Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life is a kinky bitch!

#21
Uau...copile da'chiar ai imaginatzie=D>
M'ai surprins in cel mai placut mod cu fic'ul asta:bv:Mom is so so proud of you: Ce idei ati avut voi fetelor...pot sa bag mana in foc ca ideea e originala [ si sigur nu am mai auzit'o altundeva ]
Ultimul capitol a fost pur si simplu genial! Prea frumos. Penal si cum vr u sa'i zici...

Descriere : Vad ca ati devenit din ce in ce mai bune. Ati inceput sa descrieti mai bine sentimentele personajelor si ma bucur ca nu va axati pe descrierea hainelor and stuff Nu zic...se poate si mai bine [ de fapt intotdeauna e loc de mai bn...stii si u kidDu'le ca nimeni nu e perfect ] dar e destul de bine si asa

Dialogul : Aici nu am nimic de comentat. Replicile sunt foarte bine alese si plasate excelent si sincera sa fiu nu cred ca a existat moment in care sa ma plictisesc in timp ce citeam fic'ul.

Naratiune : Din nou...va descurcati grozav la capitolul asta...no comm Nu e plecata in vacanta in Chile, nici nu alearga saraca la jocurile Olimpice.

Actiunea : Waw foarte incitanta. Nu m'ati lasat o clipa sa respir:hot: M'tai tinut mereu in suspans. Si la partea mai interesanta se sfarsea capitolul...uff ce ma mai enerva

Concluzie : GG fetelor!:-bd faceti o echipa pe cinste! Numai laude
Si acum sa o comentez si eu pe Denisa...Ce avea ea sa se bage intre Adina si Gaby? Nu i'ar fi rushine..rushinica...si sa'l sarute asa pe Gaby...
Jur ca daca nu se impaca Adina si Gaby o omor!!!!!!!!:die: Die bitch die!!!!!!!!!!!!Go burn in hell!>:)

Deci...sa nu va lasati fetelor...sper din tot sufletul ca fic'ul asta nu o sa fie ca multe altele adica sa fie abandonat
Bye and spor la scris:chuu::*[ te besc copile>:D< sa'mi aduci aminte sa'ti dau cioco
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#22
Ih, dupa o lunga absenta pe aici am venit cu nextul. ;;). Mersi pentru comentarii >:D<.


Adina: -Adina! Ajuta-ma sa ma duc la baie. Iar imi vine sa vomit, spune Denisa clatinandu-se pe picioare si tandu-se cu o mana de burta iar cealalta si-a pus-o la gura.
Eram ciudat de fericita sa o vad in situatia asta. Stiu, stiu foarte urat din partea mea, dar am o scuza... e Denisa. Nu credeam ca am sa pot sa dispretuiesc o persoana din familie atat de mult, dar vorba aceea :
"Never say never!"
In timp ce ea isi traia suferinta dupa betie m-am dus pana in bucatarie sa imi iau ceva de cap. Stiam ca am capul putin stricat, dar dupa seara trecuta acum e de-a dreptul defect. Nici eu nu eram prea "fresh". Am stat cam o ora aplecata peste un lighean afurisit inainte sa se trezeasca "scumpa" mea verisoara. Cu ce m-am ales dupa noaptea trecuta? Cu o durere ingrozitoare de cap. In timp ce eu cautam dupa un paracetamol amarat mama isi face aparitia in spatele meu.
-Adina!
Cand mi-am auzit numele strigat si cu o oarecare urma de dojeneala am tresarit scapandu-mi un sertar pe picior. Cateva injuraturi mi-au scapat printre dinti in timp ce saream intr-un picior tinandu-ma cu o mana in locul in care m-am lovit. Sigur aratam ca o nebuna, dar ce mai conta...
-Mama, m-ai speriat. Uite ce am facut! Imi cautam doar ceva de cap, ce ai cu mine? intreb vizibil iritata.
-Scuze, draga mea, nu am vrut sa te sperii. Acum te rog ajuta-ma sa strang de pe aici. Avem la cina musafiri.
-Iar?!
Musafiri, musafiri si iar musafiri. De ce sa nu se mute la noi?! Ma intrebam de data asta cine putea fi. O urmaream pe mama cu privirea in timp ce scotea niste alimente dintr-o sacosa de cumparaturi si asteptam sa imi dea niste explicatii.
-Da. Gaby impreuna cu parintii lui vor veni in vizita. Vreau sa fi politicoasa si sa nu faci pe imbufnata cum se intampla de obicei cand avem musafiri. Fa te rog un efort si macar astazi nu te certa cu verisoara ta. Stii cat de mult i-a lipsit matusii tale o vacanta doar cu sotul ei. Tocmai de aceea am adus-o pe Deni la noi pentru ca ei sa se poata relaxa in excursie.
Dau afirmativ din cap si urc sus sa imi pun un bandaj la picior. Incerc sa alerg in sus pe scari cum faceam de obicei, dar o durere ingrozitoare ma face sa ma opresc si sa ma sprijin de balustrada pentru a nu cadea. Fir-ar el sertar tampit! Urc mai incet si intr-un final ajung in camera mea. Se pare ca era goala. In sfarsit mi-a eliberat teritoriul. Caut un bandaj in trusa de prim ajutor pusa pe dulap si mi-l leg in jurul piciorului ranit. Ma ridic schiopatand si ma uit in oglinda. Ce sexy aratam. Ma prind bine bandajele. Chicotesc de propiele-mi ganduri si ma indrept spre dulap. Trebuia sa ma intalnesc intr-o ora cu tata la el la servici. A zis ca e in legatura cu idiotu` care era sa ma violeze. Imbrac o pereche de pantaloni trei sfert gri asemanatori cu cei de jogging, un maieu alb cu un cap de mort pe el si o vesta neagra tip "ospatar". In picioare imi iau o pereche de sandale iar parul l-am prins intr-o coada lejera de cal. Cobor cam stangaci scarile si o anunt pe mama ca ies sa ma intalnesc cu tata. Mi-a spus sa nu stau mult si sa imi tin telefonul deschid. Am aprobat-o si am iesit pe usa. Soarele cald de vara ma intampina inca de cand pun piciorul in curte. Cerul era senin si norii aratau ca vata de zahar. Era o zi placuta, numai buna sa te plimbi. Totusi deja eram in intarziere si am hotarat sa nu pierd timpul visand la te miri ce. Urc intr-un taxi si ii spun soferului unde sa ma duca. Am ajuns destul de repede. Traficul nu a fost aglomerat si omul a condus bine. I-am platit cursa si am iesit din masina. Ma aflam in fata sectiei de politie si parca evitam sa intru acolo... Inainte sa plec de acasa tata mi-a zis sa ma duc direct la politie si sa nu mai trec pe la el. Urc scarile cu pasi marunti si nesiguri. Pulsul a inceput sa mi se accelereze si mana sa imi tremure pe clanta usii. Era un sentiment straniu sa ma aflu acolo unde de obicei sunt adusi criminalii si traficantii. Ma simteam eu vinovata, ca un acuzat, desi nu facusem nimic. Imi scutur capul si intru in cladire. Tata ma astepta pe hol si fara sa ma lase sa pun vreo intrebare m-a luat de mana si m-a tras dupa el. M-a auzit scancind si s-a uitat la piciorul meu bandajat. A oftat nemultumit si m-a luat pe sus.
-Tata lasa-ma! Inca pot merge singura, pe picioarele mele, spun incepand sa dau din picioare.
-Nu avem timp. O sa cunosti un detectiv particular. El va fi mereu pe langa tine cand o sa incerci sa iei droguri ca sa ii demasti pe traficanti. Te rog sa fii politicoasa si sa asculti cu atentie tot ce zice. S-ar putea sa trebuiasca sa te invete si cateva tehnici de autoaparare in caz de ceva. Acum ti-ai gasit si tu sa te lovesti? Esti mai rau ca un copil mic!
Oftez si ma las purtata pe holul lung care se pare ca duce la biroul detectivului. Super acum mai nou va trebui sa invat si sa ma apar, de parca nu stiu. Lasa ca vede el!



