Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Let me be happy [+18] [yuri]

#1
Ne chinuie talentul, pe mine Manu si sora mea Elena sau Ella, sa facem un fic Yuri impreuna. Eu voi scrie din punctul de vedere al Ameliei si Ella din punctul de vedere al Andreeie. Sper sa va placa, apropo, sa nu uit. Vom posta pe acelasi user, dar cu indicatile mai sus, va ie mai usor sa ne recunoasteti. Sper sa va placa :D P.S., uitasem sa mentionez ceva. Aici Shin de la Cinema Bizarre e fata, fiindca seamana cu o fata, sper sa nu ma omoare fani lui :-"

Capitolul 1

P.O.V. Amelia: Stateam cu spatele pe o perna pufoasa, moale si mare, de un rosu-inchis la culoare. Stateam cu fundul pe o alta perna mai mica si cu genunchi indoiti. Razamati pe ei se afla un caiet pe care scriam niste versuri in engleza. Vroiam sa ma lansez in muzica, de fapt orice fel de muzica, dar nu cea de opera. Uram muzica de opera, asta nu insemna ca nu pot sa cant acest gen de muzica. Imi trec degetele prin parul meu blond natural, ce imi atingea usor umeri goi. Bretonul era dat spre parte stanga, iar ochii mei de un verde-crud, citeau ultima scrisa de mine in acea zi in engleza. Trebuia sa adaug ceva la ea, dar nu stiam ce. Expir zgomotos si facand botic, ca nu stiam ce trebuia adaugat sau modificat. Imi dau usor cu capul de peretele pervazului si privesc pe geam, la marul din fata ferestrei mele, care era aparata de o vita mare de struguri. Yamyyy! Vreau sa deschid geamul pentru a lasa aerul proaspat al primaveri sa intre si in camera mea de printesa rock, dar...
- "How can you see into my eyes like open doors/ Leading you down into my core/ Where I've become so numb", imi aud vocea cum canta o melodie rock, de la mobil.
Imi inchid caietul si pun pixul la el, apoi ma descopar picioarele zvelte si subtiri. Purtam o funsta mini din blugi si o bluza cu maneca larga, tip barcuta. Imi iau mobilul meu, care era un Motorola Aura si vad ca ma apela mama.
- Da? Spun, raspunzandu-i celei care mi-a dat viata si are grija de mine si de surioara mea.
- Amelia, scumpo, ai vrea sa te duci si sa o iei pe surioara ta de la lectile de dans? Ma intreba mama, dandu-mi de ales sa refuz.
- Sigur! Imediat ma imbrac si plec, spun cu entuziast fals in voce. Asa-i ca nu ajungi acasa la ora sase? O intreb, in timp ce ma incaltam cu o pereche de adidasi negri.
- Imi pare rau ingeras, dar intelegi tu de ce nu pot sa ajung acasa, inainte sa pleci tu. Tot acolo lucrezi? Ma intreba cu regret in voce.
Ii spun un "da" care oscila intre mandrie si umilinta. Imi spuse ca o sa vina vremea cand voi renunta la jobul meu si ea isi v-a gasi un barbat care sa o accepte ca are din prima casatorie doi copiii. Scot un "aha" trist si apoi inchid, lasand o lacrima cristalina, sarata si calda, sa imi alunece pe obraz. De ce ai mei au trebuit sa se desparta? De ce nu s-au putut intelege? Poate ca mama s-a saturat de tata si de cariera lui. Tatal meu era un renumit creator de moda, iar logodnica lui, era instructoarea de dans a surori mele. Mama mea, lucra ca profesoara de biologie la mine la liceu si facea practica pentru a deveni medic pediatru la spitalul central din Resita. Dupa ce iesea de la scoala - ora patru dupa-masa, ca era tot timpul la scoala, cu exceptie sambata si duminica - se ducea la spital, unde statea pana la ora douazeci si doua, apoi venea doua ore acasa - eu atunci plecam la serviciul meu - pentru a sta cu sora mea si la ora doisprezece fix, se ducea inapoi la spital pana la ora doua noaptea, cand ma intorceam eu. Trebuia sa ne intretina pe toate trei si casa - aici ajutam si eu. Imi scutur capul si ies din camera mea, cu pereti albastri, cu laminate de culoarea mieri, un pat cu lenjerie lila, un birou, un dulap si o mica biblioteca. Cobor scarile si iau din cuier cheile de la casa si ies pe usa. Dupa ce o incui, ies in strada si pornesc spre statia de autobuz, in timp ce baieti fluierau dupa mine. Era si normal, mai ales la jobul meu. Eram animatoare intr-un club si cate o data mai faceam si stripteas in privat la femei si chiar ma futeam cu ele. Eram lezbiana si ma mandream cu asta. Cate o data la clubul unde lucram, mai veneau si colegi de ai mei, dar nu ma recunosteau ca imi vopseam parul cu vopsea ce se ducea la prima spalare. Era chiar fain sa vezi cum se excit barbati si baieti, mai ales ca nu pot atinge ce este cu adevarat interzis.
