Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The vampire princess

#1
S-a intamplat acum multi ani, pe cand era un pustan.Intr-un mic satulet, la marginea padurii, traiam eu cu sora mea intr-o mica casuta in mijlocul satului.Nu aveam parinti, insa traiam din munca surorii mele mai mari.Sora mea era tot ce avea, ma iubea ca o mama si ma apara de toti raii din sat.Era foarte grijulie si harnica, iar munca ei era foarte grea.Ea avea grija de copii regelui Mayoshi, viitorii conducatori a-i Regatului Fantoma, deci era si foarte rabdatoare.Numele surorii mele era Akashina Toshi, iar eu era fratele ei mai mic, Sousha Toshi.Eram fericiti cu putinul nostru, insa pana am aflat ca sora mea s-a adancit cu o prietena in inima padurii.Am plecat imediat spre ea, ingrijorat si speriat.Am fugit ca un ghepard pana ce am dat de o casa.Era rotunda, alba cu acoperis maro-verde.Nu avea ferestre si nici cos pentru fum, insa avea o usa alba, patata de sange.M-am apropiat de usa, gata s-o deschid, insa un sunet mi-a distras atentia.Cineva plangea.M-am dus dupa sunete si am vazut un trup in zapada.Statea intins pe burta si-si misca trupul incet.Am ridicat-o si m-am uitat cu blandete la chipul ei firav.Era Miho, prietena surorii mele.Am inteles ca ceva i s-a intamplat surorii mele, asa ca i-am dat jacheta mea, am luat-o in carca si am inceput sa fug spre sat.Pe drum niciunul din noi n-a scos niciun cuvant.Parca eram muti, pana cand fata a scos un scancet si a zis:”A murit.”.La aceste cuvinte o lacrima mi s-a scurs pe fata, insa am sters-o repede si am mers mai departe.Intr-un final am ajuns la sat.Am dus-o pe Miho acasa si am lasat-o sa se linisteasca in aceea zii,insa a doua zii am mers sa discut cu ea.Am batut cu rusine la usa, insa cand sa apuc sa plec, mama lui Miho, Layla Momoka, o femeie subtire si frumoasa, a iesit in fata mea.
· Buna dimineata, Sousha!Miho te astepta.
Eram socat.Nu credeam ca Miho va putea spune ceva, insa am intrat fara a ma teme.
· Miho, Sousha e aici.zise mama fetei, aratand spre mine.Va las sa discutati.si inchise usa.
· Sousha....nu stiu ce sa zic, imi pare rau.zise fata incepand sa planga.Am incercat s-o opresc, insa era prea curioasa.Nu mai vazuse o casa rotunda si vroia sa vada cum e inauntru, dar cand a deschis usa...era plina de sange, m-am speriat si am fugit.Imi pare rau.spuse Miho imbratisandu-ma.
· Aka...shina.zic eu incepand sa plang-dupa cateva momente de lecuregere, mi-am ridicat capul-Miho, spun eu increzator, cine a ucis-o pe Akashina?
· Nu stiu...eu am vazut doar un cutit ce iesea din spatele ei.Imi pare rau.
N-am mai zis nimic, dar am iesit grabit din camera.Miho nu-mi era de folos, dar totusi vroiam sa aflu cine a ucis-o, asa ca m-am hotarat sa intru si eu acolo, dar acum era prea tarziu.M-am dus acasa incet, gandindu-ma la sora mea, si mi-am adus aminte de copii regelui.Trebuia sa-i continui munca, ca sa am cu ce traii, asa ca n-am mancat nimic si m-am culcat devreme, pantru ca dimineata sa merg la munca.Am pornit devreme spre castel, insa, spre uimirea mea, am ajuns foarte repede.La poarta ma asteptau doi soldati, pe care i-am lamurit repede de ce venisem.Dar, pe drum, am dat ochii cu regina, care m-a dus la rege.
· Cine esti tu, de intri cu o minciuna in castelul meu?
· Ma numesc Sousha Toshi, sunt fratele lui Akashina, bona voastra.Akashina nu mai poate lucra, asa ca ii tin eu locul.
· Dar de ce nu poate lucra?S-a plictisit de aceasta munca?
· Nu...a murit.Si va rog, nu mai puneti intrebari, am nevoie de aceasta slujba.
La vorbele mele, regele nu a mai spus nimic, asa ca Haruka, bucatareasa copiilor m-a condus spre gradina, unde se aflau acestia.
· Alteta, Printesa, acesta este Sousha, fratele lui Akashina.El va avea grija de voi de acum incolo.zise Haruka, adresandu-se de niste copii de cam 10 ani.Sousha, acesta este Sasuke, iar domnisoara este Sakura.Sa ai mare grija de ei, iar daca ai nevoie de ajutor, anunta-ma.Copii, sa fiti cuminti.zise fata plecand spre bucatarie.
· Bun...Sasuke, Sakura, ce vreti sa faceti?
· Akashina ne ducea de obicei la lac si ne canta.Tu stii sa canti?
· Nu, nu stiu, dar ce spuneti sa mergem sa calarim?Va place pe cal?
· Mie imi place, insa lui Sakura nu-i place, ii e frica de cai.zise sarcastic printul.
· Nu-i adevarat!
· Bine gata.zic eu calm.Sakura, vei merge cu mine, iar Sasuke va merge singur.Dar mai intai, alegetiva doi cai.
Dupa ce cei doi copii si-au ales cai, adica pe Star si pe Lolla, ne-am intors in gradina si am incalecat.Am observat ca Sasuke era foarte talentat la calarit, asa ca m-am hotarat sa-l antrenez pentru campionatul junior de calarit.Pe cand Sasuke adora caii, Sakura era mai mult speriata, asa ca mi-am propus sa invete sa cante la harpa.Imi placea harpa, pentru ca ma linistea.Regele, vazandu-ma, m-a aclamat si mi-a marit monedele.Dupa o zii lunga, eram foarte obosit, insa m-am dus la acea casa.Nu uitasem de Akashina.Am alergat cu viteza, desi eram obosit, pana ce i-am vazut acoperisul.Insa, cand am atins clanta, mi s-a taiat respiratia si am auzit vocea surorii mele ce zicea:”Nu deschide, traieste mai departe!”.M-am speriat.Am fugit cat de repede am putut de acolo.Cand am iesit din padure, m-am uitat inapoi, zicand:”Ce e acea casa?”.
Hiding from your true power, from your identity it's called...cowardice.
With no action you'll get no reward4

