Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fast drive +16

#11
Me last, i think. Păăi am să vă comentez toate capitolele, în mare parte aşa ..

Primul capitol a decurs frumos pentru un început de poveste. Greşelile vi s-au spus, mai mult sau mai puţin. Probabil aţi avut dar nu comentez, toţi avem and yep i'm nuts ! Caracterele persoanjelor sunt frumos conturate, dar uneori vă agitaţi mai mult să descrieţi ce se află în jurul respectivului/ respectivelor persoanj/personaje decât pe sentimentele acestora. Oricum, naraţi şi descrieţi frumos, dar cum am zis nu vă axaţi destul pe sentimente. Acţiunea decurge bine, uneori o mai ia la vale, dar se poate remedia.

Îmi place caracterul lui Gaara, e tâmpit xD, la fel şi cel al Sakurei. Genul de tipă simpatică, cu picioarele pe pământ, sau poate aşa am eu impresia . Dar oricum bulină mov. Sasuke şi sorsa, ei bine. . . nu mă prea atrag în nici un fel. Poate într-un viitor capitol o să îmi stârnească interesul 8-> * instert punct here *

Cât despre ultimul capitol, s-au întâmplat atat de multe, păcat că nu aţi descris mai mult întâmplările. Dar las' e bine şi aşa, cred.

Aştept următorul capitol *day dreaming *
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#12
Am venit cu nextul si sper sa va placa. Minim 3 comenturi.

Ameninţarea

Stateam pe saltea cu fata in sus, privind tavanu alb. Aveam mainile sub ceafa si pieptul meu se misca in ritmul respiratiei. Singurul zgomot era pieptenul Yunei, trecut prin parul ei de abanos. Statea pe patul ei, cu un picior sub ea. Ochii ei ma priveau bucurosi ca ma are din nou langa ea.
- Ce ai de gand, fratioare sa faci cu libertatea ta? Ma intreba si eu imi atintesc privirea spre ea.
- Nu stiu, dar oricum voi fi cu tine pentru totdeauna, spun, intorcandu-mi tot corpul spre bruneta.
- Aha. Asa ai spus si ultima data pe patul de spital si apoi ai fost saltat de politie si la zdup cu tine.
- Nu v-a mai fi asa. Iti promit…
- Asa ai promis cand Itachi a fost impuscat in fata noastra si parinti decapitati de Madara! Tipa si incepu sa planga amar.
O trag pe saltea si o iau in brate, pentru a o calma. Se parea ca nu m-a iertat pentru greselile mele din trecut. Cand auzi usa deschizandu-se, sora mea sari in pat. Isi trase patura peste cap si se prefacu sa doarme. Sakura se uita cu putin jint la corpul meu, expus. Dormeam intr-o pereche de boxeri negri. Ochii mei ii cercetau tinuta sumara si sexy. Trecu pe langa mine si se puse pe patul ei. Se intinse si stinse becul. Vru sa spuna ceva, dar nu vorbea ca sa nu o trezeasca pe Yuna. Ma urc langa rozalie in pat si o imbratisez cu un brat. Se intoarse spre mine si acum buzele mele erau la urechea ei si buzele ei la urechea mea.
- Spune, ii soptesc usor, gadiland-o in ureche.
- Sigur cicatricea aceea ai capatat-o de la colegul tau de celula? Ma intreba, facandu-ma sa chicotesc usor.
- Ai ascultat. Sti ce se spune despre curiosi. Mor repede. Mai ales curiosi asa draguti ca tine, ii mai spun si o sarut aparast.
Limba mea ii cerceta templu limbi ei, in timp ce mainile mele o mangaiau pe spate. Pentru o virgina, are destul de mult curaj sa se afle in acelasi pat cu mine. Ma urc de asupra ei, fara sa rup sarutul. Bicepsi mei ii presau delicat sani mari si moi. Daca ma lasam cu toata greutatea ei, o zdrobeam si de aceea ma tineam doar in coate. Picioarele ei, imi inconjurau talia. Incep sa cobor cu buzele pe gatul ei, in timp ce mainile mele au prins-o usor de fundul ei bombat, facandu-o sa icneasca usor de placere. Ranjesc bucuros si incep sa-mi croiesc drum spre sani ei…
- Nuuuu, aud glasul sugrumat al Yunei.
Se parea ca avea un cosmar. Ma ridic de pe rozalie si ma duc la sora mea. O misc putin si ea se trezi, si ma imbratisa. Tremura ca varga si era toata asudata. Incep s-o mangai usor pe spate pentru a o calma si ii soptesc in ureche cuvinte linistitoare.
- Hai culca-te la loc, ii soptesc, intinzand-o la loc pe pat.
- Nu! Dorm cu tine pe saltea. Asa voi fi mult mai sigura ca nu vei fugi sau dispari de langa mine, spuse hotarata.
Ne asezam pe saltea si adormi in bratele protectoare ale fratelui mai mare cu cinci minute, dar si eu am adormit, ne fiind deranjat de sforaiturile si besinile lui Gaara…

