Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Leaving paradisse I: Madrid

Buna everybody,

Ce mai faciii? >:d< :* Stii cat de {ne}rabdatoare am fost in asteptarea acestui capitol?! Insa, ma bucur ca ai putut sa`l ostezi si pluas ca e unul reusit. Descrierea a fost fierbinte(in unele momente, mai peste tot :D) actiunea nu e fugara iar dialogul nu e seexces. Si eu, care credeam ca Sasori nu poate fi romantic si dragut cat despre Sasuke pararea mea nu e diferita fata de parerea lu Sasori. Oricum, m-ai pus putin pe ganduri cand povesteai sentimentele ciudate pe care le simtea cu Sasori...Oare s`a indragostit si de el?!
Astept continuarea ->>>
Acest comm Sho-Yo^&#! KK"issS
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara

Răspunsuri în acest subiect
Leaving paradisse I: Madrid - de ^Ciresica^ - 16-05-2011, 10:05 PM
RE: Leaving paradisse I: Madrid [Sasusaku +18] - de Sho-Yo - 10-09-2011, 11:21 PM
RE: Leaving paradisse I: Madrid - de ^Ciresica^ - 29-07-2012, 09:33 AM
RE: Leaving paradisse I: Madrid - de RalucaGabor - 14-08-2012, 09:01 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)