Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kenza Farah

#1
Am căutat, dar nu am găsit niciun thread despre Kenza Farah.Dacă mai există, moderatorii ştiu ce au de făcut.

Kenza Farah, născută pe 8 iulie 1986, este o cântăreaţă de R&B din Algeria.Ea este considerată prima poveste de succes a internetului în industria muzicală franceză.
Am auzit de ea de la o prietenă [Zuza.] cu câţiva ani în urmă, şi chiar îmi plac melodiile ei.

Songs:
Kenza Farah ft. Big Ali - Trop D'Flow
Kenza Farah - Là où tu vas
Kenza Farah - Karismastyle
Kenza Farah feat Alonzo - Crack Musik
Kenza Farahft. Nina Sky - Celle Qu'il Te Faut

[Imagine: e3970be2e38dbd0389ddbe55678e153a.gif]
[Imagine: fe56ef06174d3869f4bf9140300b29fb.gif]

Nu cred să fi auzit de ea, dar sper să vă placă. 4

Xoxo, Ang. :bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Ah , o ador pe femeia asta. o.o

Ador cum cântă şi întodeauna încerc să cânt precum ea dar nu prea îmi iese. Grea franceza asta. 21 Am auzit de ea de la verişoara mea care m-a rugat să îi scot câteva melodii şi eu am zis - De ce să nu încerc şi eu? - şi am rămas cu gura căscată când am ascultat-o. Din 5 melodii, 3 m-au obsedat. Apoi am început să caut mai multe melodii de la ea şi cel mai mult îmi place Trop D`flow, Au dela des Apparences şi Celle Qu'il Te Faut. Noul ei album a ieşit în noiembrie 2010 dar erau atât de lente aproape toate melodiile aşa că cu greu m-am decis la doua melodii care să îmi placă : On Vient De Là şi Coeur prisonnier. Mi se pare că şi-a mai schimbat un pic stilul, păcat. 22

Anw, tot cântăreaţa mea preferată rămâne. *laughs*


EDIT : Eh, năutate, îmi plac mai multe melodii de pe noul album din noiembrie. *laughs*
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#3
De când am promis să-mi dau cu părerea despre ea. . .
Deci, după mine este foarte talentată, niciodată nu am admirat atât de mult melodiile în această limbă şi acum, în playlist, primele 11 melodii sunt ale ei. Şi Zuza nu o să se oprească aici, după ce mă săturasem să mă tot bată la cap cu Kenza, acum eu o bat la cap cu ea. 21 Dintre toate melodiile ei, ador Au de la apparences, Karismastyle, Trop D'flow,Toute Seule şi La Ou Tu Vas. Şi cu ea am mi-am bătut recordul de melodii download-ate într-o singură seară. XD Chiar merită ascultată.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#4
Citat:XD Chiar merită ascultată.

MerCi pentru reclama Aggie : )) Merci pentru ca v-ati dat cu parerea.

Ca sa nu fiu off, o sa pun meloda mea preferata a lui Kenza, un featuring cu Rim-K . Nu este pe u2be, dar am gasit-o pe Trilulilu.

Kenza Farah ft. Rim-K - Au dela des appearences

Sper sa va placa! ^^

Xoxo, Ang. :bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#5
Pot păstra loc timp de 15 minute. ? 5 ? Thanks.. ^^

Bun, când am ascultat prima mel eram ceva de genul: WTF? Franceză? Eram sigură, complet sigură că nu o să-mi placă, acum ştiu că m-am înşelat amarnic. E o surpiriză pentru mine [O_O], bun, dacă Zuză printr-un miracol m-ai făcut să-mi placă franceza te strâng de gât.
Sunt sigură că o să stresez pe cineva să-mi dea ,melodii de-ale ei :- " , oare pe cine? Cred că preferata mea pâma acum este Kenza Farah ft. Rim-K - Au dela des appearences dar asta depinde, am să ascult şi altele, sincer cred că tocmai am adaugat-o printre artişti mei preferaţi : ))
Îi dau dreptate lui Aggie: Chiar mertă ascultată


Ha, l-am ţinut mai mult de 15 minute 65 sâc Zuză că nu mi-la furat nimeni.
Şi nu uita: Tot o scorpie cu pene rămâi 45


#6
Auuu. I love her. :]] Daca Zuza. nu imi zicea si mie de ea ramaneam la muzica mea.

