Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life on street-inscrieri personaje

#1
Este vorba despre un atac neasteptat din partea unor tirani din Zambia,care a lasat mii de trupuri fara viata,fara locuinte,fara sange.Din fericire,multi adolescenti au fost lasati in viata dintr-un motiv pe care nici azi nu-l stie nimeni.Acestia traiesc in strada in prezent,dar oare vor reusi sa-si ia viata de la capat si sa-i invinga pe africani?Ramane de vazut.Aici va scrieti personajul,ok?Puteti sa va bagati in role play-ul asta cati vreti.Cand voi considera ca sunteti suficienti voi zice:STOP INSCRIERI!Trebuie sa completati asta:

Nume:
Prenume:
Varsta:
Infatisare:

Nume:Sekari
Prenume:Orihime
Varsta:16 ani
Infatisare si personalitate:Orihime are parul saten si ochii caprui-inchis.Nu e foarte înalta,dar e slabă și sensibilă. Plânge la părți triste și îi place milkshake - ul, să vorbească cu prietenii... și cu ceilalți, na. Urăște oamenii egoiști și prietenii falși. De asemenea, adoră sa poarte cercei și brățări, muuulte bratari. Se îmbracă casual, rareori chic.
Look what you've done
Now I'm like dust
Going in the air alone
Climbing in the heaven slow

#2
oke în primul rând un RPG îl faci calumea, nu faci o idee random doar aşa de chestie. Spui despre rpg. în ce constă mai pe larg ca oamenii să vină să se înscrie. În al doilea rând vorbeşti mai mult despre aceste incidente ce se petrec în rpg, unde se petrece acţiunea, când, în ce epocă sau an, sincer eu nu am înţeles ce ai vrut să faci aici, da mă rog. Îţi recomand să mai citeşti despre RPG şi să mai dai pe la reguli.
Altă chestie, nu spui stop unor persoane să nu se mai înscrie în rpg, doar daia e rpg.ce naiba, nu poţi zice stop şi gata punct ai făcut rpg-ul.
Fişa de înscriere nu e făcută deloc bine, o fişă de înscriere trebuie să cuprindă pe lângă ce ai spus tu un scurt istoric despre personaj şi personalitatea acestuia.
-

#3
Mersi mult ca m-ai atentionat.De obicei cand sunt obosita scriu numai tampenii.Atunci o sa refac totul si de data asta sper sa-ti placa,draga Lynnusor.Despre personalitate am zis si m-am gandit sa adaug si o istorioara,dar dupa m-am razgandit,caci scrisesem despre atacul africanilor.Si da,ai dreptate,chestia cu stop e aiurea.
Thanks a lot ca mi-ai zis.Promit ca nu mai scriu tampenii.

Pup,
Orihime.
Look what you've done
Now I'm like dust
Going in the air alone
Climbing in the heaven slow




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)