Ajung in satie si cand vreau sa ma pun jos, vine tranvaiul. Ma urc in el si ma asez in spate, privind pe geam, in timp ce autovehicolele traceau pe langa mine. Aud niste glasuri de baieti si langa mine se asezasera doi baieti. Unul in fata mea si celalalt langa mine. Ochii lor, ma priveau pofticiosi, iar cel care statea langa mine a vrut sa ma ia de dupa gat, dar m-am ridicat fain-frumos si m-am indreptat spre usa. Aproape am ajuns in statia unde trebuia sa cobor, pentru a ajunge la sora mea. Tranvaiul opreste la "Universalul vechi" si cobor singura din tranvai, in timp ce oameni urcau. Dupa ce ajung pe trotuar, pornesc cu pasi mari spre studioul de dans, care se afla langa sala de sport a liceului Bastilia. Aerul proaspat de primavara, imi dadea energia si rabdarea necesara sa dau ochii cu tata si cu tarfulita lui de logodnica. Trebuia sa ma comport cuviincios, pentru a nu o face pe mama de rusine si tata sa aibe un motiv sa ne ia de langa ea, prin ordin judecatoresc. Trec strada aproape pustie si ma indrept spre studio, dar...
- Csy! Sexygirl, ce faci? Aud o voce cunoscuta si ma intorc spre apelant.
Spre mine venea un baiat de optsprezece ani, cu jumatate de an mai mare decat mine - aveam saptsprezece ani si jumatate - cu parul negru, putin ondulat la varfuri, dar ii atingea umeri puternici. Ochii de un caprui-noroios, ma priveau pofticiosi, de sus in jos, oprindu-se pe sanii de destui de marime medie, de la mama natura. Cred ca si-a dat seama ca nu aveam sutien pe mine, dar la cat de chior e, nu m-as mira. Purta pe el un tricou negru si se vedea sub-brat urme de la deodorant de proasta calitate. Mai purta o pereche de pantaloni, bermude cred, albastri si o pereche de adidasi in picioare.
- Dau miue la curiosi, ii raspund plictisita si ii intorc spatele, pornind mai departe.
- Al dracului de curva imputita de esti! Tipa dupa mine si i-am aratat semnul paci.
Degetul mijlociu de la mana dreapta. Dupa acest mic incident cu corigentul si imputitul coleg de clasa, am intrat in curtea scolii de sofer, indreptandu-ma spre studioul de dans. Cand ajung aproape de cladire, mijesc ochii, aratand ca o pantera gata sa sara la atac si imi inclestez maxilarul, parca l-am lipit cu Picatura - Picatura cand lipeste, nimica n-o dezlipeste, daca e s-o luam dupa reclama aia idioata a lipiciului - si numai puteam sa il desprin. In fata usii de la itnrare, se afla un barbat de treizeci si cinci de ani, cu parul blond-nisipiu, tuns scurt si facut tepi. Ochii de un verde-crud, ca ai mei, cand ma vazura incepura sa sclipeasca de bucurie. Purta o camasa alba, cu maneca scurta si cu desene tribale pe piept si spate, creiata de el si o pereche de jeansi spalaciti si "patati" intentionat. Intre degetul aratator si mijlociu de la mana dreapta avea un trabuc de calitate si vorbea la un mobil de ultimul ragnet. Ajung in dreptul lui Paul Petrescu, care era tatal meu biologic, dar eu nu dadeam nici doua parale chioare pe el.
Trec pe langa barbat, fara ai arunca nici o atentie si intru in cladire. Intr-un intr-o incapere ca un hol, cu canapea din piele neagra si comoda si cateva fotoli, care eram cam ocupate, de parintii, care au venit dupa copii lor. Cand am intrat, aproape toate perechile de ochi, s-au atintit asupra mea, facandu-ma sa ma blestem in gand, ca nu m-am imbracat mai decent. De ce? Fiindca cei care se binoclau la mine, erau persoane invarsta, trecute de cincizeci de ani. Trag aer in piept si ma apropii de usa ce despartea holul de sala si ma uit in interior. Se parea ca numai era mult si terminau. Aeluia si ulala! A dat domnul sa termine azi mai repede, ca nu as fi in stare sa stau inca o ora in hol cu babalaci ce se holbau la mine si tata, care ma privea din tocul usii, ciudos, ca nu am acceptat sa devin manechin pentru el. Copii s-au dus la scaune si dupa ce s-au pus pe ele, au incepu sa isi schimbe sandalele sau pantofi de dans cu adidasi si tenisi, pentru a putea pleca acasa. Vad cum alearga spre mine, o fetita de cel mult sase anisori. Parul blond-nisipiu, ii atingea umeri fragili si avea carare facuta pe partea stanga. Ochii de un albastru-cenusiu, erau foarte bucurosi ca am venit dupa ea. Purta o rochita de primavara alba, cu dantela la tiv si flori si in picioare niste bascheti albi, cadou de la mine pentru ea. Ma las in genunchi si o imbratisez strans in brate, apoi o pup usor pe frunte.