Simt o mica miscare in camera Sakurei si a Yunei, facandu-ma sa ma trezesc brusc, sperindu-l pe Gaara. Acesta ma injura si ma informa ca Sakura vrea sa merg cu ea si Naruto sa luam niste marfa. Ma ridic de pe saltea si bag sub patul surori mele, salteaua. Ma imbrac cu o pereche de pantaloni negri, largi si cu o multime de buzunare si lanturi. Mi-am mai luat un tricou negru cu un dragon argintiu desenat pe spate si pe fata scria cu un rosu-sangeriu „Demon”. Imi iau o manusa neagra pe mana stanga, lunga pana la cot si alta, doar palma acoperita – avea degetele taiate. Ies din camera si ma duc in garaj. Se parea ca mergeam cu o camioneta nou-nouta si Mopar-ul Sakurei. Camioneta v-a fi condusa de Naruto. Idiotul a vrut sa se bage in „lupta” mea cu Gaara, dar l-a oprit Yuna.
Ma urc in remorca si astept sa plecam. Blondul – Naruto – ma intreba ce dracu caut acolo si eu ii raspund ca pe masa. Rozalia chicoti, apoi plecam spre unul, care trebuia sa ii dea fetei nu stiu ce aparatura. Dupa zece minute am pornit la drum. Aerul fierbinte si vantul taios, imi faceau sa-mi lacrimeze ochii, pana mi-am scos din buzunarul pantalonilor, ochelari de soare si ii pun pe chip. Oameni din masinile pe langa care treceam, se uitau la mine ca boii la poarta noua. Sper sa ajungem repede, sa nu ma prinda soarele ca lumea si sa ies tarcat.
Dupa vreo douazeci de minute – pariu ca eram bronzat pe fata – a dat domnul sa ajungem la un depozit de electronice auto. Cobor din camioneta si Sakura imi facu semn s-o urmez. Imi pun ochelari in par si clipesc de cateva ori, pentru a-mi limpezi vederea. Intram in depozitul aglomerat cu marfa, si in timp ce Sakura vorbea – mai de graba se certa – cu Jhonny – un tip blond la creier, roscat in cap si caprui la ochi – eu imi aruncam cate un ochi peste piese, mai sustregand cate ceva fara sa ma vada cineva. Daca ar pune acum detectorul de metale pe mine, ar descoperi niste componeste de la N.I.T.E.C. sau Nano-International-Technology-Evolution-Car. Foarte bune, in caz ca vitezometrul este dat peste cap. Aud galagie si eu cu Naruto ne indreptam spre Sakura, care tipa nervoasa si Jhonny la fel.
- Ce dracu se intampla aici? Intreb eu, privindu-l rece pe roscatul blond in gura.
- Nu a adus ce avem nevoie si are pretentia sa le cumparam si sa plecam de aici, ma lamuri rozalia.
- Sakura, nu dai nici un ban si el ramane cu marfa si cu asta basta, lamuresc rapid lucrurile.
- Daca faci asta iti voi ucide parinti, Haruno si pe tine te voi viola si te voi face tar…
Numai continua, ca un pumn in plina figura de la mine, il aduse la tacere. Dintr-o singura lovitura, i-am zdrobit nasul si scotandu-i cativa dinti din gura aia mare. Acesta ma injura si apoi ma provoca ca diseara sa particip la intrecerea cu el. Refuz, dar ma ameninta ca Sakura v-a muri. Am acceptat, dar jurandu-i ca aia v-a fi ultima lui cursa din viata sa, dar tot nu-i platim marfa. La insistentele tinerei, m-am urcat cu ea in Viper si eu l-a volan.
Masina asculta orice comanda a mea. Eram cu o singura mana pe volan si cotul acele maini era sprijinita de fereastra. Cealalta mana avea degetele impletite cu cele ale rozaliei. Aceasta inca mai plangea din cauza vorbelor idiotului aluia. Trebuia sa imi montez rapid N.I.T.E.C.-ul la masinuta mea si dupa cursa asta mi-o personalizez.
- Fara frica papusica, ca ti-l aranjez eu pe viata, ii spun si ii pup dosul maini ei, fara sa-mi iau ochii de la drum.
- Mersi Sasuke, dar mi-e frica, sopti ea, plecandu-si privirea usor rusinata.
Incep sa rad de spusele ei si o linistesc. Nu trebuia sa puna la suflet toate vorbele urate, spuse de orice idiot si in plus, o data toti ne ducem. Mai devreme sau mai tarziu. Vreau sa dau drumul la muzica, dar nu avea… radio?! Asta-i buna. Cum dracu sa nu ai radio intr-o masina. Doamne ce masina de rahat. Opresc la stop si langa mine se opri un tip cu un bolid de curse si mugi motorul invitindu-ma la cursa. O privesc pe Sakura, dar ea era prea absorbita de amenintarea idiotului aluia.
- Il fumez? O intreb, aratandu-i asa zisul concurent al meu.
- E bolid foarte puternic si nu prea cred ca te vei descurca cu el, spuse rozalia motivandu-ma.
- Daca castig, timp de doua zile fac ce vreau cu tine si daca pierd e viceversa.
Accepta pariul si atunci am mugit usor motorul meu, pentru ai confirma. Semaforul se facu verde si noi doi am plecat de pe loc, cu cauciucurile scotand in fum. Imi placea la nebunie acest fel de curse ”slalong printre masini”. Aici ti se arata indemanarea de sofer si istetimea la volan, plus o tona de noroc – chior sau surd sau cum o fi el – daca nu le aveai mureai. Sakura privea cam inspaimantata cum conduceam relaxat si schimbam vitezele fara probleme, din instinct si cu acceleratia apasata pana jos. La o curba, m-am folosit spre uimirea ei, de frana de mana, facand un drift strans, trecand la cativa milimetri de parapet si cand ala il lua in plin, cand incerca sa-mi imite manevra. Sorry frate, mi-a trebuit cel putin doi ani sa perfectionez astfel de drift, pentru a nu lasa spatiu de desfasurare a concurentilor. Gaara avea altfel de drift. El il facea larg, dar pleca rapid, putin ajutat de Noss, ii intrecea pe toti, dar nu si pe mine. Daca o sa ne intrecem, ori iesim in egalitate – masini busite – sau la spital pe targa – obiceiul de a ne mai lua din cand in cand la bataie pentru „cine a trisat primul” – sau in cel mai fericit caz… ochii vineti.
Ajungem la garaj si dupa ce parchez Viper-ul, cobor din masina. Ma indrept spre Toyota mea si imi trec mana peste capota ei. Ma uit vizavi la amicul meu, care a dezmembrat – la propriu – masina si acum lucra la ea. Deci mai aveam in jur de opt ore, la dispozitie pentru a instala Noss-ul si N.I.T.E.C.-ul. O chem pe Yuna la mine si incep sa ii fluture prin fata ochilor bucata principala din acel dispozitiv.
- Ce-i ala? Aud glasul Sakurei din spatele meu – stateam pe un scaun.
- N.I.T.E.C., ii raspunse Gaara. De unde l-ai ciordit?
- Eh. Din cuibul cu oua de electronice. Yuna poti sa-mi instalezi doar de proba niste Noss si asta? O intreb pe sora mea.
- In cat timp?
- Opt.
- Zile? Luni? Ani?...
- Ore.
- Daca vrei sa sari in aer, ti le instalez. Hai termina cu mistocaritul si punete la punct sa-ti faci masinuta, ma zori bruneta.
Oftez teatral si ma duc in camera noastra, dar nu inainte de ai flutura componentul prin fata ochilor, roscatului. A vrut sa mi-l fure, dar mana e mai rapida decat ochiul. In camera iau niste foi si incep sa fac niste schite pentru desenul pentru masina. Peste mine intra Sakura care ma privea cum desenez absorbit cu mana stanga un model de desen. Cred ca era ingrijorata de prima mea cursa oficiala.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#13
Un nou capitol destul de frumos, care a promis fooarte multe intamplari interesante.
Descrierea a fost draguta. Ar fii bine daca ai descrie si cate ceva din sentimentele lui Sasuke sau daca ai descrie putin mai mult ce se intampla in jur, in rest a fost ok.
Naratiunea nu mi s-a parut grabita, iar de la jumatatea capitolului am citit fara sa clipesc :)), pentru ca ai avut o actiune foarte captivanta si niste idei care mie mi-au placut foarte mult.
Dialogul a fost ok si cum nu ma prea pricep, nu am prea multe de spus.
"Ne asezam pe saltea si adormi in bratele protectoare ale fratelui mai mare cu cinci minute, dar si eu am adormit, ne fiind deranjat de sforaiturile si besinile lui Gaara…

