Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Letal Love

#1
[Imagine: letal-love_zpscb56d7a6.gif]


Capitolul I



Lumina puternica a soarelui de primavara trezeste orice vietate adormita de intunericul scurt al noptii parca secata de puterea verii care avea sa soseasca peste doua luni. Aceste mici si calduroase raze de soare, trece si prin fereasta camerei lui Chris, facandu-l sa se trezeasca usor cate usor. Se uita pe noptiera unde era ceasul. Acesta indica doar ora 9:43. Bun...dej intarziase doar la doua oare. Nare nimic. Acesta se ridica in fund, punandu-si mana in parul sau brunet, cascand dar si in acelas timp aprinzand TV-ul. Dupa aprinderea TV-ului, acesta arunca telecomanda pe masa si se ridica, fiind doar in boxeri. Cu plasi lenti si lenes, ajunge in baia micuta dar totusi frumos stralucitoare. Se uita in oglinda si se ingrozeste. Ce a putut face noaptea din parul lui este ceva de groaza. Dar nu ii prea pasa. Ia in mana dreapta apa si isi da putin pe par ca sa fie macar prezeentabil. Isi termina rutina zilnica, spalandu-se pe fata si pe dinti, apoi, isi i-a o pereche de blugi albi pe el si coboara in sufragerie in bustul gol, destul de bine facut. Ajunge in bucatarie si isi i-a camasa neagra de pe frigider, in acels timp isi lua si laptele din frigider dar si cerarele de pe raft. Arunca punga pe masa, i-a o gura de laptte, se aproprie de masa, i-a cateva cereale in gura si inghite. In graba lenta pe care o avea, isi lua si laptele dupa el si o porni agale spre scoala. Se pare ca a treia ora incepuse de zece minute. Acesta intra pe usa, profesorul stiind ce fel de haimana este Chris, ii raspunde:
-Daca vara e aproape, asta nu inseamna ca trebuie sa lipsesti asa de mult! Chris zambeste smechereste si ii da cutia cu lapte ca pe un "cadou", apoi in drum spre banca sa, bate pama cu cel mai bun prieten. Isi arunca ghiozdanul direct pe masa si se aseaza pe scaun plictisit. Deodata, ii veni idea stralucita sa isi scoata cartile si cu mana la falca incepu sa scrie. Fra motiv sau destinatie anume, din instict se uita in dreapta sa, observand o tipa cu forme apentisante. Avea parul blond, lung si era imbracata foarte stilat. Cum de am primit o nou venita tocmai cand mai e putin si incepe vacanta?. Chris astepta sa se termina ora pentru a vedea ce-i cu noua colegta. Ora se termina intr-un sfarsit, profesorul iesind dezamagit dar totusi usurat ca a scapat de nebunii astia din clasa. Clasa 12-D era cea mai nebuna. Chris fara nici un fel de rusine, se duce relaxat in spatele fetei care era pe scaun si nu stiu ce scira. O i-a de umeri, facandu-i un mic masaj, punandu-si capul langa al ei, spune foarte suav, avand pe mutra un zambet fals.
[/b]-Hmmm...i-a zi papusa, ce faci tu aici?
Acesta ii raspunda calma, parca nici nu observase ca era acolo.
-Incerc sa desenez ceva, iar tu nu ma lasi...
Chris inchise ochii, apoi pleca cu un zambet arogant. Normal ca isi deschise ochi inainte de a pleca. Doar nu era tampit...cred. Acesta se duce la Zack, prietenul lui ca sa il lamureasca. Banuia ca el nu chiulese, sau mai degraba adormise. Zack ii explica totul. Tipa era o fata de bani gata, sponsorizate de taticul, care detina firma de masini Nissan. Se pare ca noua coeguta e bogatica. Sa ma distrez oare cu ea?

VA URMA...CITITI CAPITOLUL URMATOR CA SA AFLATI CE SE V-A INTAMPLA IN CONTINUARE.
[Imagine: redder_zpsbd944865.gif]

Sec. XXI, secolul vitezei

#2
[Imagine: letal-love_zpscb56d7a6.gif]

