Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My one shots

#1
M-am hotarat sa postez si eu niste one shot-uri.
Deocamdata am doar unul.
Dar inspiratia vine valuri ...

This one, este din perspectiva unui baiat.

[edit]

Disclaimer - Nu detin niciun drept asupra melodiei „ prom queen ” a lui Lil Wayne si nu fac profit dupa intamplarile din acest one shot.


Regina mea de la balul de absolvire.


Imi amintesc totul … Erai o fata populara, toti baietii de vroiau. Erai frumoasa … Imi imaginam ca vei fi alaturi de mine. Vroiam sa-ti spun ca sunt baiatul potrivit pentru tine. Insa tu ai ras in fata mea si ai plecat. Tu ai avut alte planuri, pe care eu nu le-am inteles niciodata. Iti schimbai gandurile repede. De atunci, am renuntat …
Iti schimbai prietenii des. Te placeau pentru felul in care aratai. Petreceati o noapte impreuna, apoi dispareau, uitandu-ti numele.
La balul de absolvire, ai fost frumoasa. Te admiram in tacere. Tu erai cu el. Desi nu te uitai la mine, ai fost mereu regina mea de la balul de absolvire. In seara aceea, te-ai culcat cu el. V-am vazut cum va sarutati pasional, in masina. Am renuntat …
Dupa un an eu am semnat un contract si la scurt timp am devenit celebru.
M-am bazat pe talentul meu, muzica. Vocea mea era placuta de toata lumea. Tu ai ramas insarcinata, eu eram celebru. Te intrebai cu ce ai gresit ? Vietile noastre s-au schimbat. Ai uitat cum m-ai respins, cum m-ai lasat cu inima franta. Vroiai sa fiu cu tine, s-a intors roata …
Acum este momentul … O zi importanta. Un mega concert, difuzat in toata lumea. Intru pe scena, este timpul meu.
Versurile melodiei rasuna in toata sala.

“ But now the prom queen, the prom queen
Is cryin’ sitting outside of my door
See you never know how
How everything can turn around. “

Fanele tipa, sunt bucuroase. Sunt celebru, dar nu mi-a pasat niciodata. Pe plan professional, stau bine, dar … Unde este dragostea ? Ranile unei respingeri nu s-au vindecat. Nu pot uita ziua in care mi-ai ras in fata si ai plecat. A durut …
Privesc multimea care tipa. Printre oameni zaresc o figura cunoscuta. Este ea … Ma apopii de ea. Privirile ni s-au unit. Imi cuprinde mana calda, ma trage spre ea. Nu ! Imi trag mana si ma indrept spre mijlocul scenei, continuand cantecul. Ea priveste umilita in jos.
La sfarsitul concertului, toti fanii ma aplaudasi se retrag, spre iesire.
In sfarsit, sala este aproape goala. Ea sta lipita de perete, fara a fi observata. Eu o sarut pe colega mea de trupa. Ne intelegem foarte bine. Are voce buna si este frumoasa. Dupa ce am fost ranit, am cunoscut-o pe ea, Amanda. Ea imi alina supararile … Sarutul nostru, emana pasiune, tandrete, dragoste …
Un tipat se aude, facandu-ne sa rupem sarutul pasional.
- Michael, cum poti face asa ceva ?
Ma intorc mirat si zaresc pe ea. Fata care m-a respins.
- Diana …
- Cum poti s-o saruti pe ea ? Credeam ca ma iubeai …
- Te iubeam, Diana … Dar tu, nu m-ai dorit atunci. Dupa ce am devenit celebru, ai devenit interesata de mine … De ce ? Pentru ca am bani ? De asta ?
- Nu, te iubesc !
Se apropie de buzele mele.
- Nu ! Nut e mai cred ! Atatia ani ti-ai batut joc de mine. Nu cred ca ma iubesti !
- Michael …
- Ai fost regina mea de la balul de absolvire si asa o sa ramai. Tin la tine, dar nu cred c-o putem lua de inceput. Acum, o iubesc pe Amanda. Ea mi-a fost alaturi.
- Michael ! De ce ?
- Pentru ca nu ma iubesti cu adevarat, recunoaste …
O iau de mana pe Amanda si plec linistit spre iesire. Ne urcam pe motocicleta si pornim spre casa.
Stiu ca Amanda ma iubeste si eu o iubesc. Dupa o respingere, am gasit fata potrivita, pe care o iubesc. Iar Diana, isi va gasi un alt baiat care s-o iubeasca. Este frumoasa si are un copil dragut, al carui tata, nu se stie cine este. Pentru ca Diana isi schimba prietenii des la colegiu si petrecea cu ei, aventuri pasionale de o noapte.
Am trecut prin acesta experienta, am invatat multe. O fata mofturoasa, populara, nu poate iubi un baiat, sincer.
Daca Amanda imi va darui un baiat, il voi invata ca in viata, intalneste multe femei. Dar trebuie sa o aleaga pe cea cinstita, care il iubeste. Nu vreau sa il raneasca o fata.
Daca imi va darui o fata o voi invata sa fie cinstita, sa iubeasca sincer si sa nu raneasca baietii.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#2
Macar pune un disclaimer. De ce ? Pentru ca toata 'povestea' ii apartine melodiei 'Prom Queen' a lui Lil Wayne. :|
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#3
Well, am facut un nou one shot ...

