Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kirepapa

#1
Nu am gasit sa vad decat primul OVA, al doilea nu stiu pe unde e ascuns [sau macar daca e subbed :\ ]

Kirepapa are ca mai toate animeurile de gen grafica foarte reusita ,iar povestea e simpatica si amuzanta ,chiar daca e incurcata rau ^^ Marina mi l-a recomandat cu avertizarea ca e hard yaoi 4 Eu, perversa cum sunt ,ma uit. Deci pe cine nu deranjeaza putin hardcore poate sa se uite la el lejer !

#2
............................................................................................................

#3
Well si eu din cate stiu are doar un OVa,cel putin eu atat am gasit si atat am vazut ^^
Am vazut acest anime OVa,acum ceva timp si chiar mi-a placut.Eset interesat ce se intampla si foarte hot.Adica povestea este destul de derutanta,pacat ca are doar un OVa,dupa parerea mea se putea intinde pe o actiune mult mai larga si putea avea mult mai multe chestii interesante.Insa este bun si doar intr-un OVA.L-am vazut o singura data insa mi-a placut foarte mult.Nu este chiar yaoi-ul meu preferat insa nu pot spune ca m-a lasat indiferenta.A fost very cool ^^ .Cum a spus si .Kvasir mai sus,a fost interesanta si acea faza cum are loc o inversare de locuri,unul copilaros ce trebuia sa fie matur,si cel ce trebuia sa se comporte mai copilaros este matur.
Oricum a fost placut ^^

#4
Acum 2 zile am vazut si cel de-al doilea OVA si este la fel de dragut ca si primul.Sunt multe faze la care am ras de nu mai puteam.Dupa parerea mea nu este chiar asa hard ca primul Ova, insa tot yaoi ramane.
Il recomand din toata inima, mai ales pentru partile funny 24. Merita vazut.
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#5
Am vazut ambele ova-uri si chiar mi-a placut. E adevarat ca tatal lui Riju arata foarte bine, chiar prea bine pentru un tata, dar si Shunsuke arat bine pentru cei numai 16 ani pe care ii are...e cam ciudata diferenta de varsta dintre ei.oricum imi place pentru ca e amuzand au foast faze in care nu ma mai opream din ras.
[Imagine: 2ro6s1k.jpg]

#6
Heh...Kirepapa...un anime yaoi foarte dragut si amuzant. Partea a doua a aparut exact in momentul in care tineam eu un fel de "post" de yaoi [nu intreba65] si fierbeam de nerabdare sa-l vad. Cand in sfarsit s-a terminat acea luna de suferinta am putut sa-l vad si pe al doilea ova care pot sa spun ca mi-a placut mai mult decat primul.
Pe ansamblu, anime-ul e destul de frumos, iar grafica e ok. Personajele sunt sunt super funny in special Chisato care e copilaros si excesiv de protectiv cu fiul sau. Eu zic ca merita vazut pentru ca e un yaoi destul de bun...si daca nu sunt prea multe parti yaoi macar razi 71
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#7
Kirepapa :X

Din cate imi amintesc, Kirepapa a fost my first touch with yaoi, asa ca il ador!
E foarte dulce, iar persoanjele sunt destul de originale (cu toate ca Riju seamana cu Gravitation's Shuichi), la fel ca si povestea.
Nici azi nu stiu sa raspund la intrebarea: Cine e mai dulce? Shunsuke sau Chisato?
Well, ambele OVA-uri merita vazute.
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#8
Heh,nu ma deranjeaza hardcore avand in vedere ca am vazut si Sensitive pornograph .Am vazut si eu si mi-a placut la nebunie,imi plac yaoi-urile care au si umor in ele nu numai drama
Prima data cand am vazut nu mi-a placut cum sunt desenati..nu stiu de ce.Insa mi-a placut povestea si m-am obisnuit.Ova-urile sunt superbe si mie mi se pare ca seamana putin la poveste cu Gravi dar nu ma deranjeaza.
Muzica e acceptabila si la fel si grafica din punctul meu de vedere.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#9
Ahhh,Kirepapa:hot: unul din animeurile mele preferate,desii in manga este mai multa actiune si au cutat cu nemiluita fazele bune:mean:ceea ce m-a intrigat,dar ramane totusi in top,iar umorul este de lesinat.Eu tot timpul cand privesc animeul ma leg de scaun ca sa nu cad24 si sunt desentati adorabil,mai ales Chisato care ma face sa inrosesc,mai ales in faza cu dormitorulZuppy06Iar al 2OVA este pur si simplu bestial21 si la fel si privirea lui Riju.La faza aia cu despartirea am urlat un lung "noooooooo"(cred ca voiau sa ne asasineze in 5 minute)
Eu am numai cuvinte de lauda despre acest anime si este pe lista mea de super recomandariZuppy07

#10
Kirepapa e un yaoi foarte interesant, i-as zice si comic 21 imi place chiar foarte mult. In special inceputul, unde Chisato ii facuse pe prietenii fiului sau sa ...aiba unele probleme la stomac 21 sau cand isi imaginase fiul cu iubitul sau in jacuzzi 21. Dupa parerea mea, grafica e foarte buna, actiunea, in special parintii lui Chitose 21 foarte comic.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)