Capitolul II


Orele in sfarsit se termiase, Chris luandu-si ghiozdanul la spate, incepand sa hoinareasca orasul. Trecuse pe la un magazin ca sa isi cumpere o doza de cola, apoi incepu sa mearga nepasator in continuare. Isi deschide doza si ea o gura, intre timp vede cum o fata era incoltita de 3 huligani. Chris o recunoscu. Bogatica deja a intrat in probleme? Chris arunca doza de suc direct in capul agresorului din mijloc, acesta se intoarce furios la Chris, acesta fiind sprijinit de coltul blocului. Tipul il avertizeaza, ca il v-a taia in bucati.
-Nu este frumos sa te iei de o fata, ami ales daca este colega mea.[b]
Acestia incepura sa rada, unul dintre ei alergand cu un cutit spre Chris, acesta ii da un simplu genunchi in burta, luandu-i cutitul. Chris arunca cutitul spre fata unuia dintre ei, sgarindu-l pe obraz. Acestia plecara cu o urma de frica, amenintandu-l ca v-a vedea el. Chris se aproprie usor de fata, ii da mana si o ridica de jos.
[b]-Se pare ca ai intrat in probleme mai repede de cat am crezut

Fata pufaii usor si se prezenta ca fiind Ann. Chris zambi usor, apoi ii spuse sarma fetei sa aiba grija sa nu dea din nou de belele, apoi, da sa plece, insa fata il opreste si ii da numarul ei de telefon. Chris ii zambi frumos si pleca. Incepe sa imi placa fata asta poate ii fur o masina si cativa bani lui taticul si fugim impreuna...poate. Chris continua sa mearga si vede ca se insereaza. Maine e sambata, asa ca e timpul pentru o mica petrecere. Ajunge acasa, nu inainte sa faca cumparaturile. Zeci de cutii de bere si de suc, cateva pungi de cipsuri si alune. Plus ca mai avea el acasa cate ceva. Chris aranjeaza tot in sufragerie. Pregateste boxele si da mesaj tuturor din agenda. Se pare ca i-a dat si mesaj si lui Ann. Era curios sa vada daca v-a veni. Cred ca a inventat vreo saptezeci de oameni. Invitatii incepura sa vina unul cate unul, mai ales fete care te lasa sa balesti de frumusetea si de formele lor apentisante de vine sa le mananci cu totul. Toti incepura sa vina, Chriss stand cu fundul pe masa, b and din cola, acompaniat de Zack si doua fete de nota zece. Deodata, usa se deschide usor, aparand frumoasa Anna cu parul in bucle, o fustita alba cu o bluzita mov, care ii statea pe umar. Chris cum o vazu ramasa cu gura cascata, plus ca ii cazu si cola din mana. Chris ii face semn lui Zack sa plece cu fetele, Zack bucuros pleaca. Ann se aproprie de Chris, acesta se dadu jos, privindu-se fata in fata. Insa, din fata casei se auzi...
VA URMA...CITITI SI URMATORUL CAPITOUL CA SA AFLATI CE SE INTAMPLA
[Imagine: redder_zpsbd944865.gif]

Sec. XXI, secolul vitezei

#3
[Imagine: letal-love_zpscb56d7a6.gif]


Capitolul III


P.O.V. Ann

Steteam nemiscata in patul meu urias de abanos, avandu-mi parul rasfirat. Ma uitam neutra la tavanul alb. Eram parca absorbita in gandurile mele care se rafiuau unele cu altele. Baiatul acesta...Chris parca. Nu stiu ce sa cred despre el. Gandurile imi sunt deranjate de sunetul telefonului care era langa mine. Usor, tarandu-mi mana ca un soldat ranit, auung la telefon. Il i-au in mana, ridicandu-ma in fund. Imi dau parul de pe fata, apoi citesc mesajul.

Petrecere la ora opt la mine. Daca vrei vi, daca nu, nu. Chris

Cum de tocmai domnul seducator si erou m-a ales pe mine ca sa vin la petrecerea lui? Imi pun un deget la buza, incepand sa ma gandesc, Nu am nimic de pierdut. Mi-am terminat temele, am invatat...putin distractie nu strica plus ca tata e plecat la o conventie...o conventie in Japonia. Si de cand mama a plecat nepasatoare, numai tata mi-a mai ramas. Ma intind putin pentru a ma dezmorti de lenea care ma coplesise, apoi imi pun in picioare papuceii mei albi cu puf, foarte draguti si ma duc la baie. Am o ora ca sa ma aranjez. Cam putin. Imi i-au peria si incep sa imi aranjez parul, apoi imi vine o idee. O chem pe Emma, menajera noastra, sa vad daca ma puate ajuta la par. Emma e ca o mama pentru mine. De fiecare data cand tata e plecat, eu si Emma facem prajituri si ne uitam la filme pana adorm. Emma intra in camera si ma intreaba care este problema. Ii explic totul, apoi ea ma pune sa stau pe scaun. Dupa douazeci de minute, Emma termina, facandu-mi parul bucle. Dar, capodopera Emmei nu se terminase, deoarece avea sa imi dea un roj si un machiaj fabulos. Dupa micul make-up, imi iau o fustita alba si un tricou pe umar mov si cobor scarile, iesind din casa prea exagerata. Avea vreo zece camere si un garaj lung, unde isi tine tata capodoberele. Nici nu facui bine cativa pasi, ca telefonul suna...Han? Baiatul asta nu stie ce inseamna despartire? Il ignor si incep sa merg mai departe, cu mersul meu lasciv. Dintr-un colt al blocului, cineva ma prinde de mana si ma trage intre blocuri. Era fostul meu enervant prieten, Han. Il intreb nervoasa ce vrea, adaugand si un pufuit.
-Cand cineva te suna, se presupune ca trebuie sa raspunzi.
Han imi detaliaza niste amanunte despre tatal meu, care avea sa mai intarzie cateva zile. Mda...Han este ca un fel de livrator pentru tata. Neinteresana deasta, stiind ca tata are multa treaba, il las singur pe Han, acesta schizand un zambet diabolic pe fata. Continui sa merg nepasatoare, pana ajung in fata casei lui Chris. Puate am uitat sa metntionez ca mesajul avea si adresa unde are loc petrecerea. Cred ca am intarziat cateva minute, dar, vedetele sa las asteptata, nu ca mas considera o vedeta. Intra usor pe usa, o admosfera muzicala ma intampina. Casa era full. Un tip beat, altiii jucam poker pe covrigi, iar Chris era pe masa, band dintr-un suc.


