Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mad Father

#1
[Imagine: MadFatherTitle.png]

'Mad Father' este un joc horror-puzzle, free, ce il poti downloada si este creat cu Wolf RPG Editor - so, in mare parte pixelat -.

Jocul spune povestea unei fete germane pe nume Aya Drevis. Aya locuieste impreuna cu tatal (Alfred) sau si asistenta sa (Maria). Mama ei, Monika, a murit in urma cu un an din cauza unei boli incurabile. Intr-o noaptea, cand avea loc aniversarea mortii mamei, Aya este trezita de tipele tatalui ei. Casa era plina de zombii (prefer sa le spun zombii, pare mai potrivit decat cadavre umblatoare) si alte creaturi supranaturale. Aya se decide sa nu paraseasca acea casa pana isi va salva tatal.

Mie mi s-a parut un joc destul de interesant asa ca mi-am zis sa ii fac un topic. Nu ma pricep la comentat jocuri - sau la comentat in general - dar pot spune ca a fost unul destul de simpatic. Are 3-4 Ending-uri diferite - unul bun si restul rele - + o scena bonus daca strangi toate diamantele - niste obiecte pentru care trebuie sa rezolvi niste puzzle-uri, cerinte sau pur si simplu sa le gasesti.
Finalul bun poate fi interpretat in mai multe moduri, la fel, depinzand de persoana ce joaca.

Screenshots:

[Imagine: mad-father-2.gif]
[Imagine: mad-father.gif]
[Imagine: mad-father-1.gif]

Psycho XD
Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.