25-08-2010, 10:32 PM
Am tot cautam pe Animezup, dar nu am gasit niciun thread pe tema asta. Ori sunt chioara, ori batuta in cap, ori chiar nu s-a facut un topic despre ei.
Asaa.. Metallica. I-am "descoperit" acum cativa ani datorita mamei [ care asculta Metallica.. se subintelege ]. La inceput nu mi-a placut >.< Eram mica, habar n-aveam ce inseamna muzica buna.. Tot ce stiam era 3 Sud Est si "Stii de ce plang chitarele.. blah blah "
Mi se pareau niste nebuni, de fapt muzica lor mi se parea ca e facuta pentru oameni nebuni. Cu timpul au ajuns sa imi placa [ si chiar trebuie sa ii multumesc mamei ], ba chiar sa devin "fana" :]
"Metallica este o formație heavy metal procedentă din Los Angeles, California, SUA. A luat ființă în anul 1981, reușind să vândă peste 95 de milioane de discuri în toată lumea. Succesul comercial a făcut din Metallica o formație foarte controversată. Ei fac parte din "Big Four Of Thrash" alaturi de Slayer, Megadeth și Anthrax."
Da, am dat copy-paste de pe Wikipedia. Si ce?
Sa vedem.. niste intrebari :
1. Cum ati aflat de Metallica?
2. Melodii preferate.
3. Atat.
1. Am scris mai sus. Mi-e lene sa povestesc din nou.
2. Enter Sandman, The Unforgiven I, II, III [ desi II mi se pare cea mai reusita.. dar gusturile nu se discuta ], One, Nothing Else Matters, Sanitarium, The Memory Remains etc.
Astept raspunsurile voastre. :]
Asaa.. Metallica. I-am "descoperit" acum cativa ani datorita mamei [ care asculta Metallica.. se subintelege ]. La inceput nu mi-a placut >.< Eram mica, habar n-aveam ce inseamna muzica buna.. Tot ce stiam era 3 Sud Est si "Stii de ce plang chitarele.. blah blah "

"Metallica este o formație heavy metal procedentă din Los Angeles, California, SUA. A luat ființă în anul 1981, reușind să vândă peste 95 de milioane de discuri în toată lumea. Succesul comercial a făcut din Metallica o formație foarte controversată. Ei fac parte din "Big Four Of Thrash" alaturi de Slayer, Megadeth și Anthrax."
Da, am dat copy-paste de pe Wikipedia. Si ce?

Sa vedem.. niste intrebari :
1. Cum ati aflat de Metallica?
2. Melodii preferate.
3. Atat.
1. Am scris mai sus. Mi-e lene sa povestesc din nou.

2. Enter Sandman, The Unforgiven I, II, III [ desi II mi se pare cea mai reusita.. dar gusturile nu se discuta ], One, Nothing Else Matters, Sanitarium, The Memory Remains etc.
Astept raspunsurile voastre. :]