- Ce faci piticot? O intreb curioasa, dandu-i parul dupa ureche, aratandu-i micuti si delicati cercei din aur.
- Am invatat azi pasul de polka pe melodia Cotton eye Joe sau ceva asemanator, imi spuse Lidia, surioara mea.
- Alta nu are cum sa se numeasca, daca e Cotton eye Joe, ii spun si apoi o apuc de manuta si pornim spre iesire.
Cand iesim din cladire, il vad pe tata, cum statea razamat de un B.M.W. X7, negru-lucios si foarte costisitor, dar la bani sai isi permitea orice si aici intra si eu cu Lidia. Credea, daca ne trimitea luna si soarele, putea sa ne cumpare de la mama. Ce patetic putea sa fie omul asta! Langa el, era Maria, o tanara de douazeci si cinci de ani. Parul negru, era tot ars din cauza indreptari excesive cu placa, avea varfurile despicate si era lung pana la jumatatea spatelui. Ochii negri ca mura, ma priveau cu ciuda si nervoasa. De ce? Fiindca mama nu avea taria necesara sa se impuna in fata lui Paul si eu aveam aceea tarie, fiindca imi sarea rapid mustarul si de aceea Maria ma ura. Purta o pereche de blugi negri pe picior, un top de un galben-aprins - curva in toata regula, fratica - si in picioare pantofi din lac roz in p*** mea. O trag pe Lidi in spatele meu si ma incrunt rapid.
- Ce bine ca nu a venit mama dupa tine Lidia. Ce spui Amelia, mergem sa iti luam niste haine mai de doamne ajuta? Ma intreba tata, incercand sa ma cumpere.
- De ce dracului nu i-ai spus curvei tale de langa tine, cum dracului sa se imbrace si nu ca o tiganca, ii intorc moneda si plec de acolo, inainte de a repezi in parul lu' aia de furie.
- Ai grija cum vorbesti, tu... tu... desfranat-o! Tipa in gura mare la mine.
Fac ochii mari de uimire si apoi ma uit la Paul, la aia si apoi la Lidia. Vreau sa mai spun ceva, dar mai bine sa nu pumn gaz pe foc, asa ca am luat-o pe blondina si am pornit pe jos, spre casa. Nu-mi venea sa cred ca Maria m-a facut desfranata in fata Lidiei. Ma mir ca idiotul ala, care ne este tata din greseala, nu a informato pe blonda, vopsita in oaie neagra, sa nu ma injure in fata Lidiei, dar vad ca nu i-am spus. Ii spun surori mele, ca e timpul sa mergem acasa, mai ales ca este sase dupa-masa si trebuie sa ma pregatesc pentru jobul meu. Pe drum spre casa, am vorbit despre moda si am dansat putin tango, de se uita lumea ca la extraterestii aia mici si verzi, care ii intreaba unde este cea mai apropiata benzinerie pentru a cumpara combustibil, pentru a se intoarce acasa. Cand am ajuns in Muncitoresc, ne-am cumparat o inchetata si apoi am intrat pe strada noastra, indreptandu-ma spre casa. Cand am intrat, blondina s-a dus direct in sufragerie, pentru a se uita la televizor, in timp ce eu am tasnit sus pe scari, spre baia mare si gigantica. Intru intr-o incapere, mare, cu gresie pe jos, vana cu jacuzzy si dus atasat la cada. Mai aveam o masina de spalat si uscatorul dupa usa, w.c. si o chiuveta cu oglinda mare. De partea stanga a oglinedei - cum stateai in fata ei - se afla un dulapiori in care se aflau lucrurile mele si in partea dreapta era un dulapior cu lucrurile mamei. Dau drumul la apa in cada si pun spumant de baie cu miros de trandafir. Imi dau hainele jos si le arunc in cosul cu rufe. Cat timp vana se umplea cu apa inspumata, eu ma uitam in dulapiorul meu, pentru a ma hotari cu ce vopsea de par o sa ma deghiza. Pana la urma am ales o vopsea de un rosu-aprins si niste farduri negre. Mai trebuia hainele. Hainele! Ies din baie si intru in camera mea, ducandu-ma la dulap si incep sa caut pe acolo, fara sa stiu ca cineva ma urmarea din usa. Dupa vreo zece minute, iau din dulap o fustita mini, pliata si in carouri, semanand cu cele de scoala din Mexic. Imi mai iau o camasa alba si lenjerie intima neagra. Mi-am luat sandalele cu toc-cui si negre. Ies din camera si intru in baie. Opresc apa si ma bag in cada, relaxandu-ma sub mirosul minunat de trandafir, incat am inceput sa fredonez o melodie lirica, pe care o adoram...
