Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Legea dragostei

#1
Varsta minima: +18
Gen: Yaoi, Romantic
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: Apar: limbaj vulgar, relatii intime intre personaje, posibile intorsaturi de situatie.
Tipul de comentariu solicitat: simpla
***

Avionul meu tocmai aterizase pe aeroport. Eram sigur ca Otto nu ma putea astepta, deoarece primisem un mesaj pe telefon de la el, in care imi spunea ca este in timpul unui proces. Renutnasem sa ma mai chinui sa-l fac sa vina dupa mine de cum realizasem ca Otto e o persoana ocupata, dat fiind ca era avocat. La cei 16 ani ai mei, voiam mai totul.
Incepeam sa ma maturizez insa si nu mai conta ca nu are timp de mine. Eram fericit ca imi ceruse sa vin la el, in Amsterdam. Avea sa fie cea mai frumoasa vacanta de vara de pana atunci, eram mai mult ca sigur.
Entuziasmat la culme, am sarit din avion, aproape dansand de fericire. Nu-mi mai incapeam in piele, eram entuziasmat ca nu tebuia sa mai stau cu ai mei si acum aveam ocazia sa incep o viata noua, departe de orasul meu, de tara mea, Japonia, pe care incepusem sa o urasc, vrand sa stau in Olanda, unde era fratele meu mai mare.
De cum m-am vazut in frumosul oras, am chemat un taxi si, in urmatorul moment, am mers la tribunalul unde avea el procesul, incepand sa astept. Aveam bagajele dupa mine si asteptam. Multi oameni se uitau la mine, poate si pentru faptul ca nu aratam ca un baiat respectabil, ci ca un golan: o pereche de blugi negri, taiati toti, un maieu mai lung, gri, castile pe urechi si muzica la maxim.
Nu ma prea interesa pe mine parerea celorlalti. In momentul in care am vazut usile tribunalului deschizandu-se si lumea incepand sa iasa, mi-am scos castile din urechi. Fratele meu, imbracat la patru ace, iesi prin multimea de oameni. Desi eram destul de mare, nu m-am putut stapani si am inceput sa alerg.
- Otto! am strigat sarind aproape pe el. Isi intinse bratele mari, cuprinzandu-ma. Ma strangea usor, cu caldura. Mi-a fost dor de tine, fratioare!
Il strangeam la randul meu. Intr-adevar, imi lipsise foarte mult Otto de cand plecasem. Nu fusesem noi cei mai buni frati, ne mai certasem, insa suferisem mult, cel putin eu dupa el. Acum ma bucuram ca sunt la el. Eram constient ca se uita toata lumea la noi si am devenit mai rosu ca niciodata. M-am indepartat usor, cu buzele intredeschise, pregatind sa spun ceva. Il vedeam pe Otto cum ma priveste cu bunavointa. Cred ca si eu ii lipsisem llui, dupa privire si dupa modul cum ma tinea in brate.
"Ce jenant! " mi-am spus innebunit, realizand ca nu prea aratam a frati, nci nu semanam foarte mult, iar lumea ar fi putut crede altceva.
- Fratioare, hai sa te duc acasa! imi spuse luandu-ma de mana si conducandu-ma spre o masina. Lua si el o parte din bagaje, am luat si eu, apoi ne-am urcat, pornind.

