Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Les wild photos

#1
Sunt incepatoare, fotografiind din placere. Cel mai mult imi place sa pozez flori, nu stiu de ce21.
Astept pareri & critici.

1. Window
2. Landscape
3. Flower
4. Another flower
5. Fountain
_______________


Multumesc pentru comentarii21. Am mai gasit cateva poze, so...

1. Greierele
2. Another landscape
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#2
Vin euuuu~ Adică, las eu comment :3.
Primul post
Window
Este foarte frumoasă poza. Îmi place, dar nu este cam înţeţoşată? Scuze dacă nu este aşa :]]. Pot să ştiu unde e făcută?

Landscape
Wow, este foarte frumoasă. Îmi place, again. Ai capturat foarte bine peisajul, şi chiar îmi exprimă multe sentimente. Mi-e dor de ţarăăă...

Flower
Este genială. O iubesc. Ai capturat foarte bine floarea, unghiul este bun, chiar n-am comentarii, de fapt, n-am cuvinte. Nu ştiu ce să spun.

Another Flower
Asta...pot spune că o întrece pe prima. Este foarte frumoasă. De ce n-a trecut nimeni pe aici? Ce oameni măăă... Revenind; ador culoarea, e genială unghiul este perfect, iar floarea chiar ştie să pozeze. Cred c-a fost model într-o viaţă anterioară.

Fountain
Sinceră să fiu, poza mă cam sperie. Nu ştiu de ce, dar îmi trimite un sentiment de nesiguranţă. Foarte greu pentru mine :]], dar still este frumoasă.

Al doilea post
Greierele
Wow shiet...e mare. Dar este cam luminoasă poza, şi cred c-ar fi fost bine dacă te-ai fi apropiat puţin mai mult de el. Cred c-ar fi ieşit bine.


Another Landscape
Îmi aduce aminte de când eram eu mică....ah, ce vremuri. Genială poza, te felicit. Ai talent O__O. Oare trebuia să o mai zic şi eu? Nu-i vizibil, adică, nu se vede? Ce vacă sunt, LOL.
Poza mea preferată [ ştiu că nu m-ai întrebat, dar îţi spun, doar aşa, în caz că vrei să ştii :]] ] este cea cu floarea roşie. Adică cea intitulată '' Another Flower''. Genială. Să mai pui poze făcute de tine, sunt minunate. Succes~
See ya. Take careeee~ Şi postează cât mai repede, ok?
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#3
@ Aerith, multumesc pentru comentariu, ma bucur ca ti-au placut pozelehug
Am mai facut cateva...

1. Singuratate
2. Inca o floare
3. Clouds
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#4
(08-11-2011, 11:56 AM)Miss M A scris: 1. Window
2. Landscape
3. Flower
4. Another flower
5. Fountain



Prima fotografie e frumoasă, sincer, mie una parcă-mi inspiră frumuseţe şi mister, dar eu aş fii fotografiat mai de-aproape, m-aş fii apropiat de fereastră, sau, eventual, aş fii folosit zoom. Nu cred că ai modificat-o în vreun fel, dar dacă ai fii umblat puţin, uşurel, eventual la nişte efecte în photoscape, ar fii căpătat un alt "aer".
A doua fotografie e reuşită, îmi place unghiul din care-ai făcut fotografia, dar, din nou, dacă ai fii umblat puţin la culori/contrat/etc ar fii avut un alt efect, dar e okay şi aşa, e frumos să vezi ce valori avem în România, cu toate că nu le apreciem.
A treia fotografie e magnifică, de vis; îmi place c-ai ştiut să foloseşti macro, cu toate că ai spus că eşti începătoare, iar culorile acelei flori sunt atât de frumoase şi arată atât de bine încât chiar nu aş schimba nimic la ea. Poate că văd fotografia aşa frumoasă pentru că-mi este dor de vară, dar ... chiar e reuşită.
A patra forografie arată bine, îmi place roşul acela intens, dar îmi pare că nu ai focalizat. Poate e vina ochilor mei, de la oboseală, dar părea puţin mişcată.
A cincea fotografie e frumoasă, dar seacă în acelaşi moment. O fotografie ar trebui să exprime ceva, dar asta nu-mi prea "spune" nimic.



(17-11-2011, 09:45 PM)Miss M A scris: 1. Greierele
2. Another landscape



Prima fotografie e minunată, sincer, dar, din nou, nu cred că ai focalizat şi asta strică calitatea imaginii. Eu una cred că aş mai fii apropiat puţin - cu zoom, desigur, să nu se sperie greieraşul, ca să văd cum ar fii ieşit mai de aproape -, dar este okay şi aşa.
La a doua fotografie aş fii umblat puţin la luminozitate/culori şi alte cele, pentru că, deşi e frumoasă, pare, oarecum, ştearsă şi e păcat, deoarece e, din nou, o fotografie reuşită.



(20-11-2011, 08:54 PM)Miss M A scris: 1. Singuratate
2. Inca o floare
3. Clouds



Oh, prima fotografie e aşa expresivă - în ochii mei, acum, la ora asta, cu starea mea de spirit. Dacă umblai puţin la culori şi alte cele, ar fii ieşit minunată, pentru că exprimă aşa de multă singurătate şi tristeţe ...
A doua fotografie cred că este cea mai reuşită fotografie din toate câte ai postat, sincer. E făcută cu macro, ai şi focalizat şi rezultatul este uimitor; nici măcar nu simt nevoie să modific ceva la ea, pentru că arată awsum.
A treia fotografie nu e cine ştie ce, eu una sunt sătulă până peste cap de poze cu nori, iar faptul că apare bucăţica aia de creangă de salcâm sau ce este, nu ajută deloc fotografia, din contră chiar; nu-i oferă o frumuseţe specială, doar atrage mai tare atenţia în partea aceea. Este inestetică.


Eşti începătoare, dar ai fotografii frumoase, iar cu puţin efort vor fii şi mai frumoase. Baftă-n continuare ! hug

#5
Abbeh, merci mult ca ai trecut pe aicihug. Eu nu sunt obisnuita sa editez pozele, imi par mai frumoase cand sunt asa... naturale21.
1. Pescarus
2. Peisaj rural
3. Si era o pisica...
_______________

Multumesc mie ca am trecut pe aici. ._.

Fire
Glowing Reindeer
Kitty
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#6
*Bump*
N-am mai trecut pe aici de vreo... 6 luni, timp in care am facut ceva poze, so...

Praga
Trasura
Transfagarasan
Moara de vant
Kitty
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#7
Iti spun de acum, ca nu ma pricep la comentariu la poze, dar voi da tot cei mai bun din mine. La prima poza, imi place foarte mult panorama orasului, dar in acelasi timp pastrarea cu strictete, arhitectura originala. Asta apreciez si vad ca si tu ai apreciat, cand ai facut poza, dar de unde e facuta? Autocar, masina, telecabina? Ca vad geamul, de aia intreb. A doua poza, imi aduce aminte de povestea Cenusaresei, cu trasura din dovleac. Nu stiu ce ti-ai imaginat, cand ai facut poza aia, dar mie, acest lucru imi lasa impresia. Transfagarasanul, chiar este frumos, din locul de unde ai facut poza, chiar daca are o nota sobra si trista, imi place peisajul. La moara de vand, trebuie sa il chemam pe Don Quijote sa se lupte cu ea. E chiar interesant sa vezi mori de vant si din cate tin minte, mai sunt si in Romania, dar si prin Olanda sau Belgia. Ultima poza e de-a dreptul adorabila, dar ai modificat cumva ceva la ochii pisicutei? Ca mi se pare modificata, de aceea intreb. Spor in continuare si astept nextul ^.^
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#8
Nywa, nu pare modificata. Probabil de la blitz.

Pe Transfagarasean e superb peisajul. Am fost acolo cand eram mica, am o poza identica cu a ta si pot sa jur ca am mai vazut la cateva persoane aceeasi chestie. Acolo merita facuta o panorama din 5-6 poze. Multi spun ca e usor sa pozezi peisaje, dar de fapt este greu sa exprimi ceva prin peisaje. Trebuie sa ai un subiect -un pom, o cascada, etc.- care sa te ajute. Altfel, risti ca peisajul tau sa se transfome intr-un simplu background. In aceeasi situatie se afla peisajele tale. Inainte sa pleci intr-o excursie sau ceva de genul, cauta niste poze cu locul respectiv sau niste informatii despre relief\vreme sa stii la ce sa te astepti.

Flori, flori, flori. Iti inteleg pasiunea, dar incearca si altceva. Flori vezi oriunde, la fel si nori. Poza asta mi se pare cea mai reusita. Focalizarea e buna si exprima acea naturalete care ziceai ca iti place. + de asta, imi place cum ai incadrat subiectul.

Aici ai avut o idee buna, dar nu ai exprimat-o cum trebuie. Nu ai surprins bine pomul, care este taiat si ingramadit in imagine. Un zoom pe banca si poate un efect sepia sau alb-negru ar fi ajutat.
[Imagine: YWk6O.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)