Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My circus ....

#1
Ei, mie`mi plac circul si acele carnavale, you know . Well , acum, va voi prezenta si circul meu, mai bine zis micile mele idei, care desigur, sunt trecatoare *smile* . Totusi, sper ca o sa va placa !
Lectura Placuta !

~Drama in Frigider ~

Ma uit in el ca un prost intr-o carte scrisa intr-o nenorocita de limba moarta sau intr-un dialect asiatic. Ma enerveaza, ma enerveaza ca nu gasesc berea, singura bautura pe care ma lasai s-o beau acasa si acum singura bautura care m-ar putea scapa de imaginea ta imprimata pe creierul meu. Uite, e plin! E plin cu de toate. Am legume: broccoli si varza de bruxelles, rosii, cartraveti,toate stand frumos in setarul pentru legume. Am oua asezate dupa marime din cauza obsedantei tale griji pentru ordine si curatenie. Am mezeluri pline de chimicale aranjate la milimetru! Am branza si unt si margarina aia sintetica si iaurturi pline de arome si lapte si Pepsi. Si… si friptura! Puiul ala blestemat pe care l-ai facut acum patru seri, de care ai avut mai multa grija si caruia i-ai oferit mai multa atentie decat mie! De ce l-ai lasat in frigiderul meu? Cum as putea eu sa-l mananc fara tine? Cum as putea sa stau la masa mica din bucatarie, de langa fereastra prea mare, fara sa aud constant cum imi reprosezi ca n-am spalat vasele? Te-ai gandit macar o clipa ca de fiecare data cand deschid usa de un alb imaculat a frigiderului si vad inauntru toate alimentele aranjate exagerat de perfect amintirea ta imi navaleste in minte ca o armata incrancenata?! Nu pot sa le misc pentru ca tu ai depus atata efort ca sa le aranjezi, pentru ca inca sper ca ai sa te intorci si ai sa-mi reprosezi ca frigiderul nostru arata ca un cos de gunoi. Nu pot sa mananc puiul fript pentru ca e ca si cum te-as manca pe tine si nu pot sa beau pentru ca mi-ai ascuns berea in labirintul asta de alimente pline de E-uri. Am sa ma usuc si sunt tanar, frumos, puternic...
Te urasc! Te urasc friptura delicioasa! Imi aduci aminte de ea, pieptul ala apetisant acoperit cu pielea subtire si parpalita imi aminteste de sanii ei superbi si fermi, copanele pline, de coapsele ei atletice dar delicate, aripioarele inerte, de degetele ei lungi, fara pic de forta! Ai auzit iubito?! Ai auzit, ce jignire ti-am adus, te-am asemanat cu un pui fript! Cu un pui! Asta e razbunarea mea pentru ca ti-ai facut bagajele si ai disparut in noaptea aia incetosata fara sa-ti iei mult iubitul frigider sau macar friptura cu care semeni atat de bine!


E gol…atat de gol…murdar, mic si neingrijit. Ma uit in el si imi dau seama ca nu e frigiderul meu. Frigiderul meu perfect plin cu de toate… Ti l-am lasat tie, tie iubitule. Sper sa gasesti tot ce ai nevoie in el. Sper sa gusti friptura si sa te gandesti la mine, sa privesti pe fereastra mare din bucatarie, rupand cu dintii din pulpa puiului ca un animal si sa te bucuri ca nu mai are cine sa iti spuna ca nu speli niciodata vasele. Imi pare rau, dar a trebuit sa ascund berea ca sa nu te pierzi in ea. Sper ca nu esti prea suparat din cauza asta sau macar sper sa-ti treaca repede pentru ca suparat si nervos, oricum, stiu ca esti. Dar acum poti sa schimbi totul, poti sa pui branza la legume si legumele la oua. Poti sa faci ce vrei, esti liber, esti liber sa pui orice vrei, unde vrei. Nu mai sunt ca sa-ti spun ca avem cel mai urat frigider din oras, ca arata ca un cos de gunoi si ca tie nu-ti pasa. Nu mai sunt eu ca sa ne bagam amandoi o data capul in congelator si sa ne contrazicem incercand sa gasim punga inghetata cu ficat.
Aici…e atat de gol, atat de frig. Frigiderul nostru era mai cald, era mai prietenos si ma simteam atat de bine cautand in el cascavalul. Ar trebui sa-l umplu sa-l fac sa semene cu al nostru de acasa dar nu cred ca ar avea vreun rost. Al nostru e mult mai mare, mult mai curat si are toate scrisorile noastre de dragoste pe usa, toate dulcegariile si alinturile copilaresti… Mai stii? Mai stii, cand imi lasai biletul tau verde kaki, pentru ca asta era culoarea pe care ti-o alesesei, intrebandu-ma unde e bererea?…Si eu iti raspundeam prin biletul meu de un oranj orbitor si tu imi multumeai la fel, tot prin biletele pe frigider. Nu ne intalneam o zi intreaga dar stiam ca suntem impreuna, stiam ca ne iubim datorita tuturor scrisorelelor colorate! Frigiderul asta nu are decat un bilet. Ultimul tau bilet pe care l-am luat in graba inainte sa ies.
“ Iubito, frigiderul nostru e ca inima mea, un cos de gunoi unde tu iti arunci toate reprosurile si nemultumirile.”


