Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lifestyle

#1
Lifestyle este o poveste despre societate, lumea modernă, modă, bani, oameni de afaceri şi multe multe petreceri. Povestea are o oarecare legătură cu Gossip Girl de unde m-am putut inspira puţin nu cu persponaje, ci cu ideea despre viaţă şi bani, despre afaceri şi petreceri despre această lume unde banii curg şi personajele se află într-un oarecum conflict al societăţii ce implică bani şi faimă.

Acţiunea se petrece în Los Angeles, locul frumuseţii, al banilor şi al lumii bune. Cea mai importantă revistă ''Braimark'' povesteşte lumea mondenă, cariere, bani, modă şi petreceri şi binenţeles bârfe ale vedetelor rubrica cea mai căutată şi cea mai atrăgătoare a lumii.

Okey deci mai întâi de toate pot spune că aţi priceput aluzia, deci ştiţi despre ce şi cum este vorba. În al doilea rând evitaţi power playul, blocarea rpgului şi nu în ultimul rând aveţi grijă la reguli.

Fişa de înscriere
Nume :
Vârstă :
Familia din care provine :
Statut :
[ prin status mă refer la fiica / sora cuiva, unei persoane importante în societate, o persoană cu bani şi faimoasă, ruda unei astfel de persoane ]
Istorie Personală :
Cariera la care visează în viitor :


________________________________________________


Nume : Veronica Van Der Odsen
Vârstă : 18 ani şi 10 luni.
Familia din care provine : Familia van der odsen, familia ce deţine casa de modă New Look
Statut : Fiica lui Emilian van der Odsen ÅŸi Lividiei Carter vand der Odsen.
Istorie Personală : S-a născut într-o familie frumoasă, armonioasă până ce s-a mutat la bunicii ei nişte medici renumiţi din Japonia. După împlinirea vâsrtei de 17 ani s-a întors în L.A unde se ocupă de o frumoasă afacere.
Carieră la care visează : Designer vestimentar la Braimark.


___________________________

Oricine se poate înscrie !!!
-

#2
I want to join it too :3 can I, can I?

Nume: Anne Gimmerton
Vârstă: 19
Familia din care provine: Este mezina familiei Gimmerton, mama ei a fost o mare cântăreață și tatăl conduce o firmă de construcții foarte renumită
Statut: Fiica lui Angela Gimmerton și Mark Gimmerton, doi oameni foarte bogați și renumiți
Istorie Personală: Anne este cel mai mic copil al familiei Gimmerton și încă de mică și-a descoperit pasiunea pentru pictură, dar adoră și să cante la pian. De când părinții ei au început să călătorească foarte mult și ea a fost nevoită să meargă mereu la rude, a început oarecum să-i urască. În prezent, locuiește în Los Angeles cu sora ei cea mare, Lotte.
Cariera la care visează în viitor: Pictoriță
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#3
de data asta am prins rp de la inceput, asa ca vreau sa incerc si eu [ si cum are legatura cu gossip girl vreau si mai mult] 21

Nume : Vivian de Rossi
Vârstă : 18 ani
Familia din care provine : Familia de Rossi, un important nume in industria auto, dar dupa ce mama ei a murit acum 3 ani intr-un accident de masina, tatal ei se ocupa singur de afacere
Statut : singura fiica al lui David de Rossi - un renumit si bogat designer auto
Istorie Personală : dupa moartea mamei ei - Mirabell, Vi a descoperit viata de noapte a LA, de care s-a indragostit. Si tot dupa moarte mamei, a realizat ca fotografiile sunt singurul lucru ce ii mai pot aduce aminte de ea [ asta si un medaliun de aur alb pe care il poarta tot timpul ], de aici nascandu-se pasiunea pentru arta fotografica
Cariera la care visează în viitor : fotograf, sau chiar model, pentru revista Braimark
[Imagine: teru.png]


#4
Mi se pare foarte interesantă ideea şi sper să pot participa şi eu Smile.

