Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Kaleido Star] Personajele preferate din Kaleido Star

#1
aici puteti scrie care sunt personajele voastre preferate din Kaleido star
incep eu:
Rosetta-este personajul meu preferat pt ca seman mult cu ea adica la culoarea ochilor si a parului si mai ales la comportamen,numai ca nu este atat de copilaroasa
http://i201.photobucket.com/albums/aa177...setta3.jpg
Sora-este al doilea perosnaj preferat pt ca este foarte amuzanta si nu se da batuta pana nu ii iese un lucru perfect
http://i201.photobucket.com/albums/aa177...AUECKY.jpg

#2
Personajul meu preferat e cu siguranta Sora. Nici nu se pune problema.
A indurat foarte multe critici si foarte multe comentarii pana sa ajunga sa poata fii in aceeasi piesa cu idolul ei. A fost fascinata inca de mica de magia circului si a fost hotarata ca vrea sa fie vedeta. E o fata foarte prietenoasa chiar si cu cei cu care o orasc sau macar nu o plac. E si putin naiva, insa e o luptatoare si nu se lasa batuta pentru nimic in lume.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Personajele mele preferate sunt

* Sora Naegino este personajul principal al anime-ului. Cand a fost mica, a fost adusa de parintii ei la Kaleido Stage sa vada spectacolul Alice in Tara Minunilor. Desi au murit putin dupa acea vizita, Sora e inspirata de aceasta amintire sa devina membra al Kaleido Stage cand devine matura. La inceputul seriei, Sora e singura persoana care il poate vedea pe Fool, Spiritul Scenei. Acesta ii va dezvalui ca este nascuta pentru a fi pe scena; in prima serie ii dezvaluie ca va realiza Manevra Legendara, iar in seria a doua ii spune ca are potential sa devina o adevarata Kaleido Star.

* Layla Hamilton este o acrobata desarvarsita si un personaj incapatanat. Tatal ei, detinatorul lanturilor hoteliere Hamilton, doreste ca fiica sa sa devina o actrita, indemnand-o sa renunte la aceasta ocupatie de acrobat. Layla refuza si doreste sa ramana, deoarece isi aminteste mereu pe scena cum iubea mama ei, Rola(in alte variante Laura) sa mearga la Kaleido Stage. Se raneste la umar in timpul antrenamentelor pentru Legendara Manevra, executa Manevra, i se spune ca nu va mai putea face acrobatii la Kaleido Stage, se va retrage pe Broadway, ca apoi sa revina sa o provoace pe Sora pentru rolul Odettei din spectacolul Lacul Lebedelor si apoi va efectua un ultim spectacol: Legenda Phoenixului.

* Mia Guillem este o prietena apropiata a Sorei. In al doilea episod, ea accepta prezenta Sorei la Kaleido Stage dupa executarea Phoenixului de Aur. Mai tarziu devine persoana care va introduce mai multa literatura in Kaleido Stage, fiind scenarista.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#4
Cred ca nu e nevoie sa stau sa gandesc profund ca sa afirm ca Sora e personajul meu preferat, si asta nu s-ar schimba nici daca ar incerca cineva sa imi scoata ideea cu o ranga din cap.
Nu e maturitatea intruchipata si nici perfeciunea intruchipata, dar ea reprezinta schimbarea si cu siguranta este un fel de definitie metaforica a evolutiei. E demna de admirat, din multe puncte de vedere, modul in care persevereaza chiar si atunci cand nu ii este oferita nici o sansa. Ma intriga naivitatea ei, insa tocmai asta o ajuta sa isi testeze singura propriile calitati, fie ca realizeaza asta sau nu.
Plus, e asa de clumsy cateodata si clueless e imposibil sa nu iti fie draga.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#5
May Wong: desi pare cam infumurata, fara scrupule si cu prea mult tupeu, e totusi o persoana foarte de treaba, chiar daca nici ea nu admite acest lucru. Imi place originalitatea ei.Isi creeaza propriile manevre care sunt geniale (Demon Spiral).

Layla Hamilton: incapatanata, ambitioasa si matura. Este si o acrobata foarte buna.
[Imagine: robin-1.jpg]

#6
Let's see!

Sora Naegino deoarece a dat dovadă de ambiţie. ne-a învăţat pe mulţi să ne urmăm visele adică într-un fel ne-a dat o lecţie de viaţă pentru că mulţi am urmărit-o când eram mici şi nu ştiam nimic despre câte greutăţi o să avem parte în viaţă.

May Wong, cum a zis şi Shizuka. May este o importantă persoană din viaţa lui Sora, a muncit mai mult să o învingă. A demonstrat că duşmani se pot transforma în prietenii tăi.
[Imagine: 2d1r7lv.png][Imagine: 2r3l6co.png][Imagine: t05g8o.png]
It shines forever with blue, like my beloved sea.
To protect the future, now I gather power
for the people and places I should be loving.
Glittering azure, I want to protect these pure feelings the way they are now.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)