Am reusit totusi sa zavorasc in sertarul de la biroul meu toate biletele de dragoste de pe usa frigiderului pentru ca imi sfasaiau inima de fiecare data cand le vedeam. Dar pe ultimul n-am putut nici macar sa-l ating.
“Iubitule, eu sunt gunoierul inimii tale care cauta zadarnic ceva cu care sa-si astampere foamea de dragostea ta."
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#2
Bună. Cum am spus, vroiam foarte mult să citesc One Shot-uri scrise de tine.
La început mi s-a părut destul de neinteresant, dar pe la jumătate abia mai clipeam. Chiar nu mă gândeam că atât de multe sentimente se pot învărti în jurul unui simplu frigider. Mersi că mi-ai dovedit ce înseamnă inspiraţie cu adevărat.
Povestea este superbă, tema aceasta - iubirea - este preferata mea. Toate poveştile de dragoste sunt diferite, toate sunt pline de sentimente ciudate amestecate.

Ai mult talent. Mi-a plăcut mult acest One Shot şi îl aştept pe următorul.
Dacă nu ai ce face şi te plictiseşti ai putea trece şi pe la One Shot-urile mele.
Succes la scris şi la şcoală.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#3
Thx pentr comentariu, AlerimxD ( sau Mirela *innocent smile* ) . Sper ca o sa va placa mica idee a mea .
Lectura placuta !
~ Invaluit in Durere ~

Nimic numai exista, doar tu...

Iti mai aduci aminte cum ne bateam cu zapada ? Spune-mi, iti mai aduci aminte cum ne plimbam prin parcul , acum pustiit ? Nu-mi vei raspunde la intrebari niciodata, dar eu continui sa sper ca zambetul tau, plin de caldura, va reveni .

Te-am vazut langa copacel . Erai asa fericita acolo...

Razele soarelui iti atingeau asa delicat pielea fina , cu mirosul tau obisnuit de levantica . Aceea dimineata fusese una dintre miile petrecute cu tine, de neuitat . Zambeai ca un copil , pareai asa inocenta langa copacelul plantat de amandoi . Parca pe atunci ne promisesem ca el va creste o data cu dragostea noastra !

Trandafiri daruti tie numai sunt...

Parca ieri iti auzisem glasul melodios murmurand cuvintele ce pareau cel mai greu de spus . Dar tu le spusesei cu atata fercirire in glas, apoi incepusei sa te joci naiva printre tufisurile cu trandafiri ...Dar unul alb iti statea dupa ureche , acela era mai special, era al tau . Ma faceai sa te privesc cu ochii sclipind de iubire, dragostea mea !

Timpul s-a oprit in loc cand s-a intamplat !

Doar cateva felinare luminau straduta intunecata pe care ne plimbam seara de seara , si nimic nu ne ducea cu gandul ca s-ar putea intampla asa ceva , tocmai tie . Cand pasii tai au atins asfaltul rece, acea lumina argintie ti-a orbit ochii, iar trupul zvelt ti-a fost azvarlit puternic !

Erai frumoasa si cu parul ravasit ...

Am alergat spre tine, dar tot ce ochii au mai putut vedea a fost decat micul firicel de sange ce aluneca usor pe pe obrazul tau . Teama m-a cuprins, iar universul a fostr spart in mii de cioburi, ce nu vor mai fi culese vreodata ...

