Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Locatii/persoane importante.

#1
Bun. Ca sa fac micutul nostru RPG mult mai interesant si mai captivant, m-am gandit sa aduc unele imbunatatiri – ceva nou, care sa va starneasca atentia si pofta de participare. In primul rand, m-am gandit la niste locatii prestabilite, iar mai apoi la cateva personaje ‘libere’ pe care aveti dreptul sa le manipulati. Suna interesant?! Pai, sa incepem:

Locatii prestabilite:
“La dolce vita” – Un restaurant luxos, cu specific italienesc. Aceasta este locatia unde, in fiecare duminica-seara, se tin petreceri in cinstea diferitelor personalitati cunoscute. Tot aici se organizeaza balurile de sezon, ceremonii, nunti sau botezuri. Invitati sunt oamenii (respectiv ingeri/demoni) care fac parte din ‘clasa’ celor cu posibilitati financiare considerabile. Restul il mai numesc si ‘clubul fitosilor’, datorita aspectului mult prea extravagand - pe care il admira si dupa care tanjesc, in acelasi timp - cat si datorita securitatii ridicate si atat de stricte. Iesirea locatiei duce drept spre ‘Bulevardul luminilor’, iar scurtatura din spatele acesteia catre ‘Parcul vechi’.
“Parcul vechi” – Face parte din sectiunea ne restaurata inca a vechiului orasel. Este un loc ingrijit, frumos si linistit – cel putin in timpul zilei. Zvonurile spun ca, datorita incadrarii sale spre marginea sudica a orasului, noaptea, acest loc devine o tinta pentru huligani, criminali, dar si loc de refugiu pentru majoritatea betivilor. Desi, dupa cum spuneam, este doar un zvon, locul pare sa atraga numai probleme.
“Clubul Illusion” – Locul cel mai frecventat de catre ingeri/demoni, dar destul de cunoscut si printre oameni. Daca acestia din urma ar sti ca odata intrati in acest loc ‘magnific’, asa cum il numesc ei, risca sa fie prada jocului placerii, alegandu-se astfel cu inimile frante, probabil ca s-ar scuti singuri de un astfel de rasfat precum sampania scumpa si muzica buna. In fiecare sambata-seara, locul este rezervat doar fiintelor fantastice.
“Curtea Consiliului” – Daca esti inger/demon si ai ajuns pe aici, inseamna ca ai dat de bucluc. Aceasta este ‘locuinta’ consiliului, condusa de catre liderul inger. Tot aici sunt judecati ingerii/demonii de catre putinii membri ai consiliului, atunci cand acestia fac lucruri rele, care pot ameninta intreaga lor rasa, existenta, sau dezvaluii identitatea. Aceasta locatie nu este cunoscuta de catre rasa umana.

Personaje ce pot fi manipulate:
Batranul Marco – Singurul angajat de stat pentru intretinerea parcului vechi: Un om cu suflet mare, cu o experienta direct proportionala cu varsta lui inaintata. O persoana calma si buna, deschisa oricand la taclale. Parcul este singurul lucru pe care il mai are, si singurul lucru pe care-l iubeste.
Darek - Barman-ul clubului Illusion: Un demon destul de prietenos, cu care poti sta oricand la un pahar de vorba, fie ca esti sau nu om. Tot de la el puteti culege diferite informatii, chiar daca este un tip destul de zgarcit si cere mereu ceva la schimb pentru asta.
Iulius – liderul inger: Conducatorul consiliului. Nu prea trebuie sa stiti mare lucru despre el. Daca ai ajuns sa-l cunosti, nu-I de bine. Este o persoana calculata si totusi blanda, in comparatie cu ceilalti membrii. Este periculos, foarte puternic dar si foarte inteligent. El decide pedepsele cat si atributiile pe care un inger/demon le obtine treptat.
Seth – El este, cum s-ar spune, calaul acestui consiliu: Daca apuci sa-l superi, probabil ca n-ai sa mai scapi din ghiarele lupului si ai sa te alegi cu cele mai grele pedepse posibile. Este o persoana dura, stricta, si nu accepta nici un fel de greseala din partea nimanui.
Raimond, Alexis si David – Ceilalti trei membrii ai consiliului (cu ceilalti doi sunt 5 in total): In mare parte, sunt pusi acolo doar ca sa-si exprime acordul/dezacordul. Rar au ceva de spus, fiind de fel ceva mai indulgenti.

Momentan cam astia ar fi. Desigur, puteti sa-mi trimiteti pm cu sugestii legate de alte locatii/personaje dorite de voi. Lista este inca la inceput, iar ea este in dezvoltare permanenta. Normal ca acestea nu vor fii nici singurii oameni/singurele locatii din RPG. Puteti sa va plimbati oriunde/intalni pe oricine. Sunt doar aspecte mai importante, care sper eu sa va placa.

Acestea fiind zise, nu-mi mai ramane decat sa va urez distracie placuta!;*
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)