Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My photos. x3

#1
Helău.
Well, după cum vedeţi, m-am gândit să pun câteva fotografii. Ăhm, sunt începătoare, dar asta nu-i o scuză. Cricaţi-mă cu bun simţ, daţi-mi sfaturi şi orice trebuie, lăsaţi o părere. Nu contează ce ziceţi, dar să nu luaţi în considerare. lol, scuze pentru calitatea proastă. Unele sunt făcute cu telefonul ._.'

Sky.
Forest.
All star.
Flowers.
Smth.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#2
Okeee, LuLu e aici [nu pot sa dorm:]] Si e gata sa dea sfaturi xD [de parca as fi cine stie ce]
First. Poza Sky este pot spune chiar geniala. Imi place cum ai pozt , felul cum cerul isi face aparitia de nicaieri si daca poza ar fi mai mare ar continua sa se intinda [ce metaforic vorbesc:] Este putin editata sau mi se pare mie?!
Poza Forest este foarte frumoasa. Nu cred ca iti fai seama dar ai prins un unghi al dracu' de bun. Parca este intrarea in Paradis completata cu floricele roz;]
All star este cam banala. Nu ti se pare simpla? Aaa, si iti dai seama ce greseala ai facut aici? Iti spun eu: cand faci o poza, obiectul/ subiectul principal il pozezi in intregime. Chiar iti place sa vezi un sfert de adidas?
Flowers ar fi fost bestiala, poate chiar de pus pe Desk dar e neclara. Acum sincer, tu intelegi ceva de acolo? Mai clar se vad buruienile decat florile.
Smth. La fel. Aici mi-ar fi placut cum pica lumina, defapt si unghiul e genial dar nu e clara! In rest chiar mi-ar fi plaacut, ar fi fost superba.

In general imi plac pozele si vad ca te pricepi cat-de-cat. Felicitarile mele dear si astept alte pozehug Sper ca nu te-a deranjat comm-ul meu4
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#3
Helau. Ma bucur ca ti-ai deschis un topic la fotografie, dear hug
Sky - Arata ca un tablou pictat. Culorile sunt prea intunecate sau fortate, si se observa destul de bine ca e editata. Ai grija la chestia cu editatul, pentru ca o poza trebuie sa fie buna si fara prea mult edit.Oricum, cerul e luat prea drept si nu am acea senzatie ca se intinde pana nu stiu unde. Trebuia sa il prinzi maaii .. ughm, mai de jos si dintr-o parte, ca ideea era bunicica.
Forest- Pai asta ar putea fi o poza chiar buna, daca nu era locul ala chel. 21 Si daca poza avea o calitate mai buna, aici puteai sa o ajuti cu editul totusi 71. In rest e buna.
All star- Pai imi place ca nu e tot tenesul, pentru ca mie nu mi-ar fi placut. Adica ar fi fost ceva de genu "imi fac poza la tenesi". Btw, tu nu ai facut asta, deci: ai acolo in spate prea multe chestii care nu dau bine si atrage atentia de la subiect. Ca lumina era foarte buna, dar ai grija la umbra aparatului.
Flowers&Smth - in afara faptului ca , calitatea lasa de dorit la amandoua, sunt si foarte neclare si ai atat de multe elemente in fotografie incat nici nu stiu pe ce ar trebui sa focalizez. De exemplu, la "Flowers" ai fi avut, din nou, o lumina buna daca te axai numai pe ceva. Ai grija la chestiile astea, ca iti trag in jos toata poza
Per total, tinand cont ca esti incepatoare, pot sa spun ca pozele sunt dragute. Mai astept si altele, si poate treci si pe la mine pupic . Bye
Cea mai reuşită semnătură.