Nenorocita te-a luat, iubita mea !

Ea, moartea, cruda si nemiloasa te-a luat de langa mine . Am ramas doar cu lacrimile, doar cu fotografiile, dar glasul tau a disparut . Nu-l mai aud seara la culcare, si nici dimineata nu-ti mai simt buzele fine atingandu-mi obrazul . Tu ai disparut , ai plecat de langa mine cu zambetul caracteristic tie ...Cald si plin de iubire !

Dar si el a plecat ...

Nici macar zambetul nu a ramas langa mine . Ai luat cu tine tot ce iubeam, tot ce-mi dorisem toata viata, si reusisem sa-l am, tu ai luat . Iar acum, cand vad piatra de pe mormant, iar numele tau inscriptionat pe ea , imi doresc sa fi murit cu tine . Pentru ca fara tine, viata mea numai exista ...
Adio, iubita mea !
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#4
Bună. Super One Shot.

Ador poveştile triste, ador poveştile de dragoste. Oricât de multe aş citi, niciodată nu mă plictisesc de o poveste frumoasă de dragoste.
Este trist, accident de maşină... Um, iar el a privit-o.
Erai frumoasa si cu parul ravasit ... ~ Partea asta îmi place cel mai mult, când el realizază că a murit şi tot o admiră.
Îmi place ideea copacului care creşte odată cu iubirea dintre cei doi şi mirosul de levănţică.

Este foarte reuÅŸit, te pricepi :x
Mai vreau! ^^ Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#5
Thx inca o data pentru comentariu, ma bucur ca iti place ceea ce scriu eu *sweet smile* .


~ Christmas Time ~



Inocenta zambetului ...


Mii de culori placute invaluie orasul si coloreaza seara magica . Ce pare a fi magica...Un zambet naiv, mic, infloreste pe buzele unui chip angelic . O faptura micuta se plimba cu pasi marunti printre zecile de persoane ce privesc bradul plin de culori stralucitoare ...


Pentru ca mereu voi copil...


Orice s-ar intampla, fiinta continua sa mearga nestingerita, pastrandu-si inocenta pe chipul albicios . Nu vrea sa se opreasca, stie ca acolo, langa imensul copac, ea va fi mereu ...copil .


Nu au cum sa opreasca asta ...


Se aud atatea rasetete, susoteli, dar nimeni nu-si arunca privirea catre copila care fixeaza cu privirea steaua ce stralucea mandra in varful bradului . Ar vrea si ea sa fie acolo sus, sa priveasca totul cu zambetul pe buze si sa nu-i pese de ce se intampla jos .


Drumul acesta nu va lua vreodata sfarsit ...


Pentru in aceasta seara mirifica, plina de dragoste si caldura, ea va continua sa zambeasca cum o face in fiecare zi . Aceasta noapte, acest ajun atat de special pentru toti , va fi pentru ea clipa magica ...


E Craciunul, mai stii ?


Ajunge , intr-un sfarist , in fata bradului . Isi intinde manuta gingasa catre o crenguta, apoi zambeste vesela, scotand un chicot melodios . Se ridica incet, pe varfuri, vrea si ea sa atinga steluta, dar cade ...


Acum, luminita acea vegheaza asupra ta ...


Doar inocenta ei se mai poate observa pe chipul trist . Ii curg lacrimi usturatoare pe obrajori rumeni, toti au atins steluta, doar ea nu poate face asta . Simte cum doua brate ii cuprind talia si o ridica sus - sus , catre cer, apoi vede steaua aproape de ea, cum lumineaza intregul oras de una singura .


S-a incheieat cu un suras ...


Isi intinde din nou palma mica, ce nu putea cuprinde mai mult decat o pietricica si atinge steluta . Un suras firav ii apare pe buze, culorile si magia Craciunului invaluindu-i sufletul ce nu avea sa sufere vreodata sau sa simta durerea esecului ...
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#6
Bună. Tu chiar eşti pusă pe fapte mari :x

Ok, îmi place acest One Shot. Abia aştept Crăciunul, toate luminiţele din oraş, zăpada ... :001_wub:

Am văzut câteva greşeli de tastatură pe la început. Te rog să dai edit şi să le corectezi ^^
Şi câteva propoziţii fără predicat... Anyway, mai citeşte o dată şi corectează.
În rest îmi placem ideea e drăguţă, felul în care ai povestit e plăcut, dar paragrafele sunt cam scurte şi mi-ar plăcea foarte tare să scrii cu diacritice xD
I know, una din micile mele obsesii, dar n-am ce face.