Ce pot zice? Imi plac melodiile postate. Cum zicea Aggie. chiar merita ascultata. Dintre toate melodiile cel mai mult imi place Karismastyle si Au dela des appearences. Ma bucur ca Zuza. ma batut la cap cu ea ca acum m-a facut si pe mine fanul ei. MegaFan. I love her. :]] Zuzo! Ma auzi?! O iubesc. :]] M-ai obsedat de Kenza Farah. :]] Lasa ca o sa te mai prind eu.
Deci.. pe final nu pot zice altceva decat ca o iubesc si ador accentul ei. Canta chiar foarte frumos, desi nu sunt o iubitoare de franceza. Si bineinteles, cred ca si eu am adaugat-o pe lista mea de cantareti preferati. xD

#7
Hehe ^^
Că tot am început să o ascult, mi-am zis să dau şi un comment. Cam obligat, nee ? :- l * oh, tu Zuza, ţi-ai dat seama că despre tine vorbesc*
Eii, nu ascult de foarte mult timp, dar am unele melodii pe care le ador. : X
Ştii, partea proastă e că eu detest franceza. : )) Dar pe Kenza Farah nu am cum să NU o ascult. Erm, despre ea am aflat de la fratemiu ^^ Tot mă bătea la cap să ascult că îmi va plăcea şi bla bla bla. Iar eu deja am obosit să-i tot repet că nu-mi place franceza. DAR Kenza Farah e o excepţie. Una foarte mare. :- " O ador şi punct.
Merită ascultată.

punct.

#8
Zuza văd că ai mai făcut o victimă *laughs*. Continuă dear, dacă ar fi un premiu pentru aşa ceva, ar fi al tău sigur. Kenza ar trebui să-ţi mulţumească personal pentru că îi faci reclamă *hugs*.

Am mai cules câteva melodii care, părerea mea merită ascultate. Enjoy! :]

J'ai pas le choix
Ne me dites pas
Militante
Opérationnel
Au Coeur de la Rue
Appelez Moi Kenza
Désillusion du ghetto
Je reprezente

That's all for today. O să mai pun ^^

Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#9
Observ că mai toată lumea a aflat de Kenza Farah de la Zuza. Şi eu tot de la ea am aflat, face reclamă * laugh* . Când mi-a zis de ea, a trebuit să-mi storc creierii ca să-mi amintesc de ea. Recunosc, ascultasem o melodie de-a ei, La Ou Tu Vas, acum ceva timp, la ziua unei prietene dar nu i-am mai dat importanţă. Acum, când mi-a zis Zuza de ea, normal mi-am amintit şi a început să-mi placă. Chiar foarte mult. E foarte tare tipa, are o voce şi în special o franceză adorabilă : X
Nu o ascult de mai mult de o zi, dar deja am câteva melodii care le ascult şi le tot reascult *laughs* : La Ou Tu Vas* normal, a fost prima! *, Trop D`flow * pur şi simplu o ador*, Celle Qu'il Te Faut, Coeur prisonnier şi Karismastyle. Bine, nu o ascult de mult timp, pentru că sunt sigură că ar mai fi melodii XD
Bye! ^__^

#10
Well recent am descoperito si eu si am inceput sa ii ascult melodiile in continuu xD Sunt absolut superbe ^^ Mai ales ca eu ador franceza va dati seama ce bucurie pe mine 21. Prima melodie pe care am ascultat-o de la ea a fost J'ai ne pas le choix. Si chiar mi-a placut extrem de mult. Dupa aia am continuat cu Au couer de la rue si Appelez-moi Kenza. Imi place accentul ei si e si frumusica. Are talent asta e sigur.


PS:Nu am aflat de ea de la Zuza. 21
[Imagine: EnvYQ.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)