Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kingsage

#1
Haita

Ca toate jocurile Kingsage, la inceput, liderii cunoscuti formeaza aliante in care isi invita prietenii si cunoscutii. Alianta creste din ce in ce mai mare, adaugandu-se la ea noobi si alti jucatori straini.

Elena2, o cunoscuta cuceritoare a intrat pe serverul 11. Cu ea, au venit loialii ei generali: naze si SudEst, cat si altii mai putini importanti care sunt in subordinea celor doi generali. Si-au facut baza in partea de vest a hartii unde au inceput sa creasca, recrutand noobi si crescand armata in fiecare zi.

In jurul aceluiasi timp in care Elena2 si-a pus piciorul in serverul 11, un brav razboinic insotit de prietenii sai loiali, a aparut, infintand o alianta in parea de est a hartii. Numele lui este Amatoru, iar generalii lui cei mai importanti sunt: Heroina121 si Lucian. Amatoru o cunostea de mult pe Elena2. Unii spun cum ca cei doi au fost indragostiti acum cateva servere si o soarta cruda i-a despartit, Elena2 cautand sa cucereasca toata harta pentru a umple golul ce Amatoru l-a lasat in inima ei. Si asta face in fiecare server, de fiecare data.

Mila


Umbra era un jucator nou pe server. Mai jucase acum multi ani, dar niciodata foarte serios. Acum avea un prieten pe nume Za_Peanut. Obisnuia sa ii trimita trupe defensive constant pentru ca Za_Peanut era in continuu atacat. Cineva vroia sa il farmeze. De obicei trupele atacatoare erau macelarite in jur de 95% dar existenta catorva supravietuitori arata superioritatea atacatorului.

-Lady oQueen, aveti un mesaj. spuse mesagerul, inchinandu-se respectuos doamnei castelului "My Love". oQueen deschise scrisoarea si spre uimirea ei, lordul Umbra, cel pe care ea il atacase de curand, ii scrisese un mesaj de dragoste. Inima incepu sa ii bata puternic mai ales ca nu fusese curtata atat de pasional de mult timp.
Manutele incepura sa ii tremure, iar cu un indelung oftat, se lasa moale pe tron.
-Porunceste trupelor sa il atace dinnou! striga oQueen catre generalii ei loiali. Dar stranse scrisoarea la piept.

Za_Peanut, cu adanca amaraciune, ii confesa prietenului sau, Umbra, pe patul sau de moarte: "Umbra, eu ma duc. Renunt la Kingsage. Ma intorc la Triburile".
Lui Umbra ii curse o lacrima. Za_Peanut era unicul lui prieten in serverul 11 Kingsage. Si acum, prietenul lui murise...
-Farmeaza-ma! fura ultimele cuvinte ale lui Za_Peanut, care inca se gandea la vechiul lui camarad de arme.
"O sa te razbun, prietenul meu!" gandi Umbra indurerat.

Trupele lui oQueen continuau sa inainteze. Umbra, stiind inima fetelor tinere care sunt mult prea imbatate de romantism, schimba numele satului sau in "oQueen's crush". si ii mai scrisese nobilei fete inca o scrisoare de dragoste.
oQueen citi scrisoarea de dragoste si ii raspunse, cu oarecare neincredere in sentimentele ce Umbra le manifesta fata de ea. Era o scrisoare taioasa, menita sa il puna la incercare, iar Umbra se afla in fata unei mari provocari: seducerea inamicului sau. Asa ca ii raspunse pasional printr-o a treia scrisoare care ii castiga inima fetei. oQueen il placea pe Umbra si inceta sa il mai atace.

Heroina121

La scurt timp de la cucerirea inimii fetei care spre spaima lui Umbra avea planuri de a se intalni in realitate in ideea de a avea o relatie romantica, Heroina121 ii dadu un mesaj. In mesaj, Umbra era invitat sa se alature unei glorioase aliante. Nu era prea mult specificat decat ca Heroina121 ii da o sansa lui Umbra de a isi dovedi loialitatea si aptitudinile. Umbra accepta, neavand alt mijloc de a supravietui. Satul lui crescu din ce in ce mai mare si deveni un jucator defensiv.