Tu scrii în Word sau direct pe animezup ?

Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#7
Thx pentru comentariu, si mi-am corectat greselile ! *smile*
Lectura Placuta !
~ Pe ea ~


Admiri in tacere ...

De ce faci asta ? Apropie-te, murmura cuvinte pline de iubire, fa ceva, arata-mi ca tii la mine , nu la ea . Mint cu nerusinare . Pe ea o iubesti ca un disperat, pe ea vrei s-o vezi in fiecare dimineata .
Atunci, de ce ochii-ti stralucesc cand ma privesti ? De ce-mi zambesti de fiecare data cand vorbesc ?

Atent la ce fac eu ?

Nu, mi se pare . Cand ma privesti in felul acela, inima-mi bate puternic, vrea sa-mi sara din piept. Iar obraji albiciosi prin o culoare rumenie . Cand esti aproape, cand ma atingi fara sa vrei, deja visez . Deja plec de pe pamant, ajung intr-un univers paralel in care doar tu existi, fara ea ...

Ea..?

O ti de mana, in brate, ii soptesti vorbe dulci la urechie, o ti in brate si atunci, in acele momente uiti ca eu mai exist , asa –i ? Sufar in tacere, inghit in sec si-ti zambesc normal cand iti intorci privirea ciocolatie catre mine ? Sunt o proasta ca tin la tine ! Te plac, o iubesti pe ea !

Dar sunt momente cand ...

Cand ma iei si pe mine in brate, cand imi vorbesti mai frumos decat ei, cand ma ti de mana , si da, pe mine ma privesti mai altfel . Mai special decat pe altele . Si tu, doar tu, ma faci sa zambesc, ma faci sa am sperante desirate, ma faci....sa ma simt norocoasa ca ochii tai pe mine ma vror, si nu pe ea ...

Afara ninge, dar mie nu-mi e frig ...

Ah, cand te aud vorbind despre ea cu atata fercire in glas , imi aduci aminte fara sa vrei, ca eu sunt doar prietena buna . Atat, nimic mai mult . Ti la mine, dar pe ea o admiri , visezi la mine, dar pe ea o ti in brate .
Si ma omori, sa stii ! In fiecare minut al zilei urasc sa aflu cum tu si ea sunteti impreuna, urasc . Dar raman aproape de tine ...

Asta nu e prietenie ...?

Doar glasul tau ma face sa ma opresc in loc si sa-mi arunc privirea-mi spate . Dar esti tu cu ea ...Radeti , va tineti de mana, si ah, buzele tale, suave, i le ating pe ale ei ...Atat a fost, doar asta-am vrut sa vad ...Calc pe cioburi , si simt...simt ca totul in jurul meu moare ...se prabuseste !

Nu exista sperante ...

Doar iluzia ca poate intr-o zi cineva, care-ti va semana, ma va admira si pe mine, cum tu o admiri pe ea . Ca cineva imi va sopti si mie vorbe gratioase, ca ma va strange in brate ...asa cum tu...o strangi pe ea !
Dar noi ? Cum va ramane cu banala prietenie pe care am cladit-o in atatia ani ? Ce se va intampla cu ea ?
Va ramane exact ce este ! Cand vom trece pe strada, unul langa altul, doar ne vom privi cu inteles, stiind ca undeva in sufletul nostru inca mai exista dragostea pastrata in secret....
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#8
Hey :>, din cauză că am o lene :-" şi mă cam doare capul, o să-ţi comentez doar ultimul one-shot.
Îmi place mult <3, ador one-shotul ăsta, jur. Ai talent şi sinceră să fiu am simţit tristeţea ^^ pe care o emană. Ştiu cum e, în mare parte =.=.
" Doar iluzia că poate într-o zi cineva, care-ţi va semăna, mă va admira şi pe mine, cum tu o admiri pe ea " - > rimează xD şi e fraza mea preferată ;;).
Chiar aÅŸa, de ce nu scrii cu diacritice :-" ?

