Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Megamind

#1
"Megamind" sta ca sinonim pentru "genial" in lumea animatiei din secolul asta, cel putin dupa parerea mea. Nu am mai vazut o animatie care sa transmita un mesaj atat de puternic atat copiilor cat si adultilor, de la "Regele Leu".

Este regizat de catre Tom Mcgrath si produs de studiourile DreamWorks si Red Hour Productions. Distributia este foarte buna, personajele fiind interpretate de catre : Will Ferrell (Megamind), Brad Pitt (Metro Man) Tina Fey (Roxanne Ritchi) si Jonah Hill ( Hal). Personal cred ca vocea lui Megamind trebuia interpretata de catre Robert Downey Jr. asa cum era stabilit, dar nici Ferrell nu este un actor de lepadat.

Plotul sta cam asa: Megamind si Metro Man, nume pe care le vor adopta mai tarziu, sunt doi extraterestri sositi pe Terra in urma ce planetele lor sunt distruse de catre o gaura neagra. In timpul aterizarii, Metro Man ajunge intr-o casa de lux avand toate facilitatile cu care poate creste, iar Megamind ajunge intr-un penitenciar de stat unde este invatat ca raul este bine si invers. De aici se porneste o lunga rivalitate intre cei doi si ca in povestile clasice, binele castiga, insa filmul asta va va invata mai mult decat o face un basm .

Trailer.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)