Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Morning after dark

#11
hello, hello...am venit si eu pe aici si ce vad:> un fic:> asa sa revenim. Cred ca am lasat cam multe comuri in seara asta:)), imi lipseste inspiratia. Voi incepe cu modurile de expunere la care mai ai de lucrat...ai cam mult dialog, ori mai scoate ori transforma-l in vorbire indirecta, uneori e chiar sec. descriere mai axeazata pe sentimente cat mai mult. Ceee? au o trupa?O_O interesant...dar ceea ce nu inteleg e numele:S.H.I.T. si ziceai ca e de la initialele lor, deci ar fi: S-Sakura; H-Hinata; I-? aici nu inteleg, de unde e acel "I" daca nu apare nimeni cu numele I..pana acum. si logic ca T-Temari...oricum interesant nume si cool dupa mine:))
astept next si te rog sa ma anunti>:D< spor la scris si bye.
[Imagine: h8v.gif]
 

#12
Capitolul 3. Intrearea in scena a unui frate mai mare

...era Itachi Uchiha. Unicul si iubitul frate mai mare al lui Saske. El era un baiat inalt cu parul castaniu inchis prins intr-o codita mica la spate, cu cateva suvite mai scurte ce ii cadeau lin pe chipul lui de o culoare maronie foarte deschisa si ochii caprui. Acesta era la cumparaturi impreuna cu un om, nu imi dadeam seama daca era barbat sau femeie pentru ca avea parul blond prins intr-o coada in sus cu un breton lung ce ii acoperea jumatate de fata si ochii albastri ca cerul instelat.
-I... It...Ita...Itachi Uchiha?!!? Esti un zombi!!
-Oh, Hinata si Shikamaru, prietenii mei, ce mai faceti? Si nu, nu sunt un zombi, defapt nu am murit, Sasuke a inventat asta pentru ca ma dadeam prea mult la Sakura. Chiar mai sunt impreuna? zise el cu putina speranta in glas. A, era sa uit, el este Deidara. a grait acesta aratand cu mana spre cel da langa el.
-El este barbat? Scuze dar nu eram sigura daca esti barbat sau femeie. apoi am inceput un pic sa chicotim toti. Pai ce as putea spune da inca mai sunt impreuna doar ca se certau pe sertare, locul din dreapta al patului si multe alte chestii si sunt aici in Satul florii de cires. i-am zambit un pic dar totusi ma simteam chiar ciudat sa il vad tocmai aici si acum pe Itachi. Eram chiar surprinsa sa il vad ca traieste.
Acesta a intrebat daca mai este vreo camera libera in casa deoarece s-a saturst sa doarma cu Deidara in pat, tot timpul il gadila cu limbile din maini cand doarme. Le-am raspuns ca da dar le venise randul sa plateasca si nu au mai avut timp sa ne spuna ce vroiau.
Ne vine si noua intr-un sfarsit randul sa platin dupa care am plecat spre casa. Pe drum Shikamaru ma ruga sa ii arat orasul. Dau din cap afirmativ dupa care ii raspund ca nu prea ai ce vedea aici. Ajunsa in fata casei deschid usa si intru. Las cumparaturile in bucataria de la parter dupa care urac impreuna cu Shikamaru pe scarile de marmura alba in cautarea celorlalti. In camerele lor nu erau asa ca mi-am zis sa merg in pod sa vad daca sunt acolo si ca sa vezi chiar acolo erau. Ii salut politicos apoi ii arunc cheile de la masina lui Sasuke in cap. Acesta incepe sa urle la mine sa imi tina predici de ale lui. Printre tipetele lui le spun celorlalti ca ma duc sa ii arat imprejurimile lui Shikamaru si am iesit pe usa fara sa mai astept un raspuns.
Am luat-o pe jos pe stradutele liber ale cartierului pe care se mai gasea cate un adolescent care asculta muzica in castile lui ducandu-se catre un loc anume.
Vantul imprastia mireasma floricelelor mici si rozalii ale ciresilor. Se pare ca locul nu se schimbase chiar asa de mult, era tot aceasi atmosfera relaxanta si linistita. Cu fiecare pas cu care inaintam, prin fata ochilor imi treceau o gramada de amintiri placute si neplacute, amuzante si triste. Toate viata de pana la atunci imi trecuse prin fata ochilor. Ne plimbam in tacere pana cand ne oprim in fata unui atelier de reparat masini.
Intru degraba inauntru iar in fata noastra se arata o masina acoperita cu un cearsaf gri. Ma propii si il iau de pe ea. De sub acesta se arata o masina sport de un albastru electric cu emblema de la Guns'n'Roses (doua pistoale infasurate in trandafiri), pe interior era din piele neagra, doua sute de cai putere, schimbatorul de viteze era un cranuie pe care erau inscriptionate viterele.
Shikamaru ramasese cu gura cascata din cauza masinii sport care o avea in fata ochilor.