Un ciocanit timid in usa de la baie, ma trezi din visare. Dupa ce spun un "intra", in incapere isi facu aparitia Lidi, pasind foarte timid, vrand sa nu ma deranjeze. Ii fac semn sa se apropie de mine si fata asculta.
- Ce s-a intamplat? Mami vine acus, spun eu, sigura pe mine, ca ii era dor de mama.
- Lia, poti sa imi explici ceva? Ma intreba, mutandu-si greutatea cand pe un picior, cand pe altul.
- Spune, o indemn eu.
- Ce inseamna desfranata?
Am ramas putin uimita cand rosti acel cuvant. Am inceput sa ma balbai, apoi am renuntat, iesind din vana si m-am sters pe corp, ignorand rugamintile fetitei de ai spune ce insemna acel cuvant. Dupa ce m-am imbracat, mi-am vorpsit parul cu spray-ul si apoi m-am machiat foarte strident cu negru, aplicandu-mi pe buze un ruj de un rosu-sangeriu, asemenea curvelor si a vampirilor. Dupa ce imi dau cu parfum, ies din baie, urmata de micuta, care topaia si tipa la mine sa ii spun ce insemna cuvantul. Cand ajung jos, intra mama pe usa, care instramba din nas, vazandu-ma imbracata sa. Cu fustita de o plama, ce imi acoperea bikini negri din dantela pe care ii aveam pe sub. Sutienul negru, fara vata, imi tinea in frau sani si camasa deschisa la primi patru nasturi, oferea o priveliste destul de frumoasa, asupra lor. Imi iau la revede de la mama si de la sora mea si ies afara din casa. In fata casei ma astepta un Logan Opel Astra, de un roz-bombon si din care bubuia muzica. Deschis usa si intru in el, une mai erau patru fete, care erau animatoare cu mine in clubul "Queen's nights"...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Amelia Cheasu sau Csy
Lidia Cheasu
Marcus Kaba
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
buna Manu si Ella [hei iese Manuella(wow Alina ce descoperire8-|)]
deci vad ca sunt oarecum acesti cititori, nu lasa si ei un com, ma dati ma un com ca nu va doare mana. cat stati sa butonati jocuri si muzica in continu, mai bine scrieti si voi un com (ca sa nu uitati cum se scrie) celor care merita, asa cum sunt aceste doua surori, care stiu sa compuna niste ficuri de te lasa cu gura cascata, un sfat prietenesc "Inchide gura, ca intra musca, citeste in continuare si lasa un com!" deci sper sa mai vad comuri pe aici ca altfel .... va beau la toti sangele >:) si nu o sa va placa dupa >:). chiar daca risc sa fac indigestie cu voi, dar macar sa ma razbun in numele celor doua scriitoare. nu ar trebui sa mi se zica drac impielitat ci "vampir drac impielitat>:)".
so fetelor, acum ar trebui sa ma refer numai la manu, deoarece ea a scris capitolul, din cate imi dau seama si deoarece ea este Amelia. so descriere ai si este foarte buna, dialog ai si nu este sec. naratiune ai din belsug si asta este iarasi bine. actiunea nu este grabita si este foarte bine. (deja m-am saturat de acest "foarte bine", ar trebui sa mai caut si eu unele sinonime, sau daca nu sa scriu in alta limba. anuntati-ma si pe mine ce limbi stiti, ca sa le folosesc pe alea;)) ). greseli de tastatura sincer am mai vazut dar le trec cu vederea, insa am vazut ca mananci unele cuvinte, ai grija draga manu, ca daca mai vad ca mananci cuvinte vei avea doua optiuni :
1. ma anunti inainte sa scri si iti gatesc sa nu iti fie foame in timul scrisului
2. te pap si eu pe tine, ca doar sunt jumatate vampir, jumatate drac impielitat si jumatate om(domnisoara, dar mai putin>:) )
deci sa imi spui ce optiune alegi, ca sa stiu, daca o alegi pe prima, ma voi gandi ce retete sa iti fac si daca o alegi pe a doua sa imi iau "babetica" si "paturica", ca doar nu vrem sa ma murdaresc si ma sperie "Bau Bau" la tine in casa, sau mai bine zis sa il sperii eu pe el >:)
deci imi place foarte mult si scuze ca nu am mai comentat ;;)
bye bye si va astept cu nextul :*:*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#3
Sunt Ella si am venit cu nextul. Sper sa va placa :D Eu momentan nu sunt in tara, iar capitolele le am pe laptopul lu Manu, dar mi le-a trimis ea prin E-mail si le postez de pe laptopul lu' tata.


Capitolul 2

P.O.V. Andreea: Eram cu cativa colegi in clubul de noapte "Queen's nights" si asteptam sa vina animatoarele. Ochii mei de un verde-albastrui, priveau barele de stripteas, rugand sa vina animatoarele inainte de ora zece jumatate, in timp ce ma jucam cu parul meu negru, lung pana la jumatatea spatelui si cu bretonul intr-o parte. Vreau sa spun ceva, cand deodata, luminile din club s-au stins si incepu melodia "We will rock you". Sa nu imi spui ca pe melodia asta vor dansa? Deodata luminile s-au aprins si melodia inceta. Vad pe scena o tipa roscata, cu parul facut impletituri mici, imbracata ca un iepuras playboy, dar cu lenjeria intima alba cu puf. De la masa unde stateam aud niste fluieraturi si urmaresc privirea lui Marcus. Casc ochii cand pe masa noastra statea o tipa al naibi de hot. Parul de un rosu-aprins, ii atingea umeri acoperiti de o camasa alba, deschisa la primi patru nasturi. Avea o fustita de o palma, in carouri si pliata, aratandu-i picioarele lungi si subtiri de manechin. In picioare avea niste sandale negre, cu toc cui, iar machiajul negru cu rujul rosu-sangeriu pe buze, o facea sa semene cu o curva ordinara. Nu m-as mira sa nu fie una. Deodata incepu melodia celor de la Loyal-Forme adecvate. Animatoarea se urca rapid pe micutul ring de dans din fata noastra si se urca pe bara, apoi lasandu-se sa alunece in spirala, facand sfoara, lasand la vedere bikini negri. Incepu sa se miste provocator, iar colegi mei idioti au inceput sa fluiera ca disperati la ea, vrand sa vada mai mult. Langa roscata veni o blonda, cu parul lung pana la fund, intins cu placa, prins in doua cozi impletite si cu doua funde de culoare roz la varf. Blonda aia purta un furou de roz si peste el, dantela neagra si pe picioare, avea ciorapi negri din lailon cu flori si niste sandale negre. Blonda o linse pe roscata pe gat si aceasta isi lasa capul intr-o parte, pentru a putea linge mai bine. Mi-a venit sa vomit. Cum dracului, doua fete se pot atinge in halul asta? Prima animatoare se intoarse spre colega ei si incepu sa ii miste fundul spre noi, dupa cateva minute s-a intors, avand mainile roscatei pe camasa ei.
- Mama ce hot sunt Morgana si Beea, il aud pe Marcus de langa mine.
- Cine sunt Morgana si Beea? Il intreb, de fapt tip la el pentru a ma auzi si nu eram la nici doi pasi de mine.
- Morgana e roscata, dar in fiecare saptamana isi schimba culoarea parului, dar o poti recunoaste, ca mereu danseaza cu Beea, care e blonda, ma lamuri brunetul.
Deodata Beea trase inlaturi camasa Morganei, dezvelindu-i sani mari - erau de marime medie, dar fata de ai mei, care erau mici, eu ii consideram mari - tinuti in frau de un sutien negru, ce ii tinea in frau sanii. Cand il dezcoli, Morgana facu o fata socata, cascand ochii de uimire, apoi incepu sa rada ca o nebuna. Ma uit la ceas si vad ca era zece jumatate. Era timpul sa o intind de aici, inainte de a veni nenorocita mea de sora mai mare, ce era o curva si jumatate. Vreau sa ma ridic, dar Marcul ma opreste. Ii spun ca vreau sa plec acasa, dar acesta zambeste pervers si imi spuse ca e timpul pentru dans. El a innebunit de tot sau ce? Daca ma vede Alexandra in acest club de zdrente, m-ar para cu una cu doua. Marcus ma apuca de mana si incepe sa ma traga spre ringul de dans.
Deodata o vad pe Alexandra cum intra in club. Am dat de dracu! Ma smucesc mana din stransoarea idiotului de Marcus si am alergat la bar, unde era fratele meu mai mare, Raul. Parul sau negru, era tot facut tepi si ciufulit. Ochii caprui-auri, erau scosi in evidenta de micutul machiaj negru pe care si-l aplica zilnic. Avea un pierce in buza si unul in spranceana dreapta. Purta un maiou negru pe trupul sau musculos si o pereche de pantaloni negri. Langa el, mai era un baiat, care il ajuta la bar, preparat cocktail-uri si multe altele. Cand ma vazu, veni in intampinarea mea si ma apuca de brat, tragandu-ma dupa el, intrat pe o usa intr-un coridor cu oglinzi, luminat obscur si unde muzica nu prea se auzea atat de tare.
- Deea, ce dracului mai cauti aici? Nu ar fi trebuit sa fi acasa? Sti bine, cat de periculos este sa te prinda tarfa aia de Alexandra aici! Tipa la mine, zguduindu-ma usor.
- Atunci, scoate-ma tu! Tip la el, eliberandu-ma din stransoarea lui.
- Eu nu pot, dar stiu pe cineva care poate, imi mai spuse si porni pe coridor.
Il urmez tacuta, tinandu-ma aproape de el. Frica imi intra in suflet, incat ma facu sa tremur toata. Ajungem in fata unei usi si cand vrea sa o deschida, un glas feminin il opri. Ne-am intors amandoi deodata, si eu imi simteam inima in gat, asteptand sa apara Alexandra, cu o falca in cer si alta in pamant. Din intuneric de materializa silueta Morganei, cu rujul sters si manjit pe obraj si camasa in mana, avand parul ciufulit. Ce a patit fiinta asta?
- Raul ce onoare e pe capul meu, spuse Morgana si ochii ii sclipeau vicleni. Ce s-a intamplat? Il intreba, uitandu-se la mine curioasa si putin socata.
- Poti sa o scoti pe sora mea din club? O intreba si roscata aproba din cap.
Dupa ce ma pupa pe frunte, brunetul ne lasa singure. Tipa deschise usa si imi spuse sa intru. Incaperea in care am intrat, era de fapt garderoba fetelor din club. Erau vreo zece sau cincisprezece oglinzi, care erau prinse de o mare masa de toaleta si plina cu farduri. Roscata lua de la o oglinda un spray si ma intreba daca am ceva impotriva vopsiri de par. Spun nu si ea ranji, de ma facu sa imi stea inima pe loc. Imi explica ca trebuie sa ma imbrace ca o animatoare, daca vreau sa ies din club, fara sa ma recunoasca nimeni. Am oftat si i-am spus sa isi faca magia. Mi-a dat sa ma imbrac cu o rochie neagra, mini si pe trup, cu decolteu adanc, ce se lega de dupa gat. Era cu doua palme - minune - sub bucile curului si abia ma puteam misca in ea. In picioare aveam niste pantofi negri cu toc-cui, si pe ei se afla un sarpe din argint si o petricica albatra la ochi. Erau draguti, dar o sa-mi rup picioarele cu ei, ca nu prea mergeam pe tocuri, de fapt nu am mers niciodata pe tocuri. Parul mi-l facu blond apoi, mi-l ondula si ma machie cu farduri tipatoare. Dupa ce termina cu mine, lua pe ea camasa alba si isi pieptana parul si isi sterse dara de ruj, pentru aplica din nou. In timp ce o priveam, in cap mi-a aparut imagina unei colege mai mare decat mine cu un an si jumatate, cu care am jucat o data volei la ora de sport, cand faceam cu clasa a unsprezecea, eu eram a zecea si aveam saisprezece ani si jumatate. Pe fata aceea o chema Amelia sau Lia si parea foarte cuminte si nu ca aceasta dansatoare.
- S-a intamplat ceva? Ma intreba, venind spre mine.
Dau din cap ca nu si Morgana imi zambi prieteneste. Am ramas uimita, avea acelas zambet ca si Lia, cand ma invita sa joc volei cu ea. Ma intreba daca sunt bine si am aprobat din cap ca da. M-a ajutat sa ma ridic si am pornit prin club spre casa mea. Stateam destul de aproape de club, dar trebuia sa am grija cum intram, ca ma putea verifica oricand, daca sunt sau nu in pat. Imi fugeau picioarele in toate directile, dar Morgana isi puse o mana de dupa mijlocul meu, pentru a ma sustine si imi sopti sa imi dau jos pantofi, cand ajungem afara din club. Iesim din club si imi dau jos pantofi si vreau sa ii dau ei, dar dadu din cap.
- Iti dau numarul meu de telefon si maine imi aduci lucrurile la scoala, imi spuse si imi zambi prieteneste, dandu-mi numarul ei de mobil si eu pe al meu.
Ajungem in fata casei mele, ii multumesc ca m-a ajutat si cand vreau sa intru in casa, ma prinde mana si ma intoarce spre ea. Ma mangaie o data pe obraz si... si buzele ei le atinse usor pe ale mele, intr-un sarut timid si copilaresc. Se indeparta de mine si imi facu cu ochiul, apoi porni spre strada, facand semn unui taxi sa se opreasca. Se urca in masina si imi trimise o sarutare prin aer. Intru in casa socata si ma duc in baie, fac un dus, apoi ma bag in pat...

O scoica de aur e inima ta
Iar perla iubirii se afla in ea
Cand scoica se sparge de stancile reci
Perla iubirii ramane pe veci!



Andreea Muntea sau Deea
Raul Muntea, fratele cel mai mare al Andreeiei.
Melodia de inceput
Melodia pe care a dansat Csy in club
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#4
O my Gosh!!Sunt prima care lasa comm.Nu pot sa cred...Ma rog...Cred ca deja stiti ca aveti un fic genial deci nu mai e nevoie sa va zic eu.Limbajul e unul mai...vulgar,sa zicem.Dar imi place.Indraznet,provocator si bine elaborat.Astea sunt cuvintele care descriu ficul vostru.Descrierea e pur si simplu perfecta.Chiar imi imaginam tinutele,machiajul...si aveti drepatete,Shinu seamana (foarte,foarte putin) cu o fata.
Nu stiu ce sa comentez...m-ati lasat fara cuvinte.

#5
So am venit acum pentru că asearăăăă ăăăă eram prea adormită să mai trec aşa că ţi.am lăsat un com lşa profil dacă îmi amintesc biiiiine. En fin îmi place ideea şi aş vrea să pui nextul : )) sunt curioasă să văd ce se întâmplă. E chiar tare ficul mai ales că eu sunt o fană a genului yuri şi nu găsesc pe aici ficuri yuri prea mult sau nu m-am uita aşa că dacă tot am dat de al tău pe aici . . . So *insert random things in lack of words* Hm . . . personajul princiapl îmi cam seamănă la caracter :)) dar doar în anumite aspecte ah şi btw fă ceva cu cenzura you know ^_^"
-

#6
Voi scrie eu din ambele puncte de vedere si sper sa va placa ^.^

Capitolul 3

P.O.V. Amelia: Eram in sufragerie si mancam micul dejun - cereale cu lapte - in timp ce ma uitam la reluarea de la "Dansez pentru tine" sau cum spunea Maria, "imi rup chicioarele pentru tine". Purtam o pereche de jeansi pe picior, albastru-decolorat si o ie alba cu sutien alb pe sub. Imi placea de Mihai Petre cu le dadea notele si le dadea pe merit, iar concurenti cum protestau, ma faceau sa rad cu lacrimi.
- Amelia, scumpo, intarzi la scoala, imi spuse mama si eu opresc televizorul, las blidul pe masuta.
Imi iau rucsacul si ies din casa, indreptandu-ma spre statia de tranvai. Pe drum, fluieram o melodie vesela si osteseasca, parca atunci mergeam la armata. Cand ajung in statie o vad pe Maria, singura si cea mai buna prietena a mea. Ea era singura care stia despre orientarea mea sexuala si care m-a incurajat mereu, sa devin cantareata, mai ales ca fata vroia sa devina scriitoare si se pricepea destul de bine. Avea parul vopsit blond spre alb, lung pana la jumatatea spatelui si suvitele din fata, erau vopsite cu un rosu-aprins si intins cu placa, dar isi facea tratamanet pentru par, pentru a nu si-l face varza. Ochii verzi, dar mai deschisi la culoare decat ai mei, erau scosi in evidenta de machiajul negru, ce il avea. Avea putin blush in obraji si luciu de buze incolor. Purta o pereche de colanti negri si un tricou alb, cu niste desene roz pe el. In picioare niste bascheti, cu tabla de sah imprimati. Maria era Emo, la fel si iubitul ei, Cristian un baiat de aceeasi varsta cu mine. Avea parul brunet, dar tocmai in mijlocul capului il avea decolorat. Arata patetic, dar daca Mariei ii place, n-are decat. Tipul avea tot timpul parul facut cu placa si bretonul pe partea dreapta.Ochii albastri ma priveau cu ura, fiindca a vrut sa fie cu mine, dar eu i-am tras teapa, fiindca am aseteptat sa ma dezvirgineze si apoi i-am dat papuci, umilindu-l in fata intregului liceu. Soarta Cristiane, daca eu am ales sa fiu lezbi, ce sa-i faci.
- Buna Amelia! Striga Maria vesela si eu am stiut din start ca iar si-a facut ceva la corpul ei sau al lui Stroe.
- Buna Maria, Cristian, spun eu plictisita, fiindca deja ma stresau cei doi.
- Uite, Cristian si-a facut pierse in nas, spuse fata foarte vesela.
Aprob din cap si vad ca tipul si-a facut belciug in nas si nu pierse. Ce idiot. Imi dau ochii peste cap si oftez plictisita. Il aud pe brunet cum ii spune iubitei lui, ca s-a saturat de ifosele mele, dar m-am prefacut ca ma concentrez pe melodia ce o ascultam in acel moment la casti. O data jur ca am sa-l bat pe idiotul asta cu varf si indesat, intr-un cat nu va poate duce, fiindca ii voi da mai mult decat a cerut. Vad ca vine tranvaiul si le atrag atentia celor doi porumbei de langa mine, care se ciondaneau sau se giugiulaeau. Ma rog una din noua sau amandoua sau ceva de genu. Urcam in tranvai, iar blondina incepe sa ma intrebe daca mi-am invatat la economie sau mi-am facut tema la francebranza, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap. Ti-ai gasit si cine sa isi invete la Morariu la ora - diriga de franceza - sau sa se ofere soldat de sacrificiu la Ghimboiu.
Coboram la "Eftimie Murgu" si pornim spre "L.M.F.", iar pe drum am mai pescuit niste boboace de clasa a noua si a zecea. Acolo am vazut-o pe sora cea mica a lui Raul, Andreea parca, cu o sacosa in mana in care cred ca se aflau lucrurile ce ii le-am imprumutat aseara. O intreb pe Sarah cine e tipa si ea imi comfirma cea ce am presupus, cea ce ma facu sa zambesc. Inainte sa intram in scoala, am prins-o pe bruneta de mana, iar ochii ei de un verde-aprins ma priveau usor speriosi.
- Daca in acea sacosa sunt hainele Morganei, da-mi-le sa ii le duc, spun calma, apoi im idau ochii peste cap. Eu sunt Morgana, dar shh, ciocul mic si traiesti, spun privind-o atent in ochi.
Mi le dadu si apoi o zbughi spre clasa ei, iar eu spre a mea, ce se afla la etajul doi si era considerata cea mai nebuna clasa din liceu. Daca era ceva, X-a A a fost de vina, incat doamna Morariu nu stia ce sa ne mai faca.
- Csy! Ti-ai facut tema la franca? Ma intreba agitata Manuela, colega mea de banca, cu care ma intelegeam super-bine.
Ochii ei de un albastru-pur, aproape demonic scosi in evidenta de mult fard negru, ma priveau cu sperante. Dau din cap ca nu si blonda - plonda pe dracu fiindca in cap aveam trei culor: aquamarin la breton, blond prin varful capului si plete negre pe sub - striga la Marta sa ii dea caietul sau isi aduna dinti de pe jos. Incep sa rad amuzata si ma indrept spre ultima banca de la geam - in caz de ceva, deschideam doar geamu si Manu ii zbura pe geam, mai ales ca ea este sefa clasei - si ma asez in ea. Imi scot cartea si caietul si vad cum mai vin colegi sin in fata mea se aseza cea mai dulce si frumoasa nimpo-romanca pe nume Gabriela, dar noi ii spuneam Gabitsu, fiindca mai aveam doua Gabriele in clasa.
- Buna Amelia, spuse fata zambindu-mi vesela, iar ochii ei de un caprui-ciocolati, usor obligi ma priveau atenti.
- Gabitsu, dragoste! Striga Manuela ca apucata si o saruta pe fata pe buze, durand-o fix in jegul de sub unghie de restul clasei. Te-ai vorpsit roscat? Te prinde fain, spuse blonda, trecandu-si degetele prin parul iubitei ei, lung pana la jumatatea spatelui.
Am mai vorbit cate una alta, apoi intra diriga si incepu sa faca prezenta si sa intrebe care-cum nu s-a facut tema, facand-o pe Manu sa bage viteza, incat tema ii suna cam asa:

[center]La rose est la fleur des rosiers, arbustes du genre Rosa... ma seaca la muzicua Morariu...
Les variétés sont innombrables, on estime à plus de 3 000 le nombre de cultivars... draci prajiti nu vrea...[/center]


Si lista poate continua. Dupa ce facu prezenta diriga ranji la ultimile banci, iar eu am inghitit in sec si am putut sa o aud pe Marculescu cum o injura marai pe profesoara in japoneza, facand-o pe iubita ei sa chicoteasca. Eram putin invidioasa pe Marculescu fiindca era bi si stia cum sa se faca ascultata - vizita la spital pentru cel care nu o asculta - si respectata, chit ca se lingea fara probleme cu fete prin clasa, nu ii pasa.
- Doda si Stroe la tabla! Stroga Lorena - diriga - pe cuplul de idioti si acestia au iesit ispasiti in fata clasei.
- Asta se intampla daca lipsesti ca idiotul de la franceza, fiindca deja ii asteapta moartea, popa si groparul, iar dupa fata Mariei si Lucifer in costumul lui Adam, dar tipul are instrumentul mare de e speriata de bombe si arata ca Edward Cullen, mormai Manu si cei din spate au inceput sa rada usor de ironia blondei.

Maria Doda
Cristian Stroe, iubitul Mariei
Manuela Marculescu, sefa clasei X-A si colega de banca a Ameliei
Gabriela Hana Shimekiri, iubita Manuelei
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#7
Avand in vedere faptul ca de noua luninu s-a mai postat next-ul, fic inchis. Il vrei deschis, PM si se rezolva.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)