Gabi: Mă urmăreşte! E peste tot, nu mă pot ascunde, nu pot fugi. Strada e imensă, nu-i pot vedea capătul. Blocurile părăsite şi speriate de peisajul pe care-l alcătuiesc ele înşişi sunt tot mai rare. Luminile sunt în zadar, umbrele se înmulţesc şi totuşi nu văd pe nimeni. Fug, dar se apropie; mă atinge şi…
Brusc totul se luminează în jurul meu. Sunt acasă, totul e bine, a fost doar un vis. Părăsesc suprafaţa moale şi caldă a patului şi mă îndrept spre baie. Dau drumul la apă şi las picăturile reci şi grele să se prelingă pe corpul meu. După un sfert de oră de răsfăţ am oprit apa şi mi-am înfăşurat trupul într-un prosop alb pufos. Părăsesc baia şi cobor treptele; intru în bucătărie şi mă îndrept ca apucat spre frigider. Am luat sticla cu suc de portocale şi am băut direct din ea.
-Gabi, sper că în seara asta nu ţi-ai făcut planuri; suntem invitaţi la cină, la doamna Irina.
M-am înecat. De ce la ea?
Putea fi oriunde, numai acolo nu. În afara faptului că acolo e Denisa, mai este şi Adina care mă înebuneşte total.
-Şi dacă-ţi spun că am planuri? Întreb eu.
-Atunci le anulezi sau amâni pe altă zi. Gabi nu vreau să ne certăm, ce naiba e cu tine? Parcă te înţelegeai cu Adina, am impresia sau eviţi s-o întălneşti?
Taci! S-o ia naiba, trebuia să spună ea de Adina.
-Voi fi acolo! Am murmurat nervos.
Nu-mi vine să cred că trebuie să merg. Pur şi simplu nu vreau. Mama are dreptate, evit s-o văd pe Adina.
Plec din bucătărie şi mă duc în camera mea. Îmi iau un tricou simplu, o pereche de pantaloni de trening, adidaşii, mp3-ul şi părăsesc casa. Îmi place enorm să alerg dimineaţa prin parc. Peisajul este mirific, mai ales că este vară. Toate florile alea colorate, copacii atât de verzi, cerul senin, norii pufoşi şi toate astea. E ciudat s-o spun eu, mai ales că sunt băiat. Obişnuiam să vin cu Adina pe aici…
Mă enervez, toate lucrurile pe care le fac îmi aduc aminte de Adina, de faţa ei micuţă, ochii frumoşi şi sinceri, zămbetul inocent, părul ondulat şi trupul perfect.
După jumătate de oră am luat-o încet spre casă. Sunt deja destul de obosit, transpirat şi se face din ce în ce mai cald. După un duş rapid m-am aşeza la birou. Am intrat pe yahoo messenger unde am acceptat o fată presupun în listă. Nu prea-mi pasă cine e, sincer. Aş putea să-i fac cunoştinţă cu lista mea de ignore sau pur şi simplu n-o bag în seama.
Nadia: Bună, ce faci?
Gabi: Bine…
Nadia: Åžtii cine sunt?
Gabi: Nu prea dau semne că mi-ar păsa, aşa-i?