Simt o mica miscare in camera Sakurei si a Yunei, facandu-ma sa ma trezesc brusc, sperindu-l pe Gaara. Acesta ma injura si ma informa ca Sakura vrea sa merg cu ea si Naruto sa luam niste marfa. Ma ridic de pe saltea si bag sub patul surori mele, salteaua. Ma imbrac cu o pereche de pantaloni negri, largi si cu o multime de buzunare si lanturi. Mi-am mai luat un tricou negru cu un dragon argintiu desenat pe spate si pe fata scria cu un rosu-sangeriu „Demon”. Imi iau o manusa neagra pe mana stanga, lunga pana la cot si alta, doar palma acoperita – avea degetele taiate. Ies din camera si ma duc in garaj. Se parea ca mergeam cu o camioneta nou-nouta si Mopar-ul Sakurei. Camioneta v-a fi condusa de Naruto. Idiotul a vrut sa se bage in „lupta” mea cu Gaara, dar l-a oprit Yuna. "
In prima propozitie nu mi-a prea placut exprimarea, iar din urmatorul fragment n-am prea inteles: Sakura, Hinata, Sasuke si Gaara dorm in aceiasi camera sau cum...Probabil ai spus in capitolele trecute si am uitat eu, dar sincer n-am prea inteles si nici nu m-am prins espre ce "lupta este vorba intre cei doi.
Au fost niste greseli de tastare neimportante, dar in cateva locuri mai trebuia inca un "i" , nu mai tin minte unde.

