Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kashira ~

#1
Ok, pur si simplu habar nu am cum sa incep ~
Stiam de forumul acesta de mult timp, dar am hotarat sa ma inscriu abia acum (dunno why, so, don't ask~)
Banuiesc ca am sa trantesc informatiile obisnuite si dupa asta am sa astept si alte intrebari, ca de obicei.

Stiu ca pe unii ii intereseaza informatii gen nume, varsta blah blah dar eu nu am sa le spun...daca vrea cineva sa stie, pur si simplu intrebati.
Locuiesc in bucuresti si urasc chestia asta la culme, nu m-am nascut in locul in care trebuia -.-

Nu am sa incep sa vorbesc despre mine pentru ca nu imi place sa fac asta si nici nu prea stiu ce sa spun sincera sa fiu, prefer sa ii las pe ceilalti sa vada ce fel de persoana sunt.Am sa spun doar ca sunt rac si ma potrivesc extrem de bine acestei zodii (nu ca mi-ar pasa mie de horoscop si alte prostii but..)

Sunt fana anime de aproximativ 3 ani si am vazut destul de multe anime-uri pana acum, motiv pentru care nici nu le mai stiu pe toate si nu am nici cea mai mica intentie sa le insir pe toate XD
Preferatele mele sunt Death Note, Kurohistsuji, Mouryou no Hako, Majin Tantei Nougami Neuro, Junjou Romantica, Loveless, Rozen Maiden, Trinity Blood, Elfen Lied, Deus Machina Demonbane, Le Portrait de Petite Cossette etc.
Nu prea imi plac anime-urile romance,comedy si asa mai departe.De asemenea nu imi plac nici personajele Moe pinky & blah blah.De fapt nu as putea sa spun ce personaje imi plac mai exact...stiu doar ca majoritatea sunt masculine si foarte ciudate XD
In ce priveste manga-urile..am citit de asemenea foarte multe, artistul meu preferat este Takeshi Obata.Ii ador personajele <3
Manga-uri preferate4eath Note, Urooboe Uroboros, Hello Baby, Bakuman, Blue Dragon RalΩGrado , Hajime [cum spuneam..Takeshi Obata fan <3], Princess Ai, Le Portrait de Petite Cossette, One Piece, Rozen Maiden,Child Epicurean, Love Pet, Sweet Meats, Cocona

Acum ca am terminat si cu asta...
Sigur ca o sa vina intrebarea ''Ce muzica asculti?'' ne?XD
Ei bine, tin sa spun ca nu ma omor si nu m-am omorat nici o data dupa toate trupele astea pe care le asculta toata lumea, de care a auzit cam toata lumea.
Sunt fana j-rock tot de aproximativ 3 ani si nu prea am intentii sa o las mai moale, e drogul meuXD
Am foarte multe formatii preferate [cred ca mai multe decat manga-uri si anime-uri but nvmXD] si nu am sa stau sa le insir acum pe toate, decat cele care imi plac cel mai mult:
Nightmare (care au fost si sunt mai mult decat o simpla trupa pentru mine, melodiile si versurile lor inseamna extrem de mult pentru mine), Deluhi, Dolly, 12012, MUCC, Lamina, Fatima, Ayabie, Mustema Dorcheme, Laroix Despheres, hide, X Japan, Luna Sea, Mix Speaker's, Inc., ClearVeil, Mello, ACID, VelBet, Versailles - Philharmonic Quintet -, Ruvie.
Sunt o fana foarte mare a lui hide (ex.X Japan).
Ascult si melodii de-ale lui Gackt (oh please, nu imi spuneti ca nici de el nu a auzit nimeni, e imposibil -.-) dar nu atat de mult pe cat ascult trupele mentionate mai sus.
Nu prea imi place Jpop-ul,nu stiu daca mi-a placut vreodata cu adevarat, dar cred ca, lasand-ul pe gackt la o parte, singura melodie de Jpop care pot spune ca imi place in adevaratul sens al cuvantului este Aika (Elegy) a lui Hirai Ken.

Imi place foarte mult sa citesc, cred ca asta e un alt drog al meu XD.
Scriitoarea mea preferata este Anne Rice, iar cartea mea preferata este in mod sigur Vampirul Lestat, urmat de toate cartile din seria ''Cronicile Vampirilor'' + Lasher.
Alte doua carti care imi plac foarte mult sunt Kira-Kira si Hebi ni Piasu (carte pe care nu o recomand decat celor care nu au nimic impotriva cu expresiile foarte perverse)

Filme preferate : L Change the WorLd, Death Note movie 1 & 2, Pirates of the Caribbean, The Grudge, Aquarian Age, Beatrock Love, 20th Century Boys

Well, cred ca v-am zapacit destul, nici nu cred ca s-a obosit cineva sa citeasca toate prostiile mele, but anyway XD
Am sa ma opresc aici ~

#2
Bine ai venit pe Animezup, Jagannath!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Jagannath
iti urez un bune venit Pe AnimeZup sper sa te distrezi alturi de noi si sa-ti faci foarte multi prietenio intrebare5
veri sa ne intelegem si sa fim prieteni ...daca da sa ne dam rep ...daca vrei tit zic ca numai tu primesti de la mn2121
ja ne
distreaza-te
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)