Am întrebat-o apoi am ieşit. Nadia, interesant nume şi poate interesantă tipă.
Am închis laptopul şi m-am aşezat în pat, priveam tavanul şi apoi totul s-a întunecat.
Nişte zgomote înfundate îşi fac loc pe lângă mine. Aud câte ceva dar decid să ignor. Mă simt zgâlţâit şi deschid ochii. O văd pe mama îmbrăcată frumos şi îmi dau seama că am adormit în adevăratul sens al cuvântului.
-Pregăteşte-te. Mi-a spus.
Da, mă pregătesc pentru infern. Căteva ore în compania celei pe care o iubesc, celei care m-a făcut să sufăr în ultimul hal, celei care mă face să fac lucruri regretabile.
Mă ridic alene din pat şi mă îndrept spre baie. Fac un duş rapid şi ies. Mă îmbrac cu hainele lăsate de mama pe pat,mă încalţ şi cobor jos unde mă aşteptau ai mei. Am ieşit din casă, am urcat în fine în maşină şi am pornit. Drumul până la casa Adinei mi s-a părut extrem de scurt de această dată. Inima îmi bate cu putere, de parcă mi-ar fi teamă. Pivesc în gol, refuz să văd realitatea aşa cum. Ce dacă trăiesc în globul meu de cristal dacă mie-mi este bine aşa?
-Bună seara!
Mi-am auzit tatăl salutând aşa că am murmurat şi eu un salut prostesc, printre dinţi.
-S-a întâmplat ceva Gabi? M-a întrebat mama Adinei.
-Nu, sunt bine. Aş vrea să mă duc până la baie dacă se poate.
-Sigur, e sus. Sigur o găseşti acolo.
Cât de aiurea s-a exprimat femeia asta. Urc scările şi caut cu privirea o uşa specifică unei băi. Nu am mai bătut, nu m-am asigurat dacă lumina este aprinsă sau stinsă, eu doar am intrat; şi Denisa era aici.
Stătea rezemată de chiuvetă şi se privea în oglindă. Era palidă, şi presupun că toate astea se întâmplau numai pentru că aseară era beată.
Vreau să ies, dar mă roagă să rămân. Mă întreb ce naiba vrea, că sincer eu nu am chef de ea acum.
Se apropie de mine şi mă sărută. Sper că s-a spălat pe dinţi totuşi, pentru că aş putea pune pariu că a vomat.
Îmi apucă mărginile tricoului şi mi-l dă jos, continunând să mă sărute. Se apleacă şi-mi desface pantalonii.
-Denisa, parcă-ţi era rău.
-Taci! Nu-mi mai este, o să-ţi placă, promit!
Dumnezeule mare, aşa ai putea aburi o fată să se culce cu tine, nu invers.
Aud paşi pe hol şi mă crispez, am uitat să închid uşa.
-E gata mas…
Atât am auzit şi apoi din nou paşi. Dar de data asta se depărtau în fugă.
Era Adina.

#23
Waa. : ]] Ai postat next'ul, in sfarsit. Geez cat l-am asteptat. :>
Eniuei.. sa trec la comentat.
Greseli : tandu-se - tinandu-se
m-am aseza - m-am asezat
întălneşti - intâlnesti
Cam atat. :-? Astea sunt cele care mi-au sarit in ochi.
Naratiune, dialog, descriere - sunt. Actiunea nu face plaja in Dubai si nici nu e fugarita de hingheri. :))
Din nou Denisa :-w Pe bune, c***a asta nu se mai satura odata? :-L Ii vreau pe Adina si pe Gabi impreuna, nu pe ea. Iar la scena de dragoste dintre ea si Gabi [ ma rog.. a fost doar inceputul ] wtf!? cine e barbatul in toata treaba asta?
Sunt curioasa ce crede Adina acum. De fapt.. sunt si mai curioasa ce o sa ii spuna Gabi. :-? Trebuie sa o scoata el la capat, nu? :>
Aaa.. nu o lasa pe Denisa sa strice mai rau seara aceea.
Si partea cu sarutul.. iiiiiiiuuuuuuuuu :-& wtf
Inteleg frate.. l-a sarutat.. e normal dar.. macar sa se fi spalat pe dinti. Totusi.. i-a fost rau si.. :-&
In fine.. astept nextul :-ss si sa nu ma mai lasi sa astept atat. [-x
And.. mom is so proud of you^^ >:D<
Choco pentru Biush. Portie dubla va rog! :))
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#24
Hei. Am venit cu nextul, deşi cam târziu ce-i drept, but lenea asta...
History- Mamiii, mersi mult de comentariu şi mă bucur mult că-ţi place cum scriem. Sper să citeşti în continuare.



