Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lucruri simple <3

#1
Păi, salut. Vroiam mai demult să deschid un topic aici dar, nu eram sigură că sunt bună la a face fotografi. Dar, astăzi am făcut nişte poze aşa că n'am rezistat şi uite-mă aici. Sper să vă placă pozele mele şi aştept păreri pentru că doresc să mă perfecţionez :] .

[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#2
Uhm, helău. *smile*

Well, trec şi eu pe aici cu o părere, un sfat, etc - o să vedem pe parcurs ce va fi - . *laughs* Eniuei, revenind.
So, la tine ninge? Nu-i corect, dar fie. O întrebare: Ce aparat foloseşti? Sau fotografiezi cu telefonul or smth? ^^"
Întreb fiindcă fotografia e puţin...zgâriată? Sau nu ştiu, pare că are "puricei". -.-" Da, n-ai înţeles nimic din ce-am spus, nu? Oricum, îmi plac culorile şi ideea pozei este chiar ok, îmi dă o stare oarecum plăcută dar şi de mister, din cauza scărilor acelea. Totuşi, pare puţin cam simplă şi btw, atunci când te mai semnezi, încearcă să scazi opacitatea - aşa se spune, nu? o.o" - ca scrisul să se vadă mai şters, că dunno...Fură din farmecul fotografiei.

Oricum, mai aştept să mai vi cu lucrări! hug Spor la fotografiat !

M.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#3
Mad Hatter - Da, la mine ninge. Şi eu am aşteptat de mult să ningă pentru că, acu o săptămână prieteni mei ce stăteau prin Bucureşti, Mureş etc, se tot dădea mari că la ei ninge. Uite că acum a venit şi aici zăpada. Şi precis va veni cât de curând şi la tine.
Şi folosesc telefonu 5. Nu am aparat foto pentru că l'am stricat şi părinţi nu vor să'mi mai cumpere altul şi aşa pozele nu ies chiar aşa cum vreau eu T.T.

-Azi am mai făcut nişte photo noi pe la şcoală dar, tot cu zăpadă :]]. Eh, ce să'i faci dacă zăpada este obsesie mea -.-


http://imageshack.us/f/64/1324533398129.jpg/ - Girl.[ Este prietenuţa mea cea mai bună şi are pe zup contu Hramer ~ . ]

http://imageshack.us/photo/my-images/10/...56278.jpg/ - Heart.

Cam atât, aştept păreri :] .
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#4
Daca la prima fotografie merge cu un balans de alb de genul ala, astea doua din urma nu se bucura de asa avantaje. Albastrul din fotografia cu tipa ma zgaraie pe ochi (mai ales pe monitorul meu foarte luminos si cu setari de culori vivid) si nu ajuta cu nimic la aspect. Niciodata nu-i un caz prea fericit sa scoti contrast atat de puternic.

Avand in vedere ca-s poze cu mobilul, n-am prea multe de zis. Mobilele nu prea scot ele de la mama lor cine stie ce fotografii decente.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#5
Plănuiam să trec mai repede pe aici, dar nu prea am avut timp. Şi când am vrut, nu mi se încărcau imaginile, însă, acum ca de crăciun, am să las comentariul.
Păi, fotografiile făcute cu telefonul nu sunt foarte reuşite - toată lumea ştie asta. Niciun telefon nu poate înlocui calitatea perfectă avută de aparatul de fotografiat. Mda, problema principală a fotografiilor tale este calitatea - dar nu am ce să îţi reproşez la capitolul ăsta.
Primul post. Hmm, fotografia e drăguţă ca idee, mai ales că peisajele iernatice sunt foarte.. drăguţe. Îmi place că totul e atât de alb şi, dintr-o dată, apare culoarea închisă a scărilor. Chiar drăguţ. Nu îmi place cum te-ai semnat, also. Iese mult prea mult în evidenţă, părerea mea. Putea să fie mai micuţ şi mai transparent. Nu mai zic de calitate că, na, am vorbit de ea la început.
Al doilea post.
Prima fotografie, cea cu prietena ta, este muuult, dar mult prea albastră. Pur şi simplu culoarea aia deranjează prea tare ochiul - sau, cel puţin, pe al meu. Poţi să modifici contrastul, desigur, dar să ai grijă ca respectiva schimbare să nu zgârie ochiul. Trebuie să fie ceva plăcut.
A doua este iarăşi prea albastră. Înţeleg, îţi place albastrul, dar totuşi. Având în vedere că acolo e zăpadă, poza putea să aibă tente spre alb, ar fi făcut-o mai plăcută, presupun.De asemenea, unghiul nu e prea bun... Trebuia puţin mai departata fiindcă nu ai prins în cadru partea de jos a inimii şi.. nu ştiu, ar fi fost mai estetic să fie toată.
Sincer, nu prea am ce comenta, având în vedere că pozele sunt cu telefonul - chiar sunt bune fotografiile căci până şi camerele de 5mp de la telefoane sunt praf.
Succes în continuare şi sărbători fericite!
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#6
Heii.