P.O.V Shikamaru
De cand are Hinata asa frumusete si mie nu mi-a zis nimic pana acum? dar gandul mi-a fost intrerupt de un caine alb mare cat un ponei care a sarit pe Hinata si a inceput sa o linga pe fata. Apoi un baiat castaniu, cu doua pete pe obraji alerga tipand catre caine sa se dea jos de pe client.
Am sarit amandoi sa o ajutam sa se ridice si baiatutl misterios la vederea fetei a imbratisat-o cu dragoste. Hinata incearca sa se elibereze din stransoarea lui. Eu, la vederea acestei scene am devenit un pic stanjenit. Acesta ii da drumul dupa ce imi vazuse fata acea de stanjit, cand ma simt intr-un fel anume poti vedea asta pe fata mea. Hinata imi face cunostinta cu baiatul misterios.
-Kiba el e Shikamaru iar Shikamaru el e Kiba, Kiba, el este iubitul meu. zise aceasta aratand cu mana catre mine. La auzirea acesteia Kiba pentru cateva secunde lasa capul in jos dar isi reveni repede apoi imi dadu mana in semn de "Incantat". Oarecum mandru ca eu am "trofeul" dau mana cu acesta, dandu-mi seama ca o place pe Hinata.

Am intrat in masina si am pornint motorul dupa care i-am zis lui Kiba ca o sa mai venim maine si am plecat sa dam o tura prin oras. Merg cu o suta la ora pe strazile Satului Florii de cires. Dupa o tura de oras ne oprim pe faleza ca sa ne plimbam.
Mergeam usor de mana cu Shikamaru care admira valurile ce se spargeau brusc de stabcile inalte si pescarusii ca se avantau in vazduhulu fara de sfarsit. Eu priveam la Soarele care incet incet se scalda in apa marii dar deodata pivirea imi este atrasa de o statuie cu o fata in suferinta stand ghemuita pe genunchi cu parul lung de atingea pamantul (ma rog cubul de beton pe care era facuta) si niste aripi ca de inger ce erau prinse de spatele acesteia, una din ele fiind neagra si cealalta alba.
La vederea acelei statui o lacrima fierbinte mi se prelinse pe obrazul meu alb ca neaua. Acea statuie era statuia ingerului care vegheaza si v-a veghea asupra mea tot timpul vietii mele, acela era ingerul meu pazitor, era stra-bunica mea. Ma apropii usor dand drumul la mana iubitului meu. Privesc la ea si admir lucratura. Stra-bunica mea era exact ca mine, scunda micuta slaba si parul lung, la personalitate nu mai zic.
Oare asa e sa fiu si eu cand o sa mi se intample ceva groaznic? Chiar o sa fie un strop din viata mea la fel de grea ca a stra-bunicii mele? Astfel de suferinte v-a trebui sa indur si eu la fel ca si bunica mea? Oare cand se v-a intampla acest lucru? aceste intrebari imi invadau mintea putin cate putin.
Shikamaaru observand ca nu mai sunt langa el se uita nedumerit in toate partile pana cand dadu cu privirea de mine. Vine grabit spre mine dupa care atunci cand zari mai bine statuia incepu sa incetineasca. Cand ajunse langa mine isi pune bratul lucrat al lui pe dupa gatul meu.
-Hinata, aia iesti tu? intreba acesta uimit de statuia ce o avea in fata ochilor.