Adina: Alergam cât puteam de repede. O durere îngrozitoare la picior mă face să şchiopătez puţin, dar o ignor şi alerg mai tare. În baie mea, cu curva de vară-mea?! Idiotul de Gabi la faza asta a intrecut orice masura posibilă. Îl urăsc! Dacă tot voiau să se fută nu puteau sa o faca si ei altundeva? Sau măcar să închidă uşa aia nenorocită. Iar plângeam! Am plâns pentru baiatul ăsta mai mult decât pentru oricare altul şi pe el puţin îl doare de mine. Dacă aş fi avut un cuţit i l-aş fi băgat in gât fară să stau pe gânduri. Ah, pe cine încerc să păcalesc? Lui nu i-aş putea face rău niciodata, nu lui! L-am iubit prea mult ca să fiu in stare să am măcar un gând rău pentru el. Nu pot! Aş vrea atât de mult să pot să-mi iau zborul in seara asta. Să plec, să dispar pur şi simplu. Să stau undeva pe un deal, sub un stejar bătrân şi să privesc apusul soarelui. Să admir culoare roşiatica cu tente portocalii a cerului si să aud doar ciripitul vesel a păsărelelor pe fundal. Dar nu pot! Trebuie să stau aici şi să fiu martoră la măcelăritul propie-mi inimi. Pentru că asta făcea. Rupea bucată cu bucată din inima mea când îi făcea ei ochi dulci, când o săruta sau cănd îşi plimba buzele atât de moi pe gâtul ei lung ca de girafă. Măcar încă pot să ascund aparenţele, să mă prefac ca nu îmi pasă când de fapt eu mă macin pe dinauntru. Nu i-aş spune lui asta niciodată. Nu aş recunoaşte nici să stai cu un pistol la tâmpla mea ca încă îl mai iubesc. Sunt prea orgolioasă. Asta mă face să il pierd de tot. Dar nu eu sunt cea care ar trebui să îşi ceară scuze. În fond el e de vină. Mereu aşa va fi. Doar el e vinovatul in toată povestea asta. Simt cum piciorul îmi cedeaza. Mă las să alunc uşor pe peretele din hol şi mă prăbuşesc la pământ. Statem în fund cu lacrimile în ochi si mă uitam în gol. Dintr-o dată aud paşi în spatele meu si o voce ingrijorata îmi zice:
-Adina, tu plângi?
Îmi întorc capul şi îl văd pe el. Stătea acolo şi se holba la mine. Ochii lui negrii atât de neexpresivi în acest moment mă analizau din cap pana-n picioare. Va să zică curva de vară-mea nu l-a satisfăcut şi acum mai vrea. Păcat ca a greşit adresa, de la mine nu v-a obţine nimic. Îi arunc o privire glaciară şi incerc să mă ridic. Nu mai voiam să stau acolo cu el lânga mine. Nu ştiam cât de bine îmi pot ascunde sentimentele faţă de Gabi. Cu chin cu vai reuşesc. Mi-am înghiţit cu greu un urlet de durere. O data cum m-am simţit pe propile picioare mi-am şters lacrimilie, l-am ocolit şi am vrut să cobor la masă, dar m-a prins de mână. Avea mâna fierbinte. Un fior cald mi-a strabatut tot corpul. Chiar trebuia să facă acest gest?! Îmi smucesc mâna dintr-a lui dar tot nu mă eliberase. Mă întorc, dupa ce am tras o gura mare de aer in piept, şi îi spun pe cel mai urât ton pe care eram în stare să il adresez:
-Ce vrei? Nu te-a satisfăcut suficent Denisa? Fugi după ea, poate o mai prinzi din urma! Acum lasă-mă să plec, nu vreau să stau în calea fericirii ta... voastre.
Încerc să mă smucesc iar din strânsoarea mâinii lui, dar nu voia să imi dea drumul. Deja eram chiar nervoasă. Cu mâna liberă îi trântesc o palmă cu toată puterea. Urma degetelor mele s-a imprimat bine pe pielea lui catifelată. Nu reacţionase. Doar işi duse mâna libera la obrazul lovit. Nici vorbă să mai slăbească strâmsoarea ca să pot fugi. Se uita adânc în ochii mei parcă încercând să ajungă la adevaratele sentimente care le aveam pentru el, ascunse intr-o cutie bine ingropată în inima mea. Deja picioarele aproape-mi tremurau. Nu mai puteam să mă uit în ochii lui, ma pierdeam pe secundă ce trecea tot mai mult în ei. Privirea îmi era aţintită în pământ. Îl aud chicotind şi mă uit la el.
-Adina, mă iubeşti, ştii asta. Acum şi eu o ştiu...
Am tresarit la vorbele sale. Cum şi-a dat seama. Bine, nu sunt o actriţa bună, dar la minciună sunt campioană!
-Fraiere! Pentru mine nu mai exişti. Eşti doar un nimeni, lipsit de orice importanţă. Cum crezi ca te-aş putea iubi? Am fost mică şi proastă când am făcut-o. Eşti la fel ca toţi ceilalţi. Pentru tine sexul e baza. Mă bucur ca m-am maturizat si am putut vedea asta...
I-aş mai fi zis multe dar braţele sale ma cuprind şi buzele-i sângerii se apropiau ameninţator de ale mele. Cât mi-aş dori să le pot gusta din nou, dar nu puteam. Mă dădeam singură de gol dacă îi răspundeam. Şi totuşi era prea puternic pentru mine. Şi-a zdrobit buzele de ale mele cu o urma de brutalitate. Ce dor îmi era de săruturile lungi, pe care doar el ştia să mi le ofere. Inima îmi bătea aproape ieşindu-mi din piept. Limba lui se juca cu a mea. De ce dracu i-am răspuns la sărut? Simţeam cum nu mai am aer, dar el nu dădea semne că ar vrea să se oprească. Într-un final îşi dezlipeşte buzele de ale mele şi îmi spune cu un zâmbet ştrengăresc pe faţă.
-Acum, uită-te în ochii mei şi spune-mi că nu mă mai iubeşti. Dacă faci asta am să te cred si te voi lăsa în pace.
Nu era corect! Asta se numeşte lovitură sub centură. Mă uitam în jos şi nu puteam schiţa nici un gest. Cu un efort supra-omenesc am şoptit un "Te urasc!" lipsit de orice urmă de credibilitate şi am luat-o la fugă. Nu îmi mai păsa de durere.






Gabi: Viaţa e o curvă; mă întreb de ce nu putem fi fericiţi? De ce nu pot fi fericit? Totul e o telenovelă până la urmă, una lungă şi tristă, ca toate telenovele de altfel. Îmi urăsc viaţa, cândva aveam tot ce voiam; eram cel mai dorit tip din zona în care locuiesc, eram cu Ramona, nu iubeam, nu sufeream şi acum… Acum sunt un prost. Acum iubesc, acum sufăr, acum sunt un mare ipocrit.
Mă mint că nu o mai iubesc, că dacă o am pe vară-sa totul va fi bine; că mă iubeşte şi că totul va fi ok. Dar nu e! Eu mă amăgesc, îmi spun că dacă Adina e fericită şi eu sunt, dar nu sunt. Eu am nevoie de ea, nu i-am cerut să se culce cu mine, nu i-am cerut nimic din lucrurile care ai putut s-o ofenseze sau ceva. Sunt confuz.
Acum aştept, şi ştiu că mă iubeşte, se vede în fiecare gest pe care-l face în preajma mea. Plângea ca disperata pentru ceva ce nu s-a întâmplat, cel puţin nu încă.
Cobor scările şi mă aşez la masă. Mă scuz că a durat atât dar le arunc în faţă ca pretext faptul că Denisei îi este rău şi am stat „la coadă” pentru a intra la baie.
Mănânc, şi o privesc pe Adina în acelaşi timp; se vede clar că e afectată.
-Adina, eÅŸti bine?
-Mamă, sunt ok.
-Flegmatic răspuns scumpo.
-Mă scuzaţi. A spus şi a plecat.
A fost un dialog sec mamă-fiică şi deja încep să mă simt în plus. Mă năpădesc fel de fel de sentimente şi vreau să mor. Era desculţă şi totuşi s-a auzi uşa. Nu avea timp să se încalţe atât de repede. Mă ridic de la masă fără să adresez cuiva vreun cuvânt şi părăsesc casa. Mă îndrept către locul unde ne-am cunoscut, nu ştiu de ce vreau să merg acolo, dar simt că mă voi relaxa.
Ah, pe cine încerc eu să mint? Sunt mai mult ca sigur că acolo s-a dus şi ea şi vreau s-o văd, s-o strâng în braţe şi toate alea. Şi am văzut-o; stătea pe bancă, desculţă şi îmbrăcată doar cu rochia aceea subţire, deşi plouă. M-am îndreptat spre ea şi i-am aşezat sacoul meu pe umeri. Tremura.
M-am aşezat lângă ea luând-o în braţe. Plângea. Uram asta; este singura persoană pe care nu suport s-o văd plângând. I-am luat faţa în palme, ah cât putea fi de frumoasă! Faţa micuţă, încadrată de părul şaten, buclat, ochii căprui şu buzele micuţe mă înebunesc pur şi simplu. Ce să mai, încă o iubesc!
Se uita la mine plângând, părea că nu se mai opreşte, am impresia că va rămâne fără aer. O privesc şi un sentiment de neputinţă mă cuprinde; nu ştiu ce să fac sau să-i spun ca să o opresc.
-Adina….
-Lasă-mă! Pleacă, ai făcut destule.
-Ştii ce Adina? Eu chiar nu te mai înţeleg; vreau să spun că mi-ai cerut o pauză şi acum dacă mă vezi cu altă fată eşti ca futută-n cur, dar ştii ce? M-am săturat, fă ce vrei.
Cu toate că plângea şi că era rănită i-am aruncat aceste vorbe-n faţă. Sunt absolut sigur că mâine-mi va părea rău de ce am zis, că mâine voi încerca să caut o scuză plauzabilă pentru ca ea să mă ierte; dar totuşi încă sper că mâine îi voi putea spune din nou ce mult o iubesc.
O las în urmă pe leagăn, dar nu înainte de a o privi încă o dată. Plânge. Mi se rupe sufletul, i-am vorbit destul de dur, având în vedere că o cunosc, dar pur şi simplu nu am să-mi mai bat capul. Dacă până acum nu m-am culcat cu Denisa din aşa zisul respect pentru Adina, că vezi Doamne o iubesc şi nu vreau s-o înşel sau ceva, de-acum totul se schimbă. Am să mă întorc acasă, mă duc la Denisa şi fac ce trebuia să fac de când a început chiar ea. Fir-ar ea de viaţă.
Drumul mi s-a părut şi mai scurt decât atunci când am alergat să ajung la Adina; am intrat încet pe uşă şi am urcat scările. Pun pariu că Den e în camera Adinei, aşa că intru fără să bat.
-Te-ai răzgândit? M-a întrebat cu glas pervers.
Părerea mea personală e că eşti o mare târfă scumpo, dar eşti bună în loc de altceva.
Mă apropii de ea şi o trântesc pe spate; îi desfac halatul şi rămâne doar în boxeri. O sărut în timp ce-i masez sânii; îmi desface cămaşa şi mi-o dă jos cu o mână în timp ce cu cealată îmi desface pantalonii. Mă ridic puţin de pe ea şi mă descotorosesc repede de pantaloni. Mă aşez în apoi peste ea şi, fără nici-o jenă îmi bag mâna în boxerii ei şi o pătrund cu două degete; ea geme şi mă roagă să trec mai departe. Tipa asta nu mai e virgină de mult. Îşi bagă unghiile în spatele meu şi mă zgârie.
UÅŸor scumpo, nu e ceva romantic, e pur ÅŸi simplu pentru satisfacerea nevoilor mele.
Îi îndepărtez boxerii şi îi arunc undeva prin cameră, mi-i dau şi eu jos şi o pătrund. Îţi arcuieşte spatele de durere iar apoi începe să geamă. Fac mişcări de du-te vino până simt că-mi vine; o mai pătrund o dată şi-mi dau drumul. Slavă Domnului că mi-am luat prezervativele la mine.
Mă îmbrac mai mult automat şi părăsesc camera. Cobor scările iar jos, la uşă o văd pe Adina, neagră pe toată faţa şi cu rochia destul de şifonată, am impresia că şi ruptă.

#25
este un fic grozav
ador povestea
deci....nextul plsssssssss

Jasmine: Spam.

#26
Mi-a plăcut foarte mult capitolul ăsta. Ai evoluat în bine şi nu spun asta doar ca să mă aflu în treabă. Descriere ai, ca întotdeauna şi mi-a plăcut in special felul in care ai descris sentimentele Adinei. Mă bucur că nu te axezi pe descrierea hainelor/mobilei and so on. Mie asta îmi place să văd - sentimente descrise perfect. Chiar ajungi să iţi dai seama exact ce simte personajul respectiv. Parcă îţi transmite ţie toate sentimentele lui. Superb.
Încep să o urăsc pe Denisa din ce in ce mai mult. What a bitch.. : - <
Mi-au plăcut scenele dintre Adina şi Gabi, au fost foarte bine descrise..
So.. nu mă pricep la aşa ceva deci spun doar că.. aştept next-ul.
Cya.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#27
Cu toate ca am facut spam mai sus(rusinica pt mine) iti spun inca o data ca e pacat sa nu continui ficul.Este frumos si tu chiar ai potential.Trei sferturi din ficurile postate sunt groaznice,dar al tau e chiar frumos.