Per total a fost un capitol foarte frumos^^. In rest mi-a placut si ce a mai scris Letty, de cand nu am mai comentat si promit ca voi detalia cand va aparea capitolul urmator, pe care il astept cu nerabdare.

#14
Plaja...

Stateam langa brunet in timp ce acesta era concentrate la desenul sau. Creionul din mana sa aluneca usor pe foaia alba ca neaua, mina lui formand linii care impreunate formau un desen foarte frumos si reusit al unei masini in constructie. Il intreb pe acesta de unde are talentul acela pentru desenat iar el imi raspunde senin si cald ca, de mic a invatat sa deseneze...

Stateam langa masina brunetului si asteptam sa vina roscatul. Acesta nu intarzia sa apara cu masina sa scumpa si mov, insa nu cred ca il va intrece pe brunet. Se dadu jos din masina si veni la mine intinzand mana, insa brunetul i-o plezni vazand ca eu ma dau din ce in ce mai in spate. McCarter veni si le spuse celor doi sa se alinieze la start. Masina lui Sasuke, acum retusata la partea tehnica putin, se alinie la start. Maraia la vehicolul de langa ea si torcea linistita cand m-am apropiat de Sasuke, acesta lasand geamul jos. L-am sarutat pe buze scurt si m-am dat cativa pasi inapoi. McCarter, un barbat inalt, saten, cu parul scurt si facut tepi, cu pielea ciocolatie si cu niste ochi albastri ca si apa marii lasa mana jos, facandu-l pe Sasuke sa plece glont de pe loc. Stau pe un scaun si astept pana se va termina cursa.
***
Il vad pe Sasuke cum vine in viteza spre finish. Cand in vizor aparu si roscatul, acesta se intoarse brusc, mergand pe contrasens si izbindu-l in plin pe barbat. Masina sa s-a rasturnat si cred ca el a murit. Nu prea avea sanse, sincer. Brunetul veni inapoi si opri in fata mea, lasand geamul jos si zicandu-mi sa urc. Nu am mai zabovit si am urcat langa el, inchizand usa si plecand amandoi de acolo la fix, mai ales ca se auzeau sirenele politiei.
Masina tanarului mergea rapid pe autostrada. In stanga noastra, luna se oglindea in apa cristalina a marii, iar apa linistita inainta si se retragea pe nisipul fierbinte incalzit de soarele arzator de peste zi. Sasuke o lua in dreapta, oprind masina. Iesi din masina si veni la mine, deschizandu-mi usa. Am iesit si ma uitam buimaca la el, ca nu intelegeam ce se intampla, insa totul s-a clarificat cand m-a invitat la o plimbare. Am acceptat bucuroasa si am trecut strada, picioarele noastre afundandu-se usor in nisip. Mi-am dat jos sandalele si le-am luat in mana, la fel facand si brunetul. Ne pliman amandoi, ca doi copiilasi, cu picioarele in apa, cu pantofii intr-o mana iar cealalta era unita cu a celuilalt. Briza marii imi mangaia usor parul, ravasindu-l.
-Sasuke... il intreb umpic sfioasa pe baiat.
-Hm... ? isi intoarse privirea spre mine privindu-ma cu ochii sai abisali.
-Tu... tu mai esti virgin ? il intreb, acesta incepand sa rada.
-Sakura, Sakura... cate fete mi-au trecut mie prin asternuturi ce crezi, ca mai sunt virgin ? Sunt pe dracu. Si oricum, chiar daca nu m-as fi culcat cu niciuna tot nu as fi fost virgin, viata m-a fu**t de atatea ori incat asa ceva nu ar fi posibil.
In timp ce mergeam, mi-am asezat piciorul in fata lui, acesta impiedicandu-se si cazand in apa. Am inceput sa rad pana acesta s-a ridicat si a venit la mine. Buzele lui s-au unit cu ale mele intr-un sarut dulce si pasional. Mainile sale imi ridicau tricoul larg pe care il purtam, lasandu-ma in sutienul si bikini albastri pe care ii purtam. Isi dadu si el jos hainele ramanand in boxeri negri si ma lua in brate, alergand cu mine in apa calda si pura. Mainile mele acum ude se jucau in parul sau negru ca pana corbului, limba sa se duela si mangaia cu a mea, parca niciunul nu vroiam sa pierdem, nu alta. Ma prinse de spate, lasandu-ma cu capul usor in apa, astfel incat parul meu se uda tot si se lipi de trup. Stau si il privesc in ochii sai negri ca si taciunii. Acestia exprimau numai fericire dar si o urma de regret pentru trecut. Ii spun ca vreau sa iesim si asa facem.
Brunetul s-a intins pe nisimul moale pe burta, iar eu peste el, masandu-i spatele. Buzele mele faceau contact cu cicatricea lui, gadilandu-l. Degetele mele ii apasau pielea.
-Sakura, inceteaza ca ma faci sa adorm... a zis incepand amandoi sa radem. M-am ridicat si m-am imbracat cu tricoul lung aproape pana la genunchi cu o femeie in fata. Mi-am luat peste saroul cu maneca scurta albastru si am plecat amandoi spre masina. Apa linistita era din ce in ce mai departe, noi ajungand la strada si plecand spre garaj...

