Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Macross Frontier

#1
[Imagine: Macross_Frontier.jpg]

Macross Frontier este un anime ce contine 25 de episoade + 1 ova(deabea aparut).
Povestea este stabilita în anul 2059,o continuare de la prima serie Macross si Macross 7.Dupa razboiul impotriva strainilor Zentradi, omenirea s-a raspandit in intreagul univers in scopul de a asigura supravietuirea acesteia.Flota Macross Frontier este parte a unui efort de a raspandi si mentine cultura umanitatii.Ca personaje principale ii avem pe:

Saotome Alto un elev si pilot caruia viata i se schimba pentru totdeauna deoarece flota este brusc atacata de creaturi neidentificate,el este poreclit de catre prieteni Alto-Hime deoarece parul lui il face sa arate ca o fata/printesa. Acesta este indecis in legatura cu fata pe care o place.

PS10robabil cei care au vazut D.Gray-Man o sa zica OMG!!SEAMANA CU KANDAAA!!!! hehe ^^" mai mult la aspect decat la personalitate Smile.
[Imagine: macrossf7.jpg]
______________

Ranka Lee~o fata naiva,timida si foarte talentata in muzica,este un mare fan al cantaretei Sheryl Nome,si de asemenea este de un sfert Zentradi care ii da anumite abilitati iar aceasta se indragosteste de Alto,cel care a salvat-o de la un incident)

Si un idol pop numit
Sheryl Nome,cunoscuta sub numele de "Galactic Fairy",ea este mereu in top,se spune ca este imposibil sa nu auzi cantecele ei, daca locuiesti in aceasta galaxie.Sheryl a remarcat talentul la cantat al lui Ranka Lee si, adesea, se ofera sa o ajute "in spatele scenei" pentru a realiza visul de a canta.Aceasta isi dezvolta o pasiune pt Alto si devine rivala in muzica si dragoste cu Ranka Lee.
[Imagine: cover.jpg]
________________________________

1.Ce parere aveti despre acest anime?
2.Care este personajul vostru favorit?Si de ce?
3.Ranka vs Sheryl!Care canta mai frumos?
4.Cu cine ati vrea sa ramana Alto?
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#2
1.Ce parere aveti despre acest anime?
2.Care este personajul vostru favorit?Si de ce?
3.Ranka vs Sheryl!Care canta mai frumos?
4.Cu cine ati vrea sa ramana Alto

1)Unul din animeurile mele preferate pentru că imbină mai multe stiluri de anime: mecha cat de cat,romance&comedy.Evoluţia personajelor decurge bine,se intampla totul in viitor iar muzica e super n-am ce zice.
2)Personajul meu favorit este Alto ^___^ il ador că este nascut intr-o familie Kabuki şi juca in general rol de fată 21,arata ca şi Kanda foarte mult,e unul din preferaţii mei ca anime boys.
3)Ranka cu siguranţa!!Seiyu-l Rankai este mult mai cute decat la Sheryl.Recunosc in schimb ca are o voce uimitoare May'n(Sheryl)dar nu suna mai bine decat Ranka,asta e opinia mea,pare uneori forţata,deci In concluzie Ranka rulz!!
4)Cu cine sa ramană??Cu amandouă 21 daca s-ar putea!cu Sheryl aş muri de ras la cum il joacă pe degete iar cu Ranka mi s-ar părea mai romantic &kawaii.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Macross Zero MajinCloud 1 2.520 08-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: CyBeR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)