#28
(18-09-2010, 06:12 PM)Abbeh. A scris: Adina: Alergam cât puteam de repede. O durere îngrozitoare la picior mă face să şchiopătez puţin, dar o ignor şi alerg mai tare. În baie mea, cu curva de vară-mea?! Idiotul de Gabi la faza asta a intrecut orice masura posibilă. Îl urăsc! Dacă tot voiau să se fută (dur scumpa mea mult prea dur , ai grija la exprimarea de genu' , nu da deloc bine intr-un fic) nu puteau sa o faca si ei altundeva? Sau măcar să închidă uşa aia nenorocită. Iar plângeam! Am plâns pentru baiatul ăsta mai mult decât pentru oricare altul şi pe el puţin îl doare de mine. Dacă aş fi avut un cuţit i l-aş fi băgat in gât fară să stau pe gânduri. Ah, pe cine încerc să păcalesc? Lui nu i-aş putea face rău niciodata, nu lui! L-am iubit prea mult ca să fiu in stare să am măcar un gând rău pentru el. Nu pot! Aş vrea atât de mult să pot să-mi iau zborul in seara asta. Să plec, să dispar pur şi simplu. Să stau undeva pe un deal, sub un stejar bătrân şi să privesc apusul soarelui. Să admir culoarea roşiatica cu tente portocalii a cerului si să aud doar ciripitul vesel a păsărelelor pe fundal. Dar nu pot! Trebuie să stau aici şi să fiu martoră la măcelăritul proprie-mi inimi. Pentru că asta făcea. Rupea bucată cu bucată din inima mea când îi făcea ei ochi dulci, când o săruta sau cănd îşi plimba buzele atât de moi pe gâtul ei lung ca de girafă. Măcar încă pot să ascund aparenţele, să mă prefac ca nu îmi pasă când de fapt eu mă macin pe dinauntru. Nu i-aş spune lui asta niciodată. Nu aş recunoaşte nici să stai cu un pistol la tâmpla mea ca încă îl mai iubesc. Sunt prea orgolioasă. Asta mă face să il pierd de tot. Dar nu eu sunt cea care ar trebui să îşi ceară scuze. În fond el e de vină. Mereu aşa va fi. Doar el e vinovatul in toată povestea asta. Simt cum piciorul îmi cedeaza. Mă las să alunc uşor pe peretele din hol şi mă prăbuşesc la pământ. Statem în fund cu lacrimile în ochi si mă uitam în gol. Dintr-o dată aud paşi în spatele meu si o voce ingrijorata îmi zice:
-Adina, tu plângi?
Îmi întorc capul şi îl văd pe el. Stătea acolo şi se holba la mine. Ochii lui negrii atât de neexpresivi în acest moment mă analizau din cap pana-n picioare. Va să zică curva de vară-mea nu l-a satisfăcut şi acum mai vrea. Păcat ca a greşit adresa, de la mine nu va obţine nimic. Îi arunc o privire glaciară şi incerc să mă ridic. Nu mai voiam să stau acolo cu el lânga mine. Nu ştiam cât de bine îmi pot ascunde sentimentele faţă de Gabi. Cu chin cu vai reuşesc. Mi-am înghiţit cu greu un urlet de durere. O data cum m-am simţit pe proprile picioare mi-am şters lacrimile, l-am ocolit şi am vrut să cobor la masă, dar m-a prins de mână. Avea mâna fierbinte. Un fior cald mi-a strabatut tot corpul. Chiar trebuia să facă acest gest?! Îmi smucesc mâna dintr-a lui dar tot nu mă eliberase. Mă întorc, dupa ce am tras o gura mare de aer in piept, şi îi spun pe cel mai urât ton pe care eram în stare să il adresez:
-Ce vrei? Nu te-a satisfăcut suficent Denisa? Fugi după ea, poate o mai prinzi din urma! Acum lasă-mă să plec, nu vreau să stau în calea fericirii ta... voastre.
Încerc să mă smucesc iar din strânsoarea mâinii lui, dar nu voia să imi dea drumul. Deja eram chiar nervoasă. Cu mâna liberă îi trântesc o palmă cu toată puterea. Urma degetelor mele s-a imprimat bine pe pielea lui catifelată. Nu reacţionase. Doar işi duse mâna libera la obrazul lovit. Nici vorbă să mai slăbească strânsoarea ca să pot fugi. Se uita adânc în ochii mei parcă încercând să ajungă la adevaratele sentimente pe care (intre un substantiv si ,,care'' (depinde si de context , nu se aplica peste tot regula , dar de obicei se aplica) se pune mereu , mereu , mereu prepozitia ,,pe'') le aveam pentru el, ascunse intr-o cutie bine ingropată în inima mea. Deja picioarele aproape-mi tremurau. Nu mai puteam să mă uit în ochii lui, ma pierdeam pe secundă ce trecea tot mai mult în ei. Privirea îmi era aţintită în pământ. Îl aud chicotind şi mă uit la el.
-Adina, mă iubeşti, ştii asta. Acum şi eu o ştiu...
Am tresarit la vorbele sale. Cum şi-a dat seama. Bine, nu sunt o actriţa bună, dar la minciună sunt campioană!
-Fraiere! Pentru mine nu mai exişti. Eşti doar un nimeni, lipsit de orice importanţă. Cum crezi ca te-aş putea iubi? Am fost mică şi proastă când am făcut-o. Eşti la fel ca toţi ceilalţi. Pentru tine sexul e baza. Mă bucur ca m-am maturizat si am putut vedea asta...
I-aş mai fi zis multe dar braţele sale ma cuprind şi buzele-i sângerii se apropiau ameninţator de ale mele. Cât mi-aş dori să le pot gusta din nou, dar nu puteam. Mă dădeam singură de gol dacă îi răspundeam. Şi totuşi era prea puternic pentru mine. Şi-a zdrobit buzele de ale mele cu o urma de brutalitate. Ce dor îmi era de săruturile lungi, pe care doar el ştia să mi le ofere. Inima îmi bătea aproape ieşindu-mi din piept. Limba lui se juca cu a mea. De ce dracu i-am răspuns la sărut? Simţeam cum nu mai am aer, dar el nu dădea semne că ar vrea să se oprească. Într-un final îşi dezlipeşte buzele de ale mele şi îmi spune cu un zâmbet ştrengăresc pe faţă.
-Acum, uită-te în ochii mei şi spune-mi că nu mă mai iubeşti. Dacă faci asta am să te cred si te voi lăsa în pace.
Nu era corect! Asta se numeşte lovitură sub centură. Mă uitam în jos şi nu puteam schiţa nici un gest. Cu un efort supra-omenesc am şoptit un "Te urasc!" lipsit de orice urmă de credibilitate şi am luat-o la fugă. Nu îmi mai păsa de durere.






Gabi: Viaţa e o curvă; mă întreb de ce nu putem fi fericiţi? De ce nu pot fi fericit? Totul e o telenovelă până la urmă, una lungă şi tristă, ca toate telenovele de altfel. Îmi urăsc viaţa, cândva aveam tot ce voiam; eram cel mai dorit tip din zona în care locuiesc, eram cu Ramona, nu iubeam, nu sufeream şi acum… Acum sunt un prost. Acum iubesc, acum sufăr, acum sunt un mare ipocrit.
Mă mint că nu o mai iubesc, că dacă o am pe vară-sa totul va fi bine; că mă iubeşte şi că totul va fi ok. Dar nu e! Eu mă amăgesc, îmi spun că dacă Adina e fericită şi eu sunt, dar nu sunt. Eu am nevoie de ea, nu i-am cerut să se culce cu mine, nu i-am cerut nimic din lucrurile care ar fi putut s-o ofenseze sau ceva. Sunt confuz.
Acum aştept, şi ştiu că mă iubeşte, se vede în fiecare gest pe care-l face în preajma mea. Plângea ca disperata pentru ceva ce nu s-a întâmplat, cel puţin nu încă.
Cobor scările şi mă aşez la masă. Mă scuz că a durat atât dar le arunc în faţă ca pretext faptul că Denisei îi este rău şi am stat „la coadă” pentru a intra la baie.
Mănânc, şi o privesc pe Adina în acelaşi timp; se vede clar că e afectată.
-Adina, eÅŸti bine?
-Mamă, sunt ok.
-Flegmatic răspuns , scumpo.
-Mă scuzaţi. A spus şi a plecat.
A fost un dialog sec mamă-fiică şi deja încep să mă simt în plus. Mă năpădesc fel de fel de sentimente şi vreau să mor. Era desculţă şi totuşi s-a auzit uşa. Nu avea timp să se încalţe atât de repede. Mă ridic de la masă fără să adresez cuiva vreun cuvânt şi părăsesc casa. Mă îndrept către locul unde ne-am cunoscut, nu ştiu de ce vreau să merg acolo, dar simt că mă voi relaxa.
Ah, pe cine încerc eu să mint? Sunt mai mult ca sigur că acolo s-a dus şi ea şi vreau s-o văd, s-o strâng în braţe şi toate alea. Şi am văzut-o; stătea pe bancă, desculţă şi îmbrăcată doar cu rochia aceea subţire, deşi plouă. M-am îndreptat spre ea şi i-am aşezat sacoul meu pe umeri. Tremura.
M-am aşezat lângă ea luând-o în braţe. Plângea. Uram asta; este singura persoană pe care nu suport s-o văd plângând. I-am luat faţa în palme, ah cât putea fi de frumoasă! Faţa micuţă, încadrată de părul şaten, buclat, ochii căprui şi buzele micuţe mă înebunesc pur şi simplu. Ce să mai, încă o iubesc!
Se uita la mine plângând, părea că nu se mai opreşte, am impresia că va rămâne fără aer. O privesc şi un sentiment de neputinţă mă cuprinde; nu ştiu ce să fac sau să-i spun ca să o opresc.
-Adina….
-Lasă-mă! Pleacă, ai făcut destule.
-Ştii ce Adina? Eu chiar nu te mai înţeleg; vreau să spun că mi-ai cerut o pauză şi acum dacă mă vezi cu altă fată eşti ca futută-n cur, dar ştii ce? M-am săturat, fă ce vrei.
Cu toate că plângea şi că era rănită i-am aruncat aceste vorbe-n faţă. Sunt absolut sigur că mâine-mi va părea rău de ce am zis, că mâine voi încerca să caut o scuză plauzabilă pentru ca ea să mă ierte; dar totuşi încă sper că mâine îi voi putea spune din nou ce mult o iubesc.
O las în urmă pe leagăn, dar nu înainte de a o privi încă o dată. Plânge. Mi se rupe sufletul, i-am vorbit destul de dur, având în vedere că o cunosc, dar pur şi simplu nu am să-mi mai bat capul. Dacă până acum nu m-am culcat cu Denisa din aşa zisul respect pentru Adina, că vezi Doamne o iubesc şi nu vreau s-o înşel sau ceva, de-acum totul se schimbă. Am să mă întorc acasă, mă duc la Denisa şi fac ce trebuia să fac de când a început chiar ea. Fir-ar ea de viaţă.
Drumul mi s-a părut şi mai scurt decât atunci când am alergat să ajung la Adina; am intrat încet pe uşă şi am urcat scările. Pun pariu că Den e în camera Adinei, aşa că intru fără să bat.
-Te-ai răzgândit? M-a întrebat cu glas pervers.
Părerea mea personală e că eşti o mare târfă scumpo, dar eşti bună în loc de altceva.
Mă apropii de ea şi o trântesc pe spate; îi desfac halatul şi rămâne doar în boxeri. O sărut în timp ce-i masez sânii; îmi desface cămaşa şi mi-o dă jos cu o mână în timp ce cu cealată îmi desface pantalonii. Mă ridic puţin de pe ea şi mă descotorosesc repede de pantaloni. Mă aşez înapoi peste ea şi, fără nicio jenă îmi bag mâna în boxerii ei şi o pătrund cu două degete; ea geme şi mă roagă să trec mai departe. Tipa asta nu mai e virgină de mult. Îşi bagă unghiile în spatele meu şi mă zgârie.
UÅŸor scumpo, nu e ceva romantic, e pur ÅŸi simplu pentru satisfacerea nevoilor mele.
Îi îndepărtez boxerii şi îi arunc undeva prin cameră, mi-i dau şi eu jos şi o pătrund. Îsi arcuieşte spatele de durere iar apoi începe să geamă. Fac mişcări de du-te vino până simt că-mi vine; o mai pătrund o dată şi-mi dau drumul. Slavă Domnului că mi-am luat prezervativele la mine.
Mă îmbrac mai mult automat şi părăsesc camera. Cobor scările iar jos, la uşă o văd pe Adina, neagră pe toată faţa şi cu rochia destul de şifonată, am impresia că şi ruptă.

bold - greseli de tastare
italic-repetitii
underline - greseli explicate

Scumpele mele copile , am reusit in sfarsit sa va citesc ficul . Sunt mandra de mine ca am reusit in cateva zile . Dap . Dar am de comentat o groaza dragele mele copile . Of of ce e aici . O iau pe rand :

Titlul : Okey , este in engleza si de obicei nu ma iau de asa ceva , dar ma simt datoare sa spun ca nu e foarte potrivit . Alegeti un titlu in limba romana si incercati va rog sa il potriviti pe text . Ceva potrivit continutului adica . Gambate :* !

Punctuatia : Well , aici mai aveti de munca . Ori le puneti aiurea , ori nu le puneti deloc . Va rog fiti ceva mai atente si corectati-va capitolul inainte sa-l postati aici , este important sa reduceti cat mai multe greseli , stiti si voi asta nu-i asa ? Aveti grija cu virgulele pentru ca acolo aveti lipsuri multe . Incercati sa corectati amandoua acelasi capitol si abia apoi sa-l puneti . Zic si eu .

Greselile de tastare si de sens : Precum am spus , daca ati citi capitolul macar o data , nu ar mai fi nevoie sa discutam despre asta . Incercati sa faceti asta , va fi mult mai bine va garantez . Sunt destule si nu prea suna bine . Si taie din intelesul textului , ne e greu sa intelegem pe deplin . Aveti grija multa la exprimare copilele mele scumpe pentru ca uneori folositi o exprimare total neadecvata pentru un fic . Poate oi fi eu pudica stiu ca sunt , dar expresiile vulgare nu sunt tocmai potrivite . Va sfatuiesc sa le inlocuiti okey ? Cat despre sens ... vezi ca mai aveti scapari pe aici si pe acolo , dar nimic din ce nu se poate rezolva cred . Repetitiile...banuiesc ca mai erau cateva , dar nu le-am mai corectat . Totusi mai multa atentie acolo pentru ca ideea e buna si e pacat s-o stricati nu credeti ? Mai multa atentie deci .

