Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie!

#1
Kids React to K-pop

Edit: Acum sunt mai calmă. : )) Pot vorbi normal.
Mă deranjează ce au spus în mare parte plus ar fi fost mult mai bine dacă le-ar fi explicat mai mult despre acest gen, cărora unor persoane le place. Şi să le fi arătat mai multe videoclipuri cu melodii, pentru a face câteva diferenţe.
Acum: înţeleg că acei copi nu pricep nimic din melodie şi versuri, deoarece ca şi noi restul(o parte din fani şi lume), nu ştiu coreană.
Ma supărat în mare parte, dar nu pot obliga pe alţii să asculte ce ascult şi eu, fiecare cu cei place, dar deseori vedem astfel de chestii, nu doar în domeniul acestui gen de muzică.
Voi ce credeţi?



#2
Aşa însfârşit am ajuns si la acest topic şi în acest punct al discuţiei. Sunt de'a dreptul...dezgustată. Simt cum toată furia din corpul meu vrea să explodeze şi să meargă la ei să îi bată. Liniştindu'mă încep să gândesc cât mai...normal posibil. Eu cred aşa:

Dacă nu eşti îndeajuns de bun, nu eşti un cântăreţ sau vreo vedetă INTERGLOBALĂ, nu ai dreptul să zici că acest gen de muzică este total...ciudat şi prostesc. Eu încă mă mir că nu au avut tupeul să îi facă homosexuali! Atunci chiar ieşea scandal. Aceşti copii nu ştiu că Lady Gaga cu celebra sa melodie Born This Way a plagiat melodia de la SNSD de pe albumul OH! Ştiu? Nu, normal că nu ştiu pentru că ei nu ascult muzica făcută de companii, ci doar comentează fară să gândească sau să ştie despre ce este vorba măcar. Nu întelegeţi greşit, nu condamn pe nimeni să iubească acest gen, pentru că nu sunt în stare, dar când apari pe YouTube şi practic zici că KPOP'UL E ORIBIL deja fanii se enervează şi porneşte o revoltă. Îi înţeleg că nu le place şi că nu înţeleg, dar de ce fac mişto atât de evident?

Când au zis că cele de la 2NE1 au plagiato pe Lady Gaga chiar am pus pe pauză şi m'am apucat să fac ceva ce nu am făcut pentru nimeni niciodata, am reportat acest video şi am sesizat asta la K Pop Romania, să vedem ce zic şi ei. Nu cred că sunt singura în această stare, de profundă nervozitate. Dar nu înteleg, de ce sunt copii ăştia pe You Tube? Să comenteze ca papagali fară să ştie ce e asta? Nu e deloc corect şi normal! Acest video ar trebui imediat şters de pe YouTube până nu o să provoace o Revoluţie în Koreea. Copii înconştienţi. Mă aşteptam la cele mici, Morgan cred, nu la cei de peste 11 ani! Tipu ălă dădea din gură ca papagalul!

Edit că m'am calmat: Acuma că tot gândesc logic,nu e vina lor ţn mare parte ci vina celor care au făcut videoclipul şi a venit cu ideea. De ce să pui copii de cat...7,10, 11 ani să comenteze? Ce ştiu ei? Este un lucru total rasist şi fără înteles. Inţeleg că e publicitate negativă şi că eu am exagerat mai sus dar orice fan infocat ar face aşa, adică mi'a întrat în sânge acest gen de muzică şi când văd că cineva îşi permite să facă mişto chiar mă enervez. Nu e acelaş caz în care aş fi o fană JB, nici să nu aud, nu sunt total DEPENDENTĂ sau nebună, nici măcar nu am postere cu ei pentru că nu se dau în reviste.
Eu înţeleg că nu ştiu coreeană şi nu au auzit de acest gen, dar atunci de ce îl comentează? De ce îi pune să îl comenteze? Sunt copii nu ştiu nimic despre Kpop! Pff, prevăd eu o mareee ceartă pe YOuTube, dar şi'au făcut'o cu mâna lor. Am văzut în BONUSUL lor minunat că tipu' cu gură mare întreabă ce este cu aceasta GENERAŢIE? Practic, noi ascultăm numai prostii şi el numai chestii normale, ar trebui să ascultăm ce ascultă şi el defapt ei, am văzut că le place: Miley Cyrus, Demi Lovato...Doamne, ce copii mult mult mult prea mici.

Şi părerea mea contează. (:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#3
Nu sunt un fan kpop, unul din ăla care își pune postere pe dulap și le pupă mereu când trece pe acolo. Ar părea ciudat .

