Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Metin2

#1
Well>.>" nu stiu daca s-a mai discutat pana acum despre acest joc so am sa sparg eu tacerea daca e asa. Mie una imi place mult metin 2, prima oara am inceput sa joc ro asa am invatat locurile, armele si cam tot ce se poate despre fiecare caracter in parte. Dar dupa un timp mi s-a acrit de el deoarece cand vrei sa cresti puterea la armatura (armura, arma, cercei, colierul, coiful, scut si ghete xD) cu un grad sunt sanse sa esueze iar daca e gradul mare cere obiecte care nu sunt asa de usor de gasit, dupa care umbli ca un turbat dupa ele iar cand dai sa maresti si iti esueaza iti piere tot cheful( cel putin mie asa mi se intampla), am reuntat de vre-o 3 ori la ro inainte sa aflu de private dar ma-m apucat iar xD.
Mai tarziu am aflat ca sunt si servere private>.>"( yeah sunt o lenesa imi place sa aleg mereu varianta usoara xS) asa ca am inceput sa joc diferite servere precum Mt2Fun care prima oara mi-a facut o gramda de draci cu lagul lui ~14 dupa care a dat restart acum cateva saptani si a sters toate caracterele ca sa scape de lag si am luat-o iar de la capat. Iar de curand am inceput sa joc ImbaMetin2 care este un servar german, destul de fain dupa parerea mea dar faza nasoala e ca toti astia cu conturi mari te ataca, eu mi-am facut o gramda de draci si ii injuram pe toti.(noroc ca nu primesti ban pentru asta ca pe fun >.>").
So astea sunt serverele private pe care joc eu. Vreau sa aud si de la voi pe ce servere jucati sau ce parere aveti despre el.
Just the
way you know me..

#2
Fara suparare, dar sunt de acord cu Zer0 si Rav3n. E un joc groaznic, GROAZNIC!!! M-am jucat si m-a enervat la culmea, si, asa cum spuneati si voi, nu trebuie sa ai prea multi neuroni ca sa il jucati. Eu eram 90% adormita si de abia imi deschideam ochii, dar tot puteam avansa 5-7 nivele pe 15 minute... Mi s-a parut... jalnic. Grafica mi s-a parut nu prea reusita, puteai sa fi doar 4 clase si nici ca te lasau ei sa alegi cum sa arati, era plictisitor, mama s-a speriat de ala cu mana de demon... Doar vreo doua zile m-am jucat, ma plictisea mult prea tare. Sincer, mi-a placut mai mult Neverland, si ala era mai tare decat Metin 2... Chiar si jocul de carti si sahul sunt mai jocuri mai inteligente decat Metin-ul... Tin minte ca mi l-am dezinstalat urgent, ocupa spatiu degeaba. Sfatul meu: jucati fratilor si voi World of Warcraft sa vedeti ce inseamna un joc pe calculator adevarat. Dupa asta ar fi bine sa le comparati si va veti sterge Metin-ul fara intarziere.
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#3
Bun..21
Eu una chiar m- am jucat Metin2Ro, dupa Metin2GX ( parca) , dupa Metin2Fun, dupa Metin2Tim ... la inceput chiar imi placea sa ma joc, dar acum m- am plictisit.
Si Michiyo道代 si Zer0 daca cineva joaca un joc, il joaca pentru a se juca, nu cred ca unei perosane careia ii place jocul ii pasa daca e sau nu " inteligent" . Zau asa... voi nu vorbiti cu o persoana decat daca e inteligenta? Aveti numai prieteni savanti? Nu cred. Si sa recunoastem cele mai multe jocuri nu sunt " inteligente" si nu cer multi neuroni. Majoritatea jocurilor sunt construite ca sa atraga poporul, ca el sa se joace, sa se distreze.
E logic ca sahul e mai inteligent( ca de daca toata lumea a folosit cuvantul " inteligent"... ) , dar ce vrei de la un joc online? Sa te invete engleza?! Mi se pare absurd.
Ce legatura are faptul ca stii engleza cu Metin2? Vrei sa spui ca daca stii engleza nu ai voie sa joci un joc care iti place? 22
E treaba vostra ce credeti despre un joc, dar sa spuneti ca nu trebuie jucat doar pentru ca nu e inteligent, ma depaseste...
Mi-e foameee!!!

#4
Şi eu am jucat metin 2 şi nu m-am plictisit chiar deloc. Stăteam cu orele în joc şi încercam să cresc până am ajuns la nivelul 102 şi m-am lăsat pentru că m-am enervat. Cu obiectele nu aveam probleme, nu le obţineam eu ci colegii mei cu care jucam; ei mă ajutau cu orice aveam nevoie în schimb eu pescuiam şi le dădeam scoicile din peşti, ştiţi voi la ce mă refer.
Şi nici eu nu cred că e strălucit, dar nu trebuie să spuneţi că este retradat. Wtf ?! Fiecare cu gusturile lui.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Si eu am fost o fana infocata a metin'ului. La inceput am jucat pe ro pana am ajuns la lvl 35 cu o shamanca(da stiu .. nu e cel mai puternic caracter dar la inceput nu stiam cum sta treaba eh si asta e am ramas cu ala) dupa putin timp m-am lasat dar m-am apucat din nou , de privat 39 cred ca era Gx dar asta inainte sa se schimbe 46 Am mai jucat pe aspire , mondial ,mk,extreme, gx , insa nu am stat prea mult pe ele.Incepuse sa mi se acreasca de mt.Ultimul care l-am jucat a fost united (ninja lvl 101 :X) eh ... a murit si mt asta21 In prezent nu mai joc , nu ma mai fascineaza atat de mult10 poate daca dau peste unul mai interesant ... 21
[Imagine: tumblr_lm8vkfrhwO1qipthf.gif]

