Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Levie

#1
Nume: Levie.
Prenume: Carollina.
Varsta: 23 de ani.
Sex: feminin.
Fost criminal/Orfan: Orfana.
Scurt istoric: Traia intr-o familie bogata si avea tot ce-si putea dorii o tanara aspiranta la faima. Visul ei din copilarie era muzica, banii fiind un amanunt destul de putin important pentru ea. Era tanara, frumoasa, inteligenta si descurcareata. Putea sa profite pe urma tuturor acestor calitati de care dadea dovada, insa nu facea una ca asta. Avea un suflet bun, era o fiinta dragalasa si iubea tot ceea ce se afla in jurul ei - totul pentru ea era fascinant. Insa, cum fericirea nu este vesnica, la varsta de numai 18 ani ii sunt omorati ambii parinti, de catre doi criminali care au spart casa, ea fiind singura lasata in viata. Totul pentru ea se schimba complet, la fel si personalitatea ei. Singura ramasa, in urma tuturor celor intamplate, impinsa de la spate de unele greutati, alege calea prostitutiei. Asa ajunge sa cunoasca pe unul dintre oamenii lui Dante, in incinta unui club fitos de noapte, acesta ducand-o la vila lui, ea acceptand in final provocarea data de catre el. Este o fire increzatoare in sine, misterioasa, si in ciuda zvonurilor si vorbelor rele ce ii sunt spuse pe la spate, are un suflet cu adevarat bun. Stie ca ceea ce face nu este bine, dar este pierduta si considera ca viata nu are nici un sens pentru ea, alegand sa o batjocoreasca complet.
De cand a ajuns in vila (maxim 4 ani): este noua.
Descriere fizica: Daca ai sta sa-i analizezi cu mare atentie chipul, cu siguranta n-ai sti ce sa alegi ca fiind cea mai frumoasa partea a lui. Insa, chiar si la o distanta de cativa centimetrii buni, oricat de indiferent ai vrea sa fi, n-ai putea sa-i rezisti privirii ei, sa te ascunzi de ochii ei migdalati, de culoarea verde turquoise, pe care si-i ascunde delicat prin perdeaua genelor ei dese si fine. Cu siguranta ati spune acum ca stiti piesa de rezistenta a frumusetii ei, fara sa stiti insa cat de tare va inselati. Nu doar ochii Carollinei o fac sa fie intr-adevar o tanara superba. Chipul ei de un oval perfect, cu doua pete rozalii de o parte si de alta, pleoapele-i mari, neadancite prea tare, si tenul ei perfect catifelat, patat de un singur punct - o alunita foarte mica, pe obrazul drept, ce-i confera tinerei un aer mirific - sunt alte detalii ce o fac sa straluceasca si mai mult. Buzele ei pline, incarcate de nuanta unui rosu pal, contrasteaza intr-un mod sublim cu ochii sai.

Daca vas spune ca are un corp, cel putin la fel de frumos precum chipul ei angelic, m-ati crede? Ei, da, dar ai spune ca un inger n-ar putea avea un corp atat de ispititor. Sa ai in pat o tanara ca ea probabil constituie una dintre cele mai mari fantezii ale oricarui barbat. Privind intregu-i sau corp zvelt, de la umerii ei mici, pana la soldurile ei ferme, mult prea evidente, admirand formele ei foarte bine dezvoltate, abdomenul ei perfect, si sanii ei mari, ati ramane uimiti si ati spune cu siguranta ca nu vedeti corpul unei fiinte umane, ci mai degraba al uneia dintre sculpturile lui Michelangelo.
Alte date (in caz ca exista): Ascunde un trecut cutremurator si are probleme mari cu alcoolul.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)