Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Mancare naturala vs Fast-Food
Fast-Food
37.93%
11 37.93%
Mancare naturala sau/si gatita
62.07%
18 62.07%
Total 29 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Mancare naturala vs. Fast-Food

#1
In ultimii ani se observa inclinarea oamenilor spre fast-fooduri si decaderea mancarii gatite. Intr-adevar mancarurile naturale si cele gatite sunt mai greu de facut, transportat dar sunt mai sanatoase decat cele tip fast-food care ingrasa groaznic de rau (de ex americanii care sunt fast-food-maniacs sunt extra grasi)
Personal, desi stiu ca imi face rau, prefer mancarea de tip fast food atunci cand sunt la scoala
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#2
Eu personal prefer mancarea de la fast-food si da stiu ca nu e buna ... dar pe mine ma ajuta f. mult metabolismul si nu am probleme cu asta 10.

#3
Sincer, eu prefer mancarea naturala.Nu spun ca mancarea de la fast-food nu ar fi buna, insa si mancarea naturala/gatita are un gust foarte bun.Mancare de la fast-food mananc destul de rar...Si in afara de faptul ca mancarea naturala/gatita are un gust exceptional, este si mult mai sanatoasa decat cea de la fast-food...
Deci votul meu merge la mancarea naturala/gatita.

#4
Si eu prefer fast-food. Da stiu ca ingrasa dar metabolismul meu e bun si nu ma ingras asa repede. Pai la cat fast-fod am bagat pana acum in mine trebuia sa am peste 100 Kg daca aveam un metabopolism prost. Dar acum am 70 Kg si ma mentin. Oricat fast-food as baga in mine cam tot in jur de 70 Kg ma mentin. Mai am grija si de silueta daca depasesc 70 Kg incerc sa scap de kg in plus prin sport. Rar s-a intamplat sa depasesc si atunci nu cu mult ci doar cu maxim 2 Kg.

#5
1,70 m si 53 kg 4 ce isi doreste orice fata. asta eram eu pana am devenit dependenta de McDonald's 22 in scurt timp am ajuns la 58 de kg si nu mai scap de ele 20 desi o ador, urasc mancarea fast-food!

#6
deci imi place fast-foodul... deci mancarea ii super buna... si chiar nu patesti nimic daca nu o mananci in exces.... mnoh... mancarea naturala ii buna ca ii sanatoasa ... si mnoh.... dar eu aleg fast food... 1010101010
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#7
Uite ca eu acum tocmai mananc fast-food smile Mi-am luat O Shaorma mare, un crazy Sandwich, si 2 clatite. Si mi-am luat si de la Fornetti din fiecare prajiturica cate putine smile

#8
Cum zic marea majoritate a celor care au postat pe aici mancare tip fast food e buna la gust dar e foarte toxica pentru organism. Contine mii de E-uri si toxine care iti distrug organismul.

Citat:Daca esti la scoala sau la 5 kilometri de casa, nu prea poti manca mancare gatita, dar fast-fooduri gasesti peste tot. am asta ar fi singurul avantaj al mancarii de la fast-food

Da, fast food-uri sunt peste tot dar oricand poti lua un sandwich, la scoala, cu ceva mai sanatos decat acele produse prajita in tona de ulei si cu tona de calorii. Sau se pot lua fructe, sunt foarte sanatoase si tin si ele de foame, mai putin dar tin pana ajungeti acasa. Variante sunt, numai sa vreti.
La marea majoritate a fast food-urilor exista si mancare mai putin toxica, salate de toate felurile (cu carne sau nu).

Chiar si cu un metabolism foarte bun asta nu inseamna ca este bine sa mananci foarte multa mancare fast food, fiindca mai devreme sau mai tarziu organismul va ceda si atunci nu veti mai avea ce face, va fi prea tarziu.

Nu vreau sa zic sa mancati numai alimente sanatoase (ca e aproape imposibil) dar va sfatuiesc sa evitati mancarile fast food.
[Imagine: Shaiya02sig.jpg]

#9
Personal,urasc fetele obsedate de silueta.Iau un kilogram in plus si fac precum trenu in gara.Ma rog...nu asta e subiectu.Yo prefer mancarea gatita.E mult mai buna decat cea de la fast-food.Am 1,70 si 53 de kg,insa niciodata nu mi-a pasat de chestia asta.Mi se pare ca mancarea gatita e mai buna...si asa mananc din an in Paste.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#10
Sunt de acord cu tine Lye. In primul rand mancarea de fast food e extrem de buna, insa pe cat de puna pe atat de blestemata. Cand eram mai mica mancam mai des, acum mananc odata la un an-doi. Mancarea gatita este mai hranitoare. Si are si un gust bun. Pe mine nu ma afecteaza kilogramele cum nu afecteaza nici ploaia morcovii.
Si in al doilea rand cartofii pai facuti de mama sunt mai buni ca aia de Fast food, ca sa nu mai spun de a mei, care au un gust super.
Si la fel si snitelele ori soia. Eu urasc mancarea de fast food
Asa ca imi place cea naturala
[Imagine: sig3a.jpg]






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)