Fusese un drum tacut. Insa acum ne aflam in casa. Voiam sa fac un dus cat timp el imi pune lucrurile care pe unde, daca vroia, daca nu, ramaneau in geamantan pe tot timpul vacantei, fiindca eu nu imi dadeam prea mare interes pentru ele. Am oftat usor, uitandu-ma la Otto, care deja incepuse sa se dezbrace. Era obosit.
- Te superi daca plec sa fac un dus? am intrebat si s-a intors spre mine. I-am analizat corpul frumos facut, cu muschi discreti, insa destul, incat probabil ca dadea femeile pe spate. Arati foarte bine, Otto! am continaut ridicand din sprancene. El imi zambi, dupa care imi raspunse:
- Poti face orice vrei tu. Si multumesc pentru compliment. Nici tu nu te lasi mai prejos, sa stii, imi spuse, apoi, inainte ca eu sa ii pot multumi, continua: Mai renunta la hainele largi, ca ai corp frumos si merita sa ti-l admire lumea!
Am inceput sa rad auzind ceea ce spusese, dupa care mi-am luat din geamantan o pereche de boxeri albi, iar el imi arunca un prosop pufos. Ma lasa sa gasesc singur baia in casa uriasa, in stil roman, din cate mi se parea. Nu eram prea interesat de stilul lor, al romanilor sau europenilor in general, tot ce stiam e ca e alba si frumoasa. Imi placea, mai ales ca era racoare si, mai important, are piscina.
Nu-mi trebuise prea mult timp sa gasesc camera unde era baia, si am intrat rapid, aruncandu-ma in cabina de dus, sub jetul de apa aproape rece. Incepusem sa ma racoresc, ceea ce imi placea. Am gasit un gel de dus ce mirosea uimitor, ca florile de cires din curtea noastra primavara. Am zambit, folosindu-l, apoi am iesit doar cu un prosop in jurul taliei, indreptandu-ma spre camera unde il lasasem pe Otto.
Imediat, imaginea acestuia doar in boxeri imi sari in ochi. Am suras.
- Stii, am zis eu ca arati bine... Dar arati foarte bine. Cred ca moare iubita ta dupa ala mic, am spus ridicand din sprancene si am zambit pervers. Nu ma puteam abtine sa nu fac astfel de aprecieri, cu toate ca era fratele meu, era mai mare sau mai stiu eu ce.
Otto ramasese cu gura cascata, cu o expresie demna de imortalizat, apoi spuse calm:
- De unde stii tu, Olly, ca e mic? M-ai cautat cumva? intreba ridicand la randul sau din sprancene. Am izbucnit in ras imediat, fiindca nu ma asteptam la o astfel de propunere.
- Era vorba de faptul ca e mic, mai mic ca tine. E micutul tau, asta vreau sa spun. Nu stiu daca e mic, nu l-am vazut... De cand eram mic, am continuat cu lacrimi in ochi din cauza rasului care ma apucase. Am inceput apoi sa-mi sterg trupul cu un prosop, lasandu-l pe cel din jurul taliei sa cada pe jos. Nu ma jenam sa stau gol in fata lui.
M-am imbracat rapid, apoi am dus cele doua prosoape ude inapoi la baie, inca purtand pe chip un ranjet amuzat. Am suras cu bunavointa, dupa care m-am aruncat in pat.
- Stai cu mine? intrebasem cand l-am vazut ca vrea sa iasa din camera. Se intoarse, apoi dadu afirmativ din cap si iesi, lasandu-ma cu gura cascata.
Voiam sa aflu ce mai facuse, imi fusese tare dor de el. L-am vazut intorcandu-se imediat cu doua beri reci in mana si imi intinse una, dupa care se puse langa mine. Am luat o gura, apoi, printr-o inclinare a capului, i-am multumit. M-am apropiat usor de el.
- Imi pot pune capul pe tine ca atunci cand eram mici? am intrebat cu o sclipire de dorinta in privire. Adoram sa ma tina asa in brate, imi iubeam fratele la nebunie, era modelul meu in viata.
- Sigur, rosti rapid, iar eu m-am dus langa el. Se ridicase ceva mai sus, sprijindindu-se de lemnul de la tablia patului si eu mi-am lasat capul pe umarul sau. Nu trecura nici cinci secunde, caci i-am simtit mana lui Otto strecurandu-se in jurul taliei mele. De cand nu am mai stat asa! rosti luand o gura din bere si am zambit. Avea perfecta dreptate, trecuse destul de mult timp. Ce ai mai facut, Olly?
Am luat la randul meu o gura de bere, apoi am inceput sa povestesc:
- Il mai stii pe Tamino? Ca raspuns, Otto inclina din cap, apoi am continuat: Mi-a spus... Mi-a spus ca e indragostit de mine! am rosti rapid, incepand sa rad. Fratele meu facuse fata pe care o facusem si eu cand mi se spusese acel lucru. Uitandu-se intrebator la mine, am continuat: Pai... Dupa o petrecere, eram... Luati rau, amandoi, si am mers sa ne culcam. Nu voiam sa ma vada tata si mama, asa ca m-am dus sa dorm la el. Si stateam in pat si radeam ca doi apucati, cand ma terzesc cu un "Ryo, sunt indragostit de tine! " Facusem o fata de ziceai ca ma lovise cineva in moalele capului, iar el era calm, n-avea nicio treaba. Mi-a zis ca e gay, apoi am izbucnit in ras si i-am zis ca e beat si sa se culce, dupa care ne-am culcat. A doua zi, i-am spus, si s-a facut rosu la fata si m-a rugat sa nu spun nimanui si sa nu ma supar pe el, dar ala e adevarul.
Otto incepuse sa rada si el, iar apoi am luat amnadoi cate o gura de bere, zambind multumiti.
- Ce s-a mai intamplat?
- Pai... Dupa o saptamana am aterizat iar pe la el si ne-am culcat si cand ne-am sculat mi-a spus ca am fost cel mai bun din lume, am spus ridicand din umeri. Otto facuse ochii mari cat niste cepe, iar eu, neintelegand, am intebat: Ce?
- Te-ai... Te-ai culcat cu el... ? inteba socat, iar eu, inca foarte confuz, m-am ridicat in fund. Imi lua ceva sa ma dezmeticesc, apoi incepusem sa rad amuzat.
- Nu, ma, am dormit la el! Doamne, ce naiba ai?! Eu, sa ma culc cu un baiat?! Nici beat n-as face-o, daramite treaz! am spus zambind siret, apoi am continuat sa rad. Imi sclipi o idee, apoi am rostit rapid: Trebuie sa recunosc ca am avut cateva prim planuri cu noi doi impreuna, dar doar atat. Vazand expresia socata a lui Otto, precum si zambetul retinut, am spus: Bai, nu te speria! Glumesc, calmeaza-te! Nu-s gay, nu-s nebun!
Se calmase si incepuse sa rada, de data asta si mai binedispus. Incepuse sa-mi povesteasca el ce peripetii mai avusese, cate procese castigase si toate lucrurile interesante.
"Ce fericit sunt ca am ajuns! " mi-am spus in minte, imbratisandu-mi fratele. Fara sa ma pot controla, i-am dat usor un sarut pe piept, strangandu-l in bratele mele.
- Mi-a fost asa de dor de tine... i-am spus cand deja ne linistiseram cu rasul, doar vorbeam, impartaseam impresii si depanam amintiri.

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#2
Aceasta nu este prima data cand te avertizez. Cred ca ti-am mai zis de cateva ori de reguli dar vad ca nici acum nu te sinchisesti sa le respecti. Oricum, sunt draguta si te iau de la zero. Asa ca aceasta este prima avertizare.

Te rog sa treci pe la Reguli generale Fan Fiction si de asemenea pe la Ghidul incepatorului si sa te conformezi. Nu este mult de citit, si trebuie aplicate de fiecare data cand mai postezi ceva, indiferent daca este oneshot sau poveste in sine.


