Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mass-urile cu petitia animalelor sunt tzepe!

#1
Dupa ce naivitatea de personaj de banc a Sanarei mi-a scos peri albi m-am decis sa deschid acest topic prin care sa explic tuturor, inclusiv ei, de ce astfel de site-uri sunt tepe!
Totul a pornit de la un mass cu petitia animalelor pe care l-am primit acum ceva vreme. Am citit faza cu "un click ne ajuta ca la 100.000 de click-uri nu stiu ce lege se va da" si am zis sa fac si eu ceva pentru animele. Am intrat pe acel link si am constat cu stupoare ca era un site facut pe un subdomeniu gratuit, intesat cu poze cu animale luate de pe net, reclame google ad-sense si vreo 2-3 pop-ups. Am ras pe sub mustata si m-am gandit ca probabil tipii aia scot ceva bani pe seama prostiei altora care chiar ii cred. Insa cand am primit inca un mass de genul asta, cu un alt site, deja am m-am enervat si am zis sa le deschid si altora ochii.
Bine mai, Sanara, cum adica "Nu luati in seama Mass-ul lui Bogdan in leg cu site-urile ce sprijina drepturile animalelor!!! Nu sunt Tzepe! Din simplul motiv ca nu va ia voua bani din buzunar!!! Firmele care fac bani fac prin pop-upuri fac de la alte firme!!! Nu tb sa ne intereseze pe noi ce fac firmele. Fiecare tb sa isi vada de nasul sau!" ?
Adica ala inteseaza site-ul cu reclame, scoate bani din asta si sa imi vad de nasul meu? Bine mai bleguto, tu nu vezi ca pe aia ii doare fix in cot de animale? Tot ce le pasa e ca prosti ca voi sa dea click pe acel link, sa le apara pop-ups ce genereaza nu stiu cati centi la nu stiu cati vizitatori. Ca se strang 100.000 de click-uri sau nu.... cui ii pasa? Oricum nu va avea nici o importanta.
"Pt acest mass care are ca scop transformarea iubitrilor de animale in IGNORANTI, Bogdan are IGNORE".
Ignoranti, draga mea, sunt cei ca tine. Imi spui de prietena ta ca are site ce nu e teapa. Si unde e site-ul eu? Pe piczo? 242424
Prostia ma cam deranjeaza asa ca uitati cum stau lucrurile...
Nu mai dati click pe site-uri gazduite pe subdomenii. Adica petitie.ceva.ro sau .ceva.com Un site veritabil ar avea propriul sau domeniu. Asa fac si eu un site pe xhost.ro, as.ro sau mai stiu eu ce, dau un mass, va rog sa il dati mai departe si fac frumusel cativa dolari.
Am mai primit odata un mass similar insa acolo link-ul era unul de pe site-ul Pro TV. Eee, asta e altceva. Postul Pro TV are o reputatie, un renume, e o institutie recunoscuta. Acolo chiar cred ca e pe bune. Un click dat acolo chiar conteaza.
Pe de alta parte, daca te apuci tu, un nimeni, sa faci un site pe piczo, il va durea fix in unghia de la degetul mic de la picior pe x sau pe y ca ai tu 100.000 de click-uri. Pentru ca tu nu ai un contract, o intelegere, ceva, facut cu guvernul sau cu o asociatie.
Credeti ca prin astfel de acte coplilaresti ajutati animalele? Credeti ca daca dati un click undeva ati facut ceva? Sunteti niste ipocriti atunci.
Iesiti in strada cu pancarte! Impartiti fluturase pentru o campanie impotriva violentei animalelor! Luati-i la pumni si picioare pe aia care chinuie animalele! Nu mai dati mass-uri si nu mai faceti site-uri! Va pierdeti timpul degeaba si aia care au habar de anumite lucruri rad de cat de fraieri puteti fi!
Si Sanara... poti sa imi dai ignore, poti sa ma faci ignorant dar stii ce? Eu m-am luat la bataie cu un vecin pentru ca a aruncat cu pietre intr-o catea schioapa. Tu ce faci? Dai click pe net? Halal militanta... Continua sa dai mass-uri si click-uri si adauga-ma in lista cand tot ce faci tu va conta... adica NICIODATA!
Imi cer scuze ca mi-am iesit din fire dar deh... cineva trebuie sa va deschida ochii. Lumea e plina de profitori si nu-i lasati sa faca bani pe seama animalelor care sunt chinuite!

#2
Ahem... singurul link care intereseaza in leg cu animalele e cel de la pro tv... restul nu st oficiale, deci... forget about them, ca semnati degeaba pe ele...

eu n-am primit nik de la sanara... tx god, me hate mass's but the thing is... fara subdomenii... that is useless spam... oh... spam is useless... sorry de pleonasm 4
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Toate sunt frumoase, toate sunt pentru tine, ajuta si posteaza langa mine. Miranda. 2 2.498 19-08-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  SEMNATI PETITIA! Luzer 0 1.998 04-03-2011, 12:49 PM
Ultimul răspuns: Luzer


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)