Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

La multi ani

okey. te rog sa nu crezi acum ca vreau sa ma apar sau ceva.. dar fiin iubitul meu nu ar trebui sa il consider cel ami important din univers? si cum sincer el este mai timid de fel implinid 18 ani ma gandeam sa il fac sa se simta ca poate face orice isi doreste si ca daca vrea cu adevarat va reusi ce isi propune. cam la asta ma refeream prin versurile pe care le-ai subliniat tu:D. Titlul poeziei in schimb. Mda .. am uitat sa ii pun titlu:D. Pai daca ma gandesc acum cred ca ''La multi ani"" i.as pune titlul:D. Ma rog. cred ca o sa continui pentru ca dupa cum spuneam prietenul meu scrie toata ziua poezii si sunt fooooarte frumoase:D:X
multumesc pentru critici si sper [cand o sa mai postez, sper ca, cat mai curand] sa fie mai bine decat asta. Mai astept pareri pana vin cu urmatoarea poezie.. :*
va pup dulce>:D<:*

Edit: serios. fiind ziua lui am zis sa ii scriu ceva... maret... sa il fac sa se considere ma rog poate exagerez acum peste masura: Zeu sau ceva de genu:)).. ma rog. dadea o petrecere si vroiam sa il fac sa il aduc in culmea fericirii,,,,,
[Imagine: p_wall1x-2337629b24-1.jpg]

Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta

Răspunsuri în acest subiect
La multi ani - de ♥Luchi♥ - 25-04-2011, 12:33 AM
RE: La multi ani - de SnowFlake. - 25-04-2011, 12:56 PM
RE: La multi ani - de ♥Luchi♥ - 25-04-2011, 01:02 PM
RE: La multi ani - de Assyria - 25-04-2011, 05:36 PM
RE: La multi ani - de ♥Luchi♥ - 25-04-2011, 09:06 PM
RE: La multi ani - de ♥Luchi♥ - 26-04-2011, 04:05 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: