Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Moment de tacere

#1
Actiunea se desfasoara normal. Mai multi adolescenti la un liceu, care incearca sa descopere daca profesorii lor de muzica si de chimie sunt extraterestrii ( mdaa >.< cat se poate de "normal". Cam asa stau lucrurile, iar daca ati inteles sa-i dam drumul )

Numele personajului meu: Saya
Varsta: 17 ani
Infatisare: Bruneta cu ochii caprui. Mingona si adopta un stil punk



Soarele stralucea pe cer. Era o zi cat se poate de trista pentru elevi fiindca acestia incepeau iar cursurile. Saya se aseza pe o banca din fata liceului, deschizandu-si cartea de bilogie. Anul acela aveau sa dea peste colegi noi si...profesori noi!
De ea se apropie cel / cea mai bun /a prieten/a
-

#2
Numele personajului : Ayumi
Varsta: 17 ani
Infatisare: Blonda cu ochi albastri , inalta , adopta un stil jucaus , poarta fundite , brelocuri , insigne (nu , nu e emo >.< ) .

Ayumi se indreapta spre Saya , cea mai buna prietena . Ii zambeste si se aseaza langa ea . Un an nou de scoala cu colegi si profesori noi .
-Stii Saya , nu am putut inchide un ochi aseara . Sunt foarte curioasa cum va decurge anul acesta . Dar de ce sunt cu totii posomorati ? Nu ar trebui sa se bucure ?
Zelia on: DeviantArt & MAL

[Imagine: fiveofusweremeanttobeby.jpg]

#3
Saya o priveste apoi ii raspunde cu un zambet.
-Pentru ca nu vor sa inceapa scoala evident!
Ayumi o privea si isi dadea si ea seama ca Saya chiar nu avea chef de scoala.
-Apropo eu sunt nedumerita de ceva anume.
Saya o cam baga in ceata pe Ayumi.
-De ce spui asta?
-Ai vazut noii profesori? Ce ciudati par? Aia de muzica si ala de chimie.
Ayumi o mangaie pe spate, spunandu-i ca este doar paranoica. Niste profesori un pic ciudati au venit in liceu iar ea isi face griji. Chiar nu era necesar. Saya ii arata un caiet, pe care erau insemnate cateva notite la biologie. II mai arata lui Ayumi si ce bratara si-a cumparat dar gandul o purta la profesorii noi.
-

#4
OOC:
Scuzati-ma ca ma bag ca musca in ciorba dar nu mai suport *face/palm*
Nu incepi sa faci RPG-uri aiurea ca asa vor muschii tai!In primul rand,e facut total gresit.Trebuie un topic separat unde fiecare sa isi caracterizeze personajul.Si nu,nu 3 randuri unde sa zici ca are parul rosu si ochi caprui.Trebuie sa ii descrii firea,trecutul, s.a.m.d .In al doilea rand,mai exista un RPG exact cu viata de liceu!Puteti sa va inscrieti acolo daca doriti,e open >_> Btw,nu puteti posta in el decat daca persoana din fata scrie la OOC numele vostru.Stiti ce e aia OOC?Sau nici macar de RPG nu stiti cum se face?*sweatdrop*

Eu zic ca acest topic trebuie inchis ._.
LOLNOPE

#5
Nume - Ayra
Varsta -17 ani
Descriere - Micuta [1,55], cu parul ceva mai jos de umeri, negru, cu suvite de un visiniu inchis , ochii mari,negrii albastrui, si buze mici. Este rockerita si se imbraca mai tot timpul in negru , poarta tricouri cu cranii sau trupe rock si bratari cu tepi. Are pierce in buza si limba, iar in ureche are un ac de siguranta . Este tatuata la baza piciorului [un craniu sub care este numele ei] si isi deseneaza mereu stelute negre in jurul ochiului drept.
Foarte inteligenta, de multe ori refuza sa se puna in valoare.
Desi nu este extrem de deschisa, are prieteni buni cu care se distreaza mereu si in preajma carora se poarta degajat. Pare foarte indrazneata, dar este o fire usor timida, lucru stiut doar de ea.
Are o problema usoara cu tigarile si alcoolul , dar nu se lasa doborata usor.



In clasa ei, Ayra respira incet, incercand sa se relaxeze, in timp ce-si indesa castile in urechi. Ura faptul ca se terminase vacanta, inca mai avea chef sa se distreze cu nebunii ei, razand si fumand in barul din gara, unde se asculta cel mai bun rock din oras. Ii era dor de chefurile nebune in care uita de ea, scufundandu-se in alcoolul ce-i ineca fantasmele ce n-o lasau sa zambeasca.
Ar fi vrut sa poata spune ca se bucura ca-si reintalneste colegii, dar nu avea niciun chef sa-i vada, mai ales datorita lui Yuki.
" La dracu cu toti fraierii dupa care am plans ! " gandi fata, dupa care ofta adanc.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)