Cand am coborat din masina, Sasuke avea imprimat rujul meu roz ca si o bomboana pe obraz, fiind sarutat de mine in timp ce am venit in coace. L-am vazut pe Kiba cum se uita la brunet foarte urat, gata gata sa il omoare. Am trecut cu vederea asta si m-am dus in camera sa ma schimb. Mare greseala ! Cand m-am mi-am tras pantalonii de pijama pe mine am auzit injuraturi si apoi lovituri din garaj. Am iesit rapid, acum fiind schimbata si il vedeam pe Gaara cum il tinea pe Sasuke iar Naruto pe Kiba, acestia incercand sa scape. Kiba avea un ochi vanat iar Sasuke o mica cicatrice la gat.
-Ce naiba se intampla aici ? am strigat tare, Kiba lund pozitia de drepti stiind ca nu e de bine cand injur.
-Nenorocitul asta ma injurat de mama si de tata. Lasa-ma, Gaara, da-mi drumul sa ma duc sa ti-l snopesc in bataie.
Am strigat la Sasuke sa se linisteasca si asa s-a intamplat. Acesta s-a intors furios in camera, iar eu i-am spus lui Kiba ca vom purta o discutie maine dimineata. M-am dus si eu in camera, vazandu-l pe Sasuke stand pe saltea, cu mainile sub cap intr-o pereche de boxeri negri. Desi ochii ii erau inchisi, acesta se incrunta gandindu-se. Trec pe langa el si ma uit la Yuna care deja dormea linistita. Ma asez si eu pe pat, intorcandu-ma cu spatele nedorind sa il vad pe brunet. Simt cum doua brate ma prind de talie si doua buze ma saruta pe gat. Cand ma intorc il vad pe Sasuke.
-Imi pare rau, Sakura, insa nu accept ca nimeni sa ii injure pe parintii mei. Intelege, asa esti si tu.
Nu am spus nimic doar m-am intors cu spatele si am cazut intr-un somn adanc...

3 comuri si aveti nextu;;)

#15
Ce ma bucur ca ai postat! Acum pot sa scriu un comentariu numai despre ce ai scris tu...
Descrierea mi-a placut si in cateva locuri m-a introdus pe deplin in atmosfera, ce de exeplu la inceput. In rest puteai descrie putin mai mult sentimentele Sakurei, in special pe plaja, acolo chiar m-ar fi interesat in mod special si mi-as fi facut o parere mai ampla.
Naratiunea m-a captivat 100%, mai ales la sfarsit, desi puteai sa mai insisti cateva randuri si asa ar fi iesit un capitol mai lung, ceea ce mi-as fi dorit sa se intample.
Dialogul nu a lasat deloc de dorit.
Greselute am mai vazut, dar nu multe si semnificative.
In rest imi place cum evolueaza lucrurile intre cei doi si mor de nerabdare sa vad ce se intampla in continuare. Bye! :X

#16
hai sa fie...eu dau al doilea com .Nu stiu dak am mai postat inainte la ficu tau dar dak nu o fac acuma....Deci sa vedem:idea este 100%originala,intamplarile la fel,modul in care descrii este nemaipomenit,dialogul nu este sec cum este la alte ficuri(nu dau nume ca se supara pe mine)totul este perfect la ficul tau ca nici macar greseli de tastare nu am gasit ca sa ti le zic si normal ca atunci din moment ce nu am ce sa iti reprosez inseamna ca ficul tau este perfect mai ales ca ador cuplul SausuSaku ,este preferatul meu .Poi ce mai pot sa iti spun ?....A da astept nextu cat poti tu de repede^_^
lol! ce viata de kkt sa stai si sa speri ca vei intalni iubirea vietii tale si ea sa nu aparaZuppy16..iar cand crezi ca a aparut iti dai seama ca nu te merita ce chestie sa crezi in iubire Zuppy15..ridicol ..poate cel mai ridicol lucru existent pe lumea asta am crezut in iubire si am suferit:closedeyes: ...acum sunt doar o umbra din ceea ce am fost candva :dead:

#17
Dacă zici că avem nextul la trei comentarii, atunci eu voi fi a 3a care îşi îmvinge lenea 10 . Deci, naraţiunea a fost ok, dialogul a fost destul destul de bun, dar descrierea nu prea ma mulţumit . Puteai să descrii mult mai bine anumite şcene . Mă deranjează repetarea excesivă a unor anumite cuvinte, şi uneori faci frazele prea încărcate .
Greşeli de tastare nu prea ai, ceea ce e bine, dar totuşi, o să ţi le arat pe cele prezente :

"Stau si il privesc in ochii sai negri ca si taciunii." -Stau si privesc in ochii sai negri ca taciunii .

"Ne pliman amandoi, ca doi copiilasi, cu picioarele in apa, cu pantofii intr-o mana iar cealalta era unita cu a celuilalt."
Ce ai zice de forma asta : " Ne plimbam prin apa, tinandu-ne de mana, in timp ce papucii ii purtam in mana cealalta . " Mie mi se pare ca e mai bine asa .

"Sasuke avea imprimat rujul meu roz ca si o bomboana pe obraz,"- Sasuke avea imprimat pe obraz rujul meu roz ca o bomboana

Cred ca ai inteles ce gresesti tu mai mult... Nu mai inversa cuvintele , ca suna destul de urat T_T. AStept sa te tii de cuvant si sa postezi capitolul urmator
See ya ^^

#18
Am revenit cu nextul. Minim 3 comenturi si aveti nextul.