Multumesc.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#3
Bun! Un nou fic... Chiar asta imi trebuia. Sunt o gramada de noi ficuri aici, dar l-am ales pe asta. Un inceput promitator, cu toate ca nu pot sa spun prea multe despre el. Stii ca ti-am mai citit si alte ficuri si aici, pot spune, ca ti-ai mai imbunatatit stilul, dar stiu ca poti si mai mult asa ca tine-o tot asa.
Otto pare un om in toata regula: matur, cu capul pe umar si un frate mai mare de treaba, doar de aia oo este model pustiului. Totusi cred ca mai tarziu se vor schimba lucrurile si va deveni un pervers in toata regula. Pe cand pustiu, golanas cum e el, cred ca va deveni in curand personajul meu preferat, mai ales ca din perspectiva lui vorbesti. Mai spune ca nu e gay si ca nu e nebun, dar pariez ca in curand el va fi acel "nu sunt" de care vorbeste. xD

#4
* * *

Dimineata veni mai repede decat m-am asteptat, fiind trezit de mobilul meu - un htc, negru cu vite de vie pe carcasa violete - care incepu sa vibreze si sa sune ca disperatul pe melodia lui Enrique Iglesias - Ring my bells. Deschid somnoros ochii negrii precum carbunele si imi dau bretonul cu pletele negre si lungi, pe spate. Iau aparatul scump si usor greut in mana, injurand printre dinti, vazand ca ma suna Roberto, iubitul meu de douazeci si cinci de ani. M-am ridicat cu greu din pat, fiindca Olly dormea cu capul pe omoplatul meu drept, usor bronzat. De fapt tot eram usor bronzat, ca imi mai petreceam unele zile la piscina gol-golut, citind dosare si privind inregistrari video.
- Da? Raspund usor iritat si nervos de dimineata, fiindca numai de mutra, vocea si tot ce apartinea de el, nu aveam chef in momentul de fata.
- Iubiras, ce s-a intamplat? Ai dormit prost? Vezi ce s-a intamplat daca nu sunt si eu sa te apar de cosmaruri. Ce faci? Ma intreba cu vocea lui un pic pitigaiata, incat imi venea sa ma duc in lume.
- Nimic si tu nu vi la mine! Marai incet, sa nu imi trezesc fratiorul scump, chit ca am iesit pe veranda cam micuta cu flori ce dadea in curtea ce era transformata pe trei-sfert in piscina.
- Dragoste ce s-a intamplat? De ce ai spus ca trei luni de zile sa nu te sun sau sa te vizitez? Vrei sa te desparti de mine? Ma intreba pe un ton mieros si in glas ii puteam citi disperarea dupa persoana mea.
Oftez si intru in bucatarie, deschizand usa ce ducea la beci si cobor acolo, indreptandu-ma spre o usa aflata langa masina de spalat si uscator - mai bine imi inunda beciul si nu baia - si o deschid intrand intr-o mica gradina luxurianta ce o imparteam cu doamna Patty, o femeie in varsta de patruzeci de ani, ce locuia alaturi de nepoata ei de cinci ani - singura mangaiere a femeii care si-a pierdut toata familiea, cand un nenorocit a intrat peste ei noaptea - ce ma adora. Ii spun retardatului aceluia de Roberto ca este fratemiu in vizita la mine si am nevoie de toate resursele mele de energie ca sa fac fata intre Oliver si munca mea. Ii inchid mobilul si ma asez pe o bancuta, ignorand lemnul cald al soarelui Olandei, ce il simteam prin perechea de boxeri in care am dormit. De ce a trebuit sa fie atat de complicat idiotul ala de Roberto sa creada ca imi place de el? Era frumos pentru fetele olandeze - inalt cu trei centimetri mai mic decat mine - aveam un metru saptezeci si opt - blond, carliontat, taiat scurt si ochii caprui-aurii -, dar pentru mine ramanea urat ca muma padurii. Norocul sau era, ca ma satisfacea in pat cat de cat, ca sa numai ma ostanesc sa caut pe una sau unul sa il inlocuiasca. Trag aer in piept si ma las pe spate, razamandu-ma de spatarul din lemn al bancii si incep sa ma caut de tigari - mai fumam cand aveam chef sau simteam nevoia, dar nu eram fumator inrait -, dar imi amintesc ca sunt in boxeri. Inchid ochii incercand sa ma relaxez, cand mobilul incepu sa imi sune ca disperatul. Injur printre dinti si raspund cu o injuratura de toata frumusetea, fara sa ma uit cine ma apeleaza.
- Aaa... Otto scuze daca te-am deranjat sa i-o tragi iubitei tale de dimineata, dar vroiam sa stiu unde esti? Aud glasul fratiorului meu si deasupra mea aparu o umbra, ce ma facu sa ma uit in sus si sa il vad pe brunet, razamat de balustrada si cu o cana de cafea in mana.
- Uita-te in jos, spun amuzat si inchid mobilul, iar tanarul se incrunta, apoi ridica o spranceana. Ne intalnim in bucatarie, ii spun si plec in casa.
Urc in bucatarie si baiatul incepu sa isi gateasca omleta cu sunca si salata, iar eu mi-am pus un bol cu cereale cu lapte, incepand sa mananc linistit.
- Vezi ca azi vi cu mine la birou, ii spun si el ramase masca, cu gura cascata, facandu-ma sa chicotesc usor si sa i-o inchid.

- Domnule Smith, credeti-ma imi va fi destul de greu sa fiu procuror in acest caz, ii spun sefului meu, in timp ce fratele meu statea lungit pe canapeaua din piele neagra ce o aveam in birou si citea o revista.
- Otto, fiule, sunt sigur ca o sa reusesti. Tot ce trebuie este sa cauti niste indici, apoi dai cazul detectivului Meyer, spuse George Smith, seful meu, iar eu am oftat bosumflat.
Dupa ce iesi idiotul din biroul meu, imi dau jos tricoul negru de pe mine, ramand la bustul gol. Cand veneam la birou sau ma duceam sa vizitez pe cineva, niciodata nu eram imbracat la patru ace, numai cand trebuia sa fiu in sala de judecata. Il privesc pe Oliver si imi cer scuze ca nu pot sa ii arat capitala cum a vrut, dar acesta se ridica in picioare, intrebandu-ma curios cand mergem sa investigam, lasandu-ma mut. Zambesc si ii dau un sarut pe frunte, apoi iau inapoi tricoul si iesim in birou, indreptandu-ne spre se masina, apoi spre sediul de politie.