I-am raspuns pur si simplu ca "Nu" si ii explic ca aceea este stra-bunica mea.
V-a intrebati oare de ce e o statuie cu stra-bunicii mele acolo. A fost construita inainte sa moara, adica atunci cand s-a transformat in inger, suferise prea mult din cauza uni barbat adica acela fiind stra-bunicul meu, a fost prea mult timp inger asa ca acum a ramas de tot inger. Sper ca eu sa nu patesc asa.
Acesta, dupa cateva momente, ma intoarce catre el si ma saruta patrunzator. Dupa ce facuse asta ma uit la el, ca si cum as fi iesit dintr-o transa, apoi il iau si continuam sa ne plimbam. Am inceput sa discutam despre ce o sa facem urmatoarele zile. Dintr-o data imi vine ideea sa mergem in seara asta la club. Am cazut de acord sa plecam pe la ora opt jumatate noua. Zis si facut. Ne-am indreptat catre masina si ne-am dus spre casa.
Ajunsa acasa urc in pod din nou pentru ca eram convinsa ca tot acolo erau ceilalti.
-Nu v-ati miscat fundurile de unde v-am lasat acum doua ore. Ce ziceti ca in seara asta sa megrem la club si nu cu masina lu' Sasuke.
-Da cu ce masina? intreaba Temari intr-un fel ciudat.
-Doar nu ai adus-o!! Nesimtita ipocrita ce esti ai adus-o si lui Shikamaru i-ai aratat-o dar mie nu mi-ai putut da un telefon si sa imi spui ca ai adus-o!! zise Sakua nervoasa tragandu-l pe Sasuke dupa ea pe scari.
Acesti au fost urmati de Temari si Naruto apoi de mise si Shikamaru. La vederea acelui autoturism au ramas masca. Dupa cateva momente Sasuke nerabdator vine repede la mine si incepe sa se roage de mine sa facem o tura ca un copil mic care se roaga de mama lui sa ii cumpere o jucarie. Am raspuns ca o sa mergem dupa ce se schimba de pijamale in haine speciale de club. Ne indreptam spre dormitoare cu Sasuke in fruntea noastra. Ma duc si deschid dulapul meu din lemn de trandafir. Stau cateva minute si caut ceva adecvat. Imi gasesc in sfarsit o costumatie adecvata si aceea fiind formata din niste ciorapi lungi in dungi de culoare negru cu roz, o fustita scurta cu multe volane si o bustiera amandoua negre. Ca acesorii mi-am luat multe bratari subtiri negre albe si roz si ochelarii de soare iar parul mi l-am prins in doua codite.
Cand am observat ca toti sunt gata am plecat catre club.

#13
Deci sa incepem.Pentru inceput merci ca m-ai anuntat. Deci:
1. Actiunea e cam grabita, sper ca data viitoare sa nu faci un rodeo :))
2. Descrierea vad ca incerci sa o prinzi din urma, parca ar fi o pasare ce zboara si incepi sa te apropi si sa o prinzi dar totusi mai ai.
3. Am vazut greseli de tastare, cred ca tastatura nu are viata sa scrie de capul ei cuvinte nu? :)) E oricum toti facem greseli de tastare...
4. Dialogul mi s-a parut putin cam sec, adica cu putina esenta de sec...hmm nu stiu...
Ok deci te roaga mamica sa pui next cat ma repede si sa o anunti :pls: :x. Bye :*