Pasiunea - noaptea cu-n vampir.

Ce este pasiunea ?
Pasiunea este un foc.
Pasiunea este presentimentul iubirii.
Pasiunea este o febra a mintii.
Ea n-are nevoie de motivari, nu cere sa fie inteleasa. …

Oare, oamenii pot convietui cu vampirii ? Depine … Vampirii pot fi pasionali, draguti sau violenti. Unii pot sa-si controleze setea de sange, dar altii nu, devorand sangele oamenilor nevinovati.
De 19 ani, tot mai multe fete, sunt controlate de cineva … Dar de cine ? Fetele sunt gasite in casele lor, fara vreo rana, dar cu urme de dinti pe gat si vorbind despre pasiune. Este vorba despre un vampir ? Poate …

Este noapte. Luna vegheaza cerul. Este liniste. La ora aceasta toata lumea doarme. Luminile sunt stinse. Pe strada, doar felinarele lumineaza. In linistea deplina a noptii, se aud niste pasi. Cine are curajul sa iasa afara ? Noaptea, strada devine teritoriul vampirilor.
O fata si-a facut curajul sa iasa pe strada. Insa, nu stie cine o pandeste.
- Mai, mai, mai … Pe cine avem noi aici ? se aude o voce.
- C-cine esti tu ? intreaba fata speriata.
- Eu ? Eu sunt Toshiro. Si tu esti …
- Melina.
Necunoscutul iese din umbra, uitandu-se la fata. Ochii negri, parul lung si saten, picioare frumoase. Nu se poate controla. Cu o viteza incredibila, apare in fata fetei si schiteaza un zambet care da de banuit.
- Si, ce gust are sangele tau ? Cred ca este bun, la cum arati …
- Mmm, d-de ce intrebi asta ?
- Orice vampir intreaba asta …
- Vampir ?
- Da … Ma lasi sa-ti beau sangele ?
Melina se sperie si fuge repede, spre blocul unde locuieste. Toshiro o urmareste calm. Fata nimereste intr-un final cheia potrivita si intra in scara blocului. Vampirul alearga dupa ea, cu viteza si o prinde din urma. Satena se impiedica si cade pe scari. Se loveste la umar. Toshiro o ia in brate si o duce la ea acasa. O pune pe pat si o priveste.
- Mmm, capul meu … Ce cauti tu aici ?
- Ma distrez !
Toshiro o saruta pe Melina si ii cuprinde mainile. Fata se zbatea, dar fara rezultat. Dandu-si seama ca nu poate sa scape, nu se mai impotriveste si raspunde sarutului. Pasiunea, caldura, tandretea se simtea intre ei. Stia ca sangele-i va fi devorat, Dar se simtea bine alaturi de el. Alaturi de un necunoscut.
Melina simtea dintii lui Toshiro, pe gatul ei fin. Simtea durere, dar totusi ii placea. Vampirul ii devora incetul cu incetul sangele. Fata scoate un geamat, apoi lesina.
Dupa cateva ore, se trezeste intinsa pe pat, cu o durere de gat. Toshiro i-a lasat un mesaj.