Stateam cu bratele incrutisate in fata pieptului si priveam cu ochii reci pe tanara vaduva ce isi plangea sotul. Doamna Rulanja Bant, a sunat la politie, spunand ca ce-a de-a doua sotie a arabului, l-a ucis cu otrava sau cu ceva asemanator. Ii spun lui Olly sa stea langa Lucretia - anchetatoarea - si m-am dus in camera. Cand ma vazu, Rulanja, incerca sa isi ascunda fata, dar eu m-am asigurat ca, camera video este ascunsa cum trebuie, uitandu-ma la un asa-zis ceas.
- Doamna Rulanja, ma numesc Otto - nu eram idiot sa imi dau si numele de familie - si voi fi procurorul in acesc caz. Vreau sa imi povestiti exact ce s-a intamplat, ii spun, asezandu-ma cu podul palmelor pe muchia mesei si parul meu prins in coada, veni in fata pe partea dreapta, iar ochii negri o priveau fix, ca si o cobra gata de atac.
Sper ca Smith sa isi manance degetele ca m-a pus procuror la acest caz...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
Ahaam, deci este un fic in colaborare. Acum inteleg! Doua personaje principale, povestite din perspectiva a doua scriitoare diferite si pricepute. That's interesting.
Se pare ca Otto e pe placul meu si e asa cum am crezut. Poarta o masca in preajma fratelui sau si o alta masca in preajma iubitului. Hmm, chiar imi place tipul. Are putin mister in el, e cam rebel si totusi destul de autoritar. Nu vreau ca lucrurile sa se schimbe, dar nu m-ar deranja. In orice caz, nu vreau sa vorbesc despre caracterul lui prea mult... Doua capitole nu imi ajung pentru a-l descifra indeajuns de mult.
Ficul mi se pare ok, insa astept o actiune ce sa intoarca situatia in ceva si mai frumos.
Procuror? Chiar imi place. Imi mai place si descirerea lui Roberto. Blond, par cret si ochii aurii. Foarte dragut, pacat ca Otto il vede ca pe muma padurii. :))
Gaby, te astept cu nextul. *smile*

#6
Multumesc frumos pentru comentariu, scumpa mea ! Te pup!


Nextul:


***
Eram vizibil uimit de ceea ce facea fratele meu. Povestea asta cu doamna X si sotul ucis de nu stiu cine dracului mi se parea cusuta cu ata alba. Cu toate astea, am preferat sa tac, fiindca eram suta la suta sigur ca Otto, fratele meu, isi daduse seama de acest lucru.
In scurt timp insa, parasisem acea casa, intorcandu-ne la Politie, unde tanarul meu frate incepu sa spuna tot ce stransese, sa formuleze ipoteze si concluzii la unele dintre intrebarile puse de cei de pe-acolo. Stateam si ascultam tacut, fara sa spun absolut nimic. Il urmaream pe Otto cu privirea, fara sa-mi pot stapani admiratia.
"Vreau sa fiu ca el cand voi fi mare! " mi-am spus in minte, admirandu-l. Era o persoana de milioane, iar eu nu imi puteam abtine sentimentul de idolatrizare pe care-l aveam pentru Otto.
- Hai, e timpul sa mergem, imi spuse baiatul, trezindu-ma din visare. Am dat afirmativ din cap si, foarte rapid, m-am ridicat. Era cald si voiam sa ma racoresc, insa nu i-am suflat o vorba lui Otto, care parea inca foarte cufundat in cazul respectiv. Ma conduse spre masina si, galant, deschise usa, invitandu-ma inauntru.
Se urca in scurt timp la volan, iar eu incepusem, de cum pornise, sa povestesc:
- Stii, era un politist acolo, Otto, si mi-a spus ca tu poti face oamenii sa faca pe ei de frica, vorba vine, doar privindu-i. Asa e?
Otto incepu sa rada, apoi dadu afirmativ din cap. Ochii mei staluceau de admiratie catre fratele meu, catre profilul sau frumos creat, ochii negri ca taciunele si buzele usor intredeschise, apetisante. Imediat ce i-am vazut imaginea buzelor, mi-am adus aminte de el cu tigara in gura, cum il vazusem astazi, pe terasa.
- Hei, Otto, fumezi? intebasem scurt, iar el inclina din cap.
- Da, ocazional. Nu sunt fumator inrait, nu am nevoie constanta de tigari, doar cand imi aduc aminte o fac. Tu? intreba la fel de rapid, iar pe mine ma trecuse o serie de fiori. Nu stiam daca sa-i spun sau nu, insa alesesem sa fiu sincer cu fratele meu.
- Da, jointuri.
Ridicasem din umeri, iar el facuse ochii mari. Ma asteptam la o predica uriasa, ca una data de parintii mei de-ar fi aflat, dar Otto se multumi sa ofteze, dupa care sa-si reindrepte privirea catre drum.
Am ramas tacut, insa cu un zambet multumit pe chip, fiindca fratele meu era intelegator cu mine si nu ma certa, ma lasa in pace.
- Unde mergem? am intrebat incet, iar el se uitase la mine din nou.
- Sa luam pranzul, pe malul fluviului Amstel, rosti calm, ridicand o spranceana. Am dat afirmativ din cap, continuand drumul. Ma simteam bine in compania fratelui meu, dar stiam ca nu trebuia sa ma atasez de el, de Olanda sau de orice altceva, fiindca stiam ca, in curand, aveam sa plec, la sfarsitul vacantei, si totul avea sa se incheie la fel de rapid cum incepuse si bucuria avea sa se raspandeasca.
Am zambit usor,incantat. Fratele meu avea intr-adevar grija de mine, ceea ce ma incanta si, spre marea mea bucurie, ma facea sa ma simt magnific. Parintii mei nu se comportau asa cu mine de obicei, astfel ca acum eram fericit sa ma simt asa, mai bine decat in compania lor.

