Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Metallica

#11
Trecand peste mica parte cu " Cum adica nu e topic cu ei ?" , revenim repejor la intrebari . *smile*
~ Cum am aflat de ei ?
Simplu ! Am un var care a locuit la noi intr-un timp , cand eram mai mica, respectiv opt ani , si ii asculta , mai avea si un tricou cu ei . Deeci, era normal ca atunci sa ador trupa , pur si simplu . Ah, si mi`a dat tricoul cadou *happy face*
~ Melodiile preferate ?
Asta e greeu, am foarte melodii favortie, but o sa incerc sa i-au cateva . The Unforgiven | , ||, ||| ; Enter Sandman ; Sad But True ; One ; Nothing Else Matters .
~ Atat ? Daca vrei tu ! *smile*
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#12
~ Cum am aflat de Metallica ?
Well, fratele meu era în primul lui an de liceu şi trebuia să se acomodeze cu noii lui colegi care ascultau rock, aşa că a downloadat discografia de la Metallica şi punea melodii de la ei. Mie nu-mi plăceau la început, dar m-am obişnuit şi mai târziu chiar au început să-mi placă. Peste vreo 2 sau 3 luni am început să ascult Apocalyptica (primul lor album e din cover-uri de la Metallica).
Mai târziu am ascultat din nou. Chiar şi acum mai ascult câteva melodii, dar nu la fel ca la început.

~ Melodii preferate ?
Nothing Else Metters, One, The Unforgiven I, II ÅŸi III, The Day That Never Comes, Sad But True ÅŸi altele.

Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#13
Cum se poate ca topicul ăsta să fie pe pagina 4 ? Metallica, mă ? Wai, sunt cei mai tari. Degeaba încearcă majoritatea să îi copieze, ei rămân pe primul loc. Mesajele pe care le transmite fiecare melodie, fiecare vers <3 . Solo-urile de chitară sunt pur şi simplu magnifice. Chiar dacă asculţi melodiile live sunt la fel de frumoase ca şi în studio.

Am aflat de Metallica de la vecinul meu de scară, bro, un mare rock-er. Eram supărată şi l-am rugat să mă schimbe. Am primit o singură melodie şi am vrut mai mult, mai mult şi mai mult, schimbându-mi genul de muzică preferat într-o zi.
Melodii preferate : Sabbra Cadabra <333! , It's electric , Enter Sandman , The day that never comes , Die die my darlin' , Nothing else matters , I disappear şi lista ar putea continua cu toată discografia dar nu are rost să le înşir pe toate. Cele 7 sunt preferatele.

#14
1. Cum ati aflat de Metallica?
Kinda caveman-like sa nu auzi de ei, chiar si daca nu esti fan al genului. Anyways, chiar printre primele trupe de metal ascultate.


2. Melodii preferate.
Fade to Black, Tuesday's Gone, The Unforgiven 1, For Whom the Bell Tolls, Nothing Else Matters, The Memory Remains..greu de ales, dar astea au avut (si inca au) cea mai mare influenta si valoare personala.

#15
De cand ma stiu, atunci cand ma gandeam la rock, un singur cuvant putea caracteriza acest gen : METALLICA!
Cand am inceput sa ascult rock, am stiut ca nu pot pretinde ca sunt rockerita fara a asculta macar o piesa de-a lor. Asa ca am inceput pur si simplu sa ascult "Nothing else matters", iar cand am epuizat butonul "Replay", am trecut la urmatoarele melodii.

Sunt de parere ca cea mai buna piesa a lor e "Nothing else matters", care de altfel e si preferata mea.
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

#16
De fapt Monica WSK {or w/e}, Metallica nu caracterizeaza genul 'rock' -care se intampla sa fie unul incredibil de vast, plin de uscaturi si putreziciuni din pacate (gothic, alternative + all that crap) -, ci ei sunt unii dintre The Big Four ai thrash metalului, alongside Slayer, Megadeth si Anthrax. Cum adica sa poti pretinde ca esti rockerita trebuie sa asculti Metallica? WTH's up with that? Dude, James Hetfield would bitchslap ya'.
In afara de 'Nothing else matters', ce mai stii? Big lol here.

1. Cum ai auzit de Metallica?

'Criminal Minds' episode, when the psychopath dude could only fall asleep to 'Enter Sandman'.