“ Cand o sa citesti acest mesaj, eu probabil imi petrec noapte cu alta fata, beau sangele altei fete. Dar sa stii, iubito, ai un sange delicios. “

Melina priveste in jos. O lacrima i se scurge pe obrazul cald. Zambeste …
- Hmm … Nu sangele meu este delicios. A fost doar pasiune … Pasiune …

Inca o fata a intalnit un vampir. Inca o fata a petrecut o noapte cu un vampir. Pasiunea loveste din nou !
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#4
Dansez în ploaie.

Bate vântul. Soarele se ascunde după norii amenințători. Eu merg gânditoare spre casă. Mă gândesc la trecut, prezent și viitor. Mă gândesc la cariera mea. Scriu poezii. Când țin în mână stiloul și scriu, simt cum vântul mă poartă pe aripile lui, spre o tară a minunilor, căci poeziile îmi sunt pasiunea. Deși, când eram copil, mi se spunea că sunt un antitalent ... Dar eu știam că in sufletul meu se ascundea o latură sensibila, poetică, o stare de gândire și melancolie ce o întâlnești la poeți. Știam că Dumnezeu mi-a dăruit talentul, pasiunea de a scrie.
Pic, pic, pic. Cerul varsă lacrimi pure, neatinse. Aceste lacrimi se adună in picături de apă și astfel se formează îndrăgita ploaie.
Nu mă grăbesc. Vreau să simt ploaia. Vreau să simt picăturile de apă ce-mi răcoresc și imi udă corpul. Ploaia mă liniștește. Îmi alină simțurile, îmi liniștește mintea, îmi gâdilă corpul ce vibrează la fiecare mângâiere a ploii.
Dansez în ploaie. Îmi arunc pantofii. Vreau să simt cum iarba udă și verde îmi atinge picioarele. Vreau să simt noroiul alunecos sub picioare. Mirosul ploii ... Îmi gâdilă nasul, îmi alintă simțurile.
Dansez în ploaie.
Lumea trece pe lângă mine și îmi aruncă priviri, mirându-se de ce dansez, desculță, pe o vreme ploioasă. Ei nu înțeleg sângele înfierbântat ce-mi curge prin vene. Ei nu înțeleg gena poetică. Tot ce este ieșit din comun, li se pare ciudat. Nu înțeleg adevărata artă. Nu înțeleg ... Și de aceea, încearcă să mă sfideze cu priviri pline de neînțelegere, ce par a-mi spune că sunt ciudată. Poate sunt ... Dar Dumnezeu mi-a dăruit puterea de a accepta adevărul, adevăr pe care unii oameni nu pot sau nu vor să-l înțeleagă. Accept că sunt ciudată. Nu neg.
Dar această latură ciudată, este latura poetică ...
Stilul meu de a scrie și felul în care mă comport, poate fi ciudat. Dar nu mă asemăn cu cei din jur. Și poate că faptul că nu sunt asemenea lor, îi face să mă privească ciudat, superior, pentru că sunt diferită.
Asta este latura noastră gânditoare, care unora li se pare ciudată, pentru simplul fapt că noi, poeții, suntem diferiți prin felul de a ne exprima sentimentele.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#5
Broken.

Flashback.