Decii,mai,la prima poza,cum toata lumea foarte bine a subliniat,preaaaaa albastru.Prietena ta e draguta,si imi place cum sta daaa de ce a trebuit sa o albastresti atata saraca.Te zgarie pe ochi pur si simplu.Nu a fost deloc o idee buna.
A doua e mai acceptabila.Tot foarte albastra,dar e mai ok.Ideea e cam banala si cam folosita:adica,sa desenezi o inima in zapada (e zapada nu?) si sa o fotografiezi e deja un clasic.Semantura ma deranjeaza.E prea mare,prea vizibila si parca iti sare in ochi.

Okei,atat.Sper ca data viitoare sa renunti la albastru.Succes hug

#7
Bunăăăă. Mulţumesc pentru comentari şi scuze că v'am înebunit cu albastrul acela :]]. Acum, am adus o poză care nu conţine deloc albastru. Aştept păreri ! Smile

_______________

Hei. :] Am mai adus ceva lucrări noi. Aştept păreri.
http://img215.imageshack.us/img215/6813/...102329.jpg - Heart .
http://img811.imageshack.us/img811/5492/...102647.jpg - iaurt .
http://img201.imageshack.us/img201/9901/...142702.jpg - lacătu .
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#8
Heya! M-am gandit sa trec si eu pe la pozele noii mele prietene. Sa stii ca nu prea ma pricep, dar sa vedem:
Heart: Preferata mea dintre cele trei. Imi place ideea, dar nu stiu de ce am impresia ca ar fi aratat mai bine color, sau sepia. Alb-negru imi da impresia de tristete.
Iaurt: E draguta ideea, dar totusi mie nu prea imi place. Cred ca ar fi aratat mai bine daca nu tineai(presupun c tu il tineai) iaurtul si il lasai. Cel putin asta e parerea mea.
Lacatu: Si asta imi place. Mai ales ca poza are un impact asupra mea. Adica ai adus bine in prim-plan ideea aceea de secret si vechi datorita efectului alb-negru.
Mie imi plac. Ai idei bune. I like it. Bafta in continuare!
She's wiskey in a teacup.



#9
Heii , trec si eu pe aici ^^
Heart- Ideea e draguta . Imi place , dar din pacate nu e prea clara ._.
Iaurt - Asta e banala . Nu imi place , mai ales ca e si alb-negru , ceea ce mi se pare ca nu e tocmai potrivit la o asemenea poza. Poate color si fara mana ta pe acolo iesea mai bine , dar , iaurt , bre ? -.-''
Lacat - Imi place ideea pozei . Puteai sa focalizezi lacatul , sunt sigura ca ar fi iesit cu muuult mai bine .

He-he ^^ Mai asteptam poze.

Chuu si gambate hug
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby

#10
heloooo. voi spune cate ceva despre fiecare fotografie in parte in ordinea postarii.
-nu mai zic nimic despre calitate pentru ca au zis ceilalti si nu imi place sa repet-
Prima poza: e una dintre cele mai reusite pe care le-ai facut. Unghiul e prea inchinat dupa parerea mea si era mai bine daca o faceai din fata. Cand te semnezi, nu te mai semna asa mare si evident -prima data mi-a sarit in ochii semnatura, ceea ce nu e bine-
A doua poza: Contrastul e prea mare si culoarea de albastru deranjeaza ochii. Inima nu e terminata, dar sunt sigura ca daca era iesea din poza.
A treia poza: Dinou, contrastul e prea mare si culoarea deranjeaza. Nu inteleg de ce se tine tipa. 39 Si unghiul nu e prea reusit.
A patra poza: e incetosata si se vede aiurea focul ala facut prea aproape. Focul deobicei se face de la distanta cu un fundal negru -cel putin asa stiu eu 106-.
A cincea poza: Am vazut ca in ultimul post, toate pozele sunt alb-negru. Ma simt obligata sa-ti spun ca NU toate pozele dau bine in culorile astea. Si poza asta face parte din categorie. Mainile fetei sunt neclare si ideea e prea des intalnita pentru a fi originala.
A sasea poza: mai exact, ce ai vrut sa exprimi prin poza asta? + de asta pozele nu ies niciodaa bine cand iti bagi o mana in cadru. E miscata si de unghi mai bine nu comentez.
Ultima poza: ehhh, aici e bine pus efectul alb-negru. Pacat ca lacatul este neclar si unghiul prost. Daca ai vrut sa evidentiezi lacatul -sau orice alt obiect ai vrea- , el nu trebuie sa iasa din poza.

Cam atat.. spor la fotografii cat mai bune si Bafta in continuare!
:bye:
[Imagine: YWk6O.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Diferite lucruri Nywa 5 5.413 15-10-2012, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)