Nu am ascultat până la final, dar nu trebuie să te simți jignită, nici tu nici alții. Nu totul e perfect. Tu ce ai spune despre o melodie în vietnameză împreunată cu chineză?
Mulți,ceea ce e oarecum enervant, spun că dacă nu înțeleg ce spun în melodie, nu asculta, că dacă îi înjură etc. Păi cele cu înjurături din alea.. nu sunt permise.
Eu recunosc. Multe melodii mi le iau după cum sună. Se știe doar că cele care sunt mai lente și așa mai departe, sunt de despărțire, moarte etc...
Cum e și la Kpop. Dacă ție îți place kpop-ul, ce conteaza ce spun alții?
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#4
(10-01-2012, 04:26 PM)Storymaker A scris: Offtopic: Asta ar spune si o fana justin-Bieber la un videoclip "insultator" la adresa lui.
Ontopic: Macar cantaretii devin mai populari. Se cheama... publicitate negativa 4

Chestia cu publicitatea negativă şi faptul că devin mai populari nu o prea ştiam. <3
Sincer eu nu sunt fană JB şi nu înţeleg de ce mereu toţi fac referire la acel băiat.
Nu neg, aşa ar face orice fan al unui artist, e ceva natural, poate am exagerat eu... naiba că aveam nervi şi aşa ... : )) Însă acum sunt calmă şi gândesc lucid.
Mersii că m-ai informat de a doua chestie. <3


#5
TheFineBros are doing it right. Nu cred ca e jignitor un videoclip in care niste copii spun ce le trece prin cap la o prima vedere asupra tipului asta de muzica. Personal nu ascult K-Pop pentru ca vreau sa si inteleg ce ascult, nu doar muzica aia de fundal ce imi imprima in minte imaginea unei acadele roz uriase. Asa ca nu poti invinovati copiii aia pentru ca spun lucruri ciudate.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#6
Pe mine doar două lucruri m-au supărat:
Au spus de 2NE1 că o copiază pe Gaga, mie una nu mi se pare, Gaga are, sincer, stilul ei propriu şi foarte diferit de cel al fetelor. Şi chiar şi aşa mulţii artişti (şi americani) au acolo un stil mai colorat, spontan şi poate şi excentric ca a lui Gaga, deci nu numai artiştii k-pop o pot "copia" pe faimoasa Lady Gaga
Şi de faptul că cei de la Super Junior se mişcă ciudat sau ceva de genul. Eu una consider că băieţii din trupa aceea dansează fenomenal şi au câteodată nişte mişcări care încadrează întrega melodie.
Părerea mea. Doar acestea două m-au deranjat. Acum ,copii aceia au voie să-si exprime părerea, ca toţi restu.

#7
Prostie.
Fiecare asculta ceea ce vrea. Si are reactia lui. Daca copiilor alora nu le place, nu le place! Daca unii sunt obsedati de ceva anume si fac ca niste turbati, treaba lor. Fiecare cu ce ii place. Si nu va mai fofoliti asa. Acceptati: unora nu le place acest gen de muzica. Unora nu le plac manelele si fac glume pe acest gen, iar aia care sunt anti-manele le convine, dar la manelisti le convine? Aceasta diferenta exista. Nu intelgem ce zic, da. Nici aia care asculta nu-stiu-ce-melodie si limba respeciva ii se pare ceva foarte mistic, de neinteles.
Mare branza.
[astept sa mi se dea in cap pentru ca am vorbit asa "urat" despre genul care il idolatrizati ^^]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
(10-01-2012, 05:29 PM)Qadosh A scris: That's a total ripoff. În mod clar o plagiază pe GaGa 22

Lady Gaga a avut și ea un început. Nu cred că și-a ales diverse ținute upă capul ei. E posibil să fii pus toate ideile ziariștilor cap la cap ca de exemplu: "aia a venit îmbrăcată în așa și așa.... aia a pozat goală etc etc"
Cred că ați prins ideea. Eu asta cred că s-a întâmplat cu Gaga. Oricum o admir pentru faptul că are curaj.
Dar acele fete nu o copiază. Dacă o vedetă i-a o fustă albă și vine și o elevă tot într-o fustă albă, înseamnă că o copiază pe vedetă?
Probabil s-au uitat la diverse prezentări de modă. Acum serios, unii au niște idei de parcă ar fii îmbrăcat o vacă mai întâi, în schimb alți...mda am deviat cam mult.

Și să revin:
http://www.youtube.com/watch?v=SnMoDDbEccE&hd=1
La minutul 2:37, dansul...nu știu de ce, dar am impresia că acea mișcare a fost copiată de un alt artist, dar nu știu sigur care..parcă de la noi?

Am spus, nu sunt fan uriaș al acestul stil de muzică. Ascult, dar nu exagerez prin comportament, dar ar trebuii să recunoaștem: Nu toți pot face ceea ce fac ei. Fiecare are stilul propiu și diferă de la cântăreț la cântăreț.
Dacă ar fii să o luam pe Gaga și pe cele de la SNSD, într-un concert, fiecare ar uimii în felul ei/lor:
-Gaga-> e clar că prin apariție, și abia apoi prin muzică. Ea, cred eu, se bazează mult pe apariții și pe publicitatea " ciudata"
-SNSD-> ar uimii prin muzică și prin mișcări. Ce e drept, mulți cântăreți nu fac live și dans în același timp, dar dacă o fac, doar câteva secunde, sau până dansul se mai domolește, devine mai ușor, pentru a putea lua aer și pentru a-l împărți. Nici cele de la SNSD nu fac mereu live pe dans, însă fac mai mult decât alții.
Am spus, fiecare are un stil propiu, cum a spus și Şhaggy.

Ceea ce nu înțeleg, de ce au ales copii cu vârsta până în 14 ani? E clar, ei sunt interesați mai mult de desene[și eu mă uit15] și muzica mai puțin. Daca ar fii fost să vorbească critici de muzica[există? o,0] cred că ar fi stat altfel, și '"fanii kpop" ar fii fost mai calmi.
Acei copii poate ascultă muzică, dar au un stil diferit și concepții diferite. Ei preferă, din câte am văzut, să știe ce se spune în melodie. Merg pe principiu:" dacă nu înțeleg ce spun ăia, nu mai ascult". Însă în mare parte greșesc.

Câți dintre voi alegeți melodiile după cuvinte și câți din voi după stil după...na că uit mereu cum se numește >_<


p.s: eu sper că mi-ați înțeles punctul de vedere :p


EDITș fanii lu gaga, de unde știți că nu ea a copiat? Cei din Japonia/Korea au un stil camciudat, unii, mai ales cei ce cântă rock. E oarecum asemănător.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#9
*laughing so hard* frate a fost așa amuzant 21 Sincer eu chiar am râs fiindcă puștii ăștia chiar spun adevărul. Oamenilor, SM En. fac bani după trupele astea să fim serioși. Să nu aveți impresia că acolo e totul roz. GG cât și SuJu sunt implicați într-un contract în care trebuie să respecte niște termeni so nu e vina trupelor că așa este muzica ci a celor care o face. Spre exemplu Johnny En. nu îi lasă pe soliști să aibă iubiți fiindcă le strică imaginea de idol. Vi se pare corect ? K-pop este un gen ce implică divertismentul.

Așa mai departe. Ascult K-pop, dar să mă urc pe pereți nu cred. Atuncui când cineva se ia de muzica voastră, amintiți-vă cum vă luați voi de Justin Bieber sau Rebeca Black. Nimănui îi va convine să li se spună chestia asta și mereu vor fi critici. Cât despre copii : Respect pentru tipul care a vorbit de generația lui. Wanna listen to some Queen instead ? : )) ah și copilul care a ghiciti că trupele provin din Coreea. You got it, fluffy .
-

#10
Vezi tu, nu toata lumea care asculta kpop/jrock are treaba cu Justin Bieber Su Ms. Rebeca. Eu una personal nu am nimic cu ei, ma doare undeva de ei, ei au muzica lor, oamenii care o asculta, sa le fie de bine. Nu trebuie neaparat sa spui ca noi ne luam de altii, nu e mereu adevarat. Justin Bieber si Rebeca Black au ajuns instant-staruri. 2NE1 s-au antrenat 3-4 ani inainte sa debuteze, care-i diferenta? O vezi pe Rebeca Black sa danseze in timp ce e pe scena, live? Si chiar daca ar face playback, tot nu cred ca s-ar ostenii. Ce pot sa spun, emisiunea in sine mi se pare o mare PORCARIE, iei niste copii de 6-14 ani si ii pui sa se uite la chestii de care nu au habar. Multumita lor au ajuns fanii Gaga sa se razboiasca cu Balckjack. Dar, de unde stiti ca nu Gaga a copiat 2NE1, nu stiti, asa ca tineti-va gura. Tipul cu "Generatia noastra" m-a dat pe spate. Din ce generatie faci tu parte tatae, poate esti desprins de pe vreama cand la conducere erau Backstreet Boys sau Metalica. Asta e generatia noastra si in ea traiesti. Nu e nimic in neregula aici doar ca s-a inventat roata.

Ceea ce ma super-deranjeaza e toata Gaga-mania asta. I mean, imediat cand vad ceva mai special, gata, e Gaga. Oameni buni, Gaga NU e singura vedeta de pe planeta. E totusi adevarat ca Kids React a facut publicitate kpoului dar din cate am inteles, unii fani ai muzici din SUA au inceput sa considere acest gen ... mda, mai bine ma opresc aici.

Multumesc ca ati pornit razboi intre kpop si fanii Gaga.
Cea mai mare tampenie.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)