„ Broken … Nu te mai iubesc. Iartă-mă… ”

End of flash back.

M-ai părăsit … Eu înca te aud strigându-mă. Ai același glas care odata cânta pentru mine. Acum cânta pentru altcineva …
Iți văd ochii albaștrii. Odată acei ochi mă priveau pe mine. Acum, ei privesc pe altcineva …
Iţi simt corpul. Acel corp mă cuprindea odată. Acum, cuprinde pe altcineva …
Iţi simt buzele suave. Odată, acele buze se uneau cu ale mele. Acum se unesc cu alte buze …
Mi-e dor de acea voce, de acei ochi, de acel corp, de acel zâmbet, de acel sarut … Ţi-e ţi-e dor de mine ?
Mi-am făcut speranţe, că te vei intoarce, dar nu te-ai intors.
Am vrut să ma iubeşti nebuneşte, însa a fost prea greu pentru tine …
Iubire cu forţa nu se poate. Nu te-am fortat. Nu m-ai ales pe mine, ai ales-o pe ea. Mi-ai zis că nu mă mai iubeşti …
Am râs împreună, am plâns împreună, am petrecut momente împreună. Însă tu ai uitat acele clipe in care ne sărutam, momentele în care ne iubeam, momentele în care corpurile noastre se uneau … Nu a însemnat nimic pentru tine ?
Ai zis ca nu mă părăseşti … Te-am crezut … M-am înşelat.

Uite ce mi-ai făcut !
Cerşesc o rază de iubire pe o stradă întunecată …

Am crezut în tine. Am crezut că ţii la mine. Nu a fost aşa.
Încerc să fiu puternica. Dar nu pot, este greu … My heart is broken ...
Mă prăbușesc în genunchi.
Mă eliberez ...
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#6
Cerul.

Ochii mei omenești văd cerul cum plânge. Urechile mele aud cerul cum țipă. Și țipă ... Dar, cine să înțeleagă ?
Mintea noastră nu are suficientă putere să înțeleagă această forță superioară. Este momentul când supranaturalul bate logica noastră. Oare totul se bazează pe știință ? Nu ... Poate unii nu cred în magie.

Mă uit gânditoare pe fereastră și încerc să descifrez acest cod al naturii. Plouă neîncetat. Tună. Cerul întreg este luminat de fulgere.
Nimeni nu îndrăznește să iasă din casă, însă, o femeie stă în genunchi, în ploaie și privește îngrijorată cerul. Cu vocea apăsată, îngreunată, murmură ceva, dar eu nu ințeleg.
Dorind să aflu ce grăiește, ies din casă și alerg spre ea. O aud cum țipă. Îi simt durerea, dar nu o înțeleg.

- Natura se dezlănțuie. S-a spart, spune ea printre lacrimile ce-i curg șiroaie pe obraz.

Se ridică și fuge. Eu rămân nemișcată și o privesc cum se îndepărtează. La ce s-a referit ? Ce s-a spart ? Privesc spre cer și o lacrimă mi se scurge pe chip. Plăng ... Și nu știu de ce ... Oare, s-a spart cerul ?
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#7
Gena omenească.

Am momene în care mă gândesc la viața mea. Ce sunt eu ? Sunt un om, o ființă căzută pe pământ. Trăiesc pentru a lăsa iubire în urma mea. Trăiesc pentru a simți viața mângâindu-mă, sau izbindu-mă. Trăiesc pentru dragoste ...
Sunt sămânță semănată, pentru a rodi. Sunt eu ... Am învățat că viața ne dăruiește bucurii, dar, pe neașteptate, primim o palmă de la ea. Și doare ...
Timpul nu trece. Noi mergem mai departe, înfruntând totul, cu capul sus. Plângem, sau râdem. Judecăm greșit, sau suntem judecați greșit. Respingem, sau suntem respinși. Pot să zic, din inimă ...

Sunt mândră că sunt om ...
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).
























Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)