#4
Helăău. xD
Sky - e o poză drăguţă, i mean ... cine nu adoră cerul şi norişorii aceia pufoşi ca vata de zahăr? În mare parte n-are nimic special, e doar cerul, dar uneori are un efect atât de puternic asupra noastră. I don't know, ca fotografie nu mă încântă prea tare, cerul e fotografiat de toţi şi sunt multe poze mai reuşite decât aceasta.
Forest - E destul de cute, chiar dacă sunt doar copaci; ai putea zice că tot verdele acela te relaxează or smth like that, dar parcă ai fi putut face fotografia şi din alte unghiuri, poate ţi-ar fi ieşit mai bine.
All star - Îmi place poza asta, e de efect şi toate cele, chiar dacă pare simplistă and stuff like that. Nu ştiu dacă aş fii încercat un alt unghi, e destul de ok aşa, adică nu mă deranjează cu nimic. * laughs *
Flowers - Presupunând că tu ai vrut să fotografiezi floarea, ai apropiat aparatul de ea sau ai folosit zoom, ceea ce este greşit. Trebuia să foloseşti macro şi, pentru o mai bună calitate a fotografiei, să focalizezi. Poza ar fii fost cu totul alta, iar noi nu am fi văzut iarbă şi alte cele în loc de o floare frumoasă.
Smth - Aici e aceeaşi poveste ca şi la Flowers şi n-are rost să repet. Data viitoare ar trebui să procedezi aşa.

Per total ai idei bune, trebuie doar să ştii cum să le foloseşti.
Baftă-n continuare ! hug

#5
Hei, girls. Vă mulţumesc mult pentru sfaturi/păreri şi vin cu ceva nou, adică făcut azi. Sper că acestea sunt mai reuşite, plus că am făcut fotografiile de pe balcon. *laughs* Eniuei, hope you like't.

Smile.
De pe vremea lui Băsescu.
Neah.

Well, aştept sfaturi şi păreri. ^^

XoXo, Mad Hatter.

___________

Thx, me, că ai trecut pe-aici. Să nu uiţi să treci şi data viitoare. ^^
Poze din excursie~

Grâul.
Lacul.
Multă lumină şi multă iarbă.

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#6
Hey. First, mersi muuult pentru comentariu pupic
so.
La prima poza cred ca ai vrut sa folosesti modul close-up? Oricum, umbra ta cade aiurea pe poza si cred ca mai bine pozai mai de jos sau mai drept ca sa nu se mai vada bucatica aia denivelata de cer.
A doua e cam neclara si cam fortata. Puteai sa mai tai din ea. Lumina e cam slaba si de aceea nici culorile par moarte.
A treia imi place pentru ca in sfarsit e dreapta. Imi plac si culorile aici, dar cred ca trebuia sa te duci mai aproape de copaci daca ei voiai sa iasa in evidenta.
cam atat. Lenea astaa`.

byeh
Cea mai reuşită semnătură.

#7
Heeeeei. *hugs*
După o absenţă micuuţă la fotografii, revin cu ceva făcut azi, ce sper să fie mai bun ca anterioarele. Ăăh, am să pun decât trei fotografii, ca să aveţi ce comenta. Ah, Ichigo, mulţumesc mult pentru comentariu, am să încerc să ţin cont de părerea ta. :]

Life isn't a joke.
While my guitar gently weeps.
Hehe. x3

Enjoy it, guys!

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#8
Heey. Se vede o schimbare in modul tau de a fotografia. Si prin schimbare, ma refer in bine.

Life isn't a joke. - *nu stiu daca un breloc cu turnul Frantei mergea in decorul din poza, asta e partea de estetic* btw, trebuie sa iti zic, chiar daca sti, ca poza nu e deloc clara. Ori nu ai focalizat tu, ori aparatul tau e de vina. Ah, alta varianta e ca tu sa fi focalizat, ca vrei sau nu, pe perete, iar turnul era ceva de decor. Dar oricum cred ca trebuia ca brelocul sa fie mai vizibil. Oricum, imi plac muult culorile. Sunt atat de vii si de dragute, niste nuante placute ochiului desi sunt culori reci 5.

