09-11-2010, 10:21 PM
yeeeey...cap.28:)înainte de toate îmi cer scuze că nu am mai "criticat" până acum dar am avut probleme cu parola:((daaaa am pierderi de memorie)revenind la ficul tău ideea mi se pare foarte interesantă si originală (de câte ori cred că ai auzit asta:)))sunt într-adevăr şi lucruri pe care nu prea le-am înţeles(chestii de detectivi:)))personajele...un curcubeu de personalităţi :chuu: ce-mi mai place:??faptul că nu te-ai îndepărtat foarte mult de personalităţile pe care le aveau în animeu:D(mai puţin Ran ,desigur)dar Light tot la fel de "nemernic"este,L vorbeşte cu mai multe sensuri ca de obicei,Misa e Misa:))
Curiozitatea mea cea mai mare e JURNALUL ăla :99: pentru că nu sunt sigură dacă L încearcă să-i transmită ceva sau doar îşi bate joc de el:-?
Scenele yaoi nu le aştept cu sufletul la gură pentru că ele aduc de obicei sfârşitul unui fic(Şi au facut-o din dragoste bla,bla,bla...şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi...The End):))eu una prefer să mai "fierb" vre-o 10 capitole;))daaaa...
Acestea fiind spuse,succes în continuare o//o
Curiozitatea mea cea mai mare e JURNALUL ăla :99: pentru că nu sunt sigură dacă L încearcă să-i transmită ceva sau doar îşi bate joc de el:-?
Scenele yaoi nu le aştept cu sufletul la gură pentru că ele aduc de obicei sfârşitul unui fic(Şi au facut-o din dragoste bla,bla,bla...şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi...The End):))eu una prefer să mai "fierb" vre-o 10 capitole;))daaaa...
Acestea fiind spuse,succes în continuare o//o
![[Imagine: tumblr_llf1dfvyEZ1qg9bp2o1_500.gif]](http://26.media.tumblr.com/tumblr_llf1dfvyEZ1qg9bp2o1_500.gif)