Nume : Adeline Edenmaidsen
Vârstă : 19 ani şi 2 zile
Familia din care provine : Familia Edenmaidsen este un nume internaţional în industria muzicală ce deţine casa de discuri şi studiourile 'Andal'.
Statut : Este fiica lui Clemens Edenmaidsen şi a Selmei Valenska Edenmaidsen, soră a muzicianului Joseph Edenmaidsen.
Istorie Personală : A terminat liceul în Viena, oraşul natal şi a decis să continue studiile la Universitatea Californiei, în Los Angeles, unde s-a mutat alături de fratele său. A studiat muzica, axându-se pe canto şi pian.
Cariera la care visează în viitor : Doreşte să-şi înceapă o carieră în muzică imediat după terminarea studiilor.

#5
Sounds pretty good. ^^ Me too, me too. :3

Nume : Melissa von Bremen.
Vârstă : 16 ani jumate.
Familia din care provine : Provine din familia von Bremen, o familie de mare renume.
Statut : Fiica lui Anette și Alexander von Bremen, mama ei a fost model, iar tatăl ei pilot de Formula 1.
Istorie Personală : S`a născut în L.A. și a locuit aici de când se știe. Nu ar pleca din orașul ăsta pentru nimic în lume. A fost dată afară de la un liceu foarte pretențios, din cauza comportamentului ei rebel, iar acum este la un liceu normal, dar unde își creează reputația de ' fata aceea '. Toți o admiră, dar într`un fel le e frică de ea. Părinții ei sunt mândrii de ea, deși nu a reușit să rămână la liceul unde învățaseră toți din familia ei, inclusiv fratele ei mai mare - pe care nu îl poate suporta, căci este prea protectiv.
Cariera la care visează în viitor : Designer de modă ; vrea să revoluționeze conceptul hainelor.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#6
Uuu, imi place. Chiar draguta ideea. Uite aici personajul meu.

Nume :Ashley Perez
Vârstă : 18, dar arata mai tanara.
Familia din care provine : Perez, o familie foarte bogata care detine un lant de magazine faimos si in Europa, numit J'Adore.
Statut : Fiica [,] cuplului James si Michelle Perez. Parintii ei sunt difortati, se intalnasc doar pentru afaceri, amandoi fiind proprietarii magazinelor J'Adore. Ii vede foarte rar, dar cand ii reintalneste, o rasfata si o sufoca foarte mult, ceea ce o enerveaza. Stiudiaza la un liceu de 'fite', unde numai copiii celebritatiilor se pot inscrie. Nu prea ii place scoala, dar se straduieste foarte mult sa ia note bune, fiindca isi doreste o cariera stralucita.
Carieră la care visează : Model si fotomodel pentru case de moda faimoase, reviste.
Poza(am observat ca nimeni nu a pus):Hir
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#7
Stiu Lynnu ca nu era necesara poza, dar atunci de unde sa stim cum arata personajele celolalti? De ex. cand facem RP, ca sa nu ne repetam, mai putem folosi cuvinte de genul 'bruneta,blonda, satena' etc. Dar daca nu stim cum arata persomejele celolralti(nici macar nu este un camp in fisa de inscriere cum arata personajul). Daca nu poza, macar sa descriem, right?
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#8
ma bag

Nume :Andrew Monavo
Vârstă : 19 ani
Familia din care provine : Provine dintr-o familie de oameni foarte bogati.Cu toate ca au multi bani ,nu-i arunca pe tot ce vad
Statut : Este fiul lui Esteban si Giulia Monavo i fratele lui Emily
Istorie Personală : A trait o buna perioada cu familia sa.Fiind singur la parinti,dupa varsta de 17 ani a hotarat sa se mute singur ,insa tinand legatura cu familia si primind tot ce are nevoie de la el.
Cariera la care visează în viitor : Vrea sa devina un cantaret celebru.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  LifeStyle Flash 5 3.859 03-07-2010, 11:19 AM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)