Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My pencil drawings

#1
Salutare all,bn v-am gasit imi place sa desenez in creion foarte mult si mai ales portrete.Am sa incep cu 3 portrete mai vechi,si depinde de voi daca va place sau nu spunetiva parerea,am sa postez in fiecare zi daca pot dar depinde de voi.Multumesc
http://www.flickr.com/photos/42343302@N0...otostream/
http://www.flickr.com/photos/42343302@N06/3909351443/
http://www.flickr.com/photos/42343302@N06/3910133080/


#3
Interesante desene, ce pot spune. Inainte de a spune tot ce am de zic as dori sa te intreb: chestia asta e doar un hobby sau studiezi? Daca e un hobby e chiar foarte bine, daca studiezi, ei bine se cam schimba foaia.
Nu o sa ma leg de desenele mai vechi, adica, nu de toate pentru ca ar fi mult prea mult de zis.
Ultimul desen per ansamblu e chiar foarte dragut si destul de reusit. Incep cu ceea ce ma deranjeaza cel mai tare: hasura/valoratia. Tu cand dai umbrele alea pe fata cuiva, cum faci? Dai putin cu creionul apoi incepi sa intinzi cu degetul/servetelul sau mai stiu eu ce, nu? Cam asa se vede de aici. Si, locurile in care bate lumina se vad foarte urat si sa iti zic si de ce: in loc sa fi lasat albul foii, tu te-ai apucat sa stergi cu radiera dupa ce ai umplut toata fata de creion. Nu as fi zis nimic daca ar fi fost sters ceva mai frumos. Te-ai grabit?
Imi place mult tare cum ti-au iesit ochii. In schimb, buzele mi se par un pic ciudate si cam mari chiar... - si aici ma refer mai exact la partea stanga. Inca ceva: folosesti B-uri? Si daca da, ce B-uri.
Mai, in rest e bine. Singura problema majora sa zic asa e hasura aia care e pur si simplu oribila.
Oricum, succes in continuare si sper ca vei mai posta desene in continuare.
Spor la treaba.



Ja ne...

#4
AoiButterfly.Eu desenez de placere,poi creioane folosesc HB si 2B si eu nu prea am rabdare cand desenez adik mai mult de 1 jumate nu pot sta la un desen ma pliktisesc si faza cu hasura si manjitu ai dreptate tre sa lucrez mai curat mereu cand desenez se intinde hasura.MS
Un desen anime:
http://www.flickr.com/photos/42343302@N06/4105840542/
Autoportret:
http://www.flickr.com/photos/42343302@N06/4080745516/
Un Portret(mi-a fost lene sa fac si paru):
http://www.flickr.com/photos/42343302@N06/4105103061/
Anubis(egipt):
http://www.flickr.com/photos/42343302@N06/4105105719/

#5
Am revenitSmile
Dragute desene ai adus de data asta. Am observat ca ai mai lucrat putin la hasura. Folosesti creioane destul de... pentru desenele pe care le faci tu. Cert e ca pot baga mana in foc ca la acestea noi nu ai folosit numai HB si 2B, nu pot scoate asemenea neagru cu ele decat daca freci nene, nu gluma... si la cum pare foaia nu permite acest lucru.
Primul desen, ala in varianta anime, sincer nu stiu ce sa zic, nu sunt in domeniu si nu ma pricep, dar cu toate astea mainile, cel putin cea drepta este foarte ciudat desenta. Ai mai mare grija la proportii.
Autoportretul ti-a iesit chiar binisor... cred ca ceva probleme ar fi la ochi si nas, mai ales la nas... adica acolo chiar se vede.
Apoi, celalalt portret. Nu imi dau seama cum ai putut sa faci autoportretul asa de dragut si la asta sa o dai in bara. In primul rand, ochii sunt ciudati si faptul ca i-ai innegrit atat de tare nu a fost bine (sfat: nu mai innegri desenele decat daca este neaparat necesar, mai ales cand vine vorba de portrete), inca un minus as fi faptul ca ochii aia mie, personal, nu imi inspira nimic. Banuind ca ai innegrit ca sa scoti ceva in evidenta, eu nu vad "ceva-ul " ala. Nasul cred ca este ceva cam mic daca stam si il comparam cu ochii si buzele; ca tot veni vorba, buzele sunt imense si parca prea "false". Buza de jos nu este pozitionata bine fata de cea de sus (trage o axa pe mijlocul portretului si ai sa vezi despre ce vorbesc). Tu ai masurat sa vezi cat de mari is pe langa ochi? Din nou ai intins creionul peste tot pe fata si apoi ai inceput sa stergi cu radiera. Nu cred ca proful tau sau profa ta de desen ar fi fericiti sa vada asa ceva, mai ales ca tu ai stat si ai hasurat restul... Apoi, faptul ca ai innegrit pe acolo in jurul fetei nu a facut-o decat sa pana mai ciudata si nu intr-un sens bun. Chiar daca nu ma aveai tu chef sa ii faci parul, decat sa intinzi creionul ala asa aiurea, fara nici o noima, mai bine trasai doua-trei suvite si le lasai asa, in plata domnului.
Ultimul desen... ei bine mi se pare ceva in ingramadit, putin turtit (putin mai mult) si foarte nerealist. Daca tot ai vrut sa desenezi muschi, deseneaza-i calumea si apoi da si o hasura din care sa se inteleaga ceva, nu ceea ce ai facut aici.
Per total e bine. Ceea ce te baga pe tine in mormant e hasura. Daca ai fi mai atent/atenta cred ca ai castiga mult mai multe. Oricum,e bine pana aici. O sa revin... sper sa vii repede cu noi desene.
Spor la desenat.




Ja ne...




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)