Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Missinghost Aloney

#1
Nume: Missinghost
Prenume: Alexander
Porecla: Aley
Categorie (inger/demon/om): Demon, fiu de inger si demon, putand folosi si puteri de inger, dar la un nivel foarte scazut si pentru o perioada scurta de timp (cand este in pericol de moarte, spre exemplu)
Sex: Masculin
Varsta (maxim 300 - specificand varsta omeneasca): 18 ani umani, 200 ani inumani

Personalitate:
Bland... mai ales cu persoanele care, la randul lor, nu vor sa cauzeze probleme. Chiar daca respectivele persoane sunt... criminali, psihopati, experimente militare, ... oameni... ori alte fiinte pe care nici macar nu vi le imaginati...
Aley este genul de persoana care nu prea intervine in treburile altora, insa cand o face, ceva important (care, de multe ori, inseamna 'periculos' sau 'imposibil') se intampla. Prefera sa tina multe secrete, insa prietenilor sai le confeseaza multe secrete... daca stie ca acele persoane nu vor folosi acele informatii decat in cazuri extreme. Este, oricum, foarte greu sa folosesti, in alta situatie, acele informatii. Totusi, aceste informatii, pe care le ofera aleator si doar persoanelor in care are foarte mare incredere, au dus la pierderea prietenilor sai. Un accident, o sinucidere, o crima esuata, ori, pur si simplu, acele persoane nu mai vroiau sa auda de el. Pana la urma, multi demoni si chiar destui ingeri ar fi in stare sa ucida pe oricine pot, pentru acele informatii.
Calm, relaxat, gandind profund sau facand parkour la un nivel 'infernal', acestea sunt printre putinele ipostaze in care acesta poate fi zarit, de obicei.
Este un tip misterios, tocmai prin faptul ca este un tip 'normal'... pana cand dispare de langa tine, sau apare langa tine, fara ca cineva sa observe.

Scurt istoric:
Prea putine informatii. Sunt cateva informatii neclare despre crime in masa, in randurile armatelor ingerilor si ale demonilor, povestioare despre o persoana care a ucis, de unul singur, intregi batalioane de ingeri si demoni luptand impreuna, impotriva sa, fara sa mai punem la socoteala faptul ca nimeni nu stie cine-i sunt parintii.
Intr-adevar, el este fiul unui inger si al mamei lui demon, pe care nu a cunoscut-o, dar despre care este posibil sa stie cate ceva. Tocmai faptul ca este si demon si inger (desi inger mai putin), l-a exclus din randurile ambelor specii. Nimeni nu-l vrea, insa Marile Consilii, cum sunt numite de ingeri si demoni, Consiliul Luminii al ingerilor si Consiliul Intunericului al demonilor, i-au oferit o viata decenta, intr-un apartament destul de mare, lucrand ca specialist IT si, ocazional, ca asistentul unor importanti oameni de stiinta, arheologi si cadre militare inalte in grad. De-a lungul timpului, acesta a folosit de extrem de putine ori usile din fata, ale vre-unui consiliu, iar de fiecare data cand a facut asta, el devenea prioritatea principala a consiliului. Restul este secret. Nici macar voi nu puteti afla. Oricum, daca este vre-o persoana care sa stie mai multe lucruri despre ingeri si demoni, acea persoana este Creatorul ("Dumnezeu"). Sau, cel putin, acea persoana se ascunde (fereste) prea bine de Consilii.

Descriere fizica in forma umana:
Un pusti de 18 ani, par negru, insa obijnuieste sa-si vopseasca parul in alb, albastru, portocaliu, rosu-sangeriu, galben, iar uneori, il poti zari cu parul roscat inchis, blond sau o nuanta de gri. Ochii... galbeni. Folosindu-si puterile poate sa le schimbe, temporar, culoarea, insa cu un preţ (folosirea unei anumite puteri distinctive, in functie de culoare, la o intensitate mai mica sau mai mare). 1,79 m, uneori poarta ochelari, insa acei ochelari obisnuiesc sa fie prototipuri folosite de armata, pe post de calculatoare de ultima generatie. Nu este muşchiulos, insa are alte modalitati de lupta... in caz ca este nevoie. De obicei, nimeni nu vrea asta... si scapa viu.

Descriere fizica in forma de inger/demon (la oameni nu se completeaza):
De un negru care intrece orice intuneric, ceea ce pare doar o umbra incredibil de profunda, intunericul pur este noua sa forma, intuneric pe care il poate folosi in cele mai oribile moduri. Numai sa vezi reflexia acelui negru ingrozitor si iti trec prin minte ganduri, imagini si filme care ar omora instant orice om, de multe ori lasand un demon sa controleze acel corp, precum papusarul poate controla o carapace goala. Nici nu mai trebuie sa mentionez ca, fie si printr-o reflexie, daca se uita in ochii tai... nu se mai uita in ochii tai. Efectul difera de la moartea instant, la "consumarea" corpului (oricat de departe ar fi, fara ca ceva sa se miste) si chiar la stergerea completa a existentei (ca o arma suprema. Doar ingerii si demonii isi mai pot aminti - dar nu este nimic sigur - de respectiva fiinta).
Insa, uneori, intunericul pur este inlocuit de un alb Dumnezeiesc, o lumina pura, calda, ce vindeca toate fiintele care o vad (fie si prin reflexii, dar cu o viteza mai mica). Privirea lui profunda are puterea de a intoarce spiritele in corpul lor, insa numai daca a trecut putin timp de la moarte.
Pe langa aceste puteri distinctive, ochii lui pot lua diferite culori, putand folosi asa numitele "puteri interzise", care vor functiona doar o perioada scurta de timp. Cateva din acele puteri sunt: puterea dragostei (face persoanele sa se indragosteasca, pentru o perioada scurta de timp, in cazul in care acele persoane sunt la liminta dintre dragoste si... altceva), puterea urii (ati prins ideea), puterea furiei, puterea calmarii, puterea chemarii (poate chema ingeri si demoni, ori chiar sa le 'trimita mesaje mentale'). Restul puterilor mai puternice si-a interzis sa le foloseasca. Nimeni care a asistat la folosirea acelor puteri... nu mai exista (nici un corp, nici o amintire, nimic!)
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#2
Nu la RPG-ul asta, scumpule. Nu te bagi tu iar sa strici ceva. Parca iti zisesem ca ai restrictie sa te implici in acesta dupa scandalul de acum cateva luni.

Ai unul in care joci, iti ajunge pe moment, faci ce vrei acolo.

/closed and moved
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)