Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kaikan Phrase

#1
Kaikan Phrase ( 快感フレーズ ), titlu in engleza: "Sensual Phrase".
Dupa ce au parasit formatia "Climb", tobosarul Santa si chitaristul Yuki decid formarea unei noi trupe rock mai bune, cu numele "Lucifer" (Ingerul cazut). Au vise mari pentru aceasta noua formatie si sunt in cautarea de noi membri: un basist, inca un chitarist si un vocalist. Dar sa gaseasca membri buni, cu talent, dupa care sa-i convinga sa se alature lor este un lucru dificil.
In alta parte a orasului, un tip singuratic pe nume Sakuya, care este un pianist talentat cu o voce deosebita se prezinta la un hotel si este angajat sa cante la pian in sala hotelui unde este imediat apreciat pentru cantecele lui.
Yuki si Santa recruteaza un basist profesionist, Towa si lor se alatura un tanar chitaris, Atsuro. Dupa ce-l descopera pe Sakuya in hotelul unde canta, raman impresionati de vocea lui si se hotarasc ca el este cel mai bun vocalist care ar trebui sa faca parte din formatia lor. Sakuya fiind o persoana singuratica, se arata neinteresat si refuza propunerea lor, dar dupa mai multe incercari de convingere accepta si astfel cei cinci: Yuki, Santa, Towa, Atsuro si Sakuya formeaza trupa de muzica rock "Lucifer".
Pe parcursul intregii povesti formatia parcurge un drum lung si plin de obstacole, fiind prezentata dezvoltarea formatiei, cum incep practic de la zero pentru a-si indeplini visul de a fi cea mai buna si populara trupa.
De treburile administrative ale trupei se ocupa Yuka, sora lui Atsuro. Mai tarziu li-se alatura o fata de liceu, Aine Yukimura, ea va scrie versurile pentru cantecele lor, dar este nevoita sa-si ascunde adevarata identitate semnandu-se cu nume de baiat. Datorita ei, Sakuya incepe sa se schimbe si intre el si Aine se va naste o relatie de iubire.
Fiecare personaj are o poveste proprie, cu secrete pe care le tin ascunse, in special vocalistul Sakuya, care se vor desvalui treptat. Actiunea se desfasoara in jurul intregii formatii si scoate in evidenta ceea ce se intampla in culise, aspecte pe care cei mai multi fani nu le cunosc; responsabiltatea si munca pe care trebuie sa o depuna pentru a deschide noi usi pe drumul pe care l-au ales.
Astfel, in cele 44 de episoade, anime-ul Kaikan Phrase prezinta drumul formatiei "Lucifer" spre succes, cu obstaculele si problemele care apar atat din interiorul trupei cat si din afara ei si pe care trebuie sa le depaseasca, iar in paralel este prezentata viata personala a fiecarui membru precum si relatia de dragoste dintre Sakuya si Aine.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)