Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mi se sterg postarile

#1
Heia !Am o problemă cu postările.Îmi dispar şi de pe thread dar şi de la mesajele mele.Spre exemplu postez la proză.După o anumită perioadă de timp,o săptămână sau câteva zile mi se şterge de tot fără măcar să fac spam.Scriu cinci rânduri întregi,nu folosesc nici un emoticon,nici limbaj vulgar nu cred că am folosit.Nu obişnuiesc în postări.Care ar putea fi problema?Ar trebui să mă uit la setări?Tema pe care am folosi-o la ultima dispariţie a fost Animezup V5 iar acum folosesc Animezup V5 Autumn.Dispariţiile astea s-au întâmplat acum o săptămână dacă nu mai mult.Plănuiesc de mult să deschid un thread cu aşa ceva dar am tot amânat.Poate am deschis degeaba subiectul dar mă gândesc că poate totuşi ştie cineva de ce s-a întâmplat aşa.Dacă nu...sper că a fost ceva trecător şi să fi fost doar o problemă cu tema.

#2
Poti sa imi spui exact cum se numea topicul din care ti-au disparut posturile? Sau topicurile.
Si m-ar mai ajuta si o data cat mai aproximativa, sa ma uit sa vad daca a sters vreun moderator mesaje din acele topicuri

#3
Spre exemplu,am postat un mesaj între 25 şi 27 august la Proză.Ficul se numeşte Blood Ties 2-Moştenitoarea puterilor şi este scris de Girl Of Death.Probabil am postat pe 25 sau pe 26 august.Ştiu că m-am uitat pe 27 din nou la fic şi mesajul meu dispăruse în schimb apăruse al treilea capitol.Tot pe 27 am dat tot un comentariu în care am menţionat că mi s-a şters mesajul.Comentariul dat pe 27 văd că încă este acolo şi-mi apare şi la lista de mesaje.

#4
Da, vad ca un post l-a sters Aly (Alexandra.) la acel topic.
Imi pare rau, dar va trebui sa mai astepti putin in cazul de fata, Aly e plecata. Cand revine, o sa o intreb eu exact daca acel post era al tau, si de ce l-a sters.

Vreun alt topic mai stii? Sa vad daca au fost si alti moderatori ti-au sters din posturi, si sa aflu ce s-a intamplat.

#5
Nu mai ştiu sigur.Nu am reţinut.Ştiu că am mai postat o dată la Proză ori pe 25,ori pe 26 ori pe 27 august la Atracţie Fatală scris de Pride.Atunci am văzut că mi s- şters iar comentariul şi nu am mai dat niciunul.Nu ţin minte să fi făcut spam.În rest nu-mi mai aduc aminte.Cred că tot de Alexandra. a fost şters.Am primit de la prin iunie un pm prin care mă anunţa că am ban dar atunci eram mai nouă şi făceam spam.

#6
La Atractie Fatala a sters si Jasmine cateva posturi.
Hai ca ii dau pm sa o intreb.

#7
Citat:Ştiu că am mai postat o dată la Proză ori pe 25,ori pe 26 ori pe 27 august la Atracţie Fatală scris de Pride.Atunci am văzut că mi s- şters iar comentariul şi nu am mai dat niciunul.

Daca nu era spam, nu il stergeam. La fic-urile lui lye sunt multi cei care comenteaza si fac spam. 106 Nu-mi aduc aminte fiecare post spam pe care il sterg [ lol nici nu cred ca ar trebui s-o fac ] dar in cazul in care ti l-am sters din greseala [ se mai intampla. la proza gasesti mai rar posturi de 5 sau sub 5 randuri ] imi cer scuze 106 In orice caz, incearca sa scrii peste 5 randuri ca sa nu se mai repete povestea.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#8
1. Nu sterg posturi la proza. Ficul ala cu Blood Ties este la Other Fics
2. Postul sters la topicul cu blood ties nu era al tau, era un post scris de un user nou care zicea ca asteapta cu nerabdare capitolul nou.
3. Pm-ul din iunie suna a ceva in genul "Ai 4 posturi spam. La 5 posturi spam primesti ban o saptamana. Te rog frumos sa postezi mai mult de 3 randuri COMPLETE". Dupa ce ti-am dat acel pm nu ai mai facut spam asa ca nu aveam de ce sa-ti sterg.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ... --- ... Problema cu postarile chocolate muffin 4 3.912 19-07-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: chocolate muffin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)