2. The four horsemen, Seek and destroy, Ride the lightning, Welcome home Sanitarium, Harvester of sorrow, Fade to black, One, Master of puppets etc.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#17
Apropo de Nothing Else Matters, eu chiar ma intreb daca toti celor care le place piesa stiu, intr-adevar la ce se refera si de ce/cum a fost scrisa.
Oricum, legat de melodii preferate
The Outlaw Torn: pentru mine e cea mai inchisa si trista melodie Metallica
One apogeul puterii expresive a trupei plus, o melodie cu un intro de peste un minut care sa nu fie monoton merita tot
Hero Of the Day: Da stiu, nu e trv Metallica, dar e cea mai calda melodie de metal pe care am ascultat-o vreodata. Plus, stilul adoptat in albumele Load si Reload este unul unic, as spune. Au un sound de necopiat. Jason e un maestru.
To Live is to Die: Printre cele mai bune instrumentale facute vreodata.
Tuesday's gone: Nu suna ca Lynyrd Skynyrd, dar nici nu trebuie. Cea mai buna melodie de ascultat la drum lung. Si-n plus, e foarte chill out. Se vede ca James e un redneck.

De principiu, ... And Justice for All este albumul meu preferat oricand si oriunde, totusi, pacat ca bass-ul a fost setat cu trepte negative, d-abia perceptibil. Totusi, mesajul cel mai puternic tansmis vreodata de Metallica a fost in albumul asta.

Inca sunt de parere ca sunt singurul care are discografia Metallica pe casete cu banda magnetica, asa ca o sa o mai frec de fetele voastre.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#18
* Cum am aflat de Metallica ?
Well, când eram la şcoală o tipă avea tricou cu ei. Şi mi-a plăcut cum arăta, mă rog. Aşa că am dat un little search on yt, şi am găsit trupa. Brusc, am început să ascult melodiile lor. Mi-am cumpărat şi eu tricou *laughs* , fiindcă ştiam de trupă, şi plus, îmi plăceau la nebunie melodiile lor ;] .

* Melodii preferate ?
Nothing Else Matters; To Live is to Die; Fade to Black; The day that never comes; The Unforgiven I, II ÅŸi III, Tuesday's Gone ÅŸ.a

:]
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#19
Cum am aflat de Metallica ?

Parcă aş asculta Metallica din totdeauna. Având în vedere că părinţii mei sunt fani [mai mult tata] ascult Metallica de mică, nu că ştiam eu ce ascult, dar teoretic... ascultam ce ascultau ai mei. Metallica este o trupă cum puţine sunt. Va rămâne în istorie cu siguranţă. Au acel ceva care îi atrage pe toţi, indiferent de vârstă sau gusturi în materie de muzică. Fără a exagera spun că Metallica = Epicness. xD


Melodii preferate ?

Sad But True, The Unforgiven, Nothing Else Matters , One, Master Of Puppets , Seek and Destroy etc.

Atât

Sigur?! Ok, atât. .__.

Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#20
Metallica >.<
Este una dintre trupele mele preferate, ascult melodiile lor in prostie, in fiecare zi. James are o voce atat de superba incat ai vrea sa o asculti incontinuu. Chiar este o voce nemaintalnita, unica.
Cand am aflat de aceasta trupa? Sincer, chiar nu imi mai amintesc ._. A fost acum foarte mult timp, probabil vazusem un videoclip, dar nu mai stiu cum se numea. Sincer, la inceput nu mi-a placut absolut deloc, adica mi se pareau foarte ciudati tipii, si chiar imi era frica de ei xD Dar stiu ca am ajuns sa-i plac cand acum foarte mult timp doua colege au cantat o melodie de-a lor la chitara "Nothing else Matters". Si acum este melodia mea preferata, o am in laptop, pe telefon, pe cd-uri, peste tot xD Este asa, cum sa zic, trista intr-un fel >.< Plina de lectii, iar instrumentalul mi se pare intr-un cuvant genial. Alte melodii preferate ar mai fi One, So What, The day that never comes, Sad but true, For whom the bell tols, Wihsky in the jar si multe altele xD Cam tot ce canta ei sa zic asa :]] Dar ce admir cel mai mult la aceasta trupa sunt instrumentalele melodiilor. As dori sa ajung si eu sa cant asa la o chitara >.<
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)