#14
Saluut! Merci mult ca miai zis:*
Mie mi se pare ca incepi sa evoluezi din ce in ce mai mult. Este foarte bine:bv:
Mia placut mai mult capitolul asta. Ai reusit sa ma atragi mai mult.
Descrierea este buna. Ai mai dezvoltato fata de data trecuta.=D>
La dialog mai ai de muncit putin.
Ar trebui,dupa parerea mea,sa mai incetinesti lucrurile. Ma refer la actiune care este puuutin cam grabita.
Imi place ca mentii ideea originala. Respect asta;;)
Pai vreau next cat mai repede posibil si daca iti faci timp sa ma anunti si pe mine cand il pui:pls:
See ya!:bye:
"Moartea este singurul lucru, în zilele noastre, caruia nu-i poti supravietui.

Sa îti traiesti viata este ceva foarte rar. Majoritatea oamenilor doar exista."

Oscar Wilde



#15
Hello. Mersi ca mi-ai spus si ca sa nu mai stam la barfe vom incepe. Deja s-a spus ce era de zis asa ca ma intreb daca are rost sa mai zic aceleasi chestii:-? in fine. Ceea ce imi place e ca incerci sa ne urmezi sfaturile, ma bucura asta. Desi mai ai de lucrat la descriere. Masina, masina. Salivam si eu pe aici cand i-ai facut descrierea:)). A fost misto partea cu Itachi zombie=)) Mie imi place ideea si ceea ce faci cu toata ca mai ai de lucru.
Astept next si sper sa ma anunti si pe mine. Spor la scris si bye>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#16
Buna, am citit toate capitolele si pot spune ca in aceasta ultima parte, ai evoluat mult.
Mi-a placut faptul ca ai mai adaugat descriere, insa inca mai merge.
Dialogul mi se pare sec. Incearca sa il faci mai interesant.
Actiunea este grabita. Incearca sa o mai incetinesti adaugand mai multa descriere.
Cu naratiunea stai destul de bine, asa ca nu am ce comenta.
Ideea mi se pare originala, sper sa o mentii asa si in continuare.
Am vazut cateva greseli de tastare, insa nu foarte mari. Incearca sa iti corectezi capitolul inainte de a-l posta.
Astept continuarea. Spor la scris!
~ I'm the girl who is lost in space, the girl who is disappearing always, forever fading away and receding farther and farther into the background. Just like the Cheshire cat, someday I will suddenly leave, but the artificial warmth of my smile, that phony, clownish curve, the kind you see on miserably sad people and villains in Disney movies, will remain behind as an ironic remnant. I am the girl you see in the photograph from some party someplace or some picnic in the park, the one who is in fact soon to be gone. When you look at the picture again, I want to assure you, I will no longer be there. I will be erased from history, like a traitor in the Soviet Union. Because with every day that goes by, I feel myself becoming more and more invisible... ~
Elizabeth Wurtzel


My fic: http://animezup.com/forum/showthread.php...884&page=3


]I love my family :X They are my life
My mom' : KittyKat
Surorile mele dragute : Renesmee, Elvira, Mailin, Sasame, FrogyGirl
My twin sis' : ~ Black Heart ~
Ficele mele mult iubite: Ame si ♪ Ąѕђą ♪
My Grannie : Venus- Roseta
Nepotica mea : Ioanayoana, ßéкi♡
Ma friend: Moxxy
Nora mea: Oxygen
Matusile mele minunate: Contagieuse, Tigroaica
Ma uncle : Danysor


#17
Ceea ce predomina la tine, dar in sens negativ, este actiunea grabita care te transforma intr-o morisca stricata cand citesti, dupa cum e actiunea asa citeste si omul. Descrierea nu imi place, este seaca si fara pic de ,,poezie'' , nu te duce intr-o lume a placerii cand citesti. Dialogul este cam sec, dar este gandit in momentul in care realizezi acele fraze amuzante. Ideea imi place, maia les ca ai modificat cuplurile, chiar nu ma asteptam la un fic in care HInata sa fie cu Shikamaru, este o surpriza pentru mine. Dar se vede ca ai potential, daca muncesti mai mult o sa reusesti.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)