Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Madagascar

#1
Madagascar ,o opera DreamWorks, care-i prezinta pe cei 4 prieteni ,Alex leul, Gloria hipopotamul,Marty zebra si Melman girafa.Desigur, fiecare are propria sa personalitate.Sunt animale crescute la gradina zoologica din New York si pentru Alex este cel mai important lucru.Insa Marty, de ziua lui, isi doreste sa ajunga in salbaticie, dupa cei cunoscuse pe pinguinii ce doreau sa evadeze.Astfel, Marty fuge prin oras in cautarea unui vapor care sa-i duca mai departe, spre necunoscut, in timp ce prietenii lui disperati il cautau pentru a-si cere iertare.Insa din greseala,in urma unei furtuni, sunt transportati in ... Madagascar, unde il intalnesc pe Regele Julien XIII ,un lemur amator de petreceri.Insa inamicii acestora erau un fel de nevastuici-mangusta ca-i teroriza,iar Alex trebuia sa se invete sa nu-si manance prietenii din cauza foamei.Insa in final, totul se termina cu bine.
Madagascar 2 : Misteriosul film continua,iar cei 4 impreuna cu pinguinii pleaca spre New York cu un avion stricat.Reusesc sa zboare,in schimb, pana in Africa,unde Alex isi gaseste tatal si mama, Gloria se indragosteste de Moto Moto,insa in final ramane cu Melman ,iar cei 4 se intalnesc cu semenii lor.Alex,insa,trebuie sa se lupte pentru a-si apara familia ( sau ceva de genul acesta)
Madagascar 3 : Din nou in incercarea de a ajunge in New York, cei 4 pleaca cu un plan ingenios, pana cand Madame DuBois ajunge pe urmele lui Alex, cu speranta ca-i va obtine capul.Sunt,in final, salvati de catre niste circari, al caror circ a fost cumparat de pinguini si maimute(deghizate ca regele de Versailles).Regele Julien se ingragosteste de Sonya,un urs feroce, iar Alex de Gia.Acesta trebuie acum sa-i ajute pe circari sa-si recapete faima de altadata pentru a ajunge la New York.Odata ajunsi la gradina Zoologica , cei 4 isi dadusera seama ca acela nu era locul lor,insa cand sa se intoarca la ceilalti, Madame DuBois ii tranchilizeaza si sunt gasiti de proprietarii gradinei zoologice inainte de orice.CAnd sa primeasca cecul cel mare ca recompensa, aceasta il rupe si indreapta in secret pistolul cu otrava spre Alex.In final este salvat si se intoarca cu circarii si prietenii lui .
Trailerele :
Madagascar 1: http://www.youtube.com/watch?v=feJhlG9XcJY
Madagascar 2: http://www.youtube.com/watch?v=A45jv8uhZwo
mADAGASCAR 3: http://www.youtube.com/watch?v=mVEinXUrEp0
Ei , eu nu m-am mai uitat in ultimul timp la Madagascar 1 si 2 , so ... ati putea sa le povestiti voi exact cum au fost ?
In fine, spuneti-va parerea despre minunatele filme , dar si eventuale defecte ale cunoscutelor desene animate.Eu recomand sa va uitati la ele.Sunt amuzante...
Interpretati de ... Ben Stiller (Alex),Chris Rock (MArty),David Schwimmer(Melman),Jada Pinkett Smith(Gloria) , dar si altii .



[Imagine: ItachiSig.jpg]









Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)