While my guitar gently wheeps. - Ca si concept ti-a iesit muult mai bine, perdeaua aceea merge super in poza pentru model si culori. Lumina care intra pe fereastra vine foarte bine pe perdea, dar chitara a fost prea departe si lumina pica prea slab pe ea. Nu iese in evidenta, ar fi trebuit sa fie mai luminoasa. Verdele ala exagerat de la fereastra nu merge cu tema fotografiei, btw, iar marginea geamului si peretele sunt detalii ce ar trebui sa dispara, asa ca, ma gandesc ca daca ai fi incercat alt unghi, totul ar fi fost ok. Oricum, te felicit pentru concept si pentru poza, care, fara mici scapari e chiar buna pupic

Hehe. x3 - Calitatea slaba, din nou. [fundita e asa draguta, si parul fetei 105] Btw, nu am ce sa zic decat ca ar fi putut fi mai luminoasa/intunecata , cum voiai, si culorile mai vii, daca prin poza ai fi vrut sa exprimi dragalasenia21

Scuze pentru cat am putut sa aberez pe aici, e dimineata si am avut lene sa comentez pana acum21 Oricum, sper ca nu am fost prea dura si sper ca in urmatoarele poze sa vad imbunatatirile. Nu te descuraja, stiu ca , comentez dur, but pozele sunt chiar bune, si cred ca ai putea sa progresezi mult mai mult. Spor la treaba in continuare, si sa ma anunti cand pui noile poze in caz ca uit sa trec pe aici.

Ichigo xx
Cea mai reuşită semnătură.

#9
Hello 15 Am trecut si eu pe aici, din lipsa de ocupatie:]] Imi place cum pozezi, esti un fotograf bun si ,cu siguranta ,pe parcurs te vei perfectiona. Nu mai stau sa comentez fiecare fotografie in parte, deoarece sunt multe si mi-e cam lene xD Oricum, sunt dragute si fiecare exprima ceva. O sa comentez doar ultimul post. So...

1. Life isn't a joke
Mi-a luat ceva sa imi dau seama despre ce este vorba in fotografie :]], deoarece nu este mai deloc clara. Nu stiu daca este vina aparatului sau daca nu ai focalizat tu 106 Acela este turnul Frantei? Un suvenir sau un breloc, ceva? E foarte cute, desi nu prea se intelege xD Incerc sa compar titlul cu fotografia si ma duce cu gandul la faptul ca ai fixat turnul Frantei, simbol al frumusetii, al elegantei, in mijlocul unui loc, nu tocmai frumos, placut. Ceea ce exprima pentru mine faptul ca in lumea asta "rea" gasim si lucruri frumoase, mici, precum exprima si poza, dar in acelasi timp insemnate. Nu stiu daca asta ai vrut tu sa exprimi in fotografie, dar mie asta mi-a dat de inteles si chiar imi place ideea :]] De asemenea culorile sunt dragute, poza e editata frumos.

2. While my guitar gently wheeps
Mi-a luat ceva pana sa deschid fotografia asta, laptopul meu e asa un idiot xD. Imi place contrastul dintre intuneric si lumina. Lumina puternica patrunde in camera intr-un mod placut, iar perdeaua aceea e cute la randul ei. Nu stiu, aici nu am ce comenta, deoarece imi place forte mult poza :]]

3. Hehe xD
Un "Hehe" asa dragut :]] Imi place mult fundita, este asa kawaai. Vreau si eu >.< Chiar imi place modelul 39 Marimea ei, tot tot :]] Dar nu stiu, nu prea imi place cum a fost prinsa in fotografie... Adica se vede ceafa acelei fete, mai bine ar fi fost daca fundita ar fi fost prinsa undeva din fata si sa fi fotografiat o parte din chipul fetei. Parul este oricum extrem de frumos >.<

Cam atat. Astept si alte fotografii, succes in continuare.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Helău, fetelor. Vă mulţumesc mult pentru sfaturi şi păreri, plus, mulţumesc fiindcă ziceţi că-i părul meu frumos ;]] Drăguţ din partea voastră. :]
Eniuei, am să-ncerc să ţin cont de sfaturi şi sper că acest post e mai bun.
'Setul' e făcut în timp ce ploua.

Strada.
Când plouă e linişte.
Dark.

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)