P.O.V. Chris

Frumosul moment fu intrerupt de clacsonul unei masini care era parcata in fata casei mele. Nick si Mustangul GT al sau. E timpul...ii spun lui Ann sa ma astepte. Urc sus, i-au cheile de la masina care avea sa para si eventual, imi iau pistolul meu. Ies din camera si intru in cea alaturata unde era Zack. Deschid usa si ce credeti ca facea Zack cu fetele? Juca Monopoly. Exact, Monopoly. E un mare idiot. Are doua opere de arta si el joaca Monopoly? Sa fim seriosi. Cu o voce irnica, ii spun ca e timpul sa mergem. Fetele se dau jos de pe pat si pleaca. Vine si Zack, dandu-i o palma peste cap.
-Boule, tu joci Monopoly cu fete? Acesta zambeste amuzat. Coboram amandoi, unde ne astepta Ann. O iau usor de mana si ma indrept cu ea spre iesire. Inainte sa ies afata cu ea si cu Zack, fluier o data, muzica oprindu-se. Cu o fata serioasa, las ca linistea sa isi faca cutremurator aparitia, apoi strig vesel, ridicand mana in aer triumfator.
-E timpul!
Toti se bucurara si petrecerea continua. Ann era vizibil confuza. Iesim toti tre pe usa, eu inca tinand-o pe Ann de mana. Intram in masina, Nick o porneste.
-Cine e papusica de langa tine?
Vizibil iritat de acesta afirmatie, ii raspund amenintator.
-Treaba ta e sa conduci. Daca nu o faci, conduc eu si pastrez si masina!
Imi las mana pe dupa gatul lui Ann. Acesta, ma intreaba cu o urma de frica in voce.
Chris, ce se intampla?
Eu o linistesc repede, sarutand-o si spunandu-i ca nu are de ce sa isi faca griji. Ajungem insfarsit la destinatie, vechea fabrica de uzina, un loc sumbru si infiorator. Nu mai stiu ce este frica de cand am ramas singur pe lume. De atunci am incercat mereu sa supravietuiesc, acest lucru mergand struna. Acolo ne asteptau sase masini, cinci negre iar una galbena, acea galbena fiind un Hyundai. Ii spun vesel lui Ann sa astepte in masina, eu cu Zack si Nicl iesind. Din masina galbena, iese un prieten cu trasaturi asiatice, prieten cu Nick. Acestia dau mana, eu, fiiind direct il intreb unde este masina. Imi spune sa il urmez, ajungand la un garaj. Usa se deschide putin cate putin. Era perfect. Chiar ce comandasem...o Toyota Supra portocalie. Nu avea nimic ajustat, daor piesele din fabrica. Trebuie sa o personalizez eu. Tipul imi da cheile, iar eu, la randul meu ii dau cheile de la scoala. Habar nu am de ce un timp vrea cheile unei scoli, dar ma rog. Ann se aproprie de noi, la cativa metrii ramanand putin cam surprinsa. Merg usor la ea, parca, trecandu-i socul. o iau usor de talie si o invit sa intre in masina, insa, un zgomot care ma enerva la culme se aude. Era politia...


VA URMA...CITITI SI URMATORUL CAPITOL CA SA AFLATI CE SE INTAMPLA MAI DEPARTE...
[Imagine: redder_zpsbd944865.gif]

Sec. XXI, secolul vitezei




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)