O mica-mare bătaie

Stateam pe un scaun si dezlipeam actibildurile hidoase de pe Toyota mea. M-am trezit primul, fiindca sora mea si Sakura dormeau, cand mi-am deschis ochii si cand am iesit din camera, garajul era zguduit de sforaiturile lui Gaara. Acum singurile zgomote, erau facute de actibildurile dezlipite de pe usa din partea pasagerului. Se pare ca amicul meu s-a trezit, fiindca l-am auzit injurand fiindca s-a lovit de ceva. Tipic pentru el, sa ia dimineata totul in picioare. Cine a spus ca fluierul piciorului este detectorul de obiecte si lucruri al omului pe intuneric, are dreptate.
- Ce faci Demon? Ma intreba roscatul si eu imi ridic privirea.
Era la bustul gol, aratandu-si muschi puternici pe care ii avea. Avea pe el doar o pereche de pantaloni kaki, trei-sfert si in picioare niste tenisi negri. Se intoarse cu spatele si am putut vedea diferitele cicatrici mai mici, capatate din puscarie, dar cea mai urata este cea de pe omoplatul stang, unde a avut acelasi tatuaj ca mine, dar si l-a taiat. Nu stiu cum a suportat durerea, ca eu nu o faceam. Simti ca ii privesc spatele si lua pe trup un maiou alb cu capison. Veni la mine si incepu sa ma ajute cu masina.
- Crezi ca intre Sakura si Kiba e ceva? Il intreb senin, atigandu-mi zgarietura de la gat.
- Cineva e gelos? Ma intreba la randul sau.
-… Nu. Sunt doar curios sa stiu de ce dracu m-a injurat de parinti si pentru ce era sa primeasca o bumbaceala ca la penitenciar…
- Cred ca el… Ce ar fi sa-l intreb personal, mai spuse si se ridica in picioare ducandu-se spre masinuta lui.
- Kiba, prietene, imi aud amicul spunand aceste lucruri, aproape facandu-ma sa vomit. Ce faci azi?
- Merg cu iubita mea Sakura – am inlemnit usor la auzut acestor cuvinte – si poate ne vom distra foarte bine, asa cum am facut cu sora lui. Pacat ca tarfa aia de sorasa nu-i asa de buna pe cat arata…
Numai continua, ca m-am ridicat fulgerator si i-am dat fara veste un pumn in plina figura, obligandu-l sa faca cativa pasi inapoi. Furios ca i-am spart fata, s-a repezit la mine si incepu o bataie pe cinste. Mai mult am dat pumni, decat am primit. O data l-am prins de dupa gat si am inceput sa-i car niste pumni la ficat. Primesc una de la saten sub coaste si ii dau drumul injurand. Sarim din nou la bataie, dar cineva imi puse piedica, si imi intoarse mana la spate. Imi ridic privirea si vad ca Kiba era ingenunchi si tinut de Naruto si Shikamaru. Intre noi era Sakura, care imi arunca priviri nervoase, apoi se duse la iubitul ei. Acest lucru ma enerva peste masura. I-am dat una intre picioare, lui Gaara si ma ridic de pe jos. Trec pe langa cei doi si ma urc pe un Kawasaki ZZR1400, negru. Ma inchei la maioul cu fermoar si capison de culoare albastra inchis.
Pornesc motorul, ridic cricul si apoi pornesc ca din pusca de pe loc. M-am ridicat pe roata din spate pentru putin timp, inainte de a ateriza pe roata din fata. Ies din garaj si merg cu viteza pe strada, nepasandu-mi ca voi face accident. Nu-mi pasa daca voi muri, fiindca inima mea a fost sfasiata cand am aflat ca Sakura doar s-a jucat cu mine pe degete. Vad in oglinda, Viper-ul rozaliei si pe ea la volan. Ce dracu mai vrea acum? Sa-si mai bata joc de mine a doua oara? Am inceput sa fac slalong printre masini pentru a scapa de ea, dar se tinea dupa mine ca si guma de mestecat de talpa papucului. Intru intr-un gang si vad ca mi s-a inchis drumul. Am intors motorul spre strada si vad, ca masina imi infunda singura scapare de aici.
Vad cum tanara cobori din masina si vru sa vina spre mine, dar eu am pornit motocicleta si am sarit pe capota masini, am urcat peste barbriz si am aterizat pe partea cealalta. Nici nu m-am uitat in urma mea, ci am pornit spre plaja. Sunetul valurilor ma calma de mic. Parinti mei au avut o cabana de pescuit, la ocean, inainte sa ne mutam la Tokyo. Era asa de fain sa dormi in barca leganata de valuri sau sa vezi rasariturile de soare magnifice. Clipesc de cateva ori si apoi fac dreapta, intrand cu motorul pe plaja pustie. O opresc cat mai aproape de apa si ma dau jos de pe ea. Imi dau jos adidasi si ii las langa motor. Imi desfac maioul, lasandu-mi la vedere muschi puternici de pe abdomen.
Intru cu picioarele in apa, pana ajunge pana la genunchi si apoi m-am oprit. Am inchis ochii si am tras aer in piept. Aerul sarat si curat, imi aducea aminte de scurta copilarie la malul mari. Mama, papa si Itachi, imi e asa de dor de voi… Deschid ochii si vad cu uimire, in fata mea cum stateau parinti si fratele meu. Mama – o femeie de vreo treizeci si noua de ani, cu parul negru si lung si ochii la fel – statea langa papa – cu parul sau grizonat si ochii blanzi. In fata lor era Itachi – douazeci si patru de ani, cu parul negru si lung pana la omoplati – si imi zambea usor. Aratau exact ca inainte de tragedie. Ma chemau spre ei si eu vreau sa ma duc…
- Sasuke! Un glas hotarat si cunoscut, ma trezi din visare si imagina familiei mele se spulbera in mii de cioburi.
Ma intorc spre Yuna si abia acum constientizez, ca apa imi ajungea pana la bicepsi. Ma intorc cu greu la mal, unde ma astepta sora mea. Cand am ajuns, ma pun pe nisipul fierbinte si imi strang picioarele la piept, exact cum faceam cand eram mic si aveam ceva pe suflet. Bruneta se aseza langa mine si priveam amandoi marea. Imi placea la ea, faptul ca stia sa astepte si avea rabdare, ca si mine. Tacerea dintre noi deveni grea ca plumbul si dura ca diamantul.