Ne aflam la masa, fata in fata, cu mancarea proaspat pusa si cu aburii iesind din ea. Calatoria decursese bine si acum stateam calmi. Imi tineam mainile sub barbie, privindu-l pe sub genele dese.
- Imi place la nebunie cum lucrezi, Otto, am spus ridicand din umeri, fluturandu-mi apoi genele. Mi-ar placea sa ajung si eu ca tine... Sa pot lucra asa, as fi extrem de fericit! m-am destainuit, iar el incepuse sa rada, aplecandu-se usor peste masa, si imi ciufuli parul lung si negru, in acelasi timp fixandu-ma cu privirea. Mi-am trecut limba peste buze, chicotind la randul meu, fiindca imi placuse gestul facut de scumpul meu frate.
Am ramas asa, privindu-ne unul pe celalalt pentru cateva momente si Otto, intr-un final, rupse tacerea:
- Jointuri, Olly, jointuri? Cum ai reusit sa ajungi sa fumezi jointuri, tigarile normale nu-ti mai ajung?
Speram sa ma lase in pace, sa nu deschida acest subiect, insa se pare ca nu avusesem pic de noroc si incepuse deja sa vorbeasca. Simteam o urma de regret si chiar si de teama in vocea fratelui meu. Am oftat, privindu-l fix in ochii negri si sticlosi.
- Parintii... Acum ceva timp, au inceput sa se certe din ce in ce mai rau... Si nu am putut rezista, incepusem in soapta, privind un punct fix de pe tricoul lui Otto. La prima cearta majora am fugit, m-am dus la cel despre care ti-am spus ca e indragostit de mine, daca-ti aduci aminte, am explicat incet, iar el dadu din cap in semn afirmativ, semn ca da, ma intelegea. A venit cu ideea de a ma face sa-mi revin si, curand, au aparut niste prieteni dornici de distractie, cu droguri. Am fumat si eu, am tras pe nas... Cam atat, nimic mai mult.
L-am privit inocent, nevrand sa-l fac sa se supere pe mine, fiindca ma temeam de o posibila reactie a sa, indepartare...
- Ma rog, esti dependent? ma intreba in soapta, iar eu am dat negativ din cap, cu un suras trist.
"Mai bine dependent de droguri, decat sa-i asculti pe mama si tata certandu-se" mi-am spus in minte. Otto privi in gol pentru cateva momente, apoi, incet, isi intoarse privirea catre mine iarasi.
- Ce e despre ai nostri, Olly? ma intreba fixandu-ma cu aceeasi privire patrunzatoare pe care o avea si o folosea de fiecare data asupra mea si eram sigur ca si asupra acuzatilor, pentru a-i face sa se teama de el. Usor, am oftat, a nu stiu cata oara in acea zi, intinzandu-mi mana spre o bricheta cu care incepusem sa ma joc. Otto continua: Oliver, eu te cunosc, s-a intamplat ceva cu adevarat rau, de ai inceput tu sa fumezi droguri.
- Pai... Ei bine, am sovait, deoarece nu doream sa-l ingrjiorez nici pe el, dar, in acelasi timp, imi doream sa ma descarc, parintii nostri vor sa puna capat relatiei lor, am rostit plin de ura in glas.
Nu voiam sa se lase de inteles ca ii uram pe ai nostri pentru alegerea pe care o faceau, insa nu eram deloc de acord cu toata tarasenia si nici macar nu ma puteam controla, era zadarnic. Ochii mi s-au umplut de lacrimi si mi-am intors privirea de la fratele meu, pentru ca nu-mi doream sa ma vada plangand, ma simteam prost astfel.
- Oliver... rosti si ma trecusera fiori, fiindca foarte rar, fratele meu imi spunda pe numele intreg.
Mana mea era inca e bricheta, iar Otto mi-o prinse cu blandete, zambind trist. Degetele sale calde imi cercetau pielea fina, oferindu-mi o atingere placuta, mult superioara unei atingeri fratesti normale.
Desi inca plangeam, nu am mai tinut cont de asta si m-am intors cu privirea catre el.
- Olly, nu plange, imi spuse in soapta. Uite, puiule, hai, papa, si apoi merem sa ne inveselim putin,da? Ai sa vezi ca nu se va intampla nimic, am eu grija de tine!
Inima incepuse sa-mi bata din ce in ce mai tare in momentul in care auzisem acele lucruri si nu mi-am putut stapani un oftat prelung, apoi inca un sir de lacrimi ca margelele pe chipul meu obosit si incercanat. Incercam sa nu par suparat, insa imi era prea greu. Imi inclestasem mana in cea a lui Otto si oftasem prelung si nemultumit, fiindca fratele meu ma vazuse plangand.
Nu trecu mult, iar el plati consumatia si, dupa aceasta, incepusem sa vorbim, uitand de faptul ca plansesem. Chipul nu-mi purta urma lacrimilor, sprea marea mea multumire. In scurt timp insa, o noua amintire imi strabatu mintea. DE aceasta data, eram cu Otto pe malul raului, plimbandu-ne, mergand unul langa altul.
- Imi pare rau ca m-ai vazut plangand... am spus in soapta, inchizandu-mi ochii. Ma simteam distrus si nu stiam cum sa imi revin mai rapid din starea in care intasem de curand. Obosit groaznic din cale-afara, m-am apropiat fara sa vreau de Otto, incercand sa-mi sterg lacrimile.
In urmatorul moment, Otto ma prinse de mana inainte ca eu sa pot face ceva. Degetele sale se impletira cu ale mele, incepand sa stranga usor, cu blandete. Mi-am ridicat privirea catre el, intalnindu-i-o pe a sa, patrunzatoare, si am schitat un zambet dulce.
- E totul ok? intrebasem sovaind, iar Otto dadu afirmativ din cap, oprindu-se in loc.
- Va fi totul bine, am eu grija de tine! spuse in soapta.