#2
Buna!

Foarte frumos.
Descri destul de bine desi mai ai de lucrat.
Naratiunea este destul de captivanta iar de poveste sa nu mai spunem.

In rest, ce cred eu ca mai poti face este sa nu grabesti actiunea si sa o mai dezvolti putin. Incearca sa descri si sentimentele baiatului, mai ales cand este suparat, nervos, furios, trist.

Dialogul a fost si nu a fost ok. Prea mult si nu era spus in mod natural ci parca din automatism.
Incearca sa faci capitolele putin mai lungi ca sa putem intelege si noi mai multe.
Incearca si sa iti rezolvi problemele de punctuatie. Ai multicele greseli.

Greselile de tastare nu ma intereseaza. Nu ma uit la ele caci toata lumea le are, doar ca normal ar fi sa citesti de mai multe ori inainte de a-l posta ca sa fi sigura ca este scris corect.

Asa ca mult succes in continuare si astept continuarea!

#3
Buna...
Ti-am citit ficul si fara suparare ce e aici?

copii regelui - copiii regelui

cu acoperis maro-verde - 1. ar trebui sa sti ca maro si verde nu au nik o legatura...nu au cum sa se imbine...2. ori e maro ori e verde :-w
Era Miho, prietena surorii mele.Am inteles ca ceva i s-a intamplat surorii mele...- ai repetat "surorii mele" si suna urat...

zii - zi

Aozi draga mea...cn te-a invatat pe tine sa pui la inceputul unui dialog punct? ...invata si tu ca sa inventat linia de dialog...pricepi? sper ca da...

· Aka...shina.zic eu incepand sa plang-dupa cateva momente de lecuregere, mi-am ridicat capul-Miho, spun eu increzator, cine a ucis-o pe Akashina? - la inceput pui punct si pe la mijlocul frazei pui si tu linia de dialog?...cu cn ai facut romana?

Imi pare rau. - ai auzit de semnul asta? "!" invata sa il folosesti

adresandu-se de niste copii de cam 10 ani - ce?...stai ca nu pricep

numele copiilor e penal:))...sasuke si sakura=))....ma fata dar esti fara imaginatie rau=))....jtiu ca pui ce nume vrei dar sunt penale=))

Copii, sa fiti cuminti. - cum am zis invata sa folosesti semnul exclamarii adik asta" ! "
dak nu sti cum arata

Nik nu ma mai uit dupa greseli pt ca mai ai ...iti zic sigur...dar decat sa am vreo trauma mai bn lasa aja

La descriere...slab...nu jti sa descrii sentimentele ... parea napasator...trebuia sa descrii mai bine...tristetea, furia, spaima...etc...nu rezolvi totul doar cu cateva faze cu plans
Dialogul...O.O... nu mai dorm la noapte...zici ca sunt roboti:))

Actiunea e total grabita...T.T


gata ...ca deja nu mai pot...>.< X_X ... omg...numai idea e buna de ceva...
Hai :bye: :bye:... ;;)...sa zicem ca e bine pt inceput
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Death Princess Saravis 18 7.983 23-02-2012, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Saravis
  Princess Of The Universe ZuZuu:) 1 2.244 16-12-2011, 01:30 AM
Ultimul răspuns: Diz
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.636 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)