Limbaj si vocabular : De fapt scumpelor , aveti ingrozitor de mult de lucrat . Exprimarea voastra poate ca e bunicica la baza , dar grabiti actiunea in ultimul hal si nu prea apreciez acest lucru . Mi-ar placea sa nu mai alergati asa de la o scena la alta fara sa va ganditi ca poate deveni suparator . Adica ... descrieti si voi mai mult sentimentele personajelor , va rog eu mult , locurile , aveti grija ca ati trecut prea repede de la iarna la vara...adica in doua capitole deja ajunsesem la vara . Nu serios , aveti niste scapari grave pe acolo , verificati si incercati sa corectati totusi oke ?

Descrierea : Tocmai ce spuneam , la voi chiar lipseste mamicuta draga . Nu tu sentimente explicate , nu tu locuri , nu tu oameni , nu tu nimic . La voi e o alergatura continua si serios nu da asa bine mai ales ca ideile pe care le aveti sunt destul de bune , eu una stiu ca le apreciez . Chiar e pacat copilele mele adorabile , credeti-ma pe cuvant cand va spun . Scenele hentai...okey au fost o tenta , bun , ati inceput bine , nu a fost deloc rau , exprimarea nu a fost scarboasa si apreciez asta , aveti grija sa nu deveniti disperate dupa asemenea scene pentru ca nu ar da bine . Incercati sa adaugati cat mai multa descriere pentru ca voua chiar va lipseste .

Dialogul : Va pot da un sfat : sa nu cumva sa umpleti capitolele de dialog pentru ca o sa fie enervant , sa nu cumva sa nu puneti deloc dialog in capitole pentru ca o sa plictisiti . Aveti grija ce proportii veti folosi . Pana acum , dialogul uneori era bun , alteori sec . Vedeti ca va lipseste inonatia , incercati sa o mai precizati din cand in cand , sunt detalii necesare pentru a ne da seama de caracterul personajelor .

Ideea : Este destul de buna , nu in totalitate originala , dar merge , imi place . Aveti grija cum duceti actiunea pentru ca puteti da in cliseu . Veniti mereu cu idei inovatoare , noi , chestii ce nu au mai fost puse pe hartie pana acum . Aveti grija si cum le asterneti in fic . Hmmm , inca ceva ce simt nevoia sa precizez : copilele mele , vedeti ca voi nu ati definitivat calumea personajele . Adica stim cate ceva despre ele , dar eu simt ca ati putea evidentia in anumite locuri mult mai mult . Ia aveti grija . Incercati sa ii caracterizati mai mult decat fizic . Oke ? Cam atat aici .

Oke , asta a fost critica pentru toate capitolele pentru ca nu am mai comentat pana acum si ma simteam datoare sa va dau aceste sfaturi . Daca am fost dura , am facut-o pentru voi va spun sincer . Nu renuntati la fic pentru ca e pacat . Ati muncit mult , ati inceput sa evoluati incetisor , dar e mai bine decat nimic credeti-ma pe mine . Veti reusi sa va redresati voi va asigur>:D< . Daca totusi nu va convine cum v-am criticat , pm si se rezolva dragele mele copile . Totusi , precizez ca as aprecia daca mi-ati urma sfaturile . Bun , am lamurit-o si pe asta . Sa vedem . Despre ultimul capitol ...am fost incantata sa constat ca a inceput sa aiba descriere si exprimarea sa fie mult mai buna . Da , chiar sunteti pe calea buna , incercati va rog sa mariti locul alocat descrierii si sa munciti la exprimarea voastra . E important .
Ultima idee si cu asta inchei pentru ca o sa va speriati pe urma : Adina e o scumpa , Gabi e cam prost dar adorabil si da Denisa... ma abtin . V-am spus , ideea e frumoasa , e tare pacat sa n-o continuati . Dar aveti grija cum o scrieti . Daca aveti nevoie de ajutor , stiti unde ma gasiti . Nu m-ar deranja sa va sfatuiesc .Astept urmatorul capitol , gambate kudasai copilele >:D< !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#29
well, desi am inceput scoala... macar acum in weekend mi-am facut si eu timp sa trec pe'aici:)
ce pot sa zic, voi fetelor aveti un fic superb!

``Descriere``` aveti din plin. descrieti atat de bine incat pot simti ceea ce simte fiecare personaj... deci la partea asta sunteti Ok.
``Dialog``` hmm.. si aici sunteti in regula. Ma bucur ca nu il folositi in exces. De asemenea nu mi se pare absolut deloc sec. Il folositi acolo unde trebuie ceea ce mi se pare excelent.
```Actiune``` pai, desi la inceput am avut impresia ca parca ati grabit putin, foarte putin actiunea pe parcurs ce am citit nu mi s-a mai parut deloc asa. Si la acest capitol va descurcati binisor.
per total... sunteti superbe si ceea ce scrieti este mirific si chiar nu vad absolut nicun motiv pentru care sa renuntati la fic;)


acum in legatura cu "interiorul" ficului, am si eu ceva de zis:) ..:.....:..
OoOoO o.O doar nu..... ba cred ca da!
off, am io niste banuieli despre ce s`ar fi putut intampla cu Adina ;)) dar pana nu puneti cap urmator n`am de unde sa fiu sigura...
so`` hai mai repede cu nextul;;)
P.S. abbeh [sau cealalalta fata, nu am retinut numele, scuza`ma:D]... sa ma anuntati cand puneti nextul, ca mor de nerabdare sa vad ce i s`a intamplat Adinei...
spor la scris si sa aveti multa imaginatie;)
kiss u:*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Doctor Who] Fate's a bitch Mrs. Iclemyer 1 2.291 29-06-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: ღ Ayamﻉ ஜ
  A bitch can't be a lady [+14] Pustoaica_cu_ochii_verzi 13 6.578 29-06-2011, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Search


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)