"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#7
Oh, saracutul Oliver, acum inteleg ce s-a intamplat cu acele jointuri. Ok, ok, se pare ca e foarte afectat de relatia intre parintii sai. O despartire cu siguranta ii va distruge viata copilului. Ma bucura faptul ca Otto va fi acolo, langa el ca un frate si... Sper eu ca va fi mai mult de atat. :-" Cu siguranta pe viitor ne veti surprinde, sunt sigura de asta. Cine stie unde poate ajunge fic-ul asta; foarte departe, i hope. In orice caz, oferiti-ne si putina drama, nu strica, plus ca lucrurile complicate, sau putin complicate, aduc mereu o nota de mister. ;)

#8
Ok, iti citesc ficul de cand l-ai postat, insa lenea asta... mare cucoana e! M-a impiedicat sa-ti las comm, dar uite-ma aici. Mmm, imi place mult de Olly, chiar daca fumeaza jointuri :-w ei, ei, ei. Poate ca, acum ca este alaturi de fratele sau Otto, acesta o sa se calmeze si de ce nu? Poate o sa avem parte si de un yaoi intre frati:-". Mmm, nu-l prea inteleg pe Otto. De ce sta cu Roberto, cand el e o super bunaciune si-ar putea agata pe oricine?! (mai bine pe fratele lui:-"). Mi-a placut mult faza din capitolul 2 cand a vorbit cu iubitul sau si dupa ce i-a inchis l-a sunat fratele lui, dar el tipase si parca Olly ii spusese ceva de genu "scuze daca te-am deranjat cand i-o tragi iubitei tale de dimineata". Am crezut ca mor de ras, deci radeam ca nebuna cu lacrimi si mama ma intreba ce-i cu mine. Dmn. Oricum, imi place muuult ficul si astept nextul. Kisezz si Zbyeee.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#9
* * *

Mergeam alaturi de Olly, razand prin Amsterdam, aratandu-i diferite chesti si cumparand cate ceva. Aproape de ora cinei ne-am intors acasa, pentru a manca si a mai petrece ceva timp ca fratii. Nu bine intru si vad robotul telefonului fix cum palpaia, semn ca am primit un mesaj pe el, iar idiotului sau idioata nu a stiut ca am mobil sa ma sune. Dau drumul la inredistrare si dupa un scurt bip, aud glasul mamei, ce ma ruga sa o sun urgent. Se parea ca situatia era mult mai rea decat mi-a prezentat-o Oliver, incat sa ma sune tocmai pe mine, tocilarul familiei sa mi se confeseze. Iau telefonul si il duc in sufragerie, punandu-l pe masuta si facandu-i semn fratelui meu sa stinga plasma. Formez numarul de acasa si dau pe difuzor, iar dupa un tarr! scurt, am auzit si glasul mamei.
- Mami, sunt eu, Otto. M-ai sunat si ti-a raspuns robotul. Ce s-a intamplat? O intreb pe un ton mieros si ingrijorat, asteptand ca olandeza - mama era din aceasta tara - sa spuna tot.
- Kenta - numele meu japonez - puiul mami. Eu vreau sa divortez de taicatu si vreau sa il iau pe Ryo cu mine... si... si..., incepu sa se balbaie femeia, iar eu i-am aruncat o privire intrebatoare lui Olly, care ofta si se intinse pe canapea.
- Mama, ca sa divortezi, trebuie sa il acuzi pe tata de ceva si in plus, Ryo numai are noua ani ca sa decida instanta ca sa te dea tie, ci are saispe ani. Potrivind legii dreptului copilului, care a fost infintate in 1956, fratele meu are dreptul sa aleaga cu cine vrea sa stea si sa sti ca nu vin tocmai in Tokyo sa te reprezint ca avocat, ii spun Lidiei - mama - intorcandu-ma cu spatele la telefon si privind ganditor cerul ce il vedeam prin ferestrele mari din sufragerie.
- De ce? Intreba cu glas sugrumat de planset. Gata! Stiu! Exclama, atragandu-mi automat atentia atat mie, incat fratelui meu. Il reprezinti pe curvarul de taicatu si de aceea nu vrei sa ma reprezinti pe mine! Vrei ca Oliver sa ajunga un desfranat ca tine...
- Taci dracului! Tip pe ea, pierzandu-mi pentru a doua oara calmul in fata lui Olly, care tresari si se uita speriat la mine. Nici tu si nici Kanji - tata - nu il meritati pe Ryo in casa! Marai nervos, apoi trag aer in piept pentru a ma calma si continui pe un ton calm, rece si distant. Aflati ca procesul de custodia fratelui meu, respectiv fiului vostru cel mic, se tine aici, in Amsterdam, fiindca amandoi ati ales ca tampiti sa se tina aici, crezand ca o sa reprezint pe unul dintre voi. Ei, nu va fi asa, fiindca intru si eu in hora si voi lupta pentru custodia lui Oliver. O zi buna, spun ironic si inchid telefonul.
Ma trantesc pe canapea, punandu-mi mainile pe fata si oftand usor, aratand cu patruzeci de ani mai batrand decat eram. Simt cum cineva isi puse capul pe pieptul meu, iar bratele sale im incercuira talia. Imi imbratisez fratele, pupandu-l delicat pe crestet, apoi mi-am ascuns fata in parul sau scurt, negru cu tente de albastru la lumina si matasos. Era asa de bine in bratele lui, incat ma facea sa uit de tot raul din lumea asta...
- Otto, vrei sa ma inveti sa fac cartofi-pai? Ca numai tu sti cum se fac cel mai buni, ma trezi din visare, glasul fratelui meu.
Zambesc si ma ridic de pe canapea, apucandu-l de mana si tragandu-l dupa mine in bucatarie pentru a gati, asa cum faceam cand eram mici.