Tradarea

Odata cu intarirea aliantelor, Amatoru si Elena2, despre care umbla zvonul ca ar fi fost iubiti candva, isi trimisesera trupele la razboi unul impotriva celuilalt. Era un razboi crunt in care satele mergeau de la o tabara la alta, dar in general "For the Horde" - alianta lui Amatoru castiga mai multe decat "Hana" -alianta lui Elena2.
Razboiul mergea bine, iar Amatoru dadea ordine in dreapta si in stanga. Heroina121 facea la fel, iar Umbra trimitea sprijin pe ici pe colo.

Totusi, unul dintre oamenii de incredere ai lui Amatoru, l-a tradat. Numele lui este "Interlopu". Interlopu era un lord misterios. Nu prea vorbea dar, cand a plecat, cativa l-au urmat, iar dintre acestia, frodoo - unul dintre jucatorii cu cele mai multe sate - il intristase cel mai mult pe lider.
Amatoru nu a stat pe ganduri. Ci, chemand pe Heroina121 si pe Lucian au pornit razboi impotriva tradatorilor, invingandu-i grabnic si exilandu-l pe Interlopu pe veci.
Acest mic razboi a dat timp aliantei HANA sa creasca mai puternica. Atacurile s-au intetit, sute de rapoarte venind despre trupe ce marsaluiesc dinspre rasarit inarmate pana in dinti si dornice de sange.

Amatoru a chemat toti jucatorii printr-o circulara. Supusii se framantau si se aratau ca fiind speriati de navala. Totusi Amatoru nu s-a lasat intimidat. Sculandu-se de pe tron, a inceput a vorbi:
- Nu va temeti! Sunt multe fake-uri! Noi avem avantajul ca avem multi jucatori defensivi!
Un ropot de aplauze impanzii sala, in timp ce Amatoru se aseza inapoi pe tron, incet, vrand sa exprime cum ca tine totul sub control.

Heroina121 se uita lung spre orizont. Zanganitul armelor, ropotele cailor si suierul sagetilor ii se insirau prin minte, ca o stranie melodie. Dincolo de el, oQueen il privea, inocenta.
- Draga mea, ai vrea sa imi acorzi acest dans? intreba Heroina121 dragastos.
oQueen aflase de curand cum ca Umbra nu dupa inima ei umblase ci dupa tratatul de pace, asa ca acum vroia sa isi ofere inima bravului Heroina121 despre care auzise atatea povesti si cu care mai vorbea pe skype din cand in cand, zilnic.
- Sigur, dragul meu. raspunse oQueen cu un zambet suav. Cei doi dansara dragastor pe un vals incet. Amatoru se uita lung la ei, de pe tronul sau. Mintea lui era in alta parte...

Totusi povestea celor doi nu avea sa avanseze pe plan amoros pentru ca Heroina121 nu avea bani de benzina pentru a o vizita pe oQueen in lumea reala. Dar se iubeau, si pentru a arata aceasta, isi redenumira fiecare satele in titluri dubioase cum numai unor indragostiti le pot placea: "MyLove, MyQueen, MyPrince" si alte nume siropoase.

Tradarea lui Umbra

Umbra era foarte plictisit de joc. Mai primise cateva sate, dar parca era totul gol. Isi trimitea trupele numai unde erau fake-uri si prezenta lui nu parea sa aibe rost. Ba mai facuse si o prostie, cand a verificat un raport de la topicul "Aparare" din forumuri, de a trimite obosit fiind, toata armata ca sprijin inamicului. Lucru de care Amatoru nu a aflat vreodata.

Un sat rosu il enerva. Nimeni din alianta nu avea curajul sa il atace si statea exact langa satele lui Umbra, sfidator. Satul fusese al lui vasy88 (din alianta lui Amatoru), un jucator decent si foarte loial. Umbra zise in sinea lui: "Satul e full de spioni si cativa soldati si nimeni nu are curaj sa il atace. O sa le arat eu lor cum se ia un sat!". Asa ca ordona la 5000 de cavaleri negrii sa se inarmeze si sa plece la lupta. Ei ascultara, ca nu aveau de ales, si luptara pana la ultmul. Nimeni nu s-a mai intors. Nici cavalerii si nici spionii trimisi dupa atac.

Raportul ajunsese la liderii F.H. (for the horde). Lucian, unul din generalii lui Amatoru se facu foc si para si arunca cu cateva insulte, in focul momentului, in Umbra. Umbra se uita dispretuitor, rupse vechile aranjamente in bucati si ridicandu-se de pe scaunul de pe care isi guverna regatul, trimise mesageri la inamici.