Succes >:D<.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#9
Heei, diărs ! Thx pentru comentariu, Mysterious Desire. , uite că scriu cu diacritice :] Mda, n-am şi eu ce face, se pare, dar dacă asta e dorinţa cititorului, eu mă supun ;) Eh, sper că o să vă placă acest one-shout *smile* Eh, aceasta poveste e mai...nebună, într-un fel ciudat >.> Totuuşi, lectură Plăcută !


~ Tăcerea ~


Nu te mai aud . . .

Glasul tău, ce acum un an îmi răsuna în minte, ce-mi şoptea vorbe dulci, nu se mai aude. Nu mai răsună în dormitor, nu mai mă strigă, nu-mi mai rosteşte numele atât de dorit de tine. Dar doare ! Ştii tu cât doare ? Nu, tu ai plecat, m-ai lăsat în łinişte, în pură tăcere. Nu-ţi pasă, poate că nu ţi-a păsat vreodată de mine, dar de ce mi-ai vorbit ? Puteai să taci, să nu te mai aud în al nopţii întuneric .

Gânduri ne-rostite. . .

M-am gândit la tine. La imaginea ta difuză ce se vedea în lac. La zâmbetul tău isteric când te enervai. Mintea mi-a zburat doar la înfăţişarea ta, dar niciodată n-am putut să-ţi văd privirea în care, poate, focul dragostei ardea. Nu am putut, am vrut să-ţi vorbesc în gând, să-ţi spun că inima mea se va opri cândva, am vrut să ma asculţi şi să taci. Da, doar să taci şi să-mi transmiţi sentimente puternice doar prin privirea, doar în tăcere!

Încă mai trăieşti, sau ai dispărut o dată cu vocea ta ?

Glasul tău suna aşa frumos, ca un cântec de leagân ce niciodată nu avea sfârşit. Nu se oprea, se auzea şi-n vise, peste tot auzeam acel cântec al iubirii ştiut şi rostit numai de tine. Buzele-ţi rozali, cărnoase scoteau cuvinte magice, ce mă făceau să mă pierd în nebuania visării.
Dar s-a oprit! Pur şi simplu vocea ta numai avea sens, numai avea sunet. Tu ai căzut în apa aceea cristalină, te-ai rănit, ai uitat să te întorci la mine. Ai murit ! Iar sunetul plăcut ce se auzea numai din gura ta a pierit! Din cauza ta, el numai e !


Te învinovăţesc cumva ?

Toţi îmi spun asta. Mă fac să mă pierd, nu-mi place să-i aud cum mă jignesc subtil, de parcă eu aş fi de vină. Dar eu ştiu că e vina ta ! Vocea îţi aparţinea numai ţie, iar tu ai fost aşa de egoist, m-ai lăsat singură cu tăcerea-mi . Poate că eu te-am împins în lacul ce-ţi arăta frumuseţea eternă, dar tu, doar tu, l-ai făcut să se mai audă. L-ai făcut să dispară o dată cu tine, nu-i drept!


Psihic, numai sunt, sufleteşte, încă-mi conduc viaţa-n depărtări ucise.

Râd. Da, râd ! Nu mă pot opri, totul în jurul meu e aşa de amuzant de când tu şi mirificul glas al tău aţi dispărut. Nu, acum văd realitatea crudă ce-mi trece fugar prin faţă şi mă obligă s-o privesc şi să râd. Să mă amuz de nebunia mea. Blocată între patru pereţi albi, fără nici-o fereastră, fără vreun sunet. Acum, nu se mai aude nimic. Aud, râd! Da, se aud decăt bătăile prosteşti ale inimi mele. Oare când se vor opri ? Sau. . . se vor opri vreodată ? Pentru că eu nu mai suport mult ! Fără sunetul produs de vocea ta,fără imaginea ta oglindată-n albia lacului, eu o să mor. Nu, nu de durere! Ci o să mă amuz de nebunia mea. E aşa frumos să râzi mereu când amintirile mâhnite că nu le mai bagi în seamă te învăluie, oh, e atât de plăcut ! Nu vrei să-ncerci şi tu ?

________________________
Sper că o să va placă, e o idee venită pe moment :]
Cee Ya ! ^^
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love At The Circus abbeyslullaby 28 15.673 03-04-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: abbeyslullaby


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)