Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My GFX

#11
Bun, cred ca te-am laudat prea mult 21) ca azi ai cam exagerat, dar hai sa incep odata cu critica:

Avatarul - ti-am zis, mai lasa colorizarile "ne-la moda", sincer, iti place culoarea aia? 22 da-mi poza sa vezi cum ti-o fac eu, si sa vezi diferenta...

Semnatura - inaltimea semnaturii e mica, puteai sa o faci un pic mai mare, textul e "bleah" - mare, verde [culoare excelent de proasta pt sign], mult, si prost pozitionat; asa, daca te uiti la semnatura, nu zici ca fumeaza, ci ca sufla dintr-o data din acea chestie alba si ies artificii... wtf? ma gandesc eu - proasta idee ai avut de data asta cu "fumul colorat" - macar daca mergea in sus, nu orizontal; restul de "fum colorat" vad ca a explodat pe mana, si s-a intins si pe acolo, facand ca semnatura ta sa nu mai fie asa de tare. Fata e si ea acolo, ca sa nu zica lumea ca unde e, dar parca tot acelasi drac e, si again, fara sens, amestec total, dezastru. Ti-am zis, te-am prea laudat -.-"

Sfat: cand incerci ceva, incearca sa pui tot la cap, si anume - nu doar ce iti vine tie in minte, incearca sa faci legatura cu personajul, fundalul, ca si o tema, daca ma intelegi. Si daca nu merge cu acele efecte/colorizari, lasa-le deoparte, si vorbesc serios, nu te pricepi deloc la ele.

Bafta mai departe.
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#12
[Imagine: 284930_208920939157678_100001193191760_5...8775_n.jpg]

[Imagine: Untitled-2-4.png]

[Imagine: Untitled-1-14.png]

#13
[Imagine: Then_Autumn_Came__by_lorelix04.jpg]

[Imagine: Then_Autumn_Came__by_lorelix04-1.png]
___________________________________________________________

[Imagine: Untitled-1-15.png]

#14
Chiar îmi place acest ultim set. Avatar-ul este simplu, ceea ce îmi place. În schimb semnătura poate că este cam încărcată, dar îmi place. Poate nu ar fi trebuit ca personajul să îl faci alb-negru, dacă era color și el cred că ieșea mult mai bine, părerea mea. Îmi plac mult efectele și tot ce ai folosit din partea de sus acolo în colț stânga. Este bine că nu are text, de obicei cred că lucrările bune nu au text o.o. Oricu, multă baftă în continuare.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#15
Thanks pentru comentariu ^_____________^
[Imagine: Untitled-2-5.png]

[Imagine: Untitled-1-17.png]


#16
Hmmm...
Îmi place avatarul, chiar tare, el alb-negru și are așa o pată de culoare, dar sincer nu mă uit la tipă ci la chestiuțele strălucitoare, de aceea cred că puteai să le mai reduci oleacă opacitatea și cred că era un avatar perfect.
Fiind două personaje, adică acelșai personaj dar de două ori - ah, drace, ai înțeles ce am vrut să zic - mi se pare ciudat. Cred că puteai să o păstrezi decât pe cea în care este cu fața - mda,c e exprimări am și eu - și în locul celălaltei să faci un efect sau un brush, c4d, ceva drăguț acolo. Îmi plac mult efectele ;3. Poate mergea și un micuț, minuscul border, idk 39. Baftăăă ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#17
^^

[Imagine: fashion_texture_by_funnysmile-1.png]

[Imagine: Untitled-1-18.png]

#18
Ioiks, îmi place foarte mult și avatarul și sig-ul. Chiar sunt foarte reușite. La sig cred că puteai să nu pui acea linie strălucitoarea de pe fată, aia de jos albastru deschis, știi tu la care mă reer. În rest, îmi place foarte mult. Avatar simplu și drăgălaș, îmi place asta ;3. Ține-o tot așa 4.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#19
Hm, 39 am incercat ceva nou

[Imagine: 1-9.png]

#20
Ceva mai recente:

[Imagine: Untitled-1-21.png]

[Imagine: Untitled-1-22.png]

[Imagine: Untitled-2-8.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)