- Mmm, ce buni sunt! Exclama brunetul, in timp ce stateam amandoi la piscina si ne desfatam cu mancarea. Ar fi trebuit sa te faci bucatar, mai spuse si incepu sa manance ca nehalitul.
Chicotesc usor, apoi clipesc surprins cand Olly se apleca in fata cu un cartof mai lung intre buze, provocandu-ma sa il musc, asa cum faceam cand eram mici. Zambesc si il musc cartoful, atigandu-i in treaca buzele acelea moi, matasoase si usor carnoase. Ma retrag repede si imi intorc capul intr-o parte, pentru a-mi ascunde usoara roseata din obraji. Simt cum m-am intarit foarte usor in boxeri, cea ce ma facu sa ii dau jos si sa sar in cap, direct in piscina. Nu ma sfiam sa ma plimb gol prin fata tanarului, fiindca ce aveam eu, avea si el, dar poate eu o aveam mai mare. Il vad cum isi da si el boxeri jos si sare in apa.
- Hei, tineti-o departe de curul meu, spun razand, cand ma imbratisa pe la spate si i-am simtit mandria atigand usor fesele mele.
- Scuze, rosti, rosind usor, apoi se duse pe tretele de la piscina, asezandu-se pe unul dintre ei. Chiar ai de gand sa ma iei in custodia ta sau ai spus chestia aia la nervi? Ma intreba cu oare-care teama in glas, facandu-ma sa ma asez pup in fata lui si sa ii iau mainile in ale mele, pupandu-i degetele.
- Oliver, esti mare si poti alege ce vrei, dar cand am spus acele cuvinte, le-am spus din inima. Vreau sa locuiesti cu mine, pana cand te stabilesti la casa ta, ii spun si il sarut protector pe frunte.
Am mai stat cateva minute uitandu-ne in ochii celuilalt, apoi am inceput sa ne jucam prin piscina ca niste copii mici, pana cand se lasa racoarea, cea ce ne trimise in casa. Dupa ce ne-am sters, am luat pe mine o pereche de pantaloni de trening, trei-sferti albi si m-am trantit in pat, dand drumul la L.D.C.-ul, pentru a ma uita la stiri. O bataie in usa, iar in clipa urmatoare intra baiatul cu o pereche de pantalonasi scurti si se urca langa mine in pat. Isi puse capul pe pieptul meu, iar eu am inceput sa il mangai pe spate, intr-un fel mai intim decat o atingere frateasca, dar nu-mi pasa. Erau doar mici tampeni, provocate de hormoni mei idioti si handicapati...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#10
***
Inca multumit de ce se intamplase inainte, afland clar ca Otto ma vrea in custodie, m-am ridicat in fund, privindu-l fix in ochi. Zambeam oarecum multumit, analizandu-l cu atentie.
- Crezi ca, daca esti avocat, ai un avantaj sa ma castigi? Daca nu cer prea mult, chiar mi-ar placea sa stau la tine... Cu tine, am continuat zambind. Tu nu esti ca ai nostri, Otto, esti o persoana super si, oricum, sunt satul sa-i aud certandu-se mai tot timpul.
- Sigur ca stiu, raspunse razand. Stiu, pentru ca stiu si unde sa bat si stiu exact ce sa fac. Plus de-asta, voi face tot posibilul sa te am, rosti pe un ton destul de pervers, care ma facu sa incep sa rad entuziasmat de acest lucru. Chiar imi doream sa stau cu Otto, nu incapea indoiala, imi doream teribil sa stau in Olanda, sa ajung olandez si sa fiu departe de ai mei.
Otto incepu sa rada in momentul in care i-am spus toate acele lucruri si, entuziasmat, se apropie de mine, sarutandu-ma pe frunte. Mi-am pus mana in jurul gatului sau si, scurt, l-am pupat pe nas, asa cum faceam cand eram mici. Pentru cateva minute, fratele meu ramase cu gura cascata, apoi incepu si el sa rada, pupandu-ma pe nas.
- Mai stii cand eram mici si faceam asa? am intrebat in soapta, iar el incepu sa rada entuziasmat. Dadu afirmativ din cap, apoi, zambind, mi-am apropiat buzele usor de ale sale si i le-am atins usor cu ale mele, gustandu-i-le usor. Otto mentinu micul pupic, insa cand m-am indepartat, se uita lung la mine. Am continuat: Si ne pupaceam cand eram mici. Fratioare, nu inteleg de ce relatiile se racesc cand oamenii se fac mari....
Oftasem cu parere de rau, iar el, inca privindu-ma, rosti:
- Suntem mari si se poate crede ca facem ceva nepermis, de-asta, scumpul meu, spuse calm, dupa care ma pupa din nou pe buze, la fel ca atunci cand eram mici.
- Mi-e dor de copilarie. Te deranjeaza ca am facut asta? intrebasem in soapta, iar el, chicotind usor, dadu negativ din cap si imi saruta iarasi buzele, la fel ca in trecut, facandu-ma sa ma simt divin. Am chicotit usor, amintindu-mi mult mai multe lucruri din trecutul nostru, momente de neuitat.
Intr-un sfarsit, am adormit cu capul pe umarul sau, strangandu-i mana intr-a mea si, cu cealalta, jucandu-ma in parul sau lung, ca atunci cand dormeam amandoi, fiindca, eu fiind prea mic, eram speriat de monstrii din dulap si imi era teama sa dorm singurel.