Nyuu <33:love:o//o:perv:

#6
@Clopotica Si eu am jucat Gx dar mi se pare ca cere cam multi bani... adica otele in item shop? o.o" si pamflet din cate am vazut. Nu prea poti face prea multe am jucat acum sase, sapte luni39... Am facut lvl 65 mi-am pus dga pe mine si dupa am vazut ca nu prea pot face rost de otel si alte chestii vitale, m-am lasat. Acum sunt in cautare de un Srv privat bun... adica sa nu iti dea mura in gura dar si totusi sa nu necesite multi bani pe itemele din item shop. Spun asta pentru ca cele din item shop sunt mai greu de facut rost.. iar daca acolo se afla pamfletele si alte chesti de baza ... mai bine spun pass xD.
Just the
way you know me..

#7
Oo mi-a atins o coarda sensibila topicu' asta :3 .

Joc de vreo..2-3 ani Metin,2 am stat pe ro [ Ba pe Hydra, Sagitta cel mai mult ,Virgo] Lvl max..44, eram prea plictisita de Ro,prea greu, asa ca m-am apucat de Gx!
Alte private nu am incercat ,nu am nevoie.
Gx srvr 2 <3 4 lifeee. Nu m.am plictisit pana acum si nici nu cred ca o sa o fac prea curand.
Ii si inteleg pe cei care zic " Aghh m-am saturattt! doar de metin aud!Cel mai tampit joc!" xD Cam toata lumea atat stie.. dar eu sunt ok ^^

<3
[Imagine: toriby0effe0.jpg]


#8
Vai, la mine toţi băieţii din clasă joacă! Sau dacă nu toţi, atunci 14 din 16.
Nu ştiu, eu l-am încercat..o vrut să joace fratimeo. Nu mi s-o părut prea interesant. La început nu i-am văzut sensul. Oricum, după ce am reuşit să-l conving pe fratimeo să nu mai joace, l-am şters, am noroc că nu-şi mai aduce aminte de el. :]]
Oricum, nu am nimic personal nici cu jocul şi nici cu cei care joacă. Fiecare cu ce-i place, dar mie una nu mi se pare foarte strălucit. xD

*Hugs`*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#9
În primul rând, jocurile de genul Metin2 provoacă dependenţă (Am văzut mai sus că "cineva" joacă de 2-3 ani... >.>). În plus, dacă jucaţi pe RO, fără bani băgaţi în joc nu rezolvaţi mai nimic (în special pentru bilete de V2) sau alte lucruri care te pot "încânta" din Item Shop.

Acestea fiind spuse, vă puteţi imagina din ce am scris mai sus că am jucat o perioadă Metin2 şi eram, de asemenea, "dependentă". Îmi petreceam aprox. 3 ore/zi în joc, mai ales după lv30 când am început cu pescuitul şi mineritul.

P.S.: Ca un pont pentru cei care nu s-au "lecuit" încă: mineritul nu costă nimicşi ies mulţi bani din el. De asemenea, pe ch1 sunt magazine făcute nu doar de cei care se pricep a pune preţuri şi puteţi găsi iteme scumpe la un preţ mic (Am găsit un Bless la 20k). Dacă aveţi întrebări, mă puteţi întreba oricând. Pot spune că ştiu totul despre Metin2, atât RO cât şi private.
Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say

Trust I seek and I find in you
Every day for us, something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

#10
Normal ca nu va place metin2....ati jucat versiunea romaneasca 22 si nu tre sa va explic cum sunt romani , orice ai juca ( metin2 , wow , cabal , Aion ..etc ).
Si nu mai joc de vreun an si cv ....jocu mi sa parut super nus ce sa zic , pacat ca joaca romani peste tot 21 , iar sv private facute de romani nu merita jucate deoarece detinatori cauta avantaje in schimbul gradului sau iteam ( bani sau iteam pe official ) . Mi se pare mai reusit decat wow si cabal oricum .... la wow grafica e grozava dar numi plac caracterele , la cabal caracterele sunt super dar grafica cam lasa de dorit , aion e belea ....ar trebui sa vedeti Blade&Soul .
P.S. Cred ca metin2 a atras mai multi jucatori datorita povestei .... si e tradus in romana , normal ca joaca oricine .
Cititi blogul meu RimeMele si daca va place ...nu ar strica si un like . 10




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)