Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

King of the Hill

#1
Acest joc nu are reguli (cu exceptia decentei) si puteti da frau imaginatiei asa cum credeti voi potrivit. Idea de baza e urmatoarea imagine: un tron in varful unui deal si o silueta, eu, asezata pe el.

Urmatorul user ce posteaza trebuie sa ma elimine si sa cucereasca dealul. Continuand in acelasi stil trebuie sa gasiti modalitati de a deveni cuceritorii dealului in moduri cat mai inventive/ sangeroase/ stupide etc cu putinta. Tactica folosita trebuie sa va reflecte personalitatea.
Repet! In afara de decenta nu exista reguli! Aici, psihoza domneste!
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
Lol. Nu inteleg cum se joaca dar here it goes, sper ca e bine.

Pe cand tu dormeai in castelul tau de cristal, eu am venit prin coridoare secrete numai de mine stiute ca deh doar eu le-am construit, si te-am rapit si te-am dus intr-o temnita secreta aflata in inima pamantului unde oscioarele inca iti mai putrezesc si in ziua de azi, apoi mi-am facut o masca exacta ca fata ta si m-am dat drept tine si sub infatisarea ta m-am proclamat pe mine regina, dupa care, am domnit linistita pana m-o dat jos urmatorul.

Da stiu, doar cu asta am putut veni la ora asta xD

#3
Ca sa ma razbun pentru inselaciunea pe care ai inscenat-o, am revenit in lumea celor vii ca o entitate fantomatica, capabila de a misca obiecte, a arunca lucruri (de preferinta nicovale, piane si candelabre) in capul slujitorilor, pe langa activitatea preferata: a face usile sa scartaie si geamurile sa se tranteasca in mijlocul noptii, cand somnul iti e mai dulce; actiune ce ii inebuneste pe servitori in asa hal incat te declara prezenta malefica, fiind siguri ca esti amanta Diavolului si ca te speli in sangele virginelor in fiecare noapte, dupa o masa copioasa din inimele celor mai frumosi printi din regat. Imprastiind vorba in tinut, oamenii se vor rascula, te vor trece prin masina de tocat si apoi iti vor da foc pentru a arde Necuratul din tine.

Fantoma fiind, voi poseda corpul mostenitoarei la tron.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#4
Și plimbarea-i dulce, și corabia-i mare și Prințesa Daria vine de la răsărit să domnească. Se duce ea, alene, ca o babă fără spate, încercând să se strecoare în Împărăția minunată plină de secrete fabuloase. Fiind mai împiedicată decât o oaie, cădea și se rostogolea încontiuu până căzu ca o minge de lemn într-o ușă de metal. Se ridică, îți scutură rochia lungă și scuturată și fluturată de vânt și deschise ușa. Găsi o cheie cu care deschise toate ușile din regat. S-a făcut frig, atât de frig și soarele s-a refugiat în baia regală și majoritatea au înghețat, așa că superba Prințesă să pusese pe tron încercând să-și dea seama cum funcționează acest scaun frumos ornat.
După ce și-a dat seama, a apăsat pe un buton magic plin de floricele pe eel pe care scria „oprește” și a apăsat încă o dată pe el. Dintr-o dată se auzi un țipăt ca din gaură de șarpe. Hopa, era Lia căreia tocmai i căzuse în cap un sac de făină și care a căzut în camera deținuților Tadam, Prințesa a tot fabuloasă a rămas la tron fără prea mare agitație, doar mintea ei sclipitoare - not - a reușit să o ajute să facă asta * buhuhuhu *.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#5
In timp ce printesa Daria statea pe tronul ei si se bucura de momentele ei de regina, eu imi faceam planul de cucerire al dealului. Mi-am chemat armata de pinguini si am pornit spre revolutie! Cu multa ingeniozitate si silentiosi ca niste pisici, dar foarte lenti in mersul amuzant, am reusit sa facem o lupta in reluare pe care am si castigat-o! Multumesc pinguinilor care m-au sustinut spre a-mi indeplini visul egoist 21
She's wiskey in a teacup.



