Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mortal fun

#1
Pe voi ce v-a facut sa radeti cel mai tare de pana acum? Nu conteaza in ce imprejurari 4

Eu personal, eram odata la scoala si iesea un coleg din clasa. Si cum la noi baietii sunt cam marlani si pun porecle si chestii din astea, l-a strigat pe unu':
-Ba copil scos din puga de pufuleti!!

Pe moment eram pe vine din cauza rasului.

Mai eram odata pe afara cu o prietena careia ii placea sa sparga balti de gheata. Si a calcat in una, nu s-a spart, iar dupa aceea a dat cu putere cu calcaiul in ea, de s-a trezit murdara pana la jumatatea piciorului de noroi. 21

Voi? Va astept pe aici hug
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#2
Eram cu 2 prieteni foarte buni odata noaptea tarziu vreo 3-4 si bausem 2-3 beri toti ca era ziua unuia si se trezeste cel sarbatorit "hai la mine ca mama nu e acasa e 3 ...dormim la mine" . Ne-am dus si dupa 10 min ii zice sarbatoritul celuilalt "Dute fa niste cafele la bucatarie" . Dupa 2 min se intoarce "Bai Mariuse vezi ca am dat putina apa pe jos." Ne ducem toti 3 si lol apa in bucatarie pana la glezne.
"Îl respecți pe cel care e om, si merită respectul. Nu pe lache manelaru care baga Guța in creerii nopții și nici pe rokărilă gherțoiul care vine la 4 dimineața și-și vomită ficații in scara blocului."

#3
Ăsta nu e subiect pt. dezbateri 22 what the .... În orice caz, dacă vrei să discuţi aşa ceva, există topicuri asemenea la discuţiile generale - General Chit Chat Discussions ; găseşti topicuri ca: Ce te-a făcut astăzi să zâmbeşti, Funny Memories , Lucruri amuzante de zi de zi.

ÃŽn orice caz, acesta nu este un subiect de dezbateri!

Thread closed.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)