25-01-2012, 01:29 PM
L-am urmarit eu la un moment dat in incercarea de a gusta ceva diferit, ceva mai matur, cu un subiect de o rezonanta diferita. Mi-a placut faptul ca e un anime dubios, destul de violent, explicit in ceea ce priveste continutului matur, dar poate un pic prea sadic pentru gusturile mele.
Mi-a placut grafica si mi-a placut stilul de prezentare, chiar daca a fost scurt. Si da Muza chan, daca esti atenta la conflictul anime-ul iti cam poti da seama ce se intampla. Totusi l-am vazut acum vreun an si nu-mi aduc aminte daca citisem pe wikipedia sau am descoperit vizionandu-l. Stiu ca titlul original mentioneaza ceva de Rin, fiica al lui Mnemosyne. Oricum e un anime original bazat pe mitologia nordica europeana.
Mimi e simpatica, dar cel mai mult imi place Rin
Mi-a placut grafica si mi-a placut stilul de prezentare, chiar daca a fost scurt. Si da Muza chan, daca esti atenta la conflictul anime-ul iti cam poti da seama ce se intampla. Totusi l-am vazut acum vreun an si nu-mi aduc aminte daca citisem pe wikipedia sau am descoperit vizionandu-l. Stiu ca titlul original mentioneaza ceva de Rin, fiica al lui Mnemosyne. Oricum e un anime original bazat pe mitologia nordica europeana.
Mimi e simpatica, dar cel mai mult imi place Rin
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand