Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Meine fotos x)

#1
Hallo!
Păi, încercarea moarte n-are, nu? Parcă aşa se spunea. Ohnehin, m-am gândit să pun câteva poze şi să vă las să vă daţi cu părerea.
Fotografiile sunt făcute în Franţa şi Irlanda, Dublin. ^^
Enjoy it!

piece of heaven
high.
Oh, la-la!

Aştept sfaturi, păreri, critici - dar constructive.
Danke ohnehin. :]

Ruxi.
[Imagine: 887m.jpg]

Use your smile to change the world . Don't let the world change your smile

#2
Hello, am trecut si eu pe aici, fiind curioasa sa iti vad creatiile :]]
Ce pot sa spun .__. Te descurci la fotografiat, ce aparat folosesti? Editezi fotografiile? Adica cel putin ultimele doua mie asa imi par >.< Putin ma intereseaza daca da sau nu, insa voiam sa iti spun ca sunt foarte reusite, in opinia mea. Chiar te descurci, imi plac foarte mult, so felicitari.
Prima fotografie este facuta din avion?:]]Imi plac la nebunie norisorii, fotografia se potriveste cu titlul ales. I mean, chiar e un colt de rai. As fi vrut sa am parte de o asemenea priveliste(norocoaso >.>). La a doua poza, mi s-a parut putin cam prea editata(daca asa este), in sensul ca acele persoane din carusel nu se disting absolut de loc. Se vede asa o pata mare si neagra :]]Totusi, imi plac culorile acelea foarte deschise, iar norul acela mare si pufos >.< e tare interesant. A treia fotografie mi-a placut cel mai mult. Intotdeauna am fost atrasa de paris :]] Imi place cum ai surprins turnul, un unghi foarte bun. Si restul peisajului este foarte interesant si atrage privirile intr-un mod interesant. Cerul e atat de senin, albastru- incredibil. La fel, mi s-a parut partea de jos putin cam prea intunecata, insa intr-un fel, bine ca partea de sus, cerul e mai luminata. Se impleteste intr-un fel constrastul.

Nu am ce sa comentez/sa critic la fotografiile tale. Sunt foarte reusite. Astept sa ma uimesti in continuare :]]. Hugs.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
@Beki, îţi mulţumesc pentru comentariul. Fotografiile le-am făcut cu un Nikon d90 , pe care din păcate nu-l mai am. T.T Nu le-am editat chiar deloc, deşi şi mie mi s-a părut asta când m-am uitat de două ori la poza cu acel carusel. *laughs*
Ohnihen, danke again. Enjoy it, btw!

near Dublin.

people. >.> Dublin.


Ruxi.
[Imagine: 887m.jpg]

Use your smile to change the world . Don't let the world change your smile

#4
Nu sunt editate?:]] Wow, interesant. Aparatul e foarte bun, eu ma dau in vant dupa Nikon :]]
Calitatea pozelor este foarte buna in postul acesta, la fel ca si in celalalte. Prima poza e geniala, din punctul meu de vedere. Strada aceea...nu stiu, e foarte interesanta :]] Parca ar fi desenata cu creta, you know :]] Aici chiar nu am nimic de comentat. Imi place intreg peisajul. Acele casute sunt tare dragute, iarba verde si cerul senin - o fotografie reusita.
A doua poza e geniala la randul ei. Imi plac acei oameni care se plimba pe strada, ofera o atmosfera de monotonie, sa zic asa, dar in acelasi timp foarte placuta. Imi plac luminitile acelea care atarna pe acolo :]] Ceea ce ma deranjeaza e acel cos de gunoi din mijlocul strazii(daca e cos de gunoi, nu stiu O_O). Cand am vazut poza, mi-a sarit direct in ochi si nu prea cred ca avea ce cauta acolo. Faptul ca e in mijloc deranjeaza. Inteleg, acolo e locul lui :]] Nu il puteai muta, insa daca ai fi avut alt unghi...incat sa se prinda si cosul daca tot era sa se prinda, insa nu in mijloc...mai pe colt. Ma rog, sper ca intelegi aburelile mele xD.

Cam atat. Ce pot sa mai spun? Succes in continuare, te pricepi la fotografiat, asa cum am mai spus. Astept poze noi. Chuu :3
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
@Beki, mulţumesc mult pentru părerea lăsată. Apreciez, deşi eşti singura care trece pe aici. T.T
Eh, ohnihen. Danke încă o dată.
Enjoy it! :]

Starbucks, Dublin.
Navan.
airplane. <3


Ruxi.
[Imagine: 887m.jpg]

Use your smile to change the world . Don't let the world change your smile

#6
Hello again15
Sincer, nu inteleg de ce numai eu trec pe aici .__. Adica, de fapt, trec multi, pentru ca una e sa vizualizezi si alta e sa comentezi. In fine:]] Tot ce voiam sa spun, este ca pozele sunt minunate si ca merita din plin comentate. Oricum, eu sunt aici, so capul sus :]]
Mi-au placut la nebunie si aceste poze, in special cea de-a doua. Este un peisaj al naibii de frumos, imi exprima o gramada de lucruri. Imi place unghiul pe care l-ai ales si ador acei copaci asa inalti :]] Si prima fotografie este interesanta, mereu trec pe la Starbucks cand am timp, hehe :]] Imaginea pur si simplu mi-a facut pofta xD. La a treia fotografie au fost mici probleme. Unghiul nu este chiar atat de bun, mai ales ca apare in fotografie un sfert din capul acelei persoane, lol :]] Capul ala clar nu avea ce sa caute acolo >.< Totusi, imi plac culorile si acel trifoi.

Eu nu sunt deloc buna la criticat fotografii, nu ma pricep in acest domeniu, deci nu prea am ce sa critic la pozele tale. Si in al doilea rand, nu prea as vedea ce ar fi de criticat .__. Mici chestii apar, bineinteles, insa in rest te descurci foarte bine si faci fotografii foarte frumoase. Tine-o tot asa. Hugs.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)