Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Memoriile unei puștoaice

#1
Bună, mă numesc Ramona, am 13 ani, și habar n-am ce să scriu pe-aici. :] Ador să scriu, probabil voi posta în curând și un one-shot, nu știu. Sunt o cinefilă și un fan anime, de aceste două subiecte prefer să mă întrebați voi. Hmm, descrierea mea completă ar fi că sunt o optimistă- prietenoasă- împiedicată- visătoare- vorbăreață- egocentristă ( god, spun asta pentru că deobicei dacă vorbesc despre problemele unei anumite persoane nu știu cum fac dar ajung să vorbesc tot despre mine. ). Mai și fotografiez din când în când, dar nu consider că sunt prea pricepută, mereu îmi ies pozele tremurate, pur și simplu nu pot sta liniștită într-un singur loc. Sunt în continuă mișcare, până și în somn cred că mă rostogolesc de colo-colo. Dacă tot vorbim despre hobby-urile mele, mai vreau să vă spun că ador să călătoresc. Până acum fuse-i în Paris, Londra, Barcelona, Viena, Budapesta, Brasilia & Cairo, dar lista se mărește de la an la an. Probabil de-asta o ador atât de mult pe diriginta noastră, pentru simplul fapt că ea organizează tot felul de excursii și baluri. It's cool. Mi se pare normal că dacă scriu, ar trebui să și citesc, nu-i așa.?
Momentan citesc Rațiune și Simțire alternativ cu Coliba unchiului Tom ( carte din progama școlară, ce să-i fac ). Nu cred că am un anumit autor preferat, pur și simplu nu pot alege unul dintr-o listă de mii și mii de autori ( uni consacrați ). Cele mai recente cărți citite au fost, cred, Contele de Monte Cristo & Trădarea ( volumul al doilea din Altfel de Îngeri. Yeah, i'm a supranatural adept. ). Probabil v-am plictisit deja cu vorbăria mea, nici nu cred că va citi cineva tot ce-am scris eu pe-aici. Tot ce mai am de spus este că (,) culorile mele preferate ar fii negru & galben, prefer muzica rock, deși deobicei nu fac fițe, ascult orice gen de muzică, și vreau să-mi fac mulți-mulți prieteni. .__.

#2
Bine ai venit pe Animezup, Phoenix.!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
CUM ERA... Am uitat şi aia una bucată formulă introductivă de-o ştiam în japoneză.

Swich on EN.

Wellcome, my darling

Swich on RO.

Îmi place ce-ai scris tu acolo, plimbăreaţo! Eu am fost numai la greci şi la danezi... Nu-mi place "Coliba unchiului Toim." fir-ar ea de lectură obligatorie. Muzică rock zici? Şi din aia mai oldie goldie aşa, gen Aerosmith Queen and such?
La ce anime-uri te uiţi?
Dacă te uiţi la Naruto; Fav Charrie=?
Yuruse, Sasuke. Kore de saigo da.

#4
Sayoko, mulțumesc de primire. * huggies *.
Danezi zici.? G-E-N-I-A-L. Vreau și eu să merg pe-acolo, să văd când prin ocazia. :]
Nici mie nu-mi place Coliba Unchiului Tom, abia citesc în silă câte zece- douăzeci de pagini. Pur și simplu nu mă pasionează subiectul sclaviei, plus că până acum adorm de la atâta descriere. În mod normal aș aprecia asta, dar aici nu e cazul. Sper că pe la sfârșit, așa, să înceapă să mi se pară cel puțin simpăticuț Tom. Revenind, hai să-ți răspund la întrebări:
1. Ăhăm, dar doar câțiva, cum ar fi Queen & Bon Jovi.
2. Momentan mă uit la Lovely Complex ( din nou ), Paradise Kiss ănd Black Rock Shooter. Mă gândesc să încep din nou K-ON. În rest, mă uit la diferite anime-uri, cum ar fi Nana, Bleach, Karin, Kaichou Wa Maid-Sama, Pandora Hearts, ș.a.m.d.
Da, mă uit la Naruto, momentan mai am de văzut două OVA și cincisprăzece episoade, deci consider că sunt destul de la curent cu acțiunea. Nu cred că am un caracter favorit, adică îmi place de Sakura - uneori -, de Naruto, de nenea Itachi, Kakashi, deși în general toți îmi sunt simpatici.

#5
E urât. Frig şi rece ca danezii.
K-on?? Love "Tenshi ni Fureta yo" and Yamanaka Sensei
Lovely Complex? Like it like it...
Cum la curent? Adică cu tot cu Shippuden? Eu citesc manga ca disperata.

ITAAAACHI...... omfg....
Yuruse, Sasuke. Kore de saigo da.

#6
Nu contează, ador zăpada. :] Și dacă ar ploua, ar fi raiul pe pământ.
God, când ziceam că mai am 15 episoade mă refeream la Naruto Shippuden, nu la Naruto-Naruto. Ia uită-te la noi, narutistele. :]

#7
15 până ajungi la ultimu episod apărut cred, că nu s-a terminat... Nu? :-S

Sper că nu, sau Kishi păţeşte ca Lennon
Yuruse, Sasuke. Kore de saigo da.

#8
Hellău, duda. În primul rând, îmi place ce-ai scris tu acolo, văd că te pricepi să te descrii. Eniuei, nu-ți face griji, și eu sunt destul de egocentristă. Întrebări nu prea am, la cât ai scris tu în primul post... XD

#9
Sayoko, pe inima mea de narutistă, dacă se termina făceam infact pe-aici. Poți să stai liniștită.
Revival, mulțumesc - din nou - de primire. Yeah, trăim în tărâmul egocentrismului, doar. :]

#10
@Sayoko Asaki - Puteti vorbi si la profil, nu vad rostul de ce ati incepe sa spammati aici ^^.

Phoenix, welcome here and have a fun hug .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)