa cant care sunteti si ce faceti si cine va trimis, va rog sa va tineti pliscurile inchise, sau nu ma mai intereseaza nimeni si nimica si le zic pe toate. Clar?

As muta topicul la alta sectiune, dar mie ca iar ma acuza Baby-chan ca-i sterg sfantu` post >.<

#5
Doh, Aly si Denny, luati o gura de aer -.-" La o adica nu inteleg de ce va ambalati atata cand chestiunea e foarte simpla.

Baby-chan, fa o plangere daca nu-ti convine ceva, dar fa-o cu argumente. Am idul la profil, astept un add si o conversatie omenoasa.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#6
jas, nu ma ambalez, dar m-am saturat de userii care vin de pe alte site-uri si care vor sa fie pe zup la fel ca acolo, dar nu pricep ca asta e zup si acele site-uri sunt acele site-uri, nu avem vreo legatura, decat ca am fost marea majoritate membri candva pe acolo, in rest nu, ei vor sa fie ca acolo si hodoronc tronc mozii sunt de vina.

[edit] mi-am adus aminte, ai zis la "ce nu va convine la animezup" ceva de genu` critica pana se lasa de scris, daca te-ai fi uitat [eu eram aia cu criticatul pana lasat de scris] ai vedea ca nu am mai comentat un fic de o caruta de luni, de anu` trecut chiar, asa ca, daca tu ai primit comenturi care nu-ti conveneau tie, nu e problema la nimeni, e problema ta, pentru ca acele comenturi sunt constructive. Si ai mai zis ceva de genu` "si la sfarsit pun am criticat ficul nu autorul". Uite, sa-ti explic un lucru, nimeni nu critica, toti comentam. Ca sa poti sustine o afirmatie de genu` "am criticat ficul" ar trebui sa scrii de foarte multi ani si sa fii o persoana foarte culta, ce a studiat multe opere, nu niste ficuri amarate de pe un forum unde lumea isi posteaza creatiile literare. Daca tot zic ca ei critica, nu-i mai baga in seama, pentru ca ei nu critica, ei comenteaza. Mai e mult pana cineva pe acest forum [exceptiile sunt cele doua fete de la fac. de litere, v-am uitat numele >.<] se poate considera critic.

#7
Totul se rezumă la fan fic în ultima vreme?
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#8
cam asa ceva ady
mereu se duc la flaw sau la probleme tehnice ca vai doamne ce-au patit ei la FF, asta devine foarte penibil ._.

#9
@Baby-chan: Citeste acest post




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)