Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My photos...

#1
Mmm... pai intr-un final m-am hotarat sa-mi postez si eu pozele aici. Nu sunt cine stie ce experta, dar imi place sa fac poze si mi-am zis ca de ce sa nu le postez si aici.
Pozele astea sunt destul de vechi. De anul trecut, din Irlanda^^

Poza 1
Poza 2
Poza 3

Cam atat pentru moment. Sper sa va placa^.^
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#2
Decii... de la inceput vreau sa te anunt ca nu le am cu fotografiile.. nu numai pentru ca nu sunt fotogenica 24. Sa stii ca imi plac foarte mult pozele, mai ales cea cu pasarea aia ( nu stiu ce e 21 ). Cat pot adora verdele, se numara printre culorile mele preferate. Uite un motiv pentru care ador pozele tale. Al doilea ar fi ca imi place foarte mult prospetimea si, pana la urma, perfectiunea naturii( din Irlanda, caci in Romania mai rar vezi asa ceva).
In final sa stii ca sunt super pozele! pupic :X
Mi-e foameee!!!

#3
Pozele sunt incadrate foarte bine. Imi plac pozele care definesc un peisaj. Prima poza este bine incadrata si este destul de frumoasa, si sincer mi-a placut cel mai mult. A doua poza este foarte verde8. Este doar natura si asta imi place. Iar in a treia nu am ce sa comentez. Poza este pur si simplu mirifica. Imi plac culorile din poza dar imi place chiar si pozitia ei. Ai talent ce sa mai..21. De abia astept sa vad ce poze mai aduci3.
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#4
Foarte frumoase Marina... Imi plac... Pasarea aceea este cumva o egreta? Imi plac si palmierii, se subintelege ca nu sunt facute in Romania... Unde sa vezi asa ceva pe la noi? ..>.<... Pozele sunt foarte clare si apreciez mult la o poza sa se vada bine, mai ales a treia poza este facuta pe la mijlocul zilei presupun caci se vede foarte bine apa si culorile pasarii, iar celelalte doua presupun ca sunt facute mai pe la apus.. Smile Succes in continuare!
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#5
15 Deci ca sa scap de divort, am sa comentez si la pozele tale. Prima oara ha? Deci eu cred ca ti-au iesit bine, chiar foarte. Imi plac mult primele doua, a treia poza sa mor de stiu cei ala O_O N-am mai vazut asa ceva in viata mea....cred. Ei bine, sa fim seriosi, nici eu nu le am cu animalele21 Imi plac pozele tale, si le astept si pe urmatoarele [scuze, ca e asa scurt postul, dar mintea mea zboara acum >.<]
[Imagine: Hm757.png]





#6
Imi place mult calitatea pozelor . Ai incadradat bine natura iar ungiul e unul bine ales . Ai facut acele poze din pasiunea de a fotografia si de asta le face si mai speciale . Prima oara nu am citit unde sunt facute ci am dat pe prima fotografie si ma gandeam ca nu am mai iesit de mult in lume de sa evolueze asa de mult Romania .
Irlanda e o tara frumoasa . Iar Mama Naturo e in orce coltisor din pozele tale .
In special ador a doua poza .
Ai talent si de astept cu randul urmator de poze . Imi mai place , ce nu imi place mie , culorile care predomina . Sunt atat de . . . armonioase si simple la ochi . Bravo !

Ja ne la urmatorul post cu poze .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Buna!M-am gandti sa trec si eu cu niste commuri Smile.. am vazut fotografiile tale .. si sunt tare dragute ..adica frumoase .. chiar imi plac .Unde le-ai facut ? 15MI-a parut bine ..sa-ti las coment si sa admir fotografile tale .Pa pa si succes in continuare
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#8
Poza 1 - Îmi place poza, claritatea e bună, lucru la care sincer nu mă aşteptam (nu mă-ntreba de ce, chiar nu ştiu). Cred c-ai vrut să prinzi copacul, palmierul ăla (ce-o fi el 21 ), dar a ieşit mai mult de atât; părerea mea este că dacă făceai poza mai din spate or smth, cumva să prinzi mai mult din peisaj ieşea o poză mai reuşită.

Poza 2 - Acela e un parc, nu? E magnific; cel puţin poza asta are un aer de... peisaj scos dintr-un basm, un peisaj ireal (chiar dacă el există). Claritatea e de asemenea bună. [:

Poza 3 - E clar, ador poza asta. E adevărat că aparatul te ajută mult, pentru că ... e bun. xD. Poza în sine e minunată, mai frumoasă de o mie de ori decât primele două. Ador poza asta, aici nu am critici.

Cam atât.
Baftă! * hugs *

#9
Salut .
Cu toate că am observat că pe aici bate vântul xD Totuşi am zis să văd ce pozici ai xD

Prima poză : Claritatea ... este foarte bună . Destul de interesant peisajul . Copacu` ăla ce o fi palmier 5 e înonjurat de florii :X Mai observ prin peisaj şi un tip cu mingea 71 Verdele domină xD Iar cerul este superb xD

A doua poză :Ietă alţi copaci sau palmieri ce or fi ei xD Iar domină verdele xD Imi place foarte mult poza , copacii , niste floricele pe acolo şi un punct portocaliu 39 Văd că ai prins şi puţin din gard xD

A treia poză :E , e altă lume . Săraca pasăre e singură xD Stânciile au ieşit aşa bine , deci claritatea este foarte bună xD Ai un aparat doarte bun xD Culoarea apei e interesantă , şi îmi place penajul păsării xD

NiÅŸte poze reuÅŸite xD




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)