- De ce nu mi-a spus? O intreb eu, spargand zidul care se dovedi a nu fi din diamant,ci din nisip.
- Nu a avut ce sa-ti spuna, ca nu este cu el. Sakura este solo de ceva timp, imi explica, dar tot nu m-a lamurit.
- Atunci de ce a zberat in gura mare ca este cu el?
- Sasuke, iar faci cum ai facut cu Lidia? Iar devii gelos si te mai alegi cu o cicatrice asemanatoare, cu care o ai pe spate? Ma mir ca nu o ai pe constiinta pe saraca Lidia, pe care ai ucis-o, criminalule! Cu doisprezece lovituri de cutit! Nu te uita asa la mine, ca le-am numarat!
- Eu? Am ucis-o pe Lidia? Itachi mi-a spus inainte sa-si dea duhul, ca Yakuza a ucis-o si mie mi-au facut cicatricea aceea. El nu m-ar fi mintit! Nu in conditia in care se afla!
- Ba da a mintit si eu ti-am sters crima boule. Daca se descoperea si aceasta crima, ajungeai pe scaunul electric. Erai beat muchi si Lidia a venit la noi nu stiu pentru ce… a, da, sa se desparta de tine si atunci s-a inscat asta. Ai ucis-o in fata fratelui ei si al varului nostru… Itachi a mintit ca ne iubea. A pacatuit inainte de moarte, ca eu l-am rugat si tu sa nu o ai pe constiinta. Si… - incepu sa planga cu lacrimi mari si amare – si acum esti pe cale sa repeti din nou aceea greseala. Daca o faci, o sa am grija sa ajungi pe scaunul electric sau din nou in mainile Yakuzei! Tipa la mine sora mea, enervandu-ma peste masura.
- Tarfa drecu. Tu esti sange din sangele meu, carne din carnea mea si trup din trupul meu, si tu imi vrei mie raul. Tu? O mucoasa si jumatate? I-a spune cu cati te-ai culcat? Doi? Patru? O suta? Macar te-ai protejat? Tip la ea si tanara imi da o palma, de imi inrosi obrazul.
- Tarfa e mata! Sunt virgina boul lumi! Si pleca.
Privesc cum se indeparteaza de mine. Doamne ce am facut? Cum am putut sa o ucid pe cea care am iubito cu adevarat. Ma las sa pic in fund si imi lipesc fruntea de genunchi. Soarele fierbinte, imi ardea ceafa, dar nu-mi pasa. Vroiam sa mor, sa fiu inghitit de mare sau de nisip, care sa ma duca in Iad, direct in cazanul cu smoala. Niste pasi pe nisip, care se indreptau spre mine mi-au atras atentia. Imi ridic privirea si o vad pe Sakura cum vine prudenta si tematoare spre mine. A auzit toata discutia mea cu Yuna. Oftez resemnat si ma ridic in picioare. Ma incalt si incalec motorul, pornindu-l. Acesta se trezi la viata, dornic sa plecam din nou la drum.
- Sasuke, stai, spuse cu glas sting si cu o privire rugatoare.
- Ce vrei? Vreo tavaleala? Nu sunt interesat, spun rece si distant.
- Vreau… doar sa vorbim.
Oftez resemnat si ma dau jos de pe motocicleta. Ma asez pe nisip si ii fac semn sa se aseze si ea. Spre surprinderea mea, nu se aseza la distanta de mine, ci in bratele mele. Acum ii puteam vedea mai bine, sani mari prin decolteul ei. Purta un maiou care era alb, cu spatele gol si prin care se vedeau forma sfarcurilor. Mai purta o fusta mini neagra si in picioare niste sandale arginti, cu toc-cui, legate pe camba. Parul era lasat liber. Incerc sa ma uit la altceva, nu numai la sanii ei, dar acestia imi atrageau privirea ca un magnet. Pana la urma las pleoapele in jos.
Simt cum ceva cam lipicios, cu gust de capsuni imi atinse buzele si deschid rapid ochii. Buzele rozaliei mi le acaparasera pe ale mele. Numai rezist tentatiei si imi strecot limba cu dexteritate si usurinta in gura ei, incepand sa ma joc cu limba fetei. Mainile mele ii inconjura talia, in timp ce degetele ei, se jucau cu parul meu. Ma desprind prea repede din sarut si ma ridic, lasand-o nedumerita pe fata. Ma urc pe motor, ne bagand inseama strigatele ei. De data asta eram hotarat sa numai dau inapoi pentru nimic in lume. Vreau sa pornesc, dar pun rapid frana. Sakura se aseza in fata mea, cu picioarele cracanate, din cauza ca intre ele, era roata si isi puse mainile peste ale mele pe ghidon.
- De ce fugi de mine? Ma intreba furioasa privindu-ma in ochi.
- Nu fug de tine, ii raspund glaciar, de fapt mintind cu usurinta.
- Ba da. Fugi. Fugi de mine. Ce ti-am facut? Aseara eram suparata pe tine, ca mi-ai luat amicul la bataie si nu am vorbit cu tine. Yuna mi-a explicat mai inainte despre ce urasti tu cel mai mult la tine. Devii foarte gelos si poti ucide fara sa vrei.
- Yuna are gura cam mare. Despre ce vrei sa vorbim? Despre gelozia mea? Gura sorami? Sau de ce iti iau iubitul la bataie? Alege.
- Despre noi…
- Nu exista noi! Nu v-a mai exista noi! Voi pleca din garajul tau idiot, ca sa ma lasi in pace!
- Deci esti si un las pana la urma… De ce fugi de dragoste? De ce? Ma intreba din nou, fiindca eu mi-am plecat ochii.
- Nu vreau sa se mai repete o data istoria cu gelozia mea, i-am spus stins.
Tanara ofta si imi spune ca nu o sa se repete. Am aprobat din cap si apoi am apucat-o de mana, tragand-o in spatele meu. Ii spun ca vreau sa ne plimbam si poate gasim si vreun balci pe aici, prin apropiere. Ma ruga un minut, sa o las sa vorbeasca la telefon. Scoase un mobil, forma un numar si ii ordona lui Naruto sa vina si sa ia Viper-ul din parcare. Dupa ce inchise mobilul, mainile ei, se incolacira dupa talia mea si buzele ei, imi sarutara delicat, ceafa arsa de soare. Zambesc si pornesc motorul. Rotile aruncara nisip in toate partile, apoi pornim rapid de pe loc, indreptandu-ne spre cautarea unui parc de distracti sau ceva asemanator.



http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery...20%203.jpg Kawasaki ZZR 1400 condus de Sasuke
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)