Marea Batalie; Moartea si renastera lui Umbra; Promisiunea tinuta

Amatoru conducea armata spre o mare batalie defensiva. Elena2 isi stransese trupele pentru atac. Naze si SudEst, generalii ei loiali stateau langa ea, mergand alene.

Heroina121 era tacut. Langa el, oQueen, cu care se certase de curand din probleme amoroase, il privea acuzator. De-a stanga lui, statea Amatoru, liderul armatei, iar un pic mai mult la stanga statea Lucian, al doilea general al aliantei F.H. . In spatele lor, ceilalti lorzi - membrii ai aliantei -, fiecare cu armata sa.

Elena2 isi pozitiona cavaleria pe flancuri, arcasii in fata maciucarilor, iar in spate multe catapulte.
Amatoru facu la fel, numai ca pe catapultele le puse pe toate pe flancul stang.

Amatoru si Elena2 iesira in fata armatelor pe care le conduceau, pentru a discuta inainte de a incepe razboiul.

- Te-am iubit! striga Elena2 taios.
- Si eu te-am iubit. raspunse Amatoru sec.
- Ce s-a intamplat cu noi? Iti mai amintesti cum vroiai sa iti fiu iubita si sa avem un viitor impreuna? il intreba Elena2 cu o urma de tremur in glas.
Amatoru se simti ametit. Nu se asteptase la asta, dar stia ca cel care da inapoi acum, va pierde si razboiul.
- Inca vreau sa fii iubita mea... spuse Amatoru cu un glas placut, ca o blajina melodie.
Armata F.H. se cutremura auzind liderul vorbind in asemenea fel. Soldatii incepura sa se gandeasca la faptul ca Amatoru era si el om.
- E prea tarziu! spuse Elena2 taios.

Amatoru se intrista. Se uita in spatele sau. O vazu pe oQueen, il vazu pe Heroina121 si pe Lucian, il vazu si pe frodoo (care dupa infrangere se intoarse la Amatoru), Umbra si vasy88 si pe restul supusilor sai. Isi ridica palosul si ordona arcasilor sa traga.
Elena2 fugi cat de repede putu, d-abea evitand sagetile ce plouau ca potopul, si ordona arcasilor sa raspunda la foc cu foc.

Arcasii se macelarira intre ei. Sangele curgea ca garla, pamantul inghitind ca un lacom fiecare strop.
-Inainte, infanterie! porunci Amatoru.
Elena2 raspunse cu infanteria ei, iar soldatii se ciocnira. Cavaleria se lupta cu cavaleria inamica pe flancuri pentru a stabili o suprematie. Lupta era in toi, cand cea mai mare a doua tragedie pe care a avut-o Amatoru in serverul 11 Kingsage, s-a intamplat: Umbra a macelarit inginerii de catapulte din propia tabara si a fugit in tabara inamica, lasand doar cadavre.
Heroina121 a incercat sa il opreasca, inclestandu-si sabia cu el, si l-ar fi dovedit daca nu i-ar fi sarit Naze si SudEst impotriva. oQueen, vazandu-si iubitul gata sa piara sub greutatea loviturilor lui Naze si SudEst, se avanta si ea, saracuta, in lupta, unde cazu ranita. Dar prin sacrificiul ei, Heroina121 putu sa scape.
Lucian nu mai putea sa tina linia principala de infanterie. Soldatii se imputinasera prea mult, iar catapultele lui Elena2 plouau foc.

Amatoru cazu de pe cal. Era bulversat. In orizont, mai vedea fumul pe care calul lui Umbra il facuse de la galop.
- Retragerea! striga Amatoru, dar in sinea lui isi promisese ca va castiga razboiul.

Umbra primi resurse pentru a face un sat nou in teritoriul HANA, dupa cum i-a fost promis de SudEst care l-a si luat sub aripa sa. "Un tradator ca el nu mai poate trada a doua oara. A pierdut totul" reflecta Elena2. Un fior ii trecu prin inima la gandul ca Amatoru ar putea sa renunte la joc pentru ca "nu are cu cine juca" dupa o asemenea infrangere, dar nu ii gasi lesul printre cadavre. Zambi usurata dar nu pentru mult timp. Isi aduse aminte ca Amatoru era un infricosator razboinic. Si amintirea o facea nesigura pe sine si nici nu o lasa sa doarma noaptea, de griji.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)