#6
O sa ma infiltrez in castel ca animatoare (tipa aia responsabila de distractie) si voi face o mica sala de cinema pentru slujitorii castelului. Voi da spre vizionare Madagascar si Happy Feet. Dupa aceste doua pelicule, pinguinii tai se vor simti asupriti si isi vor cere dreptul de a fi artisti, vor protesta, se vor revolta si vor renunta la a te sluji. Totul pentru a urma o scoala de dans si cariere de actorie. Si uite asa vei fi neajutorata, iar eu te voi alunga cu armata mea de fantome dobandita in ultima domnire.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#7
”So whaaaaaaaaaat? I am the queeeeen !” striga Prințesa Daria care fusese alungată de la tron. Ca prin urmare, își puse mintea în mișcare făcând exerciții se Salsa-Flamenco-Rumba-Gimastico. De fapt, nu chiar așa, doar făcând flotări ca o nebună. După ce termină cu încălzirea de la ora trei, patru, cinci și șase, pleacă în fugă cu o suliță în mână spre Lia pentru a-și recâștiga tronul frumos ornat * cought *.
Când ajunse acolo, făcu ochii cât cepele și strigă ”Mai la hiiiiii, mai la haaaaaaa, mai la haaaaaa haaaaa” și așa o surzi pe Lia pentru zece minute, o luă și o încuiase în temnița de zahăr și revenit din nou la tron.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#8
Eu si armata mea de baietii cu parul brunet si ochii albastrii care poarta blugi mulati, fara camasa\tricou sau orice fel de bluza, reusim sa ne infiltram in castelul Printesei Daria, apoi sa ii convingem pe servitori sa porneasca o rascoala in potriva ei. In timp ce Printesa era ocupata, noi mergem prin spatele ei si o legam de maini si de picioare, apoi o aruncam de pe deal, castigand astfel razboiul. Facem niste promisiunii false celor de la castel, iar ei imi dau o rochie alba de printesa, o corana de argint -ca sa se asorteze- si in cele din urma m-au urcat pe tron.
Mwhahaha!
[Imagine: YWk6O.jpg]

#9
Fiindca sunt Sagetator o sa ii tintesc pe toti baietii aia ai tai frumosi cu o sageata, imbibata in dragostea cea mai dulce, direct in poponeata. Ochii lor se vor transforma in inimi si dupa ceva sesiuni de spalat pe creier ii voi intoarce impotriva ta ca pe o armata de zombie indragostiti, evident de mine. Si uite asa te voi arunca in cel mai inalt turn al castelului, fara geamuri si voi zidi intrarea in asa fel incat sa nu poti scapa. Voi pune de asemenea bombe declansate de senzorii plasati in incapere, incat in cazul unei dorinte de evadare sa explodezi intr-un milion de bucatele cunoscute inainte ca Alicia. Apoi voi pune bucatelele care nu s-au transformat in cenusa, in pungulete, in congelator.

Si apoi dau o petrecere in cinstea mea si imaginatiei mele sadice.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#10
Iar in timp ce tu te distrezi la petrecerea in cinstea sadismului tau absolut, ti-ai lasat tronul nepazit si cum mie imi plac lucrurile scliparicioase m-am gandit sa ti-l fur, impreuna normal cu coroana pe care ti-ai lasat-o pe tron, ca deh, era prea grea si nu puteai sa joci sarba calumea cu ea pe cap. Ceva legat de safirele imense incorporate pe acolo care te trageau in jos sau ceva de genu. Asa ca fara tron si fara coroana, nu mai poti sa domnesti iar eu devin Tarina Imperiului Desertic(acolo unde am dus tronul ca sa nu il gaseasca nimeni). Si normal ca numai eu stiu coordonatele si inainte sa intrebe cineva cum controlez imperiul, raspunsul este prin corbi super dresati care transmit mesajele mele incantatorilor mei angajati, niste mercenari nemilosi fara nici o slabiciune, deci sa nu ma ganditi ca ii puteti nimici ca nu aveti nici o sansa. Dar pentru ca stiu ca o sa ma plictisesc repede de acest titlu maret, am lasat o ghicitoare in locul tronului. Muahaha, sa vedem daca ghiciti unde m-am ascuns19
Nu e cal, dar are coama
Si-i puternic fara seama,
Il ghicesti usor, cand vrei,
Ca e scris pe banii mei!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)