Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My photos <3

saluut. [:

Mă aşteptam să fie mai multe poze, dar nu-i problemă dacă sunt doar două; apreciez că n-ai pus enşpe mii de fotografii într-un post. Prima fotografie îmi place în mod deosebit; e simplă şi totuşi drăguţă. Ca unghi e ok, îmi place că nu-i făcută de sus or smth, pentru a se vedea cartea sau câteva cuvinte din carte or stuff like that; aşa e chiar în regulă. Luminozitatea e ok, dar claritatea mă cam deranjează, totuşi, având în vedere că le faci cu telefonul nu prea aveai ce face în privinţa clarităţii. A doua fotografie e mai banală, mai neclară, mai comună ... Ca unghi mi se pare ok, însă nu ai făcut fotografia să aibă acel ceva, să placă persoanei care-o va vedea; dacă o foloseşti ca un fel de amintire, să spui "Mă, am fost acolo şi când mă uit la poză tot ce s-a-ntâmplat îmi curge prin faşa ochilor ca un film" e destul de în regulă, deşi cred că şi o amintire ar trebui să fie făcută frumos,cu grijă. Nu pare că ai făcut-o-n grabă, dar nu cred că ţi-a luat mai mult de-un minut. Ai ajuns acolo, ai văzut că arată cât de cât drăguţ şi-ai făcut fotografia. Cum am spus, nu are nimic special.

Aştept şi alte lucrări. Spor la fotografiat şi multă multă inspiraţie ! hug

Răspunsuri în acest subiect
My photos <3 - de Ekkaterinna - 14-04-2011, 11:23 PM
RE: My photos <3 - de Abbeh. - 21-04-2011, 08:27 PM
RE: My photos <3 - de Ichigo. - 21-04-2011, 09:18 PM
RE: My photos <3 - de Ekkaterinna - 13-05-2011, 12:55 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)