Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My shots.

#1
Chiar daca nu folosesc cea mai inteligenta si buna camera de pe piata, cred ca am niste poze cat de cat dragute, artistice si bla bla bla. Stiu ca va plictisesc, imi pare rau dar nu am ce face. Acum sa trecem la subiect:

I'm alive

Cold Love

Old Dust

Um, enjoy!

#2
Ca tot moare topicul asta, postez o poza. Da, doar una de data aceasta.
Click pe randul asta pentru a vedea poza.

O zi buna.

#3
Bună. Nu se putea să nu-mi dau şi eu cu părerea (mai ales că nimeni n-a făcut-o până acum).

1. Mi se pare genială poza. Ai făcut-o cu marco, nu ? Îmi place iarba aia de lângă şi frunza e interesantă, dar este cam prea mare! Şi nu ai prins un mic colţ din ea, dar în rest nu am ce să mai spun.
2. Foarte drăguţ. Niciodată nu mi-a venit în minte, dar e super ideea. Şi inimoara e făcută bine.
3. Asta nu mă impresionează atât de tare, nu văd tema fotografiei, ce vrea să exprime.
4. Wow, ce super i se văd mustăţile. Şi ochii, şi chestia aia roşie pe care o are la gât (zgardă, sau se numeşte aşa doar la câini ? =]] ). Nu-mi place chestia aia de jos care strică poza şi ar fi fost mai frumos să prinzi mai mult din faţa pisicii, nu doar atât.

În general ai nişte idei foarte interesante şi te descurci bine, trebuie doar să exersezi cât mai mult ca să te perfecţionezi şi să ştii când să prinzi momentul.
Succes la pozat şi la şcoală.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#4
Multumesc mult Alerim pentru comentariul tau.
Am revenit cu doua poze. Una dintre ele, cea cu pisica este facuta recent iar cea alb-negru este destul de veche.
Poza 1.
Poza 2.

#5
Nici un coment, no problem.
Back with new pics, cam vechi ca am cam parasit Zup-ul, dar cui ii pasa?
Obsession.
Cinnamon.
Atat. Lasati comentarii, please108

#6
Sufla vantul prin topicul asta.
Nu am mai facut lucrari noi, poza aceasta am facut-o astazi din cauza plictiselii. Nu am mai intrat pe Zup des si am cam ramas in urma. Ma rog, sa lasam vorba, aici e :

#7
Bine, iniţial nu vroiam să mă bag fiindcă nu sunt chiar foarte pricepută la poze...dar având în vedere că nu a comentat nimeni, hai că încerc eu. ;]]
1. asta nu mi se pare cine ştie ce. serios, chiar nu-mi inspira nimic. Pisica e de-a dreptul foarte frumoasă, dar poza nu e ceva ce se poate numi `reuşit`. Dacă pozai pisica din alt unghi. Aşa pare...ruptă. :] Nu ştiu cât de înţeleasă m-am făcut. :]]
2. Pot spune că asta îmi place enorm. Este simplă şi totuşi inspiră atât de multe lucruri. Eu când am văzut-o prima dată, m-am gândit automat la singurătate. E ceva gen `Lumina împotriva întunericului`. Cum întunericul este acaparat de lumină...are o urmă de mister. Mie, una, îmi place.
3. Poza Obsession nu îmi place. Nu...nu că nu-mi place, doar că nu mi se pare nimic artistic la asta. 4 Poza este frumoasă, dar nu văd nimic artistic în ea. Puteai să decupezi maşinile...Titlul vine de la dependenţa de mobil? 4
4. Poza e frumoasă, dar cred că dacă o întorceai era mai reuşită. :] Mna, mie mi se pare destul de drăguţă...dar pare puţin seacă. Nu ştiu, nu pot să-ţi spun de ce. :]] Mi se pare că-i lipseşte ceva.
5. Îmi place. Este simplă şi acele unghii negre şi acel lanţ [cred că lanţ e] dă un aer senzual pozei. Îmi plac umbrele. La prima vedere, am crezut că umbra e, de fapt, a doua mână. :]] O altă idee ar fi fost să-ţi înfăşori acel lanţ în jurul mâinii şi să-l ţii doar aşa, de formă. Cred că era mai reuşită poza dacă erau ambele mâini fotografiate, dar presupun că cu cealaltă ai făcut fotografia.

Cele mai reuşite mi se par a doua şi ultima. :d Au acel ceva...care mă atrage pe mine la o poză. 4
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

#8
Trebuie să precizez că cele mai bune fotografii sunt [ 1 ] ( din punct de vedere tehnic ) şi [ 2 ] ( unde dacă ai fi avut un conceput foarte bun, fotografia să fi avut o semnificaţie puternică ar fi fost perfect, dar e doar 99,9 bună ). Fotografiile tale nu sunt rele deloc, dar pentru a face una reuşită trebuie să ai în vedere următoarele chestii : Aparatul să fie cât de cât calumea, dar pentru asta se ţine cont şi de brizbuzurile din el, de tehnica fotografiei [ să nu fie înceţoşată, să nu fie prea luminată, prea editată etc ] şi să aibe un concept foarte bun în spate.O fotografie nu e doar privită. Trebuie simţită fiindcă e o artă. Dacă vrei să evoluezi, trebuie să ai în vedere mai multe situaţii şi să ai grijă de concept. Nu e necesară doar o imagine drăguţă, un obiect drăguţ ca să facă fotografia, dacă nu ai nimic în spate, nu poţi să spui că vei evolua rapid. Mi-a plăcut foarte mult fotografia [ 2 ] care a ieşit extrem de bine, dar dacă ar fi avut o semnificaţie ar fi fost perfectă. Găseşte subiecte gen draoste, droguri, alcool, sănătate, fericire, obiecte chestii.... Sunt foarte multe de abordat, dar trebuie să ştii cum să iei puţin din toate poate chiar să le combini. Fotografiile din pdvd tehnic sunt...normale. o.o Adică nu sunt prea încărcate, editate, prea luminoase sau prea întunecate ori înceţoşate sau sharpend much ce nu dă bine. Sunt foarte bune, dar nu ştii cum să ţi le pui în evidenţă încât să sară în ochi. Şi la asta trebuie să mai lucrezi.
-

#9
Multumesc Oxygen si Lynn de critici/pareri/comentarii. Am revenit cu poze noi, fiind primavara si vreme frumoasa, am avut chef.
Bad Luck.
Reaching for perfection
We don't sleep.
PS: In ultima poza nu sunt eu, sa nu creada lumea ca altcineva mi-a facut poza. E o prietena de-amea, si eu am facut poza folosind camera ei foto.

#10
Ok, iată-mă. :]]
Prima poză mi se pare cam banală, puteai fotografia pisica din alt unghi. Sunt sigură că ieşea ceva mai drăguţ. Presupun, însă, că dacă te apropiai mai mult, fugea. 39 În general pisicile fug când te apropii, dacă nu îţi aparţin. Oricum...cum am mai spus: dacă fotografiai din alt unghi era mai bine. 4
2.Asta e simpăticuţă, îmi plac culorile. Sunt extrem de simpatice. :]] Firele din spate cam strică, dar nu cred că puteai să le faci ceva...Per total, poza este destul de reuşită.
3.Asta e preferata mea, atât ca şi idee, cât şi pentru realizarea ei. Are acel aer de mister...mereu mi-au plăcut pozele în care ţigara e un `accesoriu` al subiectului. Mi se pare că dă un aer elegant pozei. Da, cu siguranţă asta e preferata mea. <3
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)