O galagie infernala din camera de zi ma trezi. Cu ochii carpiti de somn, am ajuns in sufragerie, vazandu-l pe Otto, doar in perechea de pantaloni cu care se culcase noaptea trecuta,stand fata in fata cu parintii nostri, vorbind, pare-se ,calm.
- 'Neata... am spus oftand. Stiam ca asta ar putea insemna plecarea mea acasa, dar aveam de gand sa ii trimit la dracu' daca voiau sa ma ia cu ei in Japonia, mai ales dupa momentele de aduceri aminte care-mi lipsisera enorm din trecut. Am zambit cu tristete, uitandu-ma la fiecare dintre ei.
- Buna dimineata, scumpule! spuse mama, venind spre mine. Mana ei calda se aseza pe pieptul meu gol, iar buzele sale fine imi sarutara obrazul stang cu dragalasenia materna de care eram satul, spre marea mea groaza, fiindca dedusesem ca mama mea ,ca si tatal meu, de altfel, purta o masca in spatele careia se ascundeau toate rautatile posibile pe lume, toate cele o mie de fete pe care le avea si multe, multe alte lucruri. Tocmai discutam despre proces si despre tine, rosti pe un ton care voia sa para indiferent, dar simtisem ura in vocea ei si nu stiam catre cine este indreptata. Dupa cum poate stii, lupta acum se da in trei: eu, tatal tau si fratele tau.
Incercand s-o ignor, m-am asezat langa Otto, stand cu picioarele incrucisate si mainile pe genunchi. Otto, care statea lejer pe canapea, se uita la tatal nostru, la mama noastra si, intr-un final, la mine. Eram singurul caruia imi zambise.
- Oliver, rosti pe un ton serios, cu cine vrei sa ramai? Sa hotaram dinainte.
Era atat de calm, incat imi dadea fiori pe sira spinarii. Am zambit si eu cu tristete, dupa care am raspuns pe un ton glacial:
- Cu tine. Indiscutabil cu tine.
In acel moment, mama izbucni in lacrimi. Nu m-am deranjat sa ma apropii de ea sau sa o calmez, la fel cum n-o facuse nici tata, nici Otto. Am ramas ferm pe pozitii, fixandu-i pe cei doi, care stateau pe fotoliile din fata noastra.
- Cum sa ramai cu el?! intrebase mama si suspina. Oliver, nu intelegi ce spui cred! Ce ai tu sa inveti de la Kenta? El... El nu... Nu e... Nu e ca tine! spuse incercand sa-si stearga lacrimile. Ii simteam ura din voce si stiam ca este pentru fratele meu acum, in aceeasi masura in care era si pentru tatal meu. M-am uitat urat la ea, apoi am spus:
- Sigur ca nu e ca mine, ci el e avocat, o persoana de milioane si un frate special, am spus ridicand din umeri. E fabulos. Eu? Eu nu ma ridic la nivelul sau, cel putin nu in acest moment. Dar, curand, daca am norocul sa stau macar vara asta cu el, ceea ce se va intampla suta la suta, ma voi cizela. Si, va rog, fiti siguri ca va castiga custodia.
Tatal meu, care pana atunci nu se bagase in discutie, il privea tinta pe Otto, iar acesta suradea nervos.
- Ce vrei sa spui, mama, prin "nu e ca tine"? intrebase pe un ton taios, facandu-ma pentru a doua oara sa ma infiorez din cauza tonului si atitudinii sale.
- Vrea sa spuna, se amesteca tata, ca lui Oliver nu-i plac baietii, "scumpule", ci are orietnari normale.
"... Nu-i plac baietii... " mi-am repetat in minte, socat. Adica fratele meu era... Gay?! In ciuda faptului ca eram socat de vestea aflata, am preferat sa nu ma arat uimit de acest lucru si tacusem din gura, de parca as fi stiut.
- Ce dragut! am spus ironic. Auzi, tata? De unde stii ca nu-mi plac baietii?intrebasem pe un ton glacial. Pentru cultura ta generala, afla ca, inainte sa plec din Japonia, m-am culcat cu un baiat. Am lasat-o pe-atunci ca sa nu ma vedeti voi cracanat si sa intrati la idei, continuasem la fel de rapid, iar Otto se crispase deja. In mintea ma amuzasem deja de acest lucru.
Mama izbucni si mai tare in lacrimi, iar tata incepuse sa injure la adresa mea.
- Homosexuali infecti ce sunteti!
- Eu sunt bi, spuse Otto ridicand din umeri, iar eu l-am aprobat imediat, fiindca, in jocul pe care-l faceam, si eu eram tot bi, nu gay. Ranjeam la parintii mei, dar cand tata ne facuse nenorociti si curve masculine, fratele meu sarise in picioare, socat de-a dreptul de ceea ce auzise.
Pentur prima data in fata mea, isi pierduse de tot calmul si atitudinea degajata.
- Sa nu indraznesti sa-mi faci fratele curva, tata, fiindca zbori din Olanda! urlase indreptandu-se deja spre el cu pumnii inclestati. Il luasem de talie, incercand sa-l tin langa mine, sa-l calmez. Mama tipa ca o isterica pe langa noi, spre marea mea groaza, si simteam ca-mi vine sa-mi iau campii. O cam dadusem in bara. Oare ce spunea Otto acum despre mine... ?
Insa dupa multe alte replici usturatoare, parintii nostri fusesera nevoiti sa dispara din casa lui Otto, fiindca acesta urlase ca va chema politia si-i va inchide pe undeva unde nici dracu' n-avea sa-i mai scape. Am zambit multumit cand i-am vazut plecand, insa chipul lui Otto ma speriase cand inchise usa si se uitase spre mine:
- Esti bi? intrebase scurt, dar eu am dat negativ din cap.
- Nici macar nu am atins vreodata un baiat, am spus senin. Doar ca a meritat sa-i vad pe mama si tata socati. Sunt virgin din toate punctele de vedere, am rostit ridicand din umeri. Dar, cum ti-am spus, merita sa ii sperii, continuasem, dar apoi realizasem ce greseala facusem si continuasem incet: Sper ca acum ma mai vrei in custodie...
- Sigur ca da! Doar ca... Nu te deranjeaza ca-s bisexual? intreba uimit, iar eu dadusem negativ din cap, cu aceeasi privire entuziasta pe chip.
- Pupa-ma! am spus incepand sa rad si am sarit de gatul sau, lipindu-mi buzele de ale lui. Il lasasem cu gura cascata, dar ma lua in brate.

Tocmai deschisesem usa de la bucatarie, indreptandu-ma cu un ditamai castronu' cu salata in mana spre sufragerie, insa acesta aproape imi cazu din mana cand vazusem imaginea ce-mi era in fata ochilor: un tip necunoscut il saruta pe Otto, fratele meu. Fara sa vreau, trupul imi fu strabatut de fiori si stomacul mi se stransese intr-un mod teribil de neplacut.
Nu ma vazuse decat tipul, Otto nu. Acesta se intoarse brusc si ii dadu o palma peste fata iubitului sau, sau cel putin asta credeam ca e, facandu-l sa se dea doi pasi in spate.
- Ne despartim, spuse scurt, aratandu-i usa tipului.
Acesta incepuse deja sa planga, incepuse sa protesteze, dar Otto ii arata usa si, intr-un final, ajunse sa-l dea la propriu afara din casa. Ma uitam la scena cu o tristete de nedescris, iar cand m-a vazut, fratele meu imi surase trist.
- Imi pare rau c-a trebuit sa vezi asta...

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)