Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My drawings

#1
Imi place sa desenez, dar o fac destul de rar. Zilele astea mi-a venit o pofta sa incerc mai multe, de aceea am decis sa-mi fac un topic.

Simba - ma mai gandesc daca il colorez sau nu.
http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_4627.jpg

#2
Cat de mult talent, incredibil, atatea umbre si detalii intricate nu am mai vazut prin sectiunea de aici. Sunt absolut socata de ceea ce poti face. /sarcasm

Imi spui de ce seamana perfect cu imaginea asta?. Cu exceptia ca e copiata prost. Sunt sigura ca mai sunt cateva pe google care seamana mai bine.

Ca sa nu iti iei warn pentru plagiere, madam.

Spasiba.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#3
lia... nu crezi ca exagerezi? daca ai ceva personal cu userul nu veni cu asemenea rahaturi 21 daca era copiata, arata exact ca imaginea aia. eu o suport [in calitate de desenator], si sa lucreze cat mai mult, chit ca deseneaza dupa imagini, chit ca nu, asa isi formeaza mana. cred ca tu esti cea care ar trebui sa aiba warn, ca nu stii sa apreciezi o munca depusa de un user care e nou in domeniul acesta.
Айноя, keep it going, si incearca sa ai o linie mai exacta, si putine umbre nu strica 4

[Imagine: L-sig-for-alecs.jpg]

Aleksandr's awesome:DEVIANTART/PICS/DRAWINGS

#4
Lia, nu cred că seamănă perfect cu imaginea aceea, aș fi fost prea talentată să o fac fix în fix, nu crezi? E adevărat, aceea e poza după care m-am condus. Să-mi iau warn pentru ce? Sunt prima și ultima care își pune imagini în față și desenează același lucru? M-am chinuit patruzeci de minute să desenez și nu accept să vie una ca tine și să-mi zică asemenea lucruri.

Aleksandr, deja mă pregăteam să văd un mesaj asemănător cu primul ) mă bucur că nu e așa. Mulțumesc pentru susținere.

#5
Alecsander te rog, nu incepe aici o cearta. Ii poti da un PM frumos cum am facut si eu mai inainte.
Si sigur ai de dat mai multe sfaturi in calitate de desenator.

Aceste posturi vor fi sterse dupa ce voi discuta cu lia.

ANHOR: Te rog frumos! Fara jigniri. Ai ceva de spus? PM exista. Inteleg ca nu iti convine, dar te gandesti, daca ar veni alti 100 ca tine si ar face la fel? DIplomatia unde e?

Astept sa se justifice si Lia. Are dreptul.

Sa nu mai vad comentarii de cearta. Daca sunt useri doritori sa iti critice lucrarea sa vina daca nu sa pastreze pentru PM sau pentru ei.

EDIT: Ca sa fiu inteleasa, nu am nimic daca va inspirati din alte lucrari. Dar imi voi pune un semn de intrebare daca postati NUMAI lucrari "inspirate". Stiu, daca va inspirati dupa alt ceva va exersati mana. Inteleg.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#6
Era vorba ca mi se par liniile mult prea rigide, si in general proportiile sunt prea ok pentru cineva care nu e in stare sa hasureze o umbra macar. Am fost si eu la cursuri de grafica la Scoala de Arte din Brasov acum cativa ani si stiu despre ce vorbesc. Mi se pare copiata direct, nu doar inspirata, dar ma rog. I will give you the benefit of the doubt for the moment.

Aleksandr, nu, sunt sigura ca nu am de ce sa imi iau warn. Stai calm. Ai ceva sa imi spui o poti face pe profil.

Ann, scuze, nu ti-am raspuns la PM pentru ca nu eram aici. E Ziua Internationala a mamei si na.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#7
Crezi că eu am doi ani ca să copii direct și să postez aici pentru comentarii?
Nu sunt o persoană de genul și nu aș face așa ceva niciodată. Tot ce fac e cinstit, pot da ca exemplu faptul că mi-am retras poza din concursul de fotografie, doar pentru că cineva din prietenii mei a votat, știind că e poza mea și a mai rugat încă pe cineva să voteze. Eu nu fac chestii de genul și nu aș pune aici ceea ce nu am făcut eu. Pe mine nu mă intereseaza ce îți pare ție și ce nu îți pare, dacă nu ești sigură, mai bine ai tăcea. Nu e normal să dai buzna cu aluzii din astea. Desenul e făcut după un tutorial creat de cineva și eu doar îmi antrenez mâna și învăț! Scrie undeva că trebuie să postez aici numai opere de artă? Scuze, dar nu am văzut.

http://www.drawinghowtodraw.com/stepbyst...utorial/2/

Desigur cineva atât de genial ca tine va scuipa pe orice lucrare de genul. După părerea mea ești o proastă și îți spun asta pentru că m-ai enervat la culme. Nu îmi pasă dacă am ban sau warn sau orice, că nu voi mai intra pe forumul acesta, doar din cauza unora ca tine.

#8
Aplauze, aplauze, nu era necesar sa ma faci proasta pentru ca eu nu te-am injurat. Nu-ti voi face nimic, tocmai ca sa te oftici ca nu am nimic de fapt cu tine si nu esti primul user a carui talent l-am pus la indoiala. Am mai vazut useri facand acelasi lucru.

Nu iti iei ban si nici warn, cel putin nu de la mine.

I don't really give a flying intercourse about you specifically.

Nu am scuipat pe lucrarea ta. Chiar am spus in postul anterior ca o sa iti acord prezumtia de nevinovatie si urma sa ma mai uit prin threadul tau din cand in cand.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#9
Trebuie sa vin eu sa incep sa tai in stanga si in dreapta? Zau?

Aynoia, vrei sa iti temperezi vocabularul acela? Nu suntem la piata, nu suntem crescuti pe maidan ca sa ne scuipam reciproc, da dovada de cei 7 ani de acasa si vorbeste frumos. Apropo, am mai avut cazuri de persoane care copiau desene si le postau aici pentru comenturi. Nu ti-ai luat warn pentru acest lucru, chillax girl. Apropo, actualul warn de 50% este primit de la mine prin Noiembrie, daca nu ma insel chiar pe 18 sau in jur de 18. Nu ti s-a dat warn/ban nou asta in caz vei crede acest lucru. Stai ca te stiu!!! Esti tipa care ne-a facut tampiti pe toti din staff cand am instalat tema noua! OMFG, iar tu? Give me a break already!

Lia, imi cer eu scuze in locul unor useri ce pot utiliza asemenea vocabular. De asemenea, te rog, ca atunci cand vei mai vedea imagini plagiate/copiate, cum vreti sa le spuneti, sa o anuntati pe Ann sau pe mine.

Aleksandr, te stiu, esti de cand e zupul, dar daca te mai prind odata ca faci afirmatii pe care nu le poti sustine cu probe, gen
Citat:lia... nu crezi ca exagerezi? daca ai ceva personal cu userul nu veni cu asemenea rahaturi 21 daca era copiata, arata exact ca imaginea aia. eu o suport [in calitate de desenator], si sa lucreze cat mai mult, chit ca deseneaza dupa imagini, chit ca nu, asa isi formeaza mana. cred ca tu esti cea care ar trebui sa aiba warn, ca nu stii sa apreciezi o munca depusa de un user care e nou in domeniul acesta.
te-as ruga sa te abtii de la comentarii pentru ca imi displac certurile.

Lia, calmeaza-te te rog.

#10
Chiar îmi voi cere scuze, nu trebuia să îți spun că ești proastă - nu ești. M-am exprimat în repezeală. De fapt ești foarte rece și chiar nu ai niciun fel de tact în tine. Mai faci și concluzii pripite, cum am spus mai înainte - scuipi pe munca oamenilor. Și sarcasmul tău e sec. Îmi pare că ești foarte nefericită în viața de zi cu zi, de îți verși veninul pe la topicuri de genul. Dar nu e treaba mea. Acum mi s-a făcut milă de tine. Chiar nu înțeleg ce-i cu schimbările astea de dispoziție. Rog să fie șterse toate posturile astea care îmi murdăresc topicul sau chiar topicul. Dacă vă trebuie dovadă pentru warnul meu, faceți Prt Sc. O seară bună.

Narnia: Știu perfect despre ce warn mi-ai dat, dar nu îmi pasă, nu mă rețin mult aici.
Hmm, sunteți atât de corecți toți și nu vedeți sub nasul vostru